Vefa

Vefa

Son dakika Vefa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Vefa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Vefa haber sayfamızda...

Vefa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.975 vefa haberi bulunmuştur.
MSB tarafından haftalık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi
MSB tarafından haftalık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi Milli Savunma Bakanlığı, PKK terör örgütünün Irak tarafından 'yasaklı örgüt' ilan edilmesinin memnuniyetle karşılandığını belirterek, bu yöndeki tasavvurun terör örgütü ilanına doğru evrilmesini beklediklerini açıkladı.
25.04.2024 Haberler
Frankfurt’un  ödülleri belli oldu
Frankfurt’un ödülleri belli oldu 24.Uluslararası Frankfurt Türk Film Festivali’nde verilecek ödüller açıklandı.
25.04.2024 Kültür Sanat
Ergin Ataman'ın acı günü! Babası İbrahim Nuray Ataman vefat etti
Ergin Ataman'ın acı günü! Babası İbrahim Nuray Ataman vefat etti A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman'ın babası vefa etti.
18.04.2024 Basketbol
‘Vefa’ bütçesi 2.8 milyar TL’ye çıktı
‘Vefa’ bütçesi 2.8 milyar TL’ye çıktı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ulusal Vefa Programı ile ihtiyaç sahibi olup temel ihtiyaçlarını karşılayamayan ve kendi öz bakımını yerine getiremeyen yaşlı, engelli ve ağır kronik hastalığı bulunan vatandaşları yalnız bırakmadıklarını ifade etti.
18.04.2024 Gündem
Arda Güler'den sonra bir Türk daha! Real Madrid harekete geçti
Arda Güler'den sonra bir Türk daha! Real Madrid harekete geçti Fenerbahçe'den Arda Güler'i kadrosuna katan Real Madrid'in sıradaki hedefinin Trabzonspor'un genç yıldızı olduğu iddia edildi. Eflatun-beyazlıların, genç oyuncu için gözden çıkardığı bonservis bedeli netlik kazandı.
17.04.2024 İspanya La Liga
Beşiktaş ilk transferini bitirmek üzere! Anlaşma sağlandı
Beşiktaş ilk transferini bitirmek üzere! Anlaşma sağlandı Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların sezon sonunda boşa çıkacak tecrübeli futbolcuyla el sıkıştığı öğrenildi.
17.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Nihat Tokat YDK başkan adaylığını açıkladı
Fenerbahçe'de Nihat Tokat YDK başkan adaylığını açıkladı Sarı-lacivertli kulüpte Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçimi öncesi Nihat Tokat adaylığını açıkladı.
17.04.2024 Fenerbahçe
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan adaylığından çekildi
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan adaylığından çekildi Dün Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan Vefa Küçük son kararını verdi. Vefa Küçük adaylıktan çekildi.
17.04.2024 Fenerbahçe
ÖZEL | Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu! İşte kasaya girecek dev rakam
ÖZEL | Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu! İşte kasaya girecek dev rakam Okan Buruk’un ilk teknik direktörlüğünde takıma girmekte bile zorlanan, Rezerv Lig’de şans bulan Barış Alper Yılmaz, 1.5 yılda değerine değer kattı. Avrupa Şampiyonası’nda da başarılı olması beklenen futbolcudan beklenen bonservis bedeli ortaya çıktı.
17.04.2024 Galatasaray
“Ulusal Vefa Programı’nın bütçesini 2,8 milyar TL’ye yükselttik”
“Ulusal Vefa Programı’nın bütçesini 2,8 milyar TL’ye yükselttik” Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ulusal Vefa Programı’nın daha etkin ve kapsamlı yürütülebilmesi için bu yılki bütçesini 2,8 milyar TL’ye yükselttiklerini açıkladı.
17.04.2024 Ekonomi
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı Vefa Küçük, sarı-lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.
16.04.2024 Fenerbahçe
DAEŞ iddianamesinden detaylar: Askeri tesislere ve Meclis’e saldıracaklardı
DAEŞ iddianamesinden detaylar: Askeri tesislere ve Meclis’e saldıracaklardı İstanbul'da Santa Maria kilisesine saldırı düzenleyen DEAŞ terör örgütünün hücresiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
16.04.2024 Gündem
Hatayspor'a İstanbulspor darbesi: 0-3
Hatayspor'a İstanbulspor darbesi: 0-3 Puan cetvelinde son sırada yer alan İstanbul ekibi, Süper Lig'in 32. haftasında Hatayspor'u deplasmanda 3-0 yenerek büyük bir sürprize imza attı.
