Manchester City direkten döndü
Manchester City direkten döndü Premier Lig şampiyonu Manchester City, transfer yasağı ile karşı karşıya kaldı. Velez Sarsfield’dan transfer edilen 16 yaşındaki Benjamin Garre konusunda etik dışı davranışlar nedeniyle mahkeme açılsa da İngiliz kulübü davayı kazandı.
Taraftar yüzüne tükürünce istifa etti!
Taraftar yüzüne tükürünce istifa etti! Arjantin takımı Velez Sarsfield'in teknik direktörü Omar De Felippe, Union Santa Fe yenilgisinin ardından bir taraftarın suratına tükürmesi üzerine istifa etti.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Manchester City'nin başı fena halde dertte
Manchester City'nin başı fena halde dertte Arjantin'in Velez Sarsfield kulübü Manchester City'yi 18 yaş altı oyuncusu Benjamin Garre'ye illegal olarak imza attırdığı gerekçesiyle FIFA'ya şikayet etti.
Arjantin'de gündem yaratan penaltı pozisyonu! İptal...
Arjantin'de gündem yaratan penaltı pozisyonu! İptal... Arjantin'de Velez ile Arsenal Sarandi arasında oynanan maçta yaşanan pozisyon ülkede haftanın en büyük tartışma konusu oldu. Arsenal defans oyuncusu Rosero Valencia ile Velez forveti arasında yaşanan pozisyon sonrası Rosero topu elle kestiği gerekçesi ile kırmızı kart görürken, Velez ise penaltı kazandı. Ancak 4. hakemin uyarısı sonrası Velez forvetinin elle oynadığını anlayan maçın hakemi kararını değiştirdi ve kırmızı kart gören oyuncuyu sahaya davet etti.
6.04.2015 Futbol
River Plate 92 yıllık rekorunu kırdı
River Plate 92 yıllık rekorunu kırdı Arjantin Ligi 14. hafta maçında Velez Sarsfield ile River Plate 1-1 berabere kaldı. River Plate bu sonuçla 31 maçtır kaybetmeyerek 92 yıllık rekorunu kırdı.
12.11.2014 Futbol
Teofilo ucuz yırttı!
Teofilo ucuz yırttı! Bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen Kolombiyalı golcü Teofilo Gutierrez formasını giydiği River Plate ile Velez Sarsfield karşılaşmasında rakibine attığı dirsek sonrasında sarı kart ile cezalandırıldı.
10.11.2014 Futbol
Kornerden kaleciyi avladı!
Kornerden kaleciyi avladı! Arjantin'de Velez Sarsfield'in Independiente'yi 4-0 mağlup ettiği maçta Velez oyuncusu Rolon'un kornerden direk kaleye gönderdiği topla golü buldu.
25.08.2014 Futbol
Velez Sarsfield'i evine gönderdiler!
Velez Sarsfield'i evine gönderdiler! Libertadores Kupası 3. tur maçında deplasmanda Velez Sarsfield'e konuk olan Nacional Asuncion 1-0'ın rövanşında 2-2 berabere kalarak tur atlayan taraf oldu. Son dakikaların nefes kestiği maçta Velez'in umutlarını bitiren gol Derlis Orue'den geldi. Jorge Correa'nın 2 golü tur atlamaya yetmedi.
30.04.2014 Futbol
Muhteşem! Eski Interli Arjantin'i salladı!
Muhteşem! Eski Interli Arjantin'i salladı! Arjatin'de Velez Sarsfield forması giyen eski Interli futbolcu Mauro Zarate attığı muhteşem röveşata golü ile Arjantin'i salladı. Zarate'nin 2 gol attığı maçta Velez sahadan 4-1 galip ayrıldı.
27.04.2014 Futbol
Teofilo'nun korkutan sakatlığı...
Teofilo'nun korkutan sakatlığı... Arjantin Ligi 15. hafta maçında River Plate sahasında konuk ettiği Velez Sarsfield'i eski Trabzonsporlu Teofilo Gutierrez'in golü ile 1-0 geçmeyi başardı. Teo maçta yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası oyuna devam edemedi. İşte korkutan o anlar...
22.04.2014 Futbol
Eski Trabzonsporlu River'ı zirveye taşıdı
Eski Trabzonsporlu River'ı zirveye taşıdı Arjantin Ligi 15. hafta maçında River Plate sahasında konuk ettiği Velez Sarsfield'i eski Trabzonsporlu Teofilo Gutierrez'in golü ile 1-0 geçmeyi başardı.
