Vajinoplasti

Vajinoplasti

Son dakika Vajinoplasti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Vajinoplasti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Vajinoplasti haber sayfamızda...

Vajinoplasti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 38 vajinoplasti haberi bulunmuştur.
Popüler hale gelen genital estetik hakkında neleri bilmeliyiz?
Popüler hale gelen genital estetik hakkında neleri bilmeliyiz? Estetik ameliyatlar, son dönemde kişilerin çok fazla başvurduğu operasyonların başında geliyor. Talep edilen bu estetik işlemlerden biri de genital estetik ameliyatları. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Mustafa Serdar Yaşartekin, son dönemde çok fazla uygulanan genital estetik hakkında detaylı bilgi verdi.
1.07.2021 Estetik
Vajina Daraltma (Vajinoplasti) Ameliyatı Nasıl Yapılır? Vajinoplasti Kimlere Yapılır?
Vajina Daraltma (Vajinoplasti) Ameliyatı Nasıl Yapılır? Vajinoplasti Kimlere Yapılır? Vajina daraltma (vajinoplasti) ameliyatı nasıl yapılır? Vajinoplasti kimlere yapılır? Vajina daraltma ameliyatı riskli midir? Ameliyatın komplikasyonları nelerdir? Ameliyat sonrasında hastanın nelere dikkat etmesi gerekir? Vajina daraltma ameliyatı hakkındaki detayları derledik.
25.02.2021 Sağlık
Vajinal doğum nedir? Vajinal doğum sonrası estetik yapılabilir mi?
Vajinal doğum nedir? Vajinal doğum sonrası estetik yapılabilir mi? Günümüzde vajinal doğum olumsuz sonuçlarından dolayı, genital estetik kaygılardan daha az tercih edilmektedir. Bu aslında yanlış bir inançtır. Doğum doğal seyrinde ve zamanında gerçekleştiği takdirde herhangi bir yırtık ve doğum dikişi olmadan sonuçlanabilir. Kadın Doğum Uzmanı, Cinsel Terapist, Genital Estetik Uzmanı Op. Dr. Meltem Erkmen konu hakkında bilgiler verdi.
13.12.2020 Kadın Sağlığı
Doğum sonrası en sık estetik operasyon yapılan 4 bölge
Doğum sonrası en sık estetik operasyon yapılan 4 bölge Doğum sonrasında meydana gelen deformasyonlar, hemen her annenin başlıca sorunları arasında yer alıyor. Doğum sonrası hangi estetik operasyonlar yapılabilir? Vücudunuzu eski formuna kavuşturabilir misiniz? Daha iyi görünmek için ameliyat seçenekleri hangileridir? Plastik Estetik ve Rekonstüktif Cerrahı Uzmanı Doç.Dr. Tayfun Türkaslan, anne estetiği hakkında merak edilen soruları cevapladı
2.12.2020 Estetik
Genital estetik hakkında bilinmesi gerekenler
Genital estetik hakkında bilinmesi gerekenler Kadın Hastalıkları ve Doğum, Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç, genital estetik hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı.
24.11.2020 Estetik
Genital estetik nedir? Genital bölgede koyulaşma neden olur?
Genital estetik nedir? Genital bölgede koyulaşma neden olur? Uluslararası Estetik Genital Cerrah ve Seksoloji Derneği Başkanı Dr. Süleyman Eserdağ, genital estetik uygulamalar ile ilgili olarak merak edilenleri cevapladı. İşte labioplasti (iç dudak estetiği), vajina daraltma (vajinoplasti) ve doğum dikiş izlerinin giderilmesi (perineoplasti) gibi genital estetik operasyonları hakkında bilmeniz gerekenler...
30.06.2020 Estetik
Cinsel partner tercihimizi nasıl belirliyoruz?
Cinsel partner tercihimizi nasıl belirliyoruz? Üroloji ve Androloji Uzmanı Prof. Dr. Ömer Faruk Karataş konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
29.06.2020 Cinsellik
Vajen estetiği hakkında çok merak edilen 7 detay
Vajen estetiği hakkında çok merak edilen 7 detay Yaşlanma ve doğumlara bağlı ortaya çıkan genital deformasyonlar, kadınların öz güvenini sarsıyor. İşte vajen estetiği kaybolan bu öz güveni sağlama da önemli bir işleve sahip. Merak edilenleri Jinekolog, Cinsel Terapist, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Esra Demir Yüzer anlattı
16.09.2019 Cinsel Sağlık
Vajinal deformasyonlar cinsel hayatı olumsuz etkiliyor
Vajinal deformasyonlar cinsel hayatı olumsuz etkiliyor Hem kadınlara hem de erkeklere farklı birçok genital estetiğin uygulanabildiğini söyleyen Op. Dr. Oygar Aytekin, kadınların son yıllarda bu tip operasyonları daha çok tercih ettiğinin altını çizdi.
2.07.2019 Kadın Sağlığı
Genital estetik operasyonları hakkında bilmeniz gerekenler
Genital estetik operasyonları hakkında bilmeniz gerekenler Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Op. Dr. Sabri Algun Aka, çiftlerin yaşam kalitesini yükselten en önemli estetik operasyonlardan birisinin genital estetik olduğunu belirtti.
