Uzun Saç

Uzun Saç

Son dakika uzun saç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan uzun saç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan uzun saç haber sayfamızda...

Uzun Saç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.186 uzun saç haberi bulunmuştur.
Bebek saçları bile sarmaşık gibi uzatıyor! İçinde katkı maddesi yok, her evde mevcut
Bebek saçları bile sarmaşık gibi uzatıyor! İçinde katkı maddesi yok, her evde mevcut Saç dökülmesi birçok farklı durumdan kaynaklı ortaya çıkabilir. Ancak saçlarınızı eski sağlıklı ve doğal görünümüne kavuşturmak için çeşitli tarifler hazırlayıp uygulayabilirsiniz. İşte evde hazırlayabileceğiniz 3 malzemeden oluşan saç kürü.
23.01.2024 Saç Bakımı
2024 Erkek Uzun Saç Kesim Modelleri - Düz Ve Kıvırcık Saçlar İçin Dalgalı, Bağlamalı, Topuz Saç Modelleri
2024 Erkek Uzun Saç Kesim Modelleri - Düz Ve Kıvırcık Saçlar İçin Dalgalı, Bağlamalı, Topuz Saç Modelleri Erkekler tarafından sıklıkla kullanılan uzun saç modelleri, oldukça dikkat çekicidir. Uzun saçlar için yapılacak olan birçok model mevcut olmakla birlikte erkekler farklı stilleri tercih etmektedir. Uzun saç modellerini deneyebilmek için saçları biraz uzatmak gerekmektedir. Peki, 2024 erkek uzun saç kesim modelleri nelerdir? Düz ve kıvırcık saçlar için dalgalı, bağlamalı, topuz saç modelleri nelerdir? İşte, bilinmesi gerekenler.
2.01.2024 Moda
Go-kart pistinde dehşet! Saçını kaptıran Lara, ölümden döndü
Go-kart pistinde dehşet! Saçını kaptıran Lara, ölümden döndü Tatil için geldiği Antalya'da go-kart aracına binen Iraklı Lara Ali Turki Aljanabad'ın (15) uzun saçı, sürüş halindeyken aracın tekerlerine dolandı. Aljanabad'ın başından sıyrılan saçlı derisi saatler süren ameliyatla yerine dikildi.
10.09.2023 Gündem
Rapunzel gibi olmak hayal değil! 3 haftada saçlarınızı uzatan mucize karışım
Rapunzel gibi olmak hayal değil! 3 haftada saçlarınızı uzatan mucize karışım Kimi kadınlar için uzun saç vazgeçilmezdir. Bu nedenle birçok kadın saçlarını sağlıklı uzatmanın yollarını arıyor. Saçlarınızı sadece 3 haftada sağlıklı bir şekilde uzatmanız mümkün. İşte evde basit malzemelerle yapacağınız saç uzatma kürleri.
10.09.2023 Saç Bakımı
Dr. Koray Erdoğan: “Saçlar tıraş edilmeden de ekilebiliyor”
Dr. Koray Erdoğan: “Saçlar tıraş edilmeden de ekilebiliyor” Long Hair FUE yönteminde saçlar tıraş edilmeden uzun halleriyle çıkarılıp, ekilebiliyor.
26.04.2023 Advertorial
Kestirdiği saçlarını kanser hastası çocuklara bağışlayacak
Kestirdiği saçlarını kanser hastası çocuklara bağışlayacak Bursa'da yaşayan Baran Barış, ilk kez kestirdiği 85 santimi bulan saçlarını kanser hastası çocuklara peruk yapılması için bağışlayacak.
26.10.2022 Haberler
12 yaşındaki Baran, ilk kez kestirdiği saçlarını kanser hastası çocuklara bağışlayacak
12 yaşındaki Baran, ilk kez kestirdiği saçlarını kanser hastası çocuklara bağışlayacak Bursa'da yaşayan Baran Barış, ilk kez kestirdiği 85 santimi bulan saçlarını kanser hastası çocuklara peruk yapılması için bağışlayacak.
26.10.2022 Gündem
Kanseri yenen şarkıcı Şimal: İnanılmaz destek görüyorum
Kanseri yenen şarkıcı Şimal: İnanılmaz destek görüyorum Geçtiğimiz nisan ayında meme kanserine yakalanan ve tedavi sürecine giren 36 yaşındaki şarkıcı Şimal'den güzel haber Kasım ayında gelmiş; ünlü isim kanseri yendiğini açıklamıştı. Zor günlerin ardından yeni bir şarkı çıkaran Şimal, geçtiğimiz gün nişanlısı Necati Arıcı ile birlikte Akmerkez'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan şarkıcı, dostlarından inanılmaz bir destek gördüğünü açıkladı.
