Varil Fiyatı

Varil Fiyatı

Son dakika varil fiyatı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan varil fiyatı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan varil fiyatı haber sayfamızda...

Varil Fiyatı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.653 varil fiyatı haberi bulunmuştur.
Varil fiyatı 90 doları aştı
Varil fiyatı 90 doları aştı Ekim 2023’ten bu yana en yüksek seviyesine ulaşan Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 90 doları geçti.
6.04.2024 Ekonomi
Brent petrol 90 doları aştı
Brent petrol 90 doları aştı Jeopolitik gerilimler ve OPEC+'ın üretim kesintilerini yılın ilk yarısında devam ettireceğine yönelik açıklamaları petrol fiyatlarını yükseltiyor.
5.04.2024 Uzmanpara
Petrol fiyatında yükseliş tahmini
Petrol fiyatında yükseliş tahmini ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA), küresel petrol stoklarındaki düşüşü gerekçe göstererek bu yıla ilişkin petrol fiyatı tahminini yukarı yönlü revize etti.
14.03.2024 Ekonomi
Petrol fiyatları düştü
Petrol fiyatları düştü Petrol, olağan Ocak-Şubat aylarındaki talep azlığı ve Suudi Arabistan'ın derin fiyat kesintisiyle bir ayın en büyük düşüşünü yaşadı.
9.01.2024 Ekonomi
100’den fazla gemi rotasını değiştirdi
100’den fazla gemi rotasını değiştirdi İsrail savaşı ile birlikte Kızıldeniz’de Husi isyancılarının gemilere yönelik saldırıları yüzünden Süveyş kanalı üzerinden yapılan tüm petrol sevkiyatını durdurulmasının ardından Asya’dan Avrupa’ya yapılan konteyner taşımacılığında da Ümit Burnu üzerinden yapılmaya başlandı. Ancak tam yılbaşı arefesinde gerçekleşen bu rota değişikliği ürünlerin teslimatını geciktirirken, diğer yandan petrol ve navlun fiyatlarının artmasına neden oldu.
22.12.2023 Ekonomi
Petrol 80 doların altını gördü
Petrol 80 doların altını gördü OPEC+'ın bu hafta yapacağı toplantı öncesinde petrol fiyatları geriledi. ICE'de brent petrolün varil başına fiyatı bu sabah 80 doların altına geriledi.
27.11.2023 Uzmanpara
AKARYAKIT FİYATLARI 21 Kasım 2023: Güncel benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? Benzine, motorine (mazota) indirim / zam var mı?
AKARYAKIT FİYATLARI 21 Kasım 2023: Güncel benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? Benzine, motorine (mazota) indirim / zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları, araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle benzin, motorin ve LPG fiyatlarına yapılan zam ya da indirim haberleri mercek altında. Ortadoğu’da İsrail ile Filistin arasındaki gerginlik brent petrol fiyatlarında sürekli değişkenliğe neden oluyor. Brent petroldeki hareketlilik sonrası motorine önce indirim sonra zam gelmişti. Peki, benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? Benzine, motorine (mazota) indirim veya zam var mı? İşte 21 Kasım 2023 güncel akaryakıt fiyatları…
21.11.2023 Bilgi Rehberi
BRENT PETROL kaç dolar? 10 Ekim Brent Petrol fiyatları ne kadar oldu?
BRENT PETROL kaç dolar? 10 Ekim Brent Petrol fiyatları ne kadar oldu? Brent Petrol fiyatlarında yaşanan değişimler akaryakıt fiyatlarına indirim ya da zam olarak yansıyor. Brent Petrolün küresel piyasadaki varil fiyatı yakından takip ediliyor. Peki Brent Petrol ne kadar?
10.10.2023 Bilgi Rehberi
Piyasada ‘çatışma yayılır mı?’ endişesi
Piyasada ‘çatışma yayılır mı?’ endişesi İsrail-Hamas çatışmaları, uluslararası piyasaları vurdu. İsrail Merkez Bankası müdahale ile piyasalarını sakinleştirdi. Çatışmanın İsrail-İran petrol ticaretine sıçrama riski endişesi veriyor. Türk piyasaları da gerginlikten etkilendi.
10.10.2023 Ekonomi
Petrolde arz endişesi etkisi
