Vefasızlık

Vefasızlık

Son dakika vefasızlık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan vefasızlık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan vefasızlık haber sayfamızda...

Vefasızlık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 498 vefasızlık haberi bulunmuştur.
Fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı! Nur Yoldaş'ın sağlık durumu hakkında açıklama geldi
Fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı! Nur Yoldaş'ın sağlık durumu hakkında açıklama geldi 'Sultan-ı Yegâh' başta olmak üzere, 'Mihrimah', 'Saki', 'Nagehan Bustan Faslı', 'Nedir Yarabbi Derdim' gibi şarkılarıyla bir döneme damga vuran Nur Yoldaş, yürüyüş yaptığı sırada fenalaşarak apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü isimden son durumu hakkında açıklama geldi.
17.04.2024 Cadde
Saff Suresi Oku: Saff Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali
Saff Suresi Oku: Saff Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali Saff Suresi, Hz. Muhammed’in uyumadan önce okuduğu dualar arasında yer almaktadır. Bu sebeple de Müslümanlar tarafından sık sık okunmaktadır. Saff Suresi Medine devrinde indirilmiştir ve Kur’an’ın 61. sırasında yer almaktadır.
4.04.2024 Sureler
Bora Gencer: Tolga Savacı'nın haklı gerekçeleri vardı!
Bora Gencer: Tolga Savacı'nın haklı gerekçeleri vardı! Bodrum'da yaşayan Bora Gencer, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Bir dönem adından sıkça söz ettiren şarkıcı, 60 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu Amerika'da hayatını kaybeden oyuncu Tolga Savacı hakkında konuştu.
1.03.2024 Cadde
‘Tolga küskündü’
‘Tolga küskündü’ Bora Gencer, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.
1.03.2024 Cadde
Mustafa Sarıgül'den Naci Görür önerisi! Afet Bakanlığı kurulmalı, başına getirilmeli
Mustafa Sarıgül'den Naci Görür önerisi! Afet Bakanlığı kurulmalı, başına getirilmeli Türkiye, afet yönetimine dair hangi dersleri çıkarmalı? Yerel seçim yaklaşırken partiler yola nasıl devam edecek? Muhalefet ve iktidar kritik konularda uzlaşma zemini sağlayabilecek mi? Türkiye siyasetinin deneyimli ismi, CHP Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül, Hafta Sonu'nda merak edilenleri Hakan Çelik'e yanıtladı.
17.02.2024 Gündem
Türk sinemasının usta ismi Hikmet Taşdemir son yolculuğuna uğurlandı
Türk sinemasının usta ismi Hikmet Taşdemir son yolculuğuna uğurlandı Türk sinemasının usta ismi oyuncu Hikmet Taşdemir (82), Silivri'de son yolculuğuna uğurlandı. Taşdemir'in cenazesine katılan birlikte rol aldığı oyuncu arkadaşı Mehmet Yüksel, "Sinema camiasında bir vefasızlık var. Şu an burada bir tek Gani ağabey var. Bir de ben varım. Gerçekten çok zor oldu, ben çok üzüldüm" dedi.
26.01.2024 Cadde
Tuba Büyüküstün: Fatma Girik veliahdı olarak beni seçmiş!
Tuba Büyüküstün: Fatma Girik veliahdı olarak beni seçmiş! Yeşilçam efsanesi Fatma Girik, ölümünün ikinci yıl dönümünde belediye başkanlığı yaptığı Şişli'de anıldı. Usta sanatçıyı anma töreninde oyuncu Tuba Büyüküstün'ün videolu mesajı dikkat çekti.
26.01.2024 Cadde
Yeşilçam'ın 'Kötü adamı' Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın 'Kötü adamı' Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti Türk Sineması'nın kötü adamı Hikmet Taşdemir, bir süredir tedavi gördüğü Tekirdağ Namık Kemal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 82 yaşında hayatını kaybetti.
25.01.2024 Cadde
23 şehit gemicinin ardından kahreden vefasızlık!
23 şehit gemicinin ardından kahreden vefasızlık! Mustafa Kemal Atatürk'ün emri ile inşa edilen Trak Vapuru, 80 yıl önce bugün Marmara Denizi'nde battı. 23 gemicinin 1944'te şehit olmasının üzerinden geçen 80 yılda ise şehitlerin kabirlerine hiç bakım yapılmadı. Yürek sızlatan bakımsız kabirler ilgi bekliyor.