13.09.2022 Cadde
Gotik Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Gothic Tarz Nasıldır?
Gotik Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Gothic Tarz Nasıldır? Gotik kelimesi Fransızca kökenlidir. Fransızca dilinden Türkçeye geçmiş olan Gotik kelimesinin anlamı Orta Çağ'a ait demektir. Daha çok gotik sanat ve gotik tarz olarak bilinir. Gotik ne demektir ve Gothic tarz nasıl olur sizler için ayrıntıları ile derledik.
23.07.2022 Eğitim
2022 yazında saçlarda 70’ler rüzgarı esecek
2022 yazında saçlarda 70’ler rüzgarı esecek 2022 yazında yükselişe geçen saç kesimleri ve renkleri neler? Saç tasarımcısı Erkan Uzelli, herkesin değişime açık olacağı bir 2022’ ilkbahar/yaz sezonu olacağını belirtti ve saç trendleri hakkında ipuçları verdi.
25.04.2022 Saç Bakımı
Hande Doğandemir imajını değiştirdi
Hande Doğandemir imajını değiştirdi Son olarak 'Annemizi Saklarken' adlı dizide rol alan oyuncu Hande Doğandemir, imaj değişikliğiyle gündeme geldi. Yeni halini sosyal medya hesabından yayınlayan Doğandemir, görenlerden tam not aldı.
12.04.2022 Cadde
Kuaförlerde hangi işleme talep arttı?
Kuaförlerde hangi işleme talep arttı? Günümüzde saç modası oldukça hızlı değişiyor. Kısa saç moda olurken bir ay sonra uzun saç moda olabiliyor. Modayı takip eden kadınlar ise hızlı tempoya ayak uydurabilmek için kaynak saç yöntemini tercih ediyor. Artan talep ile birlikte merak edilenleri Saç Tasarımı ve Kaynak Uzmanı Çetin Tekin sizler için anlattı
24.03.2022 Saç Bakımı
Hande Doğandemir: Onunla alakalı bir şey demeyeceğim!
Hande Doğandemir: Onunla alakalı bir şey demeyeceğim! Son olarak 'Annemizi Saklarken' adlı dizide rol alan Hande Doğandemir, önceki gün arkadaşı Hazal Türesan ile Etiler'de görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, daha önce yaptığı 'kriterim yok' açıklamasıyla ilgili konuşurken; Onur Tuna ile ayrılığının sorulması üzerine ise sessiz kaldı.
24.03.2022 Cadde
Yurdaer Okur'dan yeni rol için yeni imaj
Yurdaer Okur'dan yeni rol için yeni imaj Yurdaer Okur (47), dönem dizisi ‘Alpaslan: Büyük Selçuklu’dan ayrıldıktan bir hafta sonra çekimlerine başladığı 'Hakim' dizindeki 'Azem Demirkıran' rolü için uzun saç ve sakalına veda etti.
22.03.2022 Cadde
Köyün kadınlarını gören inanamıyor. Saç yıkamak saatlerce sürüyor
Köyün kadınlarını gören inanamıyor. Saç yıkamak saatlerce sürüyor Dünyanın pek çok yerinde farklı etnik grup bulunuyor. Bunlardan belki de en ilginci 3 milyon üyesi bulunan ve Güney Çin dağlarında yaşayan Kızıl Yao grubu. Yapılan araştırmalar Çin’de yaklaşık 400 kadar etnik grup olduğunu ortaya koymuş. Gelin yaşam tarzları ve kültürleriyle dikkat çeken Kızıl Yao grubuna biraz daha yakından bakalım.
9.02.2022 Tatil
Hande Doğandemir: Bu özellik Ankaralı olmaktan geliyor
Hande Doğandemir: Bu özellik Ankaralı olmaktan geliyor Hande Doğandemir, kamera arkasından oyunculuğa geçen serüvenini, yeni projesi ‘Daha İyi Bir Yarın’ filminin detaylarını ve kendisine dair merak edilenleri MAG okurlarıyla paylaştı.
5.08.2021 Cadde
Uzun ve hacimli saçlara sahip olmak için 8 doğal çözüm
Uzun ve hacimli saçlara sahip olmak için 8 doğal çözüm Saç çoğu kadın için önemli bir aksesuardır. O gün saçlarının şekli ve görünüşü tüm ruh hallerini etkileyebilir. Bu neden ile daha güçlü, çabuk uzayan ve çabuk şekil alan sağlıklı saçlar çoğu kadının hayallerini süslüyor. İşte uzun ve hacimli saçlara sahip olmak için 8 doğal çözüm... PEMBENAR ÖZEL
25.03.2021 Saç Bakımı
Sadakatsiz yeni bölümü hangi gün yayınlanıyor? Sadakatsiz oyuncuları kimler, konusu nedir?
