Vajinal Akıntı

Vajinal Akıntı

Son dakika vajinal akıntı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan vajinal akıntı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan vajinal akıntı haber sayfamızda...

Vajinal Akıntı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 214 vajinal akıntı haberi bulunmuştur.
Kaşıntı, yanma, koku! ‘Bakteriyel vajinal akıntı kısırlığa yol açabilir’
Kaşıntı, yanma, koku! ‘Bakteriyel vajinal akıntı kısırlığa yol açabilir’ Kadınlarda vajinal akıntıya yol açan Klamidya (Chlamidya) adlı bakterilere dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Naziye Gürkan, “Klamidyalar vajinada bol akıntıya neden olur. Ayrıca tüplerde tıkanma yaratarak ilerleyen yıllarda kısırlık sebebi olabilir. Chlamidya, gonore, trichomonas, sifilis, HIV, genital Herpes cinsel yolla bulaşan hastalıklar arasındadır. Bu nedenle partnerle birlikte tedavi edilmelidir” dedi.
3.04.2024 Genel Sağlık
Oruçluyken adet öncesi ve sonrası gelen kahverengi akıntı oruç bozar mı, kaza gerekir mi? Adet lekesi orucu bozar mı?
Oruçluyken adet öncesi ve sonrası gelen kahverengi akıntı oruç bozar mı, kaza gerekir mi? Adet lekesi orucu bozar mı? Ramazan ayı ile birlikte kadınların aramaları da arttı. 'Adet sonrası - öncesi gelen kan ya da akıntı orucu bozar mı?' oluyor. Bir ay boyunca oruç tutulan Ramazan ayında kadınlar her yıl bu soruya kesin yanıt bulmak istiyor. Peki, adet sonrası kahverengi akıntı orucu bozar mı? Adet öncesi gelen leke orucu bozar mı? İşte oruçluyken bilinmesi gerekenler...
11.03.2024 Ramazan
Vajinal akıntı, sık idrara çıkma! Kadınların önemsemesi gereken 7 ciddi sinyal
Vajinal akıntı, sık idrara çıkma! Kadınların önemsemesi gereken 7 ciddi sinyal Kadın hastalıklarında erken teşhis ve tedavi hayat kurtarıyor. Ancak geç kalındığında tedavisi oldukça güçleşen ciddi hastalıkların belirtileri kadınlar tarafından ‘strestendir’ veya ‘önemli bir sorun yoktur’ düşüncesiyle göz ardı edilebiliyor. Oysa dikkate alınmayan adet düzensizliği, ara kanamalar ve sık idrara çıkma gibi belirtiler ciddi hastalıkların habercisi olabiliyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Çağrı Arıoğlu Aydın, “Kadınların herhangi bir yakınmalarında hekimlerine başvurmaları çok önemlidir. Zira, erken tanı ve tedavi sayesinde pek çok hastalık daha ciddi sağlık problemlerine yol açmadan tedavi edilebilir” dedi. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Çağrı Arıoğlu Aydın, kadınların mutlaka hekime başvurmaları gereken 7 sinyali açıkladı.
25.01.2024 Genel Sağlık
HPV virüsünden korunmak mümkün
HPV virüsünden korunmak mümkün Ekol Sağlık Grubu Sada Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. İbrahim Egemen Ertaş, HPV virüsü, smear testi, HPV testi ve HPV aşıları hakkında merak edilen soruları yanıtladı.
25.08.2022 Ege
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Karışık çaldı Yaşar İpek, Bodrum Varyete’de sahne aldı...
22.08.2022 Cadde
Deniz ve havuz gibi ortamlar idrar yolları enfeksiyonuna neden olabilir
Deniz ve havuz gibi ortamlar idrar yolları enfeksiyonuna neden olabilir Üroloji uzmanı Op. Dr. Egemen İşgören, idrar yolları enfeksiyonunun kadınlarda 8 kat fazla görüldüğünü belirterek, “Havuz, deniz, sauna gibi ıslak ortamlar ve vajinal akıntı gibi durumlar da riski arttıran nedenler arasındadır” diye uyarıda bulundu.