18.01.2024 Gündem
Vefa Ve Sadakat Sözleri 2024: Vefasız İnsanlar İçin Vefasızlık İle İlgili Özlü Sözler
Vefa Ve Sadakat Sözleri 2024: Vefasız İnsanlar İçin Vefasızlık İle İlgili Özlü Sözler Bazen insanlara birtakım iyilikler yaparsın ve karşılığını vefasızlıkla alırsın. İşte böyle zamanlarda insanları bir şekilde haddini bildirmek çok önemlidir. Yapılması gereken ise vefasız insanlar için bununla ilgili sözleri onlara hitaben kullanmaktır. Özellikle bu kişilerle bulunan ortamlarda ya da ortak sosyal medya platformlarında değerlendirmek mümkündür. Böylece kişinin yaptığı vefasızlığı yüzüne vurma şansını elde edebilirsiniz. İşte vefa ve sadakat sözleri: vefasız insanlar için vefasızlık ile ilgili özlü sözler sizlerle.
5.01.2024 Güzel Sözler
Nebahat Çehre'nin 'seni yaşamamayı dilerdim' sözleri Bihter Ziyagil'i hatırlattı!
Nebahat Çehre'nin 'seni yaşamamayı dilerdim' sözleri Bihter Ziyagil'i hatırlattı! Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu'nun Firdevs'i, Yeşilçam'ın usta isimi Nebahat Çehre'den 'yeni yıl' ve 'deprem' temalı bir paylaşım geldi. Çehre'nin paylaştığı fotoğrafının altına eklediği "2023 yılı seni yaşamamayı dilerdim" notu akıllara, dizide Beren Saat'in canlandırdığı Bihter Ziyagil'in sözünü getirdi.
28.12.2023 Cadde
Halkta karşılığı olmayana veda
Halkta karşılığı olmayana veda Cumhurbaşkanı Erdoğan MYK’da kurmaylarına “Vatandaşta karşılığı olmayan arkadaşlarımızla vedalaşacağız... Kimseyi kırmadan süreci yönetin” talimatı verdi. Öte yandan İstanbul ve Ankara’da sürpriz adaylar gösterilebileceği konuşuluyor.
29.11.2023 Gündem
CHP baba evidir hepinizi bekliyor
CHP baba evidir hepinizi bekliyor CHP’nin sadece CHP’lilerin değil, gidişattan memnun olmayan herkesin baba evi olduğunu belirten Özgür Özel, “Gelin baba evine, değiştirelim, güçlenelim, beraber zenginleşelim, ülkenin yüzünü güldürelim. Baba evi sizleri bekliyor” dedi.
15.11.2023 Gündem
Barış Murat Yağcı'dan Survivor açıklaması! 'Nankör olmamak gerek'
Barış Murat Yağcı'dan Survivor açıklaması! 'Nankör olmamak gerek' Acun Ilıcalı, şimdilerde oyunculuk yapan eski Survivor yarışmacısı Serkay Tütüncü'yü isim vermese de çok sert sözlerle hedef almış, 'nankör' ve 'kansız' tepkisi gündem olmuştu. Tütüncü'den ünlü televizyoncuya yanıt gecikmemişti. Fenomen yarışmada iki kez mücadele edip, 2020'de finalist olan bir diğer oyuncu Barış Murat Yağcı, çok konuşulan tartışmayı değerlendirdi.
9.11.2023 Cadde
CHP'li Özel'den kurultay çıkışı: Marifet: 81 il başkanıyla birlikte çıkabilmek
CHP'li Özel'den kurultay çıkışı: Marifet: 81 il başkanıyla birlikte çıkabilmek "Bugün bize destek veren 43 il başkanı var, yarın 45 olur, 46 olur." diyen CHP Grup Başkanı ve Genel Başkan adayı Özgür Özel, 'Kurultay salonuna tut ki 43 il başkanıyla girdik marifet değil, marifet oradan 81 il başkanıyla birlikte çıkabilmek" ifadelerini kullandı.
24.10.2023 Gündem
Özgür Özel: Bu takımı şampiyon yaparım
Özgür Özel: Bu takımı şampiyon yaparım CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel, "Ben bu evin evladıyım. Örgüt gerekli görür, inanır, yetkilendirirse, geç takımın başına derse takımın başına geçerim, bu takımı da şampiyon yaparım. Söz veriyorum." dedi.
23.09.2023 Gündem
Çok konuşulacak Arda Güler sözleri: Yalvarmayın istediği yere gitsin!
Çok konuşulacak Arda Güler sözleri: Yalvarmayın istediği yere gitsin! Fenerbahçe'deki geleceği henüz netlik kazanmayan Arda Güler'in Avrupa'ya transfer olabileceği konuşuluyor. Başkan Ali Koç ve Arda Güler cephesinin iki kez görüşmesine rağmen sonuç çıkmadı. Milliyet'in yazarlarından Levent Kalkan, Arda Güler ile ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.