27.06.2019 Estetik
Genital estetik  operasyonları hakkında bilinmesi gerekenler
Genital estetik operasyonları hakkında bilinmesi gerekenler Günümüzde, estetik sorunlar nedeni ile genital bölgelerinden memnun olmaya kadınlar için estetik operasyonlarla birçok genital düzeltme ve iyileştirme yapılabiliyor. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrah Op. Dr. İlsun Aka, genital estetik operasyonları hakkında bilgiler verdi.
30.04.2019 Estetik
Vajinoplasti nedir, nasıl yapılır?
Vajinoplasti nedir, nasıl yapılır? Vajinoplasti vajina estetiği demektir. Yaşa bağlı ortaya çıkan veya çeşitli faktörlerle değişime uğryan vajinanın düzeltilmesi için yapılır. Vajinoplasti nedir, vajinoplasti nasıl yapılır sorusunun cevaplarını Estetik plastik ve rekonstrüktif cerrahi uzmanı Op. Dr. Hakkı İzmirli açıkladı.
5.03.2019 Estetik
Vajinoplasti nedir?
Vajinoplasti nedir? Vajinoplasti, kadınların cinsel yaşamı için büyük önem taşıyor. Peki, vajinoplasti nedir? Vajinoplasti nasıl yapılır? Vajinoplasti neden yapılır? İşte tüm bu soruların cevabı haberimizde...
24.10.2018 Estetik
Genital estetik hakkında merak edilenler
Genital estetik hakkında merak edilenler Jinekolog Op. Dr. Mustafa Alihanoğlu, son zamanlarda hızla artan vücut estetiğinin görünmeyen bölümleri olan genital alanların estetiğiyle ilgili bilgi verdi.
19.04.2018 Kadın Sağlığı
Vajinoplasti (Genital estetik) cinsel ilişkideki ağrıyı yok eder mi?
Vajinoplasti (Genital estetik) cinsel ilişkideki ağrıyı yok eder mi? Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Evrim Aksoy vajinoplastiyi ve iyi geldiği sorunları anlattı.
24.08.2017 Estetik
Vajinal genişlik ve gevşeklik estetiği nasıl yapılır?
Vajinal genişlik ve gevşeklik estetiği nasıl yapılır? Vajinal gençleştirme tanımı,  vajinanın ve çevresindeki dokuların optimal  veya eski yapısına getiren bir dizi estetik ve fonksiyonel işlemi tanımlamak için kullanılır.
2.06.2017 Estetik
Vajina estetiğinde dikkat edilmesi gerekenler
Vajina estetiğinde dikkat edilmesi gerekenler Vajinal estetiğin kadının hayatındaki yeri
6.09.2016 Estetik
Ameliyatsız vajinal yenileme
Ameliyatsız vajinal yenileme Kaygımız sağlık yada estetik olsun artık çok pratik yöntemlerle sizi mutlu edecek sonuçlara ulaşmak mümkün. FEMİRENEW sistemi ile ameliyatsız ‘genital gençleşmede’ yeni bir çağ başlıyor.
3.02.2016 Estetik
İdeal vajina şekli nasıl olmalıdır?
İdeal vajina şekli nasıl olmalıdır? Gerek bilgi eksikliği, gerekse de utanma ve çekinme duygusuyla günümüze kadar konuşulmamış ve olduğu gibi kabullenilmiş olan bu konu yavaş yavaş dillenmeye başlamaktadır.
11.12.2015 Kadın Sağlığı
Cinsel estetik çeşitleri ve teknikleri
Cinsel estetik çeşitleri ve teknikleri Aşk cerrahisi, bir başka deyişle cinsel organların estetik cerrahisidir.
14.08.2015 Cinsel Sağlık
Aşk cerrahisi ile mutlu bir cinsel hayat
Aşk cerrahisi ile mutlu bir cinsel hayat Aşk cerrahisinin, bir başka deyişle cinsel organların estetik cerrahisi olduğuna dile getiren Estetik Ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Gökhan Haytoğlu, gelişimsel olarak normal olmayan veya herhangi bir nedenle deforme olmuş olan cinsel organların estetik ve fonksiyonunu düzeltmeyi ve geliştirmeyi amaçladığını vurguluyor.
14.08.2015 Aşk
Ağrısız genital bölge estetiği
Ağrısız genital bölge estetiği Estetikte, diğer bölgelerde alınan başarılı sonuçlar hekim ve hastaların dikkatini yıllardır ertelenen vajinal problemlere odaklamıştır.
23.03.2015 Cinsel Sağlık
Genital estetik hayatı etkiliyor
Genital estetik hayatı etkiliyor Superplast Estetik Merkezi’nden Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Hüseyin Güner, estetiğin bu alanında dile getirilemeyen sorulara açıklık getiriyor.
24.02.2015 Estetik
Karın germe şişmanlığın tedavisi değildir
Karın germe şişmanlığın tedavisi değildir Estetik,Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op.Dr.İlhan Serdaroğlu Abdominoplasty (Karın germe ameliyatı) bir şişmanlık tedavisi değil, bir kontur ameliyatıdır diye belirtti.
27.01.2015 Estetik
Vajinal deformasyon boşanma nedeni!
Vajinal deformasyon boşanma nedeni! "Eşimle boşanma noktasına geldim! Lütfen yardımcı olun!"
5.03.2014 Cinsellik

Benzer Haber Etiketleri

Vajinoplasti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.