Uzatma

Uzatma

Son dakika uzatma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan uzatma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan uzatma haber sayfamızda...

Uzatma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.474 uzatma haberi bulunmuştur.
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’ Türkiye son dönemde enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için önemli atılımlar yaptı. Karadeniz’deki doğal gaz keşfinin yanı sıra Türkiye’de gaz merkezinin kurulması için yapılan girişimler bunlardan sadece birkaçı. Özellikle Libya ve Somali ile enerji anlaşmaları konusunda da önemli adımlar atıldı. Peki Türkiye başka ülkelerden çıkardığı petrol ve doğal gazdan pay alabilir mi? Gaz merkezi ne zaman kurulacak? İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Tümer Metin'den Sivasspor-Fenerbahçe maçı sonrası VAR tepkisi: Kanun değil ki!
Tümer Metin'den Sivasspor-Fenerbahçe maçı sonrası VAR tepkisi: Kanun değil ki! Sivasspor-Fenerbahçe maçında uzatma dakikalarında ev sahibi ekibin kazandığı penaltı tartışmaları beraberinde getirdi. Müsabakayı değerlendiren Tümer Metin, penaltı pozisyonu ile ilgili de yorum yaptı.
23.04.2024 Fenerbahçe
Antalyaspor'da Sergen Yalçın şoku! Kararını verdi
Antalyaspor'da Sergen Yalçın şoku! Kararını verdi Süper Lig takımı Antalyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın yeni sezon için kararını verdi.
23.04.2024 Antalyaspor
El Clasico sonrası Ancelotti, Arda Güler ile özel görüştü! Kararını açıkladı
El Clasico sonrası Ancelotti, Arda Güler ile özel görüştü! Kararını açıkladı Real Madrid'in El Clasico'da Barcelona'yı 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından takım arkadaşlarıyla sevinç gösterilerine katılmayan Arda Güler için Ancelotti flaş bir karar aldı.
22.04.2024 İspanya La Liga
Manchester United, FA Cup'ta finale yükseldi!
Manchester United, FA Cup'ta finale yükseldi! FA Cup Yarı Final maçında Coventry'i seri penaltı atışları sonucunda geçen Manchester United finale yükseldi.
21.04.2024 Dünyadan Futbol
Arda Güler'den ayrılığa yeşil ışık! Ezeli rakipler transfer görüşmelerine başlıyor
Arda Güler'den ayrılığa yeşil ışık! Ezeli rakipler transfer görüşmelerine başlıyor Real Madrid'den bu yaz ayrılması beklenen Arda Güler, Florentino Perez ile görüşme gerçekleştirdi ve kiralık olarak ayrılmayı kabul etti. Ezeli rakipler Arda Güler'i transfer etmek için yarış halinde...
21.04.2024 İspanya La Liga
Hikmet Karaman: Aşağıdakilerle pozisyonlarımızı koruduk!
Hikmet Karaman: Aşağıdakilerle pozisyonlarımızı koruduk! Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Samsunspor maçının ardından konuştu.
20.04.2024 Adana Demirspor
Fenerbahçe maçında 3 penaltı kurtaran Olympiakos kalecisi Tzokalis'in sırrı ortaya çıktı! Su şişesi detayı
Fenerbahçe maçında 3 penaltı kurtaran Olympiakos kalecisi Tzokalis'in sırrı ortaya çıktı! Su şişesi detayı Fenerbahçe karşısında Tadic, Cengiz Ünder ve Bonucci'nin penaltılarını kurtararak Olympiakos'a turu getiren Yunan eldivenin sırrı ortaya çıktı.
20.04.2024 Konferans Ligi
Sevil Becan: Ali Koç bana taraf olmayacağını söyledi!
Sevil Becan: Ali Koç bana taraf olmayacağını söyledi! Fenerbahçe'de daha önce yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı’na aday olduğunu duyurdu.
19.04.2024 Fenerbahçe
Borussia Dortmund, Mats Hummels ile uzatma kararı aldı!
Borussia Dortmund, Mats Hummels ile uzatma kararı aldı! Borussia Dortmund'un Mats Hummels ile yeni sözleşme kararı aldığı belirtildi.
19.04.2024 Almanya Bundesliga
Felipe Melo'dan Fenerbahçe paylaşımı!
Felipe Melo'dan Fenerbahçe paylaşımı! Konfreans Ligi'de Fenerbahçe, Olympiakos'a penaltılarla kaybettiv- ve turnuvaya veda etti. Mücadele sonrası Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo'dan paylaşım geldi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesinin ardından ilginç sözler: İsmail Kartal Süper Lig'i istiyor!
Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesinin ardından ilginç sözler: İsmail Kartal Süper Lig'i istiyor! UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Olympiakos'a penaltılarda elenerek organizasyona veda etti. Spor yazarları zorlu müsabakayı değerlendirdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Eski Fenerbahçeli Elvir Baljic, Cengiz Ünder'e patladı! 'Sana 15 milyon euro verildi'
Eski Fenerbahçeli Elvir Baljic, Cengiz Ünder'e patladı! 'Sana 15 milyon euro verildi' Fenerbahçe'nin Olympiakos'a penaltılarla elendiği maçı Elvir Baljic yorumladı.