25.06.2023 Fenerbahçe
ÖZEL | Başkan Tarık Aksar'dan olay Serkan Kırıntılı çıkışı: Kimse Ümraniyespor'dan büyük değil
ÖZEL | Başkan Tarık Aksar'dan olay Serkan Kırıntılı çıkışı: Kimse Ümraniyespor'dan büyük değil Süper Lig ekiplerinden Ümraniyespor'un Başkanı Tarık Aksar, Skorer'e çok özel açıklamalarda bulundu. Kadro dışı bırakılan Serkan Kırıntılı için çarpıcı ifadeler kullanan Aksar, Ümraniyespor'un stadı hakkındaki sözleri gündem yaratan Jorge Jesus'a da değindi. İşte detaylar...
27.03.2023 Ümraniyespor
ÖZEL | Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman, iki oyuncuya sert çıktı: Sizde merhamet yok mu!
ÖZEL | Malatyaspor Başkanı Ahmet Yaman, iki oyuncuya sert çıktı: Sizde merhamet yok mu! Süper Lig'den çekilen Yeni Malatyaspor Kulübü, oyuncuları Doğukan ve Arda'nın büyük vefasızlık yaparak sözleşmelerini tek taraflı olarak feshettiğini duyurdu. Skorer'e özel açıklamalarda bulunan Doğu Anadolu temsilcisinin Başkanı Ahmet Yaman, iki oyuncuya sert bir dille yüklendi. Yaman ayrıca sözleşme fesihlerinin perde arkasını anlattı.
15.02.2023 1.Lig
Galatasaray taraftarından anlamlı yardım! 2 milyon TL'lik klasik spor aracını bağışladı
Galatasaray taraftarından anlamlı yardım! 2 milyon TL'lik klasik spor aracını bağışladı Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde hissedilen deprem felaketinin ardından yardım çalışmalarını durmaksızın sürdüren Galatasaray'da bir taraftar, müzayedede satışa sunulması için klasik spor aracını Nef Stadyumu'nda kulübe teslim etti.
15.02.2023 Galatasaray
Yeni Malatyaspor'dan açıklama: İki oyuncumuz bu şehre büyük vefasızlık yaptılar
Yeni Malatyaspor'dan açıklama: İki oyuncumuz bu şehre büyük vefasızlık yaptılar Yeni Malatyaspor Kulübü, iki oyuncunun büyük vefasızlık yaparak sözleşmelerini tek taraflı olarak feshettiğini duyurdu.
15.02.2023 1.Lig
Nükhet Duru: Ben o sırada küstüm ama haberi yok!
Nükhet Duru: Ben o sırada küstüm ama haberi yok! 1971 yılında Florya Deniz Kulübü'nde dans müziği orkestrasında solistlik yaparak şarkıcılığa adım atan, 1974'te ilk plağı yayınlanan Nükhet Duru, TRT 2'de Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar'a katıldı. Geçtiğimiz kasım ayında kansere yakalandığını duyuran sunucu Armağan Çağlayan, hastalığı süresince kendisini aramayan Duru'ya kırgınlığını dile getirmişti. Hakkında 'vefasızlık' yorumu yapılan usta sanatçı, Çağlayan'a gönderme niteliğinde bir açıklamaya imza attı.
5.02.2023 Cadde
Fatma Girik ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı
Fatma Girik ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı Türk sinemasının efsane isimlerinden Fatma Girik, geçtiğimiz yıl tedavi gördüğü İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki özel hastanede koronavirüse bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle 79 yaşında hayatını kaybetmişti. Usta sanatçı, ölümünün birinci yıl dönümünde Muğla'nın Bodrum ilçesindeki mezarı başında anıldı.
29.01.2023 Cadde
Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik'ten 'vefasızlık' tepkisi!
Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik'ten 'vefasızlık' tepkisi! Günay Girik, ablası Fatma Girik'in Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan mezarını usta sanatçının ölüm yıl dönümünde ziyaret etti. Vefasızlık nedeniyle üzgün olduğunu belirten Girik, "Bodrum ve Torba, Zeki Müren'den sonra Fatma Girik ile anılır. Keşke mezarının başında anılsaydı" dedi.
24.01.2023 Magazin
Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik'ten 'vefasızlık' tepkisi!
Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik'ten 'vefasızlık' tepkisi! Günay Girik, ablası Fatma Girik'in Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan mezarını usta sanatçının ölüm yıl dönümünde ziyaret etti. Vefasızlık nedeniyle üzgün olduğunu belirten Girik, "Bodrum ve Torba, Zeki Müren'den sonra Fatma Girik ile anılır. Keşke mezarının başında anılsaydı" dedi.
25.01.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Vefasızlık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.