Vampir

Vampir

Son dakika vampir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan vampir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan vampir haber sayfamızda...

Vampir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 688 vampir haberi bulunmuştur.
Damarlardaki vampir bakteri
Damarlardaki vampir bakteri Ölümcül bakterilerden bazılarının insan kanını arayıp beslendiği keşfedildi.
18.04.2024 Dünya
Tüyler ürperten olay: Annesine 'vampir' dedi, boğazına kazık sapladı!
Tüyler ürperten olay: Annesine 'vampir' dedi, boğazına kazık sapladı! Annesinin vampir olduğuna dair hezeyanlara kapılmıştı. Zavallı kadını boğazına kazık saplayarak hayattan kopardı. Güvenlik güçleri eve geldiğinde kanlar içindeki ellerinde annesinin çantası vardı. Ancak cesetten iz yoktu.
18.03.2024 Dünya
6.8'lik artçı deprem uyarısı! 4 il için rapor: İhtimali yüksek görüyoruz
6.8'lik artçı deprem uyarısı! 4 il için rapor: İhtimali yüksek görüyoruz 6 Şubat depremlerinin yaşandığı bölgede 1 yıl içinde 5 ve üzeri artçı deprem olma olasılığının hesaplandığı bir çalışmaya göre, 4 ilde bu ihtimal daha yüksek.
18.03.2024 Gündem
'Taş Kağıt Makas' bu kez ağlattı! Rıza'nın sözleri yürekleri yaktı
'Taş Kağıt Makas' bu kez ağlattı! Rıza'nın sözleri yürekleri yaktı Kanal D’nin yeni dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nda yakın arkadaşının 22 yaşındaki kızını öldürdüğü iddiasıyla cezaevine konulan Rıza'nın, oğlu Umut’a, “Ayakkabılarımı kapının önüne koy ki; seni yalnız sanmasınlar” sözleri yürekleri dağladı. Umut’un babasını cezaevinden kurtaracak tek umudu olan Avukat Harun Yakar’ın, son anda davayı satması ise geceye damga vurdu.
14.03.2024 Cadde
'Taş Kağıt Makas'ta Harun Yakar, Sarı Bit'i yakacak mı?
'Taş Kağıt Makas'ta Harun Yakar, Sarı Bit'i yakacak mı? Kanal D’nin yeni dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', üçüncü bölümüyle ekrana gelecek. 22 yaşındaki konservatuvar öğrencisi Büşra Korkmaz’ın öldürülmesine ilişkin davanın ikinci duruşmasında ünlü Avukat Harun Yakar’a hayat veren Ozan Güven’in, 'Sarı Bit' diye hitap ettiği Fecir Emirkıran’ın (Burak Yörük) cinayeti itiraf ettiği gizli çekim videoyu mahkemeye delil olarak sunup sunmayacağı merak konusu oldu.
13.03.2024 Cadde
‘Geçmişi unutmamanın tedavisi yok’
‘Geçmişi unutmamanın tedavisi yok’ Psikiyatri Uzmanı Doç. Dr. Taha Can Tuman, ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda Ekin Koç’un hayat verdiği Umut karakteriyle gündeme gelen hipertimezinin tedavisinin olmadığını söyledi.
13.03.2024 Cadde
Neden hiç değişmiyor? 'Ekin Koç yoksa vampir mi?
Neden hiç değişmiyor? 'Ekin Koç yoksa vampir mi? Kanal D’nin yeni dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nda 'Umut' karakterine hayat veren Ekin Koç’un yıllar geçse de hiç değişmeyen yüzü, ‘vampir’ benzetmesi yapılarak sosyal medyada gündeme oldu.
12.03.2024 Cadde
Brad Pitt'in sevgilisi artık resmen bekar! Eski soyadını geri istedi
Brad Pitt'in sevgilisi artık resmen bekar! Eski soyadını geri istedi Bir süredir Hollywood yıldızı Brad Pitt ile aşk yaşayan Ines de Ramon'un, eski eşi Paul Wesley ile boşanma davası resmen sonuçlandı. İkilinin anlaşmalı bir şekilde boşandığı belirtilirken, Ramon'un resmi olarak eski soyadını almak istediği söylendi.
