Üzümlü

Üzümlü

Son dakika Üzümlü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Üzümlü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Üzümlü haber sayfamızda...

Üzümlü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 726 üzümlü haberi bulunmuştur.
Fethiye'de Kuzugöbeği Mantarı 1500 TL’den satıldı
Fethiye'de Kuzugöbeği Mantarı 1500 TL’den satıldı Fethiye’de bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali renkli görüntülerle başladı. Festivalde Kuzugöbeği mantarının kilosu Bin 500 TL’den satışa sunuldu.
19.04.2024 Gündem
Ekipler durdurdu, ayakkabılar çıkarıldı: Külçe külçe altın
Ekipler durdurdu, ayakkabılar çıkarıldı: Külçe külçe altın Kars'ta ekipler, denetimler sırasında durumundan şüphelendikleri 2 kişiyi durdurdu.
3.04.2024 Gündem
Ticaret Bakanlığı açıkladı: Sınır kapılarında operasyon
Ticaret Bakanlığı açıkladı: Sınır kapılarında operasyon Ticaret Bakanlığı, son 1 haftada, gümrük kapılarındaki operasyonlarda, yaklaşık 100 milyon TL değerinde kaçak eşya ve uyuşturucu ele geçirildiğini duyurdu.
3.04.2024 Gündem
Erzincan'da seçim sonuçları belli oldu! İşte kazanan aday...
Erzincan'da seçim sonuçları belli oldu! İşte kazanan aday... Erzincan'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde resmi olmayan sonuçlarına göre belediye başkanı MHP'li Bekir Aksun oldu. İlçelerin 6'sında MHP, 1’inde BBP 1’inde de AK Parti seçimi kazandı.
1.04.2024 Gündem
2024 ÜZÜMLÜ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Erzincan Üzümlü Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 ÜZÜMLÜ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Erzincan Üzümlü Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Erzincan Üzümlü Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Üzümlü ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Erzincan Üzümlü Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
5 köpeğin arasında kalan Emir'in annesi: Çocuğum ölebilirdi
5 köpeğin arasında kalan Emir'in annesi: Çocuğum ölebilirdi Erzincan'da okula giderken sokak köpeklerinin saldırısından son anda kurtulan ilkokul öğrencisi Emir Bahadır Güney’in annesi, “Bir şey olsaydı bunun hesabını kim verecekti. Bu kadar acı olaylar yaşanıyorken, neden tedbir alınmıyor” diye konuştu.
19.03.2024 Haberler
5 köpeğin arasında kalan Emir'in annesi: Çocuğum ölebilirdi
5 köpeğin arasında kalan Emir'in annesi: Çocuğum ölebilirdi Erzincan'da okula giderken sokak köpeklerinin saldırısından son anda kurtulan ilkokul öğrencisi Emir Bahadır Güney’in annesi, “Bir şey olsaydı bunun hesabını kim verecekti. Bu kadar acı olaylar yaşanıyorken, neden tedbir alınmıyor” diye konuştu.
19.03.2024 Gündem
Villaya şok baskın! Horoz dövüştüren 16 kişi hakkında işlem yapıldı
Villaya şok baskın! Horoz dövüştüren 16 kişi hakkında işlem yapıldı Erzincan’da villada 26 horozu dövüştürerek kumar oynayan 2’i yer sahibi toplam 16 kişiye adli ve idari işlem yapıldı.
7.03.2024 Gündem
Fethiye’de ören yerlerine rekor ziyaret! Kayaköy'e büyük ilgi
Fethiye’de ören yerlerine rekor ziyaret! Kayaköy'e büyük ilgi Fethiye’de müzeye bağlı ören yerleri 2023 yılı ziyaretçi sayıları belli oldu. En çok ziyaret edilen ören yeri ise Kayaköy oldu.
6.01.2024 Gündem
Buzlanma nedeniyle kapanmıştı! Erzurum - Erzincan kara yolu ulaşıma açıldı
Buzlanma nedeniyle kapanmıştı! Erzurum - Erzincan kara yolu ulaşıma açıldı Erzincan’ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı ve gece saatlerindeki buzlanma nedeniyle Erzurum-Erzincan Kara yolu Tercan-Kargın arasında meydana gelen maddi hasarlı trafik kazaları dolayısıyla yol yaklaşık 2 saat ulaşıma kapandı. Yapılan tuzlama çalışmaları ve kaza yapan araçların yoldan kaldırılmasıyla yol yeniden ulaşıma açıldı.
24.12.2023 Ekonomi
SON DAKİKA HABERİ: GÜMÜŞHANE ve ERZİNCAN'da az önce deprem mi oldu? 18 Aralık Gümüşhane'de deprem mi oldu, hissedilen depremin büyüklüğü kaç, merkez üssü neresi?
SON DAKİKA HABERİ: GÜMÜŞHANE ve ERZİNCAN'da az önce deprem mi oldu? 18 Aralık Gümüşhane'de deprem mi oldu, hissedilen depremin büyüklüğü kaç, merkez üssü neresi? Gümüşhane ve Erzincan'da korkutan deprem meydana geldi. Akabinde yurttaşlar "Az önce deprem mi oldu Gümüşhane ve Erzincan? 18 Aralık Gümüşhane ve Erzincan'da deprem mi oldu, hissedilen depremin büyüklüğü kaç, merkez üssü neresi?" araştırmasına başladı. İşte detaylar....
18.12.2023 Bilgi Rehberi
Güneydoğu’nun dünü ve bugünü! Milliyet Yazarı Tunca Bengin askeri öğrencilere anlattı