25.07.2022 Sağlık
Kadınlarda idrar  yolu enfeksiyonu
Kadınlarda idrar yolu enfeksiyonu İdrar yolunun herhangi bir bölümünü etkileyen enfeksiyonlara idrar yolu enfeksiyonu adı veriliyor.
25.07.2022 Vitrin
37. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur?
37. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur? Bebeğinizin 37. hafta gelişimi ve doğuma 3 hafta kala hayatınızda yaşanan değişikliklere göz atalım.
10.05.2022 Gebelik Hesaplama
31. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur?
31. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur? Bebeğinizin 31. hafta gelişimine ve hayatınızda yaşanan değişikliklere göz atalım.
10.05.2022 Gebelik Hesaplama
27. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur?
27. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur? Bebeğinizin 27. hafta gelişimi ve sizin hayatınızdaki değişimlere göz atalım.
10.05.2022 Gebelik Hesaplama
10. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur?
10. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur? Bebeğiniz bu hafta 2,5 cm. boyutlarına ulaştı. Turunçgillerden bir meyve olan kumkat boyutlarında olduğu söylenebilir. İşte bu haftanın gelişim çizelgesi.
10.05.2022 Gebelik Hesaplama
Her yıl binlerce kadını ölümden kurtaran smear testi! Yüzde 99...
Her yıl binlerce kadını ölümden kurtaran smear testi! Yüzde 99... Jinekolojik kanserler hem dünya üzerinde hem de Türkiye'de binlerce kadının yaşamını tehdit ediyor. Buna yol açan en başlıca sebepler ise düzenli kontrollerin korku, vakit bulamama ya da utanma gibi sebeplerden aksatılması. Yılda 1 kez rutin muayeneyle birlikte yapılacak smear testinin önemine vurgu yapan uzmanlar, HPV aşısıyla ilgili de önemli çağrılarda bulunuyor. İşte kadınlarda en sık görülen üç jinekolojik kanserin asla atlanmaması gereken belirtileri ve kanserden korunmak için ipuçları...
28.02.2022 Gündem
Rahim Ağzı Yarası Nedir, Neden Çıkar? Servisit Belirtileri Nelerdir, Tedavisi Nasıl Yapılır?
Rahim Ağzı Yarası Nedir, Neden Çıkar? Servisit Belirtileri Nelerdir, Tedavisi Nasıl Yapılır? Günümüzde kadınsal pek çok hastalık bulunmaktadır. Özellikle de kadınlarda rahim ağzı yarası çok fazla görülmektedir. Rahim ağzı yaralarının belirtilerinin yanı sıra tedavisine de dikkat edilmelidir. Rahim ağzı yarası nedir, neden çıkar? Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.
8.09.2021 Sağlık
Funda Suyunun Faydaları Nelerdir? Kısaca Nasıl Kullanılır?
Funda Suyunun Faydaları Nelerdir? Kısaca Nasıl Kullanılır? Bitkisel bir öz suyu olan funda suyu, özellikle birçok değişik faydası ile ön plana çıkıyor. Bitkinin özü üzerinden elde edilmiş bir extrat olarak da öne çıkan funda suyu, son dönemlerde kullanılan doğal kaynaklar içerisinde gelmektedir. Peki Funda suyunun faydaları nelerdir? Kısaca nasıl kullanılır? İşte bu konular üzerine merak edilenler.
27.07.2021 Yaşam
Doğum Kontrol Hapı Yan Etkileri Nelerdir? Yan Etkiler Ne Zaman Geçer?