14.04.2024 İstanbulspor
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Galatasaray tur atlasaydı bugün bu maç oynanacak mıydı?
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Galatasaray tur atlasaydı bugün bu maç oynanacak mıydı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
7.04.2024 Fenerbahçe
İzmir'de AK Parti teşkilatından Vefa İftarı! 'Kendi üzerimize olan mesajı aldık'
İzmir'de AK Parti teşkilatından Vefa İftarı! 'Kendi üzerimize olan mesajı aldık' AK Parti İzmir İl Başkanlığı, yerel seçimler sonrası il başkanlığı binası önünde 'Vefa İftarı' düzenledi.
6.04.2024 Gündem
Beşiktaş'a galibiyeti Ersin Destanoğlu getirdi!
Beşiktaş'a galibiyeti Ersin Destanoğlu getirdi! Beşiktaş hazırlık maçında İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin son saniyesinde kullanılan penaltı atışına Beşiktaş kalecisi Ersin Destanoğlu izin vermedi. Siyah-beyazlılar 2-1 kazandı.
6.04.2024 Beşiktaş
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Eşi ve eski eşinden duygusal paylaşım
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Eşi ve eski eşinden duygusal paylaşım Türkan Şoray'ı keşfeden ve 'Bay Sinema' olarak adlandırılan ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti. Eşi Gülşen Bubikoğlu ve eski eşi Filiz Akın, sosyal medya hesaplarından duygusal paylaşımlarda bulundu.
4.04.2024 Cadde
Son dakika: Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu
Son dakika: Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu. Türkan Şoray'ı keşfeden ve 'Bay Sinema' olarak adlandırılan Türker İnanoğlu 50'den fazla filme imza attı. İşte detaylar...
3.04.2024 Cadde
Dikili ve Selçuk’ta ‘bağımsız’ etkisi
Dikili ve Selçuk’ta ‘bağımsız’ etkisi Dikili’de CHP’nin başkan adayı Adil Kırgöz ve partiden aday adaylığı başvurusu kabul edilmediği için yarışa bağımsız olarak katılan Kemal Doyuran’ın arasındaki mücadele dikkat çekti.
1.04.2024 Gündem
CHP, ilçe sayısını 28’e çıkardı
CHP, ilçe sayısını 28’e çıkardı ASLI ÖKTENER- 10 bin 721 sandıkta, yaklaşık 3 milyon 459 bin 970 vatandaşın oy kullandığı İzmir’de seçimlerin kazananı CHP oldu...
1.04.2024 Gündem
Senad Ok: Fenerbahçe ligden çekilmeyi UEFA'ya sordu | Futbolcular, Galatasaray'ı yeneceklerini düşünüyor
Senad Ok: Fenerbahçe ligden çekilmeyi UEFA'ya sordu | Futbolcular, Galatasaray'ı yeneceklerini düşünüyor Fenerbahçe'de tüm gözler 2 Nisan'da yapılacak olan olağanüstü kongreye çevrildi. Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, son gelişmeleri canlı yayında aktardı. Ligden çekilme ile ilgili UEFA'da yaşanan diyalog ve futbolcuların Galatasaray maçı düşüncesi dikkat çekti.
29.03.2024 Fenerbahçe
Bakan Yerlikaya: Kardeşliğimize kim yan bakıyorsa biz de onlara düz bakacak değiliz
Bakan Yerlikaya: Kardeşliğimize kim yan bakıyorsa biz de onlara düz bakacak değiliz İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “İstanbul’un Huzuru, Büyükçekmece’nin Huzuru İftar Buluşması” programına katıldı. Yerlikaya, "Bu yüzyılda hiçbir esameleri kalmayacak olan; başta bölücü terör örgütü olmak üzere FETÖ, DHKP/C, MLKP yani bizim birliğimizi dirliğimize kardeşliğimize kim yan bakıyorsa, Cumhurbaşkanımızdan almış olduğumuz, sizlerden almış olduğumuz cesaretle, bize kim yan bakıyorsa biz de onlara düz bakacak değiliz." dedi.
28.03.2024 Gündem
Vedat Işıkhan: Sandık güvenliği bizim için çok önemli
Vedat Işıkhan: Sandık güvenliği bizim için çok önemli Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Seçim gününde Ak kadroların sandıklara sahip çıkmasını istiyorum. Sandık güvenliği bizim için çok önemli” dedi.
28.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir. Siyasetçi, kamu görevlisi ve seçmene görevler düşüyor. Seçim döneminde yükselen tansiyonu farklı yerlere taşımaya çalışanları iyi tanımamız gerekiyor.' dedi.
28.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir. Siyasetçi, kamu görevlisi ve seçmene görevler düşüyor. Seçim döneminde yükselen tansiyonu farklı yerlere taşımaya çalışanları iyi tanımamız gerekiyor.' dedi.
28.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vefa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.