Güneydoğu’nun dünü ve bugünü! Milliyet Yazarı Tunca Bengin askeri öğrencilere anlattı Milliyet Gazetesi yazarı Tunca Bengin, Milli Savunma Üniversitesi Hava Astsubay Meslek Yüksekokulu personeli ve öğrencilerine, “Hakkâri Üzümlü Karakolu, Dağlıca Aktütün Karakolu, Şemdinli-Derecik, Gabar Dağı, Cizre ve Çukurca’nın Terörden Arındırıldıktan Sonra Normale Dönen Yaşam Koşulları” konulu konferansta tecrübelerini aktardı.
25.11.2023 Gündem
Usta gazeteci Tunca Bengin değişen Güneydoğu’yu anlattı
Usta gazeteci Tunca Bengin değişen Güneydoğu’yu anlattı Gazetemizin yazarlarından Tunca Bengin, Güneydoğu’da terörden arındırılan bölgelerde normale dönen yaşam koşulları konulu konferansta, Kara Astsubay Meslek Yüksekokulu personeli ve öğrencilerine tecrübelerini aktardı.
22.11.2023 Gündem
Kadın girişimci devletten destek aldı! Hayvancılık yapıyor
Kadın girişimci devletten destek aldı! Hayvancılık yapıyor Erzincan'da küçükbaş hayvancılığın geliştirilmesi amacıyla hayata geçirilen "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var" projesi kapsamında destekleme alan kadın girişimci hayvan varlığını artırarak üretmeye devam ediyor.
20.11.2023 Kobi
3 bin 719 kaçak yapı yıkılacak
3 bin 719 kaçak yapı yıkılacak Antalya'nın önemli turizm noktalarından Kaş ilçesinde, aralarında yabancılara da ait olduğu tespit edilen 3 bin 719 kaçak yapı yıkılacak. Yıkım işlemi yerel seçimlerin yapılacağı 31 Mart 2024'e kadar tamamlanacak.
1.11.2023 Ekonomi
'Aktif karbon yerine Mor ekmek tüketin'
'Aktif karbon yerine Mor ekmek tüketin' Günde 6 milyon ekmeğin çöpe gittiği Türkiye’de kepekli, çavdarlı, üzümlü, cevizli derken şimdilerde aktif karbonlu ekmek çıktı. Beslenme uzmanları karbonlu yerine mor ekmek tüketimini öneriyor.
16.10.2023 Gündem
Sinop'ta korkunç kaza! Otomobil ile kamyon çarpıştı: 4 ölü, 1 yaralı
Sinop'ta korkunç kaza! Otomobil ile kamyon çarpıştı: 4 ölü, 1 yaralı Sinop’un Boyabat ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kamyona arkadan çarpan otomobilde bulunan 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
9.10.2023 Gündem
Katliam gibi kaza! Otomobil TIR'a çarptı: 4 ölü, 1 yaralı
Katliam gibi kaza! Otomobil TIR'a çarptı: 4 ölü, 1 yaralı Sinop’ta TIR’a arkadan çarpan otomobilin içinde sıkışan 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
9.10.2023 Gündem
Antalya ve İzmir'de orman yangını! İşte son durum
Antalya ve İzmir'de orman yangını! İşte son durum Antalya’nın Alanya ilçesinde orman yangını çıktı. Ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor. Bakan Yumaklı yangının son durumuyla ilgili açıklama yaptı. Öte yandan İzmir'de de orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor.
18.09.2023 Gündem
ANLIK YENİ SON DEPREMLER LİSTESİ: AFAD-Kandilli Rasathanesi son depremler takip ekranı! En son depremlere nereden bakılır?
ANLIK YENİ SON DEPREMLER LİSTESİ: AFAD-Kandilli Rasathanesi son depremler takip ekranı! En son depremlere nereden bakılır? En son olan depremler takip ekranı bireyler tarafından ziyaret ediliyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son olan depremleri detayları ile paylaşıyor. Az önce deprem mi oldu? sorusunun cevabı merak ediliyor. İşte 12 Eylül güncel son depremler listesi...
12.09.2023 Bilgi Rehberi
Osmaniye'de orman yangını! Çevre illerden destek istendi
Osmaniye'de orman yangını! Çevre illerden destek istendi Osmaniye Düziçi ilçesinde orman yangını çıktı. Havadan ve karadan müdahalenin yapıldığı yangının büyüme ihtimaline karşı çevre ilçe ve kentlerden de bölgeye destek istendi.
9.09.2023 Haberler
Osmaniye'de orman yangını! Çevre illerden destek istendi
Osmaniye'de orman yangını! Çevre illerden destek istendi Osmaniye Düziçi ilçesinde orman yangını çıktı. Havadan ve karadan müdahalenin yapıldığı yangının büyüme ihtimaline karşı çevre ilçe ve kentlerden de bölgeye destek istendi.
9.09.2023 Gündem
‘Terör dosyası’ ile Bağdat’a gidiyor
‘Terör dosyası’ ile Bağdat’a gidiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretini bekleyen Irak, öncesinde Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ı ağırlayacak. Fidan’ın önce Bağdat, ardından da Erbil’de üst düzey temaslarda bulunacağı bildirildi.
22.08.2023 Gündem
CHP Lideri Kılıçdaroğlu seçim çalışmasını Erzincan'da başlattı
CHP Lideri Kılıçdaroğlu seçim çalışmasını Erzincan'da başlattı Seçim çalışmasını Erzincan'dan başlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarda bulundu.
5.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Üzümlü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.