Doğum Kontrol Hapı Yan Etkileri Nelerdir? Yan Etkiler Ne Zaman Geçer? Doğum kontrol hapı; gebeliği önlemek adına oral yolla alınan ilaçlar olarak tanımlanabilir. Hamileliği önleme konusunda yüzde 99 oranında etkili olan bu haplar, doğum kontrol metotlarından birisidir. İçermiş olduğu progesteron ve östrojen hormonu ile spermin rahme ulaşmasını engelleyerek döllenmesini önler. Peki, doğum kontrol hapı yan etkileri nelerdir? Yan etkiler ne zaman geçer? İşte, tüm detaylar.
5.05.2021 Sağlık
Günlük Ped Nedir, Nasıl Kullanılır? Hangi Durumlarda Günlük Ped Kullanılmalıdır?
Günlük Ped Nedir, Nasıl Kullanılır? Hangi Durumlarda Günlük Ped Kullanılmalıdır? Günlük ped, normal pedin daha ince ve daha küçük olanı olarak tanımlanabilir. Diğer pedlerde olduğu gibi iç çamaşırına altında bulunan yapışkan yüzeyle sabitlenir. Günlük pedler, çok incedirler. Bu pedler, iç çamaşırının temiz ve kuru kalmanı sağlar. Aynı zamanda güblük pedler, yumuşak ve emici bir malzemeden yapılır. Günlük ped nedir, nasıl kullanılır? İşte, merak edilen tüm detaylar.
9.03.2023 Sağlık
Gebelik Nasıl Oluşur, Belirtileri Nelerdir? Nasıl Hamile Kalınır?
Gebelik Nasıl Oluşur, Belirtileri Nelerdir? Nasıl Hamile Kalınır? Hamile kalmayı düşünen kadınlar, hamileliğin ilk dönemlerinde bazı hormonal değişimler yaşamaları sebebi ile hamile olup olmadıklarını anlayabilmektedirler. Hamileliğin en önemli belirtisi regl döneminin gecikmesidir. Ancak bazı istisnai durumlar olabilmektedir. Gebelik nasıl oluşur, belirtileri nelerdir? Nasıl hamile kalınır? İşte, merak edilen tüm detaylar.
23.03.2021 Sağlık
Rahimde Yara Neden Çıkar, Nasıl Önlenir? Servisit Belirtileri Ve Tedavi Yöntemleri Nelerdir?
Rahimde Yara Neden Çıkar, Nasıl Önlenir? Servisit Belirtileri Ve Tedavi Yöntemleri Nelerdir? Servisit halk arasında rahim ağzında yara olarak bilinmektedir. Günümüzde en sık karşılaşılan jinekolojik problemlerden olan servisit kadınlarda çok sık karşılaşılmaktadır. Bu nedenle kadınların son zamanlarda en sık araştırdıkları hastalıkların da başında gelmektedir. Peki rahimde yara neden çıkar, nasıl önlenir? Servisit belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? Sizlere servisit hastalığı hakkında bilinmeyenleri detaylıca derledik.
18.03.2021 Sağlık
Braxton Hicks Kasılmaları Nedir, Neden Olur? Braxton Hicks Belirtileri Nelerdir, Nasıl Tedavi Edilir?
Braxton Hicks Kasılmaları Nedir, Neden Olur? Braxton Hicks Belirtileri Nelerdir, Nasıl Tedavi Edilir? Doğum tarihinden önce kasılmalarınız var mı? Panik yapmayın, bunlar muhtemelen Braxton-Hicks kasılmalarıdır. Peki Braxton hicks kasılmaları nedir, neden olur? Braxton Hicks belirtileri nelerdir, nasıl tedavi edilir? Tüm detayları sizler için derledik.
12.03.2021 Sağlık
Klamidya Nedir? Klamidya Belirtileri Nelerdir, Nasıl Tedavi Edilir?
Klamidya Nedir? Klamidya Belirtileri Nelerdir, Nasıl Tedavi Edilir? Klamidya, cinsel yolla bulaşan hastalıkların içerisinde çok sık rastlanan bir hastalıktır. Sinsi bir şekilde seyreden, tedavi edilmediği takdirde ise oldukça ciddi problemlere sebep olan bir hastalık türüdür. Peki klamidya nedir? Klamidya belirtileri nelerdir, nasıl tedavi edilir? Kladmiya peniste akıntı yapar mı? İşte detaylar.