9.03.2024 Cadde
Şöhrete kavuşmadan önce sokaklarda yaşıyordu! 'Hâlâ arabada uyuduğumuz o caddelerden geçiyorum'
Şöhrete kavuşmadan önce sokaklarda yaşıyordu! 'Hâlâ arabada uyuduğumuz o caddelerden geçiyorum' Son olarak 'The Good Mother' adlı yapımda yer alan, son dönemde geç yaşında sahip olduğu ikiz bebekleriyle konuşulan başarılı oyuncu Hilary Swank, şöhrete kavuşmadan önce annesi Judy ile Hollywood'un sessiz sakin sokaklarında, arabalarının içinde uyuduklarını anlattı. Evleri bile yokken milyonlarca dolar kazanan bir oyuncu haline gelen Swank, o günlere karşı bir özlem duyduğunu da ifade etti.
23.02.2024 Cadde
Merve Boluğur: Bıraksan ayağını bile yıkarım
Merve Boluğur: Bıraksan ayağını bile yıkarım Önce Murat Dalkılıç, ardından DJ Mert Aydın ile olmak üzere iki evlilik yapan Merve Boluğur, Eser Yenenler'in programına katıldı. Boluğur samimi açıklamalarıyla dikkat çekti. Evliliği 53 günde biten Merve Boluğur "Geyşa olmayı seviyorum" sözleriyle gündem oldu.
11.02.2024 Cadde
53 gün evli kalıp boşanan Merve Boluğur ve Mert Aydın barıştı mı?
53 gün evli kalıp boşanan Merve Boluğur ve Mert Aydın barıştı mı? 2022 yılında nikah masasına oturan Merve Boluğur ve Mert Aydın çifti sadece 53 gün evli kalmış aralarındaki anlaşmazlık sebebi ile tek celsede boşanmışlardı. Ünlü çift hakkında yeni bir iddia gündeme geldi.
31.01.2024 Cadde
Elektrik faturalarında 'vampir'e dikkat! Tasarruf için neler yapılmalı?
Elektrik faturalarında 'vampir'e dikkat! Tasarruf için neler yapılmalı? Vampir cihaz nedir? Elektrik faturasından aylık yüzlerce lira nasıl tasarruf edilir? Uzmanlara göre, kapalıyken bile elektrik tüketen vampir cihazlar, prizlere takılı kaldığı sürede faturaları yüzde 5-10 artırıyor.
12.01.2024 Gündem
Putin'e rapor sunuldu! Bakanlar saldırı yerine gidiyor: Ukrayna'dan Rusya'ya misilleme
Putin'e rapor sunuldu! Bakanlar saldırı yerine gidiyor: Ukrayna'dan Rusya'ya misilleme Ukrayna ordusunun Rusya’nın Belgorod kentine düzenlediği füze saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 18’e, yaralı sayısı ise 111’e yükseldi.Öte yandan Putin'e rapor sunuldu.
30.12.2023 Dünya
100 milyon TL'lik teklif! 'Merve uçmak istiyor, uçuş da bir yere kadar'
100 milyon TL'lik teklif! 'Merve uçmak istiyor, uçuş da bir yere kadar' 2017 yılında rol aldığı 'İçimdeki Fırtına' dizisinden sonra herhangi bir projede kamera karşına geçmeyen Merve Boluğur, sürpriz bir kararla şarkıclık kariyerine adım atmıştı. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sıkça adından söz ettiren Boluğur, son olarak '100 milyon TL'lik teklif' iddiasıyla magazin gündemine geldi. Oyuncunun sözleri '2. Sayfa' sunucularını da şaşkına çevirdi.
28.12.2023 Cadde
Aşk yeniden mi? Merve Boluğur-Mert Aydın buluşmasını köpek ortaya çıkardı
Aşk yeniden mi? Merve Boluğur-Mert Aydın buluşmasını köpek ortaya çıkardı Sadece 53 gün evli kalan Merve Boluğur ve DJ Mert Aydın, yeniden bir araya geldi. Geçtiğimiz sene tek celsede boşanan ikilinin sürpriz buluşmasını oyuncunun köpeği ortaya çıkardı. Ayrıca Boluğur'un bir takipçisinin 'evlilik' sorusuna verdiği yanıt da kafa karıştırdı.
14.11.2023 Cadde
'Brad Pitt'in boşandıktan sonra ilk düzgün ilişkisi!'
