Vatan Haini

Vatan Haini

Son dakika vatan haini haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan vatan haini gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan vatan haini haber sayfamızda...

Vatan Haini

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.221 vatan haini haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Gündem
AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok: Hiçbir emeklimizi mağdur etmeyeceğiz
AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok: Hiçbir emeklimizi mağdur etmeyeceğiz AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "15 Nisan'da emeklilerimize 5 bin TL vereceğiz. Suyu yüzde 50 indireceğiz. AnkaraKart'a 400 TL değil, 2 bin 500 TL yükleyeceğiz. 31 Mart'tan sonra emeklilerimize ulaşım ücretsiz olacak. Emeklilerimize ayda 12-13 bin TL destek olmuş olacağız. Hiçbir emeklimizi mağdur etmeyeceğiz" dedi.
20.03.2024 Gündem
Hamza Dağ: Öncelikli hedefimiz kronik sorunları çözmek
Hamza Dağ: Öncelikli hedefimiz kronik sorunları çözmek AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkanı adayı Hamza Dağ, Balkan göçmenlerine seslenerek “İnşallah sizlerin bize vereceğiniz destek; trafik çilesinden kurtulmuş bir şehre, masmavi, tertemiz, güzel kokan bir körfeze, tüm ilçelerinde yeni bir vizyonu yaşayan, ışıldayan Eşsiz İzmir'e verilecek bir destek olacaktır." dedi.
14.03.2024 Gündem
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ali Koç, "Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunudur" ifadesini kullandı.
13.03.2024 Fenerbahçe
Cumhur İttifakı ABB başkan adayı Altınok: Ankara'da ulaşım problem
Cumhur İttifakı ABB başkan adayı Altınok: Ankara'da ulaşım problem AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirerek, "Makam mevki ayrı bir şey, ilkeli durmak ve ilkeli olmak ayrı bir şey. Türk milletinin değerleri adına bir tane program yapmamıştır. Cumhurbaşkanı adayı olacağı dönemde 'Apo Bey' demiştir. Bunca askerimizin, polisimizin, korucumuzun, Kürt vatandaşımızın katiline kimse 'Apo Bey' diyemez" dedi.
10.03.2024 Gündem
Bakan Göktaş: Kadın milletvekili oranı yüzde 20’ye yükseldi
Bakan Göktaş: Kadın milletvekili oranı yüzde 20’ye yükseldi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla Ankara’da bir otelde 'Türkiye Yüzyılında Başkentin Güçlü Kadınları' programında kadınlarla bir araya geldi.
8.03.2024 Gündem
Tunus’ta protesto: Binlerce kişi hükümeti protesto etti, reform talebi yankılandı
Tunus’ta protesto: Binlerce kişi hükümeti protesto etti, reform talebi yankılandı Tunus'ta binlerce eylemci, mevcut siyasi durum ve kötüleşen ekonomi sebebiyle Kasbah Meydanı'nda toplanarak hükümeti protesto etti. Meydanda, reform talebi yankılandı.
2.03.2024 Dünya
Cezaevindeki muhalefet lideri açlık grevine başladı
Cezaevindeki muhalefet lideri açlık grevine başladı Tunus'ta cezaevinde bulunan muhalif Nahda Hareketi lideri Raşid el-Gannuşi, açlık grevine başladı.
20.02.2024 Dünya
Mehmet Sevigen'den CHP'ye 'ortak bildiri' tepkisi: Birinin kariyeri için CHP'yi yok etmeye değer mi?
Mehmet Sevigen'den CHP'ye 'ortak bildiri' tepkisi: Birinin kariyeri için CHP'yi yok etmeye değer mi? CNN TÜRK canlı yayınında Göksu Öngören Özgür'e açıklamalarda bulunan eski CHP'li Mehmet Sevigen şehitler için TBMM'deki bildiriye imza atmayan CHP'ye tepki gösterdi.
26.12.2023 Gündem
Ümit Özdağ'dan CHP açıklaması: Artık Atatürk’ün partisi değil
Ümit Özdağ'dan CHP açıklaması: Artık Atatürk’ün partisi değil Trabzon’a gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yerel seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.
19.12.2023 Gündem
'Vatan hainine' ormanda suikast! Gizli servis görüntüleri yayınladı
'Vatan hainine' ormanda suikast! Gizli servis görüntüleri yayınladı Rusya'nın başkenti Moskova'nın hemen dışında özel bir operasyon düzenleyen Ukrayna ajanları, dünyayı şoke eden görüntüleri yayınladı.
12.12.2023 Dünya
Arabeskin altın yılları
Arabeskin altın yılları Siyasal, sosyal alanda değişimin yaşandığı 12 Eylül darbesi döneminde müzik endüstrisi de evrim geçirdi. Pop ve arabeskin birleşimiyle fantezi müzik doğdu ve arabesk altın yıllarını yaşadı…
26.10.2023 Gündem
İstanbul'daki hamsi tartışması sürüyor
