Son dakika: Bu halde bulundu! Yüzünde sadece gözleri kalmış...
Son dakika: Bu halde bulundu! Yüzünde sadece gözleri kalmış... Termometrelerin eksi 22 dereceyi gösterdiği kentte, 20 yaşındaki genç kızın çığlıklarını duyanlar, evlerinden dışarı fırlayarak koştu. Kanlar içerisinde bulunan tanınmayacak haldeki genç kız hemen hastaneye kaldırıldı. Dailymail gazetesinin aktardığına göre genç kız, başına gelen korkunç olayın ardından yaşam savaşı veriyor.
25.12.2020 Dünya
Yaban domuzu timsaha böyle yem oldu
Yaban domuzu timsaha böyle yem oldu Vahşi köpeklerin sıkıştırdığı yaban domuzu, timsaha yem oldu. Safariye çıkan bir grup turistin çektiği görüntüler, televizyonlarda izlemeye alıştığımız vahşi yaşamın acımasız yüzünü bir kez daha gösterdi. Aç vahşi köpekler, bölgeyi kaplayan uçsuz bucaksız ovanın ortasındaki gölette sıkışan Afrika yaban domuzunu yemeyi beklerken, elleri boş dönmek zorunda kaldı. Gölet içinde güvende olduğunu düşünen yaban domuzu, turistlerin çığlıkları arasında, arkasında bekleyen timsaha yem oldu.
11.09.2019 İlginç Videolar
Anne antilop yavrusu için savaştı
Anne antilop yavrusu için savaştı Serengeti’de bir Afrika antilobu, daha iki haftalık olan yavrusunu aç kalan vahşi köpeklerden korumak için müthiş bir mücadele gösterdi.
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri