Uzay Heparı

Uzay Heparı

Son dakika Uzay Heparı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Uzay Heparı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Uzay Heparı haber sayfamızda...

Uzay Heparı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 102 uzay heparı haberi bulunmuştur.
'Diğer eşlerini boşayıp, onunla evlenmem için teklifte bulundu!'
'Diğer eşlerini boşayıp, onunla evlenmem için teklifte bulundu!' Şarkıcı Demet Sağıroğlu, Latin müziğinin dünyadaki en büyük temsilcilerinden Gipsy Kings grubunun kurucusu ve solisti Nicolas Reyes ile bir turne sırasında tanıştığını söylerken, meslektaşının kendisini şaşkına çeviren teklifini de ilk kez anlattı.
27.03.2024 Cadde
Demet Sağıroğlu'ndan Kayahan açıklaması! '2,5 sene küs kaldık'
Demet Sağıroğlu'ndan Kayahan açıklaması! '2,5 sene küs kaldık' Müzik kariyerine Kayahan'ın vokali olarak başlayan; 1994 yılında aranjörlüğünü Uzay Heparı'nın, prodüktörlüğünü ise Şehrazat'ın yaptığı 'Kınalı Bebek' albümüyle büyük çıkış yakalayan Demet Sağıroğlu, merhum sanatçı ile uzun süre küs kalmalarına neden olan olayı anlattı.
16.03.2024 Cadde
Eşiyle klipte oynadı
Eşiyle klipte oynadı Petek Dinçöz; sözü Sezen Aksu, bestesi Uzay Heparı’ya ait olan ‘Serserim Benim’ parçasını yorumladı.
2.03.2024 Cadde
Demet Akbağ: Peruk kullanmak zorundayım!
Demet Akbağ: Peruk kullanmak zorundayım! İstanbul Belediye Konservatuvarı'nı bitirdikten sonra tiyatroda oyunculuğa başlayan, sinemada ilk kez 1986'da Zeki Ökten'in 'Davacı' filminde kamera karşısına geçen Demet Akbağ, rol aldığı tüm projelerde peruk kullandığını açıkladı.
6.01.2024 Cadde
Sertab Erener 'tarihi bir andı' diyerek paylaştı: Uzay ile beraber ilk kez seslendiriyoruz şarkımı
Sertab Erener 'tarihi bir andı' diyerek paylaştı: Uzay ile beraber ilk kez seslendiriyoruz şarkımı 'Yanarım', 'Aldırma Deli Gönlüm' ve 'Mecbursun' gibi şarkılara imza atan ünlü şarkıcı Sertab Erener, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla takipçilerini geçmişe götürdü. Yıllar önce Sezen Aksu'nun yazdığı ve Uzay Heparı'nın bestelediği 'Sakin Ol' şarkısının arşiv görüntülerini paylaşan Erener, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.
19.12.2023 Magazin
Sertab Erener 'tarihi bir andı' diyerek paylaştı: Uzay ile beraber ilk kez seslendiriyoruz şarkımı
Sertab Erener 'tarihi bir andı' diyerek paylaştı: Uzay ile beraber ilk kez seslendiriyoruz şarkımı 'Yanarım', 'Aldırma Deli Gönlüm' ve 'Mecbursun' gibi şarkılara imza atan ünlü şarkıcı Sertab Erener, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla takipçilerini geçmişe götürdü. Yıllar önce Sezen Aksu'nun yazdığı ve Uzay Heparı'nın bestelediği 'Sakin Ol' şarkısının arşiv görüntülerini paylaşan Erener, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.
19.12.2023 Cadde
Demet Akbağ: Yanlışlıkla oyuncak tost makinası aldım!
Demet Akbağ: Yanlışlıkla oyuncak tost makinası aldım! Demet Akbağ, önceki akşam Levent'teki bir konferans salonunda gençlerle bir söyleşi gerçekleştirdi. Son dönemde magazin gündemini meşgul eden, yapımcıların sosyal medya takipçisine göre oyuncu seçmesi hakkında konuşan Akbağ, yaşadığı komik bir olayı anlattı.
23.11.2023 Cadde
Masterchef All Star'da kırmızı takım farklı kazandı! Eleme adayları belli oldu
Masterchef All Star'da kırmızı takım farklı kazandı! Eleme adayları belli oldu Masterchef All Star'da ilk takım oyunu oynandı. Kazanan takım farklı skorla kırmızı oldu. Mavi takım dokunulmazlık oyununa çıktı. Mavi takım kaptanı iki ismi eleme adayı olarak söyledi.
