Uzun Yol

Uzun Yol

Son dakika Uzun yol haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Uzun yol gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Uzun yol haber sayfamızda...

Uzun Yol

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 33.877 uzun yol haberi bulunmuştur.
BYD’nin hibriti Avrupa’dan önce Türkiye’de
BYD’nin hibriti Avrupa’dan önce Türkiye’de Dünyanın lider elektrikli araç üreticisi BYD, Türkiye’de yeni model atağını sürdürüyor. BYD, D-SUV segmentindeki şarj edilebilir hibrit “SEAL U DM-i” modelini, Avrupa’dan önce Türkiye’de satışa sundu.
15.04.2024 Otomobil
Gören ‘Helal olsun' diyor: Bu işte kendimi buldum
Gören ‘Helal olsun' diyor: Bu işte kendimi buldum İzmir'de çalışan 35 yaşındaki Leyla Elaldı, “erkek mesleği” olarak bilinen TIR şoförlüğünde, yurt içinde ve yurt dışında gece-gündüz demeden yolların adeta tozunu attırıyor. 40 yıllık şoförlere taş çıkartan, binlerce kilometre yol yapan Elaldı, “öğretmenim” dediği babasından işi öğrendi; azmi ve başarı hikayesiyle tüm kadınlara örnek oldu.
7.03.2024 Gündem
Interpol'ü karıştıran kırmızı tanker! Anne-baba öldü, çocuk sırra kadem bastı
Interpol'ü karıştıran kırmızı tanker! Anne-baba öldü, çocuk sırra kadem bastı En büyük tutkusu, uzun yol TIR şoförlüğü yapan babasının kırmızı kamyonuyla seyahat etmekti. Bunu bilen babası da dönem sonunda oldukça iyi bir karne getiren oğluna hediye vermek istedi. Tatil için yola çıkan aile mutluluk içinde yolculuk yaparken işin seyri bir anda değişti. Karı-kocanın cesedinin çıktığı tankerdeki küçük çocuk sırra kadem bastı.
7.03.2024 Yaşam
Yolcu otobüsleri neden yanıyor?
Yolcu otobüsleri neden yanıyor? Son zamanlarda artan ve ölümlere neden olan otobüs yangınlarına bir yenisi daha eklendi. Bartın’da önceki akşam Antalya’ya yolcu taşıyan Kamil Koç’a ait otobüs seyir halindeyken motor kısmının tutuşması sonucu cayır cayır yandı.
24.02.2024 Gündem
Yol uzun, seçim zor, karar imkânsız
Yol uzun, seçim zor, karar imkânsız Evrim Alasya’nın oğlunun katiliyle yüzleşen bir anneyi canlandırdığı “Uzun Yol”, kişisel seçimleri sert ve iddialı şekilde tartışıyor.
14.01.2024 Kültür Sanat
Bal rekoltesi geçen yıla göre düşük kaldı
Bal rekoltesi geçen yıla göre düşük kaldı Manisa'nın Alaşehir ilçesinde geçen yıla göre bal rekoltesinde yaşanan düşüş fiyatlara yansıdı. Geçtiğimiz yıl kavanozu 200-250 TL arası fiyatlar değişirken bu yıl ortalama 350 TL'yi buldu.
2.01.2024 Ekonomi
Buray’dan yeni albüm
Buray’dan yeni albüm Buray’ın 14 şarkıdan oluşan ‘Al Senin Olsun Dünya’ adını taşıyan beşinci stüdyo albümü dijital platformlarda yayınlandı.
18.11.2023 Cadde
Oğlunu boğazını sıkarak öldürdü, yaşananları anlattı, tahliye edildi!
Oğlunu boğazını sıkarak öldürdü, yaşananları anlattı, tahliye edildi! Kocaeli'de uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen oğlunun, çıkan kavgada boğazını sıkarak ölümüne sebep olan baba ilk kez hakim karşısına çıktı. Olay gecesi yaşananları anlatan baba; 'Canımdan parça gitti. Çok üzgünüm, yüreğim yanıyor" diyerek gözyaşı döktü. Mahkeme heyeti, babanın tahliyesine karar verdi.
1.11.2023 Gündem
Ezgi Şenler fobisini açıkladı! Sevgilisi Buray'dan cevap geldi
Ezgi Şenler fobisini açıkladı! Sevgilisi Buray'dan cevap geldi Gazeteci Ali Eyüboğlu’nun gerçek bir hikayeden kaleme aldığı 'Serçenin Gözyaşı' filminin galası yapıldı. Başrol oyuncularından Ezgi Şenler, galaya sevgilisi Buray ile katıldı. Ünlü çift, tatil planlarına dair samimi açıklamalarda bulundu.