'Brad Pitt'in boşandıktan sonra ilk düzgün ilişkisi!' Oscar ödüllü Brad Pitt (59) ile 'The Vampire Diaries'le (Vampir Günlükleri) tanınan Paul Wesley'nin eski eşi Ines de Ramon, bir yıllık flörtlerinin ardından artık ilişkilerini saklamıyor. Öyle ki ABD'li aktör, kendisinden 27 yaş küçük mücevher tasarımcısını insanlarla 'sevgilim' diye tanıştırıyor. Brad Pitt'in yıllardır ilk kez bu kadar mutlu olduğu konuşuluyor.
14.11.2023 Cadde
Cadılar Bayramı tarzı olay oldu! 'Keşke gerçekten vampir olsam'
Cadılar Bayramı tarzı olay oldu! 'Keşke gerçekten vampir olsam' 'Ezgi' karakterine hayat verdiği 'İçimdeki Fırtına' (2017) dizisinden sonra ekranlarda yer almayan, geçtiğimiz yıl şarkıcılığa adım atarak hayranlarını şaşırtan Merve Boluğur, ilginç açıklamalarına bir yenisini ekledi.
31.10.2023 Cadde
Brain Test Cevapları Nelerdir? Brain Test Nasıl Oynanır?
Brain Test Cevapları Nelerdir? Brain Test Nasıl Oynanır? Eğlenceli zeka bulmaca oyunlarından bir tanesi olan Brain Test Türkiye’de en çok sevilen oyunlar arasında yer alıyor. Zorlayıcı bölümleri ile hem zeka geliştiren oyun aynı zamanda eğlendiriyor. Ekranda verilen soru ne nesnelere göre cevapları bulmak gerekiyor. Şaşırtıcı cevapları bulunan oyunda seviye atladıkça Brain Test cevapları da bir o kadar zor olmaya başlıyor. Oyunun 200’den fazla seviyesi bulunuyor. Brain test nasıl oynanır? “Brain Test Cevapları Nelerdir?” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Çemberin içinde olmak
Çemberin içinde olmak Şilili oyuncu Manuela Martelli’nin ilk uzun metraj yönetmenliği olan “1976”, diktatör Pinochet’nin darbeci yönetiminin, bir ev kadınının yaşamındaki etkisine ve farkındalığına odaklanıyor .
22.09.2023 Kültür Sanat
Altın Aslan’da feminizm zaferi
Altın Aslan’da feminizm zaferi 80. Venedik Film Festivali’nde Altın Aslan’ı, Yorgos Lanthimos’un festival süresince favori gösterilen filmi “Poor Things” kazandı. Yeni bir Frankenstein yorumu olarak nitelendirilen yapım, feminist söylemi ve Emma Stone’un performansıyla Oscar’ın da favorilerinden olacak.
11.09.2023 Kültür Sanat
'Drakula'nın kanlı gözyaşı bulundu! Saklı kalan gerçeği bir mektup ortaya çıkardı
'Drakula'nın kanlı gözyaşı bulundu! Saklı kalan gerçeği bir mektup ortaya çıkardı Düşmanlarını kazığa oturtmasıyla bilinen, dünyaca ünlü vampir serisi 'Drakula'ya ilham olmuş III. Vlad namıdiğer Kazıklı Voyvoda ile ilgili yeni yayımlanan bir araştırma, bugüne kadar pek de bilinmeyen bazı gerçekleri ortaya çıkardı.
6.09.2023 Yaşam
'Vampir Kelebek'ler yeniden ortaya çıktı! Bölgede endişe
'Vampir Kelebek'ler yeniden ortaya çıktı! Bölgede endişe Rize’de 'vampir kelebek' olarak bilinen ve çiftçilerin kabusu haline gelen Ricania Simulans'ın, bıraktığı yumurtalar bitkilere ciddi anlamda zarar veriyor.
30.08.2023 Haberler
'Vampir Kelebek'ler yeniden ortaya çıktı! Bölgede endişe
'Vampir Kelebek'ler yeniden ortaya çıktı! Bölgede endişe Rize’de 'vampir kelebek' olarak bilinen ve çiftçilerin kabusu haline gelen Ricania Simulans'ın, bıraktığı yumurtalar bitkilere ciddi anlamda zarar veriyor.
30.08.2023 Gündem
Devletlerin çok özel ‘casusları’
Devletlerin çok özel ‘casusları’ İsveç’te ortaya çıkan balinanın Rusya tarafından eğitilip bilgi toplamaya gönderildiği iddiası, ajan olarak kullanılan hayvanları gündeme getirdi.
11.06.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Vampir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.