25.10.2023 Cadde
Zeynep Tunuslu'dan Uzay Heparı'nın ölümü ile ilgili açıklama: Demet Akbağ keşke araba kullanmayı bilseydi
Zeynep Tunuslu'dan Uzay Heparı'nın ölümü ile ilgili açıklama: Demet Akbağ keşke araba kullanmayı bilseydi Bir dönem merhum müzisyen Uzay Heparı ile evli olan Zeynep Tunuslu, katıldığı programda eşinin hayatını kaybettiği kazayı anlattı. Tunuslu, Heparı'nın Etiler Koç köprüsü üzerinde Demet Akbağ'ın arızalanan aracına çarpması ile çok konuşulacak açıklamalar yaptı.
24.10.2023 Cadde
Nukhet Duru kimdir, kaç yaşında, nereli?
Nukhet Duru kimdir, kaç yaşında, nereli? Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu Şarkılar Bizi Söyler programı bu akşam Nukhet Duru'yu ağırlıyor. Sanatçıyı yakından tanımak isteyenler "Nukhet Duru kimdir, kaç yaşında, nereli?" diye soruyor. İşte Duru'nun hayatı...
6.05.2023 Bilgi Rehberi
Oğuz Aral’ın adını yaşatacak
Oğuz Aral’ın adını yaşatacak Sezen Aksu, 2004’te hayatını kaybeden karikatürist Oğuz Aral anısına TEMA Vakfı aracılığıyla Kırklareli Osmancık sahasında altı bin fidanlık hatıra ormanı oluşturdu.
2.06.2022 Cadde
Zeynep Tunuslu: Biliyorsunuz, aşk herkese lazım
Zeynep Tunuslu: Biliyorsunuz, aşk herkese lazım Bir dönem merhum müzisyen Uzay Heparı ile evli olan Zeynep Tunuslu, önceki akşam Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını cevaplayan ünlü isim, aşk hayatı hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.
31.05.2022 Cadde
Volkan Severcan: Cihan Ünal bana bir çaktı, o yumruk beni kendime getirdi!
Volkan Severcan: Cihan Ünal bana bir çaktı, o yumruk beni kendime getirdi! 55 yaşındaki ünlü oyuncu Volkan Severcan, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu. Çocuklar Duymasın'da canlandırdığı Tuna karakteriyle adından söz ettiren Severcan, 1989 yılında “Evita” müzikalinde Cihan Ünal'la ilgili çok konuşulacak bir anısını anlattı.
14.05.2022 Cadde
Yıldız Tilbe'nin dizileri aratmayan hayat öyküsü
Yıldız Tilbe'nin dizileri aratmayan hayat öyküsü Türk müziğinin en farklı isimlerinden birisi Yıldız Tilbe. Sesi, şarkıları, yaptıkları ile ilk çıkış yaptığı günden beri adından söz ettiriyor. Peki, Yıldız Tilbe’ye dair neler biliyoruz? Molatik olduğumuz konu bu defa Yıldız Tilbe’nin dizileri aratmayan hayat öyküsü…
25.08.2021 Ünlüler
Nilgün Belgün yıllar sonra itiraf etti: Uzay Heparı en genç flörtüm oldu
Nilgün Belgün yıllar sonra itiraf etti: Uzay Heparı en genç flörtüm oldu Usta oyuncu Nilgün Belgün, Armağan Çağlayan’ın programına konuk oldu. Bugüne kadar yaşadıklarıyla ilgili konuşan 68 yaşındaki Belgün, çok az kişinin bildiği genç aşkını yıllar sonra ilk kez anlattı.
22.07.2021 Cadde
Sezen Aksu kimdir, kaç yaşında? Minik Serçe Sezen Aksu aslen nereli?
Sezen Aksu kimdir, kaç yaşında? Minik Serçe Sezen Aksu aslen nereli? Sanat camiasında Minik Serçe olarak tanınan Sezen Aksu, şarkılarının yanı sıra sayısız ünlü isme de kendi bestelerini vererek başarılara imza attı. Kaleme aldığı kitapları ve yer aldığı filmler de bulunan Aksu, Denizli'de doğdu. Peki, Sezen Aksu eşi kim, çocuğu var mı?
