'Hava sıcak' diye boynuna takmadı, art arda 3 kez arı soktu! '30 dakikada öldürüyor'
'Hava sıcak' diye boynuna takmadı, art arda 3 kez arı soktu! '30 dakikada öldürüyor' İstanbul'daki bir kamp alanında karavanda yaşayan Ata Bekdeşer, geçtiğimiz günlerde işlerini halletmek için motosikletiyle yola çıktı. Ancak hava sıcak diye takmayı atladığı bir ekipman az kalsın hayatına mal oluyordu. Seyir halindeyken montundan içeri giren arı tarafından 3 kez sokulan genç adama ilk müdahaleyi yapan Dr. Gökçe Aydoğdu'nun anlattıkları ise tehlikenin boyutunu gözler önüne serdi.
22.08.2023 Yaşam
Tom Hardy: Venom'dan sonra iki ameliyat geçirmem gerekti
Tom Hardy: Venom'dan sonra iki ameliyat geçirmem gerekti İngiliz aktör Tom Hardy, 'Venom'un (Zehirli Öfke) setinde yaşadığı zorlukları anlattı. Çekimler esnasında bir takım aksilikler yaşadığını söyleyen Hardy, daha sonra iki dizinden de ameliyat olduğunu açıkladı.
15.08.2021 Cadde
Venom: Zehirli Öfke filmi beklentileri karşıladı mı?
Venom: Zehirli Öfke filmi beklentileri karşıladı mı? Venom: Zehirli Öfke filmi, şu ana kadar izleyenlerin yorumu ve puanlamasına baktığımızda pek de beğenilen bir yapım olmamıştı. Bugün İstanbul’da yapılan basın gösterimine katıldım ve film iyi mi yoksa söyledikleri kadar vasat mı kararımı verdim...
5.10.2018 Sanat
Venom: Zehirli Öfke filminden ne beklemeliyiz?
Venom: Zehirli Öfke filminden ne beklemeliyiz? Marvel çizgi roman evreninin ezeli kötüsü Venom, 5 Ekim'de beyazperdeye taşınıyor. Peki bakalım Venom, bahsedildiği kadar iddialı mı?
21.05.2019 Sanat
Eminem 'Kamikaze' albümüyle 'Revival' albümünün ölü toprağını attı
Eminem 'Kamikaze' albümüyle 'Revival' albümünün ölü toprağını attı Eminem 31 Ağustos sabahı reklamsız, tanıtımsız, habersiz 'Kamikaze' adlı albümünü piyasaya sürdü. 'Venom: Zehirli Öfke' filmi için soundtrack yayınlayacağını söyleyen Eminem, birkaç saat sonra albümle çıkageldi. 2017'nin sonunda çıkardığı Revival ile birçok eleştiri alan ve hayranları tarafından destek görse de beğenilmeyen Eminem, eleştirileri ciddiye almış ve çabuk toparlamış gibi görünüyor. Eminem gibi bir sanatçıdan da aksi beklenemezdi zaten.
13.11.2018 Müzik
Tom Hardy, 'Venom'da
Tom Hardy, 'Venom'da İngiliz oyuncu Tom Hardy, Zombiland'in yönetmeni Ruben Fleischer'ın yöneteceği 'Venom' filminde, Eddie Brock/Venom'u canlandıracak.
22.05.2017 Cadde
435 kilometre hız yaptı ama rekor sayılmadı
435 kilometre hız yaptı ama rekor sayılmadı Bir otomobil üreticisi, Hennessey Venom GT model bir spor arabanın, ulaştığı saatte 270 mil yaklaşık 435 km hız ile, karada hız rekorunu kırdığını iddia etti. Ancak rekor Guinness Rekorlar Kitabı tarafından kabul edilmedi.
11.09.2019 Otomobil
0'dan 100'e 2.5 saniye!
0'dan 100'e 2.5 saniye! Karbon fiber parçaları sayesinde olduça hafif bir gövde yapısına sahip olan Hennessey Venom GT, 6.2 litrelik twin turbo V8 motoru ile 1200 beygir güç üretiyor. Venom GT, 100 kilometre hıza 2.5 saniye gibi inanılmaz bir zamanda ulaşıyor.
9.10.2013 Otomobil