Vakıfbank

Vakıfbank

Son dakika Vakıfbank haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Vakıfbank gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Vakıfbank haber sayfamızda...

Vakıfbank

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.207 vakıfbank haberi bulunmuştur.
Melissa Vargas şaştı kaldı: Bana mı sesleniyorlar? | Hande Baladın topla hakemi vuruyor
Melissa Vargas şaştı kaldı: Bana mı sesleniyorlar? | Hande Baladın topla hakemi vuruyor Eğlence voleybol programı Sonradan Voleybol Gurmesi'nde hem haftanın viral videoları hem de çok konuşulan olaylar mercek altına alındı. Skorer'den Serkan Özen ve Nergis Aşkın'ın birlikte gerçekleştirdiği programda; Hande Baldın'ın topla hakemi vurması, Melissa Vargas'ın şaşkınlık içinde kaldığı olay, İlkin Aydın'ın Muslera ile pozu, Ogbogu'nun Eczacıbaşı paylaşımı ve Eda Erdem'in heykelinin açılışı konuşuldu.
15.03.2024 Diğer Sporlar
Milli voleybolcu, Fenerbahçe ile anlaşma sağladı!
Milli voleybolcu, Fenerbahçe ile anlaşma sağladı! Sultanlar Ligi'nde liderliğini sürdüren Fenerbahçe Opet'te bir yandan transfer çalışmaları devam ediyor. Milli voleybolcu ile anlaşma sağladı.
14.03.2024 Voleybol
Zehra Güneş ilgi odağı oldu!
Zehra Güneş ilgi odağı oldu! A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Vakıfbank'ın başarılı oyuncusu Zehra Güneş, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı. Genç voleybolcu, yeni imajıyla dikkat çekti.
14.03.2024 Cadde
ÖZEL | Bayern Münih'te Sacha Boey krizi! Geldiği gibi gidiyor
ÖZEL | Bayern Münih'te Sacha Boey krizi! Geldiği gibi gidiyor Galatasaray'dan rekor bir ücretle Alman devine transfer olan Sacha Boey, Bayern Münih'te beklenilen çıkışı yakalayamadı. Alman medyasında çıkan iddialar gündem oldu.
12.03.2024 Galatasaray
VakıfBank'ın yıldızı Zehra Güneş tarzını değiştirdi!
VakıfBank'ın yıldızı Zehra Güneş tarzını değiştirdi! VakıfBank'ın yıldız ismi Zehra Güneş, yeni tarzı ile sosyal medyada gündem oldu. Öte yandan basketbol maçına giden Zehra'nın görüntüsü canlı yayına geldi.
12.03.2024 Voleybol
VakıfBank'ta Zeynep Sude Demirel, Eczacıbaşı'na duvar oldu! Zehra Güneş oynamadı
VakıfBank'ta Zeynep Sude Demirel, Eczacıbaşı'na duvar oldu! Zehra Güneş oynamadı Sultanlar Ligi’nin 25. hafta maçında VakıfBank, Eczacıbaşı'nı 3-0 mağlup etti. Maça damga vuran isimlerden biri Zeynep Sude Demirel oldu. Eczacıbaşı'ndan Tijana Boskovic'in 22 sayısı yenilgiyi önleyemedi.
11.03.2024 Voleybol
Yasemin Güveli'den Eczacıbaşı cevabı: Rakamlar asla yalan söylemez
Yasemin Güveli'den Eczacıbaşı cevabı: Rakamlar asla yalan söylemez Eczacıbaşı'nda kadro dışı kalan sonrasında Çukurova'ya transfer olan Yasemin Güveli eski kulübüyle ilgili açıklamalarda bulundu.
10.03.2024 Voleybol
500 milyon dolar yeni kaynak
500 milyon dolar yeni kaynak VakıfBank, uluslararası bir banka ile 500 milyon dolar tutarında 3 yıl vadeli yeni bir fonlama işlemine imza atarak 2024 yılında da fonlama yapısını çeşitlendirmeye devam ettiğini duyurdu.
8.03.2024 Ekonomi
Fenerbahçe Opet'in yeni transferi Liza Safronova! Yerli Arina Fedorovtseva
Fenerbahçe Opet'in yeni transferi Liza Safronova! Yerli Arina Fedorovtseva Şampiyonlar Ligi ve Sultanlar Ligi'nde yoluna tam gaz devam eden Fenerbahçe Opet, performansıyla dikkat çeken milli yıldız Liza Safronova ile anlaşma sağladı.
5.03.2024 Voleybol
Çaykur Rizespor'da Muammer Sarıkaya iddialı konuştu: Galatasaray'dan puan almak için gidiyoruz
Çaykur Rizespor'da Muammer Sarıkaya iddialı konuştu: Galatasaray'dan puan almak için gidiyoruz Çaykur Rizespor’un ara transfer döneminde kadrosuna kiralık olarak kattığı Muammer Sarıkaya, Galatasaray maçıyla ilgili iddialı konuştu
5.03.2024 Rizespor
ÖZEL | VakıfBank bombayı patlatıyor! Vargas'ın takım arkadaşı ile anlaştı
ÖZEL | VakıfBank bombayı patlatıyor! Vargas'ın takım arkadaşı ile anlaştı Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe ve Eczacıbaşı ile şampiyonluk yarışı veren VakıfBank'ta önümüzdeki sezon için bomba bir ismi gündemine aldı.
5.03.2024 Voleybol
Fenerbahçe - VakıfBank maçı sonrası Eda Erdem izdihamı!
Fenerbahçe - VakıfBank maçı sonrası Eda Erdem izdihamı! Sultanlar Ligi'nde VakıfBank'ı 3-1 mağlup eden Fenerbahçe Opet'te kaptan Eda Erdem Dündar açıklamalarda bulundu. Maç sonunda Eda Erdem ile fotoğraf çektirmek için salondan ayrılmayan hayranları büyük ilgi gösterdi.
4.03.2024 Voleybol
Fenerbahçe, derbide VakıfBank’ı mağlup etti! Arina damgasını vurdu
Fenerbahçe, derbide VakıfBank’ı mağlup etti! Arina damgasını vurdu Fenerbahçe, Sultanlar Ligi 23. hafta mücadelesinde VakıfBank’ı ağırladı. Sarı-lacivertliler derbiden 3-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.