19.10.2023 Cadde
Nicolas Pepe: Hiçbir şekilde pes etmem
Nicolas Pepe: Hiçbir şekilde pes etmem Trabzonspor'un yeni transferi Nicolas Pepe açıklamalarda bulundu. Fildişili yıldız "Kesinlikle hiçbir şekilde pes etmem” diye konuştu.
17.10.2023 Trabzonspor
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir?
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir? Türkçede sıklıkla karşılaştığımız konulardan birisi de deyimler ve atasözleridir. Kalıplaşmış söz öbekleri olarak da bilinen deyimler kendilerine özgü anlamlar taşır. Yazıldıkları kelimelerde farklı anlamlar taşıyan deyimler uzun uzun anlatılmak istenen ifadelerin kısaca aktarılmasında büyük yarar sağlar. Birden fazla anlamları bulunan deyimlerin sayısı oldukça fazladır. Bazılarını anlamak kolay olsa da bazı deyimler anlaşılması zordur. Kalıplaşmış kelimelerden oluşan deyimler okullarda da Türkçe derslerinde öğrencilerin karşılarına çıkar. A’dan Z’ye dilimizde onlarca deyim vardır. Deyimler ve anlamları ile ilgili araştırma içerisindeyseniz sizin için en çok bilinen, kalıplaşmış, kıza ve uzun açıklamalı deyim örneklerini derledik…
26.09.2023 Eğitim
Melek Mosso'da 'Mesele Belli': Konsept candır, teklileri albüm tamamlar!
Melek Mosso'da 'Mesele Belli': Konsept candır, teklileri albüm tamamlar! 2021 yazında yayınladığı 'Hayatım Kaymış'la müzik kariyerinin belki de en sempatik, en uzun ömürlü, en ana akımla uyumlu hit'ine imza atan Melek Mosso, bu kez yoluna 'Mesele Belli'yle devam ediyor. En az 'Hayatım Kaymış' kadar sempatik çizgide olan ve yüz güldüren 'Mesele Belli'nin 2 yaş büyük ablasına benzerliği ise fazlasıyla dikkat çekiyor.
1.08.2023 Müzik
Depremzedelere gönderilen yardımları evine götüren emniyet müdürünün yargılanmasına başlandı
Depremzedelere gönderilen yardımları evine götüren emniyet müdürünün yargılanmasına başlandı Tekirdağ'dan, depremin vurduğu Gaziantep’in İslahiye ilçesinde görevlendirilen ve görev bitimi depremzedelere dağıtılan bazı yardım malzemelerini resmi otobüse yükleyip, evine götürdüğü gerekçesiyle tutuklanan 4'üncü sınıf emniyet müdürü Yadigar Işık’ın 12 yıl hapis istemiyle yargılanmasına başlandı. Duruşmada, deprem bölgesine gönüllü olarak gittiğini söyleyen Işık, "Getirdiğimiz malzemeleri kaybolmaması için evime götürdüm" dedi.
27.07.2023 Gündem
Yedi yıl sürecek dünya turu
Yedi yıl sürecek dünya turu On yıldır teknede yaşayan Özlem Ulubay Şahin ve Özkan Şahin çifti, mavi kaftanda Sadun Boro’nun açtığı rotadan ilerleyerek dünyayı dolaşmak için yıllar sürecek bir maceraya atıldı.
26.07.2023 Gündem
"Selvi Boylum Al Yazmalım" aracının ikizi İzmir’de
"Selvi Boylum Al Yazmalım" aracının ikizi İzmir’de İzmir’de sürücü kursu eğitmenliği yapan nostaljik araç tutkunu Süleyman Kayser, Selvi Boylum Al Yazmalım filminin sembolü haline gelen BMC 140 serisi aracı tıpkı filmdeki görünümüne kavuşturdu. Görenlerin ilgisini çeken Al Yazmalım kamyonuyla tur atan Kayser, “Sevgi, emektir. Ben de çok sevdiğim kamyonumu emek vererek bu hale getirdim” dedi.
20.07.2023 Yaşam
'Milli takım' ruhuyla e-ticaret kaptanı
'Milli takım' ruhuyla e-ticaret kaptanı "Ben takım olarak karar almanın önemine inanıyorum, hatta Hepsiburada'yı 'E-ticaretin Milli Takımı' olarak tanımlıyorum. Bir takım ruhuyla hareket ettiğinizde çok daha uzun yol kat edersiniz."