Petrolde arz endişesi etkisi Hamas'ın İsrail'e düzenlediği saldırı ve İsrail'in bu saldırıya verdiği sert yanıtın Orta Doğu'da tansiyonu yükseltmesinin küresel petrol arzını olumsuz etkileyeceği endişeleri petrol fiyatlarını yükseltti.
9.10.2023 Uzmanpara
Petrol fiyatları yılın zirvesini gördü
Petrol fiyatları yılın zirvesini gördü Petrol piyasası yeniden arz endişelerine odaklandı ve fiyatlar yılın zirvesini gördü.
14.09.2023 Uzmanpara
Petrolde 'arz kesintisi' etkisi
Petrolde 'arz kesintisi' etkisi Rusya ve Suudi Arabistan'ın üretim kısıntılarını uzatmaları petrol fiyatlarını yükseltti.
6.09.2023 Uzmanpara
Petrol fiyatları kaç dolar?
Petrol fiyatları kaç dolar? Petrol fiyatları yukarı yönlü hareketini sürdürmeye devam ediyor. Morgan Stanley brent petrol için beklentisini yükseltti.
28.08.2023 Uzmanpara
Petrol fiyatları kaç dolar?
Petrol fiyatları kaç dolar? Petrol fiyatı son günlerde düşüş eğilimini devam ettiriyor. Piyasalarda ise gözler ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın konuşmasında olacak.
24.08.2023 Uzmanpara
Petrol fiyatlarında son durum ne?
Petrol fiyatlarında son durum ne? Petrol fiyatları arzda sıkışıklık ve Çin'in talebinde güçlenme beklentileriyle yükseldi.
27.07.2023 Uzmanpara
Petrolde 'Çin' etkisi
Petrolde 'Çin' etkisi Global yatırım bankalarının Çin için büyüme tahminlerini aşağı yönlü revize etmeleri petrol fiyatları üzerinde baskı yaratıyor.
19.06.2023 Uzmanpara
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memura zam müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memura zam müjdesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hak-İş Genel Kurulu'nda en düşük memur maaşının en düşük kamu işçisi maaşından aşağı kalmayacak şekilde düzenleyeceklerini belirterek müjdeyi verdi.
11.05.2023 Haberler
Son dakika...Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memura zam müjdesi
Son dakika...Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memura zam müjdesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hak-İş Genel Kurulu'nda en düşük memur maaşının en düşük kamu işçisi maaşından aşağı kalmayacak şekilde düzenleyeceklerini belirterek müjdeyi verdi.
11.05.2023 Ekonomi
Petrol fiyatlarında 'OPEC+' etkisi
Petrol fiyatlarında 'OPEC+' etkisi OPEC+'ın sürpriz bir karar ile üretimi mayıs ayından itibaren gönüllü olarak kısma kararı alması petrol fiyatlarında 5 dolara varan artışı beraberinde getirdi.
3.04.2023 Uzmanpara
Petrol fiyatlarında son durum ne?
Petrol fiyatlarında son durum ne? ABD'de API tarafından derlenen verilerin petrol ve petrol ürünleri stoklarının bir önceki haftaya göre arttığına işaret etmesi fiyatları aşağı çekti.
22.03.2023 Uzmanpara
Petrol fiyatlarında son durum ne?
Petrol fiyatlarında son durum ne? Rusya'nın mart ayında arzı kısacağı beklentileri petrol fiyatlarını yükseltti.
23.02.2023 Uzmanpara
Petrol bugün kaç dolar?
Petrol bugün kaç dolar? Piyasaların ABD Merkez Bankası'nın (Fed) tutanaklarına odaklandığı haftada petrol fiyatı geriledi.
21.02.2023 Uzmanpara
Petrol piyasası ABD stok verilerini bekliyor
Petrol piyasası ABD stok verilerini bekliyor Uluslararası piyasalarda petrol fiyatları ABD dolarındaki zayıflıktan destek almakla birlikte yön belirlemek için ABD stok verilerini bekliyor.
8.02.2023 Uzmanpara
Petrol fiyatlarında 'ABD' etkisi
Petrol fiyatlarında 'ABD' etkisi ABD ekonomisinin 2022 yılının son çeyreğinde beklentilerin üzerinde bir büyüme göstermesi ve Çin'in talebinin hızla toparlanacağı beklentileri petrol fiyatlarını yükseltti.
27.01.2023 Uzmanpara
Petrol fiyatlarında 'Çin' etkisi
Petrol fiyatlarında 'Çin' etkisi Çin'in talebinde toparlanma beklentileri petrol fiyatlarına destek veriyor.
25.01.2023 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Varil Fiyatı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.