19.04.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe'nin şansı Yunan takımlarına karşı tutmuyor!
Fenerbahçe'nin şansı Yunan takımlarına karşı tutmuyor! UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos'a elenen Fenerbahçe'nin Yunan takımlarına karşı olan istatistiği dikkat çekti.
18.04.2024 Fenerbahçe
Marsilya UEFA Avrupa Ligi'nde son yarı finalist
Marsilya UEFA Avrupa Ligi'nde son yarı finalist Marsilya UEFA Avrupa Ligi'nde normal süresi ve uzatma bölümleri 1-0 biten maçta Benfica'ya penaltılarda 4-2 üstünlük sağlayıp yarı final biletini kaptı.
18.04.2024 UEFA Avrupa Ligi
UEFA Konferans Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu!
UEFA Konferans Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu! UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final maçları heyecanı sona erdi. Yarı final eşleşmeleri netlik kazandı.
18.04.2024 Konferans Ligi
FENERBAHÇE YARI FİNALDEKİ RAKİBİ KİM OLDU? Fenerbahçe, Olympiakos'u elerse yarı finalde hangi takımla eşleşecek?
FENERBAHÇE YARI FİNALDEKİ RAKİBİ KİM OLDU? Fenerbahçe, Olympiakos'u elerse yarı finalde hangi takımla eşleşecek? Temsilcimiz Fenerbahçe, Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında bu akşam Ülker Stadyumu'nda Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u konuk ediyor. Mücadele şifresiz olarak TV8 ekranından naklen ve canlı olarak yayınlanıyor. Sarı Lacivertli takımın Yunanistan temsilcisi karşısında alacağı iki farklı skor temsilcimizi yarı finale taşıyacak. Peki Fenerbahçe, Olympiakos'u elerse yarı finalde kiminle eşleşecek?
18.04.2024 Futbol
Fiorentina Konferans Ligi'nde yarı finalist!
Fiorentina Konferans Ligi'nde yarı finalist! UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanşında Fiorentina normal süresi golsüz biten maçta Viktoria Plzen'i uzatmada bulduğu gollerle 2-0 yenerek yarı finalist oldu.
18.04.2024 Konferans Ligi
Konferans Ligi'nde Lille'i penaltılarda deviren Aston Villa yarı finalde! Yusuf Yazıcı tarihe geçti
Konferans Ligi'nde Lille'i penaltılarda deviren Aston Villa yarı finalde! Yusuf Yazıcı tarihe geçti UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanşında normal süresi ve uzatma bölümleri 2-1 biten maçta Lille'i penaltılarda eleyen İngiliz ekibi yarı finale adını yazdırdı. İngiliz ekibi yarı finalde Olympiakos ile eşleşti. Bu arada mlilli futbolcumuz Yusuf Yazıcı attığı golle tarihe geçti.
18.04.2024 Konferans Ligi
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
18.04.2024 Futbol
Rodri: Sahada yalnızca bir takım vardı
Rodri: Sahada yalnızca bir takım vardı Real Madrid'e penaltılarla elenen Manchester City'de sahanın başarılı isimlerinden Rodri maç sonrası açıklamalarda bulundu.
18.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Fenerbahçe, Avrupa'da destan yazmak için sahaya çıkacak!
Fenerbahçe, Avrupa'da destan yazmak için sahaya çıkacak! Avrupa kupalarındaki tek temsilcimiz Fenerbahçe tarihinin en önemli maçlarından birini bugün Olympiakos’la oynayacak. Sarı-lacivertli takım, Yunanistan’da 3-2 mağlup olduğu rakibini 2 farkla yenmesi halinde Konferans Ligi’nde ilk kez yarı finale adını yazdırarak tüm Türkiye’nin göğsünü kabartacak.
18.04.2024 Fenerbahçe
Manchester City-Real Madrid maçı öncesi Arda Güler'in videosu viral oldu!
Manchester City-Real Madrid maçı öncesi Arda Güler'in videosu viral oldu! UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Manchester City ile Real Madrid, Etihad Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Dev karşılaşma öncesi Arda Güler'in de aralarında yer aldığı Real Madridli futbolcuların videosu sosyal medyada viral oldu.
17.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Antalyaspor'dan Sergen Yalçın açıklaması: Kalmaya sıcak bakıyor
Antalyaspor'dan Sergen Yalçın açıklaması: Kalmaya sıcak bakıyor Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da Başkan Sinan Boztepe, teknik direktör Sergen Yalçın'ın geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Antalyaspor
'Mucize ürün' deniyorsa almayın! Saçları sırma gibi uzatan karışım açığa çıktı
'Mucize ürün' deniyorsa almayın! Saçları sırma gibi uzatan karışım açığa çıktı Bir uzman, bazı insanların mucizevi olduğunu düşündüğü birkaç saç uzatma tüyosunu çürüttü. Umut verici nitelikleriyle bilinen popüler bir yağ da dahil olmak üzere büyük fark yaratan üç yararlı ipucu paylaştı.
16.04.2024 Saç Bakımı

Benzer Haber Etiketleri

Uzatma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.