9.06.2023 Milliyet Executive
Sıcak, soğuk, yağmur dinlemeyen uzun yol bisikletçileri
Sıcak, soğuk, yağmur dinlemeyen uzun yol bisikletçileri Kimi hobi olarak başladığı iki tekerle sınırları aşıp kilometrelerce turluyor, kimileri ise düzenlenen özel kamplara katılıyor; hem ailece tatil yapıyor hem de antrenmanlarla yarışlara hazırlanıyor.
3.06.2023 Pazar
Ruslar 19 bin çocuğu kaçırdı! Anneler zorla evlatlık verilen çocuklarının peşinde
Ruslar 19 bin çocuğu kaçırdı! Anneler zorla evlatlık verilen çocuklarının peşinde BBC, Ukrayna'nın işgal altındaki bölgelerindeki bakım evleri ve okullardan binlerce Ukraynalı çocuğun Rusya'nın kontrolündeki bölgelere götürülmelerine ve maruz kaldıkları muameleye ilişkin yeni verilere ulaştı.
31.05.2023 Dünya
Sergio Oliveira'dan Jorge Jesus cevabı: Türkiye'de çok iyi bir seviye var
Sergio Oliveira'dan Jorge Jesus cevabı: Türkiye'de çok iyi bir seviye var Galatasaray'ın Portekizli futbolcusu Sergio Oliveira, sarı-kırmızılıların bu sabah gerçekleştirdiği antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu. Portekizli yıldız, Jorge Jesus'un "Türkiye'de maçlar sahada oynanmıyor" sözlerine de yanıt verdi.
28.04.2023 Galatasaray
Binali Yıldırım, İstiklal Marşı'nın ilk kıtasını okudu
Binali Yıldırım, İstiklal Marşı'nın ilk kıtasını okudu AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, özel gündemde toplanan TBMM Genel Kurulu'nda konuşma yaptı.
23.04.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Seçimlerin adil yapılacağından kimsenin kuşkusu olmamalı
TBMM Başkanı Şentop: Seçimlerin adil yapılacağından kimsenin kuşkusu olmamalı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "1946'daki usulsüzlükler hariç çok partili siyasi hayata geçtikten sonra Türkiye bütün seçimlerini şaibesiz, şeffaf ve adil bir biçimde gerçekleştirmiş, milletin iradesi bu seçimler neticesinde ortaya çıkmıştır. 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlerin de bugüne kadar olduğu gibi adil ve şeffaf bir biçimde yapılacağından kimsenin kuşkusu olmamalıdır" dedi.
23.04.2023 Gündem
43 ilin geçiş güzergahında gece yarısı narkotik köpekli denetim
43 ilin geçiş güzergahında gece yarısı narkotik köpekli denetim Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de gece yarısı kişiler üzerinde denetimlerini sürdüren jandarma ekipleri, durdurdukları hususi araçlar ve otobüslerde de narkotik köpekleriyle arama yaptı.
21.04.2023 Gündem
Türkiye için bir ilk: İHA 230 füzesi! 140 kilometreden tam isabet
Türkiye için bir ilk: İHA 230 füzesi! 140 kilometreden tam isabet AKINCI TİHA’dan atılan İHA-230 füzesinin 140 kilometreden hedefi vurması Türkiye için yeni bir dönemin kapısını aralıyor. Ankara bu atışla ilk kez havadan atılan balistik füze gibi son derece stratejik bir imkana kavuşmakla kalmadı aynı zamanda mühimmat ve platformlarda yerli/milli sistem sahibi olmanın önemini bir kez daha göstermiş oldu.
4.04.2023 Ekonomi
Büyük Yıkımın Ardından…
Büyük Yıkımın Ardından… 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğünde ve Elbistan ilçesi merkezli 7.6 büyüklüğünde meydana gelen depremler Kahramanmaraş başta olmak üzere Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerini de kapsayan geniş bir alanda büyük bir yıkıma ve çok sayıda can kaybına neden oldu.
27.03.2023 Mimarlık
Gemiden atlayarak çıktığı Amerika'da gönüllere taht kuran Türk itfaiyeciye törenli uğurlama
Gemiden atlayarak çıktığı Amerika'da gönüllere taht kuran Türk itfaiyeciye törenli uğurlama Uzun yol yük gemisinde mühendis olarak çalışırken, 1997 yılında kaçak yollardan denize atlayarak gittiği Amerika'da yeni hayatına başlayan Nahit Atıf Oral, 2020 yılında itfaiye eri olarak çalışmaya başladı. Oral 9 Mart'ta acil müdahale eğitimi sonrasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Amerika'da 'şehit' ilan edilen Oral'ın cenazesi özel törenle gönderildiği Türkiye'de, çocukluğunun geçtiği camide son yolculuğuna uğurlandı.
17.03.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Uzun Yol ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.