5.03.2021 Sağlık
Sumağın Faydaları Ve Zararları Nelerdir? Sumak Nasıl Kullanılır, İshal Yapar Mı?
Sumağın Faydaları Ve Zararları Nelerdir? Sumak Nasıl Kullanılır, İshal Yapar Mı? Sumak; senelerden beri yemeklerde kullanılan bir çeşit baharattır. İçerisinde çok mühim fitokimyasal bileşenleri bulundurur. Sumak bitkisi; değişik bozukluklarının tedavisinde yararlı olan ve türlü biyolojik süreçlere olumlu katkılarda bulunan bileşenlere sahiptir. Peki, sumağın faydaları zararları nelerdir? Sumak nasıl kullanılır, ishal yapar mı? İşte ayrıntılar.
19.02.2021 Sağlık
Rengine göre vajinal akıntı ne anlama geliyor? Eğer böyleyse...
Rengine göre vajinal akıntı ne anlama geliyor? Eğer böyleyse... Vajinal akıntı birçok renkte olabiliyor hatta bunlardan sadece birkaçı, sağlıklı bir vücuda sahip olduğunuzun işareti... Peki, rengine göre vajinal akıntıların tedavi gerektirip gerektirmediği nasıl anlaşılır? Hangi vajinal akıntı tehlikelidir? Vajinal akıntı neden olur? Dr. Sinan Akkurt, vajinal akıntılar ile ilgili bilinmesi gerekenleri anlattı
16.02.2021 Kadın Sağlığı
Kadınlarda Sol Kasık Ağrısı Neden Olur? Sol Kasıkta Ağrı Hamilelik Belirtisi Midir?
Kadınlarda Sol Kasık Ağrısı Neden Olur? Sol Kasıkta Ağrı Hamilelik Belirtisi Midir? Kadınlarda sol kasık ağrısı sebepleri bir hayli türlü olabilir. Kasık bölgesi; karın bölgesinin alt vücuda ve bacaklara geçtiği yer olarak tanımlanabilir. Kalça yakınlarında, mide altında, üst uylukların üstünde yer alır. Kadınlarda sol kası ağırsı neden olur? Sol kasıkta ağrı gebelik belirtisi midir? İşte tüm ayrıntılar.
14.02.2021 Sağlık
Endometrial Polip Nedir? Rahimde Polip Kendiliğinden Geçer Mi, Polip Ameliyatı Nasıl Yapılır?
Endometrial Polip Nedir? Rahimde Polip Kendiliğinden Geçer Mi, Polip Ameliyatı Nasıl Yapılır? Endometrial polip, pek çok kadının üreme çağında ya da menopoz sonrasında karşılaştığı bir rahatsızlıktır. Herhangi bir belirti göstermediği gibi belirtiler rahatsız edici düzeye kadar da ulaşabilir. Kadınların çoğunda görülen bir rahim hastalığıdır. Bilgilendirme amaçlı Endometrial polip ile ilgili merak edilenleri derledik.
4.03.2021 Sağlık
Rahim Duvarı Kalınlaşması Nedir? Rahim Duvarı Kalınlaşması Belirtileri Ve Tedavisi...
Rahim Duvarı Kalınlaşması Nedir? Rahim Duvarı Kalınlaşması Belirtileri Ve Tedavisi... Rahim duvarı kalınlaşması nedir? Rahim duvarı kalınlaşması belirtileri ve rahim duvarı kalınlaşması tedavisi nasıl yapılır? Tedavi sırasında nelere dikkat etmek gerekir? Sizin için rahim duvarı kalınlaşması konusunda detaylı bir çalışma hazırladık.
10.02.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Vajinal Akıntı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.