İstanbul'daki hamsi tartışması sürüyor İstanbul Gürpınar Balık Hali'nde denize açılmayan balıkçılar ve hale balık almaya gelen esnaf arasında hamside fiyat gerginliği sürüyor.
21.09.2023 Ekonomi
'Kazanacak mıyız?' sorusuna 3 kelimelik yanıt! Şoygu'nun tepkisi dünya basınında
'Kazanacak mıyız?' sorusuna 3 kelimelik yanıt! Şoygu'nun tepkisi dünya basınında 19 aydır devam eden Rus işgali hakkında Savunma Bakanı Şoygu'ya bir soru soran muhabir, hiç beklemediği bir yanıt aldı. Şoygu'nun bu yanıtı dünya basınında kısa sürede yankı uyanırdı.
14.09.2023 Dünya
Prigojin’in uçağı Rusya’da düştü (mü?)
Prigojin’in uçağı Rusya’da düştü (mü?) Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Yevgeni Prigojin’in de yolcu listesinde bulunduğu uçağının düştüğü açıklandı. Rus Sivil Havacılık Dairesi Prigojin’in cansız bedeninin bulunduğunu açıklarken, hala soru işaretleri bulunuyor.
24.08.2023 Dünya
Wagner’in değirmenine Belarus suyu!
Wagner’in değirmenine Belarus suyu! İngiltere Savunma Bakanlığı, Kremlin’in, Haziran ayında başarısız bir darbe girişiminde bulunan Rus paralı asker grubu Wagner’e finansmanı durdurma olasılığının “gerçekçi” olduğunu bildirdi.
14.08.2023 Dünya
Ukraynalılar askerden rüşvetle kaçıyor! Zelenskiy hepsini görevden aldı
Ukraynalılar askerden rüşvetle kaçıyor! Zelenskiy hepsini görevden aldı İngiliz Financial Times, askere gitmek istemeyen Ukraynalıların 10 bin dolara kadar rüşvet verdiğini yazdı. Devlet Başkanı Zelenskiy, geçtiğimiz günlerde askere alma işlerinden sorumlu yetkilileri görevden almıştı.
14.08.2023 Dünya
Son Dakika... Rusya Savunma Bakanı Şoygu Kuzey Kore'yi ziyaret edecek
Son Dakika... Rusya Savunma Bakanı Şoygu Kuzey Kore'yi ziyaret edecek Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu bu hafta içinde Kuzey Kore'nin başkenti Pyongyang'a gidecek.
25.07.2023 Dünya
Putin'den son dakika 'Wagner' açıklaması
Putin'den son dakika 'Wagner' açıklaması Rus paralı asker grubu Wagner’in başlattığı krizin ardından ulusa seslenen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Wagner askerleri ya Rusya Savunma Bakanlığı ile kontrat imzalayacaklar ya da Belarus'a gidecekler" ifadelerini kullanarak, "Wagner grubu savaşçılarının büyük kısmının da halkına ve devletine sadık birer vatansever olduğunu biliyorduk" dedi.
26.06.2023 Dünya
Sosyal medyada ‘hakaret’ tuzağı!
Sosyal medyada ‘hakaret’ tuzağı! Sosyal medyada paylaşılan hakaret yorumları bazıları için gelir kapısı haline geldi. Uzmanlar uyardı: Bir yorum size pahalıya patlayabilir...
26.05.2023 Gündem
Akşener: 100 bin öğretmen ataması yapacağız
Akşener: 100 bin öğretmen ataması yapacağız İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Devlet memuru maaşı, işçi maaşı, asgari ücret, emekli, dul, yetim maaşı gibi maaşları gerçek enflasyona uygun hale getireceğiz" dedi.
10.05.2023 Gündem
İmamoğlu: Vatan, bayrak namustur, milletin onuru namustur
İmamoğlu: Vatan, bayrak namustur, milletin onuru namustur İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Denizli’ye giderken ‘Milleti bölene oy vermeyin’ diye asılı afişler gördüğünü belirterek, "Bu akıl ne biliyor musunuz? Bu akıl şu; bana oy verenler milli ve yerli, bana oy vermeyenler vatan haini, hadi oradan. Herkes namusu için yaşar. Vatan namustur, bayrak namustur. Milletin onuru namustur” dedi.
4.05.2023 Gündem
Rusların en elit askerleriydiler! Spetsnaz tugayı yok edildi
Rusların en elit askerleriydiler! Spetsnaz tugayı yok edildi ABD'li ulusal muhafız Jack Teixeira tarafından sızdırılan belgelerde Rus ordusu hakkında çok çarpıcı gerçekler ortaya çıktı. Belgelere göre Zelenskiy'i yakalama emrini bile alan tugaylar cephede çoktan hayatını kaybetti.
14.04.2023 Dünya
Erdoğan'dan anket açıklaması: Deprem varken yapılan araştırmalar sağlıklı olmaz
Erdoğan'dan anket açıklaması: Deprem varken yapılan araştırmalar sağlıklı olmaz Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan 'Yedinci ortak var demiştim, yedinci ortak şu anda tam manasıyla ana muhalefetin başının ziyaretiyle ortaya çıkmış oldu. HDP'ye verilecek her taviz, PKK'ya, yani Kandil'e verilmiş demektir." ifadelerini kullandı.
29.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vatan Haini ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.