Valenciennes, Rennes'den golcü futbolcu Metehan Güçlü'yü kiraladı
Valenciennes, Rennes'den golcü futbolcu Metehan Güçlü'yü kiraladı Fransa 2. Futbol Ligi (Ligue 2) ekibi Valenciennes, Rennes'den golcü oyuncu Metehan Güçlü'yü kiraladı.
10.07.2020 Fransa Ligue 1
Tutmayın küçük enişteyi!
Tutmayın küçük enişteyi! Fransa ikinivi liginde Valenciennes ile Brest arasında oynanan maçta Valenciennes forması giyen Saliou Ciss adeta kendinden geçti.
26.10.2015 Futbol
Gomis için gittiler!
Gomis için gittiler! Yeni sezon için belirlediği hedeflere Şampiyonlar Ligi’ni koyan ve transfer çalışmalarına bu doğrultuda yön vermeye başlayan Beşiktaş’ta, Dış Transferden Sorumlu Yönetici Erdal Torunoğulları, Futbol Genel Direktörü Önder Özen ve Futbol İdari Direktörü Semih Usta, dün Fransa’ya gittiler.
7.04.2014 Futbol
Beşiktaş'ın gözdesinden şık gol
Beşiktaş'ın gözdesinden şık gol Fransa Lig 1'de Avrupa Kupaları'na katılma mücadelesi veren Lyon deplasmanda düşme potasında bulunan Valenciennes'i 2-1 mağlup etti. Karşılaşmada ilk gol Beşiktaş'ın da gündeminde olan Bafetimbi Gomis'ten geldi.
7.04.2014 Futbol
Nantes taraftarı çıldırdı! Yok böyle tribün
Nantes taraftarı çıldırdı! Yok böyle tribün Fransa Lig 1'in 16. haftasında Valenciennes'i son dakika golü ile mağlup eden Nantes'te taraftarların çılgın sevinci görülmeye değerdi.
5.12.2013 Futbol
Leonardo hakeme omuz attı
Leonardo hakeme omuz attı Paris Saint-Germain'in sportif direktörü Leonardo, takımının Valenciennes'le 1-1 berabere kaldığı Ligue 1 maçının ardından yönetiminden memnun kalmadığı maç hakemine omuz attı.
7.05.2013 Futbol
Hat-trick yaptı!
Hat-trick yaptı! Fransa Ligue 1'de Valenciennes sahasında zirve mücadelesi veren PSG ile karşılaştı.
1.07.2020 Fransa Ligue 1