Sadakatsiz yeni bölümü hangi gün yayınlanıyor? Sadakatsiz oyuncuları kimler, konusu nedir? Kanal D'nin kısa sürede büyük beğeni toplayan dizisi Sadakatsiz bu akşam tekrar bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. İzleyiciler ise Sadakatsiz dizisinin hangi gün yayınlandığına dair araştırma yapıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çeken konusuyla büyük ilgi gören Sadakatsiz dizisinin yeni bölümleri hangi gün yayınlanıyor? Sadakatsiz oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte dizi hakkında bilinmesi gerekenler...
26.12.2020 Cadde
Saçı Kazıtmanın Faydaları Nelerdir? Saçı Kazıtmak Ne İşe Yarar?
Saçı Kazıtmanın Faydaları Nelerdir? Saçı Kazıtmak Ne İşe Yarar? Asla eskimeyen bazı modalar var. Başımızı tıraş etmek böyle bir moda ve zaman geçtikçe trendi yükseliyor. Peki, saçı kazıtmanın faydaları nelerdir, saçı kazıtman ne işe yarar? Tüm bu soruların yanıtlarını sizin için derledik
12.12.2020 Sağlık
Sadakatsiz oyuncuları kimler, hangi gün yayınlanıyor? Sadakatsiz konusu nedir?
Sadakatsiz oyuncuları kimler, hangi gün yayınlanıyor? Sadakatsiz konusu nedir? Sadakatsiz her hafta çarşamba günü izleyicilerle buluşuyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizinin başrolünde Cansu Dere ve Caner Cindoruk oynuyor. Sadakatsiz'in 7.yeni bölümü bu akşam yayınlanacak. Peki Sadakatsiz oyuncuları kimler?
18.11.2020 Cadde
Sadakatsiz oyuncuları kimler? İşte Sadakatsiz dizisi konusu...
Sadakatsiz oyuncuları kimler? İşte Sadakatsiz dizisi konusu... Sadakatsiz, her hafta çarşamba günü izleyicilerle buluşuyor. Kanal D ekranlarında yayınalanan Sadakatsiz'in yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Peki Sadakatsiz oyuncuları kimler, konusu nedir?
11.11.2020 Cadde
Sadakatsiz oyuncuları kimler? Sadakatsiz konusu nedir?
Sadakatsiz oyuncuları kimler? Sadakatsiz konusu nedir? Kanal D'nin yeni dizisi Sadakatsiz bu akşam 5. bölümüyle ekrana geliyor. İlk bölümü ve sonraki bölümleriyle büyük ilgi gören Sadakatsiz dizisi hakkında araştırmalar hız kesmiyor. Peki Sadakatsiz oyuncuları kimler, dizinin konusu nedir? İşte Sadakatsiz sdizisi hakkında merak edilenler...
31.10.2020 Cadde
Sadakatsiz dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Sadakatsiz dizisi 3. bölüm fragmanları izle!
Sadakatsiz dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Sadakatsiz dizisi 3. bölüm fragmanları izle! Sadakatsiz dizisi konusu ve oyuncu kadrosu dizinin takipçileri tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam 3. yeni bölüm ile ekrana gelecek olan Sadakatsiz dizisinde başarılı bir hekim olan Asya, Mimar Volkan ile mutlu bir evlilik yapmıştır. Son dönemde eşinin tavırlarından şüphelenen Asya eşinin kendisini aldattığını düşünmektedir. Hislerinde yanılmayan Asya eşi Volkan'ın kendisini aldattığını ispatlar. İşte Sadakatsiz dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ve 3. bölüm fragmanları...
21.10.2020 Cadde
Sadakatsiz oyuncuları kimler, konusu nedir? Oyuncu kadrosu...
Sadakatsiz oyuncuları kimler, konusu nedir? Oyuncu kadrosu... Kanal D'nin yeni dizisi Sadakatsiz ilk iki bölümüyle büyük beğeni toplarken dizinin bu akşam yeni bölümü ekrana gelecek. Diziyi takip edenler zaman zaman oyuncu kadrosunu merak ediyor. İşte detaylar...
21.10.2020 Cadde
Sadakatsiz oyuncuları ve karakterleri kimler? Sadakatsiz konusu nedir, hangi kanalda yayınlanıyor?
Sadakatsiz oyuncuları ve karakterleri kimler? Sadakatsiz konusu nedir, hangi kanalda yayınlanıyor? Sadakatsiz bu akşam yeni bölümü ile izleyicilerle buluşacak. Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrolünde oynadığı dizinin yönetmenliğini ise Neslihan Yeşilyurt yapıyor. Peki Sadakatsiz oyuncuları kimler, konusu nedir?
14.10.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Uzun Saç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.