21.04.2014 Futbol
Velez Sarsfield Libertadores Kupası'nda da tutulmuyor
Velez Sarsfield Libertadores Kupası'nda da tutulmuyor Libertadores Kupası 2. Tur'da 1. grupta yer alan 2 takım Atletico Paranaense ve Velez Sarsfield arasında oynanan maçta deplasman temsilcisi Velez sahadan 3-1 galip ayrıldı. Gruptaki 5. maçta 4. galibiyetini alarak zirveye oturan Velez'e galibiyeti Agustin Allione, Lucas Pratto ve Hector Canteros'un golleri getirdi. Drausio'nun tek golü Brezilya ekibine yetmedi.
27.03.2014 Futbol
Zirvede puanlar paylaşıldı
Zirvede puanlar paylaşıldı Arjantin'de zirveyi kovalayan iki ekip Velez Sarsfield ve Estudiantes, Jose Amalfitani Stadı'nda kozlarını paylaştı. Guido Carrillo ve Jorge Correa'nın karşılıklı golleri skoru belirlerken, iki takımda 1'er puana razı oldu.
23.03.2014 Futbol
Boca'yu Zarate yıktı!
Boca'yu Zarate yıktı! Arjantin Ligi'nin 5. haftasında sahasında Boca Juniors ile karşılaşan Velez Sarsfield sahadan eski Interli oyuncu Mauro Zarate'nin golü ile 1-0 galip ayrıldı.
2.03.2014 Futbol
Lanus sahasında aslan kesildi!
Lanus sahasında aslan kesildi! Arjantin Kapanış Ligi'nin 4. haftasında Lanus sahasında konuk ettiği Velez Sarsfield'i Jorge Diaz ve Oscar Benitez(2)'in golleri ile 3-2 mağlup etti. Mauro Zarate ve Emiliano Papa'nın golleri Velez'e yetmedi.
23.02.2014 Futbol
Velez Sarsfield'e sahasında şok!
Velez Sarsfield'e sahasında şok! Südamerikana Kupası çeyrek finalinde 0-0'ın rövanşında karşılaşan Velez Sarsfield ile Ponte Preta arasındaki maç deplasman temsilcisinin 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu sonuçla Ponte Preta adını yarı finale yazıdran taraf oldu.
9.11.2013 Futbol
Gimnasia'yı geriden gelip kazandı
Gimnasia'yı geriden gelip kazandı Arjantin Ligi'nde sahasında Velez Sarsfield'i konuk eden Gimnasia La Plata Zarate'nin golü ile 1-0 geriye düşmesine rağmen, Lucas Licht ve Maximiliano Meza'nın golleri ile galibiyete uzanmayı başardı.
8.10.2013 Futbol
Velez yoluna devam ediyor!
Velez yoluna devam ediyor! Südamerikana Kupası'nde Velez Sarsfield sahasında konuk ettiği La Equidad'ı 1-0 geriye düştüğü maçta Lucas Pratto ve Mauro Zarate'nin golleri ile 2-1 geçmeyi başardı.
3.10.2013 Futbol
Arjantin'de gol şov!
Arjantin'de gol şov! Arjantin Ligi 6. haftasında atılan en güzel 5 gol sizlerle...
12.09.2013 Futbol
Boca 'Şeker Kutusu'nda yıkılmıyor!
Boca 'Şeker Kutusu'nda yıkılmıyor! Arjantin Açılış Ligi 5. hafta mücadelesinde Velez Sarsfield'i konuk eden Boca Juniors, Ribair Rodriguez ve Nicolas Blandi'nin golleri ile 3 puana ulaştı. Velez'in tek golü Ezequiel Rescaldani'den geldi.
2.09.2013 Futbol
Velez sahasında acımadı!
Velez sahasında acımadı! Südamerikana Kupası 2. tur maçında Belgrano'yu konuk eden Velez Sarsfield sahadan Ezequel Rescaldani ve Lucas Pratto'nun golleri ile 2-0 galip ayrıldı.
30.08.2013 Futbol
Eski Bursasporlu'dan muhteşem frikik golü
Eski Bursasporlu'dan muhteşem frikik golü Arjantin Premier Lig Torneo Final 16. hafta maçında Boca Juniors sahasında konuk ettiği Velez Sarsfield ile 1-1 berabere kaldı. Ligte zor günler geçiren 2 takımın mücadelesinde goller eski Bursasporlu Federico Insua ve Nicolas Blandi'den geldi.
3.06.2013 Futbol