11.03.2021 Cadde
Sezen Aksu, Attila Özdemiroğlu’nun adını yaşatacak
Sezen Aksu, Attila Özdemiroğlu’nun adını yaşatacak Sezen Aksu, beş yıl önce hayatını kaybeden Attila Özdemiroğlu adına Gaziantep Atmalı sahasında 5 bin fidanlık bir hatıra ormanı oluşturacak
27.01.2021 Cadde
Fazıl Say: Hayat kendimizle savaşla geçiyor ve o savaştan da korkmamak gerek
Fazıl Say: Hayat kendimizle savaşla geçiyor ve o savaştan da korkmamak gerek Türkiye'nin dünya çapında üne sahip besteci ve piyanisti Fazıl Say, dördüncü kitabı Suya Yazılan'ı yayımladı. Pandemi döneminde ilk röportajını Molatik'e veren Fazıl Say, İhsan Dindar'ın sorularını yanıtladı. Geçmişe dair pişmanlıklarını, ön yargılarını ve klasik bestecilere duyduğu yakınlığı anlatan Fazıl Say hem Ekim ayında hem de önümüzdeki yıl yayımlayacağı yeni albümlerinin müjdesini de verdi.
19.02.2021 Kültür Sanat
Sıla'nın unutamadığı Sezen Aksu anısı ne?
Sıla'nın unutamadığı Sezen Aksu anısı ne? Yıllardır "Geleceğin Sezen Aksu'su" denilen Sıla'nın henüz gençliğinde Sezen Aksu'yla tesadüfen bir araya geldiklerini biliyor muydunuz? Sıla, Sezen Aksu'nun doğum gününü, geçmişteki bir Sezen Aksu anısıyla kutlamış. Peki Sıla'nın unutamadığı Sezen Aksu anısı ne?
14.07.2020 Ünlüler
Yıldız Tilbe ve Sezen Aksu kavgası artık hafızamızdan da silinmeli
Yıldız Tilbe ve Sezen Aksu kavgası artık hafızamızdan da silinmeli Popüler kültüre damga vuran isimlerin arsındaki sürtüşmeler her daim merak konusu oluyor. Yıldız Tilbe ve Sezen Aksu arasında çeyrek asırdır sürdüğü iddia edilen o kavga da en büyük çekirdek malzememizdi...
18.11.2019 Müzik
Demet Akbağ 'trafik kazası' travmasını atlattı mı?
Demet Akbağ 'trafik kazası' travmasını atlattı mı? Travmalar hayatımızda derin izler bırakıyor. Psikiyatr ve psikologların zaten 'bu yüzden' varlar... Travma denildiğinde aklıma gelen ilk şey Uzay Heparı ve Demet Akbağ elbette...
7.11.2019 Ekran
Tuğba Yurt kimdir? Tuğba Yurt kaç yaşında?
Tuğba Yurt kimdir? Tuğba Yurt kaç yaşında? 2 Eylül 1987'de Belçika'da doğan Türk şarkıcı Tuğba Yurt batı müziği eğitimi almıştır. 8 aylıkken ailesi ile birlikte Türkiye'ye taşınan Tuğba Yurt Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarında okudu. İşte Tuğba Yurt'un yaşamına dair diğer bilinenler...
2.04.2019 Gündem
Uzay Heparı hangi filmde oynadı? Oyna Kazan 17 Mart ipucu sorusu ve yanıtı
Uzay Heparı hangi filmde oynadı? Oyna Kazan 17 Mart ipucu sorusu ve yanıtı Oyna Kazan 17:00'da gerçekleştirilecek olan ipucu sorusu ve yanıtı belli oldu. Uzay Heparı'nın hangi filmde rol aldığı yarışmacılara soruldu. Bugüne kadar Oyna Kazan'dan hiç para kazanamayanların yarışacağı Oyna Kazan'da Uzay Heparı'nın oynadığı film ipucu sorusu olarak yarışmacılara verildi. İşte Oyna Kazan ipucu sorusu ve yanıtı...
17.03.2019 Gündem
Uzay Heparı kimdir? Uzay Heparı ne zaman vefat etti?
Uzay Heparı kimdir? Uzay Heparı ne zaman vefat etti? Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika hayatını kaybetti. Demet Akbağ'ın eşinin trafik kazası sonucu hayatını kabetmesiyle gündeme gelen Uzay Heparı kimdir sorusu büyük ilgi gördü. Türk müzisyen ve besteci Uzay Heparı, 1994 yılında geçirdiği motosiklet kazasında yaşamını yitirmişti. Uzay Heparı, Demet Akbağ'ın park halindeki aracına çarpması sonucunda ölmüştü. Peki Uzay Hepari kimdir?
13.03.2019 Gündem
Kayahan siyah çelenk yollamış
Kayahan siyah çelenk yollamış Demet Sağıroğlu, ‘Müzik Defteri’ programına konuk oldu.
22.02.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Uzay Heparı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.