3.03.2024 Voleybol
Aboubakar'a teklif! Beşiktaş'ın transfer için 4 günü var
Aboubakar'a teklif! Beşiktaş'ın transfer için 4 günü var Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos'un kararıyla affedilen ve takıma geri dönen Vincent Aboubakar ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı
3.03.2024 Beşiktaş
Yok artık LeBron James! NBA tarihinde böylesi yok
Yok artık LeBron James! NBA tarihinde böylesi yok Los Angeles Lakers'ın yıldızı LeBron James, Denver Nuggets karşılaşmasıyla bir kez daha NBA tarihine adını yazdırdı.
3.03.2024 NBA
Fenerbahçe - VakıfBank derbisi! İşte Melissa Vargas'ın son durumu ve puan tablosu
Fenerbahçe - VakıfBank derbisi! İşte Melissa Vargas'ın son durumu ve puan tablosu Sultanlar Ligi'nin 10. haftasında VakıfBank, derbi müsabakasında Fenerbahçe Opet evinde VakıfBank'ı ağırlayacak. İşte derbi öncesi Melissa Vargas'ın son durumu ve Sultanlar Ligi'nde puan tablosu...
3.03.2024 Voleybol
VakıfBank'ta Ayça Aykaç, acı haberi Imoco maçı öncesi öğrendi
VakıfBank'ta Ayça Aykaç, acı haberi Imoco maçı öncesi öğrendi VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanşında Imoco Volley Conegliano’ya 3-1 mağlup oldu ve organizasyona veda etti. Ayça Aykaç maç öncesinde aldığı acı haberi sosyal medya hesabından paylaştı.
1.03.2024 Voleybol
VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi'ne veda etti!
VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi'ne veda etti! VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanşında Imoco Volley Conegliano’ya 3-1 mağlup oldu ve organizasyona veda etti.
29.02.2024 Voleybol
Avrupa'da Türk gecesi! Eczacıbaşı'nda Boskovic ödülü kabul etmedi, jest yaptı
Avrupa'da Türk gecesi! Eczacıbaşı'nda Boskovic ödülü kabul etmedi, jest yaptı CEV Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek finalinde Türk gecesi yaşandı. Geçen seneki dev başarıyı Fenerbahçe Opet ve Eczacıbaşı devam ettirdi. Eczacıbaşı'nda Boskovic'in hareketi alkış aldı.
29.02.2024 Voleybol
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için haydi görev başına!
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için haydi görev başına! Dile kolay; tam 69 yıldır dimdik ayakta sizlerle ortaklaşa kurduğumuz ve her sene üstüne yeni bir tuğla koyduğumuz geleneksel Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri bu yıl yine nefesleri kesecek. Elde ettikleri inanılmaz başarılarla Türk halkının göğsünü kabartan adaylar 2023’ün en iyisi olmak için sevenlerinden oy bekleyecek.
29.02.2024 Skorer
Eczacıbaşı Dynavit, CEV Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde!
Eczacıbaşı Dynavit, CEV Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde! Eczacıbaşı Dynavit, CEV Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanşında Savino Del Bene Scandicci'yi 3-2 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı.
28.02.2024 Voleybol
Real Madrid'de Arda Güler depresyonda! Carlo Ancelotti'ye sinirlendi
Real Madrid'de Arda Güler depresyonda! Carlo Ancelotti'ye sinirlendi Fenerbahçe'den rekor bedelle Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in İspanyol devinde mutsuz olduğu iddia edildi. Carlo Ancelotti'nin kendisine beklenen süreyi vermemesi nedeniyle Arda Güler'in depresyonda olduğu aktarıldı.
28.02.2024 İspanya La Liga
VakıfBank'ta Imoco maçı öncesi Guidetti meydan okudu: Altın setleri seviyoruz
VakıfBank'ta Imoco maçı öncesi Guidetti meydan okudu: Altın setleri seviyoruz CEV Şampiyonlar Ligi’nde son iki sezonun şampiyonu VakıfBank, çeyrek final turu ikinci maçında Imoco Conegliano ile İtalya’da karşılaşacak. VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti maç öncesinde konuştu.
28.02.2024 Voleybol
Filenin Sultanları'nda Santarelli'den Melissa Vargas cevabı!
Filenin Sultanları'nda Santarelli'den Melissa Vargas cevabı! Filenin Sultanları'nın başantrenörü Daniele Santarelli, olimpiyatlar, Melissa Vargas ve Imoco olarak karşılaşacakları VAkıfBank hakkında önemli sözler sarf etti.
28.02.2024 Voleybol
2023’te yurtdışından 6.3 milyar dolar kaynak sağladı
2023’te yurtdışından 6.3 milyar dolar kaynak sağladı VakıfBank, çeşitli yapılar altında farklı uluslararası bankalarla gerçekleştirdiği yurtdışı fonlama işlemleriyle 2023 yılında Türkiye’ye toplam 6,3 milyar dolar taze kaynak sağladı. Böylece, Bankanın uluslararası piyasalardan sağladığı kaynak toplamı 14 milyar dolar seviyesine ulaştı.
27.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Vakıfbank ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.