Veto

Veto

Son dakika veto haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan veto gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan veto haber sayfamızda...

Veto

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.379 veto haberi bulunmuştur.
Sahneye geç çıktı, olanlar oldu! Madonna'ya ikinci dava
Sahneye geç çıktı, olanlar oldu! Madonna'ya ikinci dava Dünyaca ünlü şarkıcılardan biri olan Madonna, 'Celebration' (Kutlama) adlı turnesi kapsamında müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor. Canlı performansları ve sahne gösterileriyle adından söz ettiren Madonna, sahneye geç çıkınca, hayranlarının hedefi oldu..
24.04.2024 Cadde
Galatasaray'da Okan Buruk'un imza tarihi belli oldu!
Galatasaray'da Okan Buruk'un imza tarihi belli oldu! Galatasaray’da önceki gün 5 futbolcunun katıldığı ve gövde gösterisine dönen imza töreninin ardından, Teknik Direktör Okan Buruk’un sözleşmesinin uzayıp uzamayacağı merak konusu oldu.
21.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'den sağlık heyetine sürpriz takviye! Lenka Jurisicova ile anlaşıldı
Fenerbahçe'den sağlık heyetine sürpriz takviye! Lenka Jurisicova ile anlaşıldı Fenerbahçe'de yaşanan sakatlıklar sonrası taraftarların sık sık eleştirilerde bulunduğu sağlık heyetine takviye geldiği iddia edildi.
21.04.2024 Fenerbahçe
Kayserispor - Trabzonspor maçına yabancı VAR damga vurdu! 1 gol ve 1 penaltı iptali
Kayserispor - Trabzonspor maçına yabancı VAR damga vurdu! 1 gol ve 1 penaltı iptali Kayserispor, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. VAR hakemi Pablo Gonzalez Fuertes'in uyarıları maça damga vurdu.
20.04.2024 Kayserispor
Brentford, Luton Town deplasmanında şov yaptı!
Brentford, Luton Town deplasmanında şov yaptı! Premier Lig'in 34'üncü haftasında Brentford, Luton Town'ı deplasmanda 5-1 mağlup etti.
Galatasaray'da Wilfried Zaha gerçeği! David Moyes veto etti
Galatasaray'da Wilfried Zaha gerçeği! David Moyes veto etti Galatasaray'ın sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Wilfried Zaha ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Yıldız futbolcunun transferinin David Moyes tarafından veto edildiği öğrenildi.
20.04.2024 Galatasaray
ABD, Filistin'in Birleşmiş Milletler'e tam üyeliği karar tasarısını veto etti
ABD, Filistin'in Birleşmiş Milletler'e tam üyeliği karar tasarısını veto etti ABD, Cezayir tarafından Filistin'in BM'ye tam üyeliğini talep eden karar tasarısını veto etti.
19.04.2024 Dünya
Beşiktaş'ta Al Musrati gerçekleri ortaya çıktı! İşte oynamama nedeni
Beşiktaş'ta Al Musrati gerçekleri ortaya çıktı! İşte oynamama nedeni Beşiktaş'ın rekor bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Al Musrati’nin son maçlarda yedek kalma nedeni ortaya çıktı. İşte detaylar...
15.04.2024 Beşiktaş
Türkiye yüzünden en kötüsüne hazırlanmalıyız! İsrail medyası yazdı: Ankara bize büyük bir baş ağrısı yaşatacak
Türkiye yüzünden en kötüsüne hazırlanmalıyız! İsrail medyası yazdı: Ankara bize büyük bir baş ağrısı yaşatacak İsrail'in Maariv gazetesi, Türkiye'nin Tel Aviv'e yönelik açıkladığı kısıtlamaların nelere yol açacağını yazdı. Boğazların kapatılma ihtimalinden rahatsız olan gazete ülkenin en kötüsüne hazırlanması gerektiğini ifade etti.
14.04.2024 Dünya
Ne eş, ne anne sözü dinliyorlar! Acun Ilıcalı'dan Yunus Emre ile Aleyna'ya uyarı
Ne eş, ne anne sözü dinliyorlar! Acun Ilıcalı'dan Yunus Emre ile Aleyna'ya uyarı Survivor All Star'ın yarışmacıları Yunus Emre Özden ve Aleyna Kalaycıoğlu, aralarındaki samimiyetle sık sık magazin gündemine konu oluyor. Yarışmanın dün akşamki bölümünde yer alan açık artırma oyununda pasta alan Yunus Emre, tabağını Aleyna ile paylaşınca Acun Ilıcalı araya girerek ikiliyi uyardı.
12.04.2024 Cadde
Survivor'da iletişim ödülünde Aleyna'nın annesinden uyarı geldi! "Yunus Emre'den uzak dur!"
Survivor'da iletişim ödülünde Aleyna'nın annesinden uyarı geldi! "Yunus Emre'den uzak dur!" Survivor All Star'da bugün iletişim ödülü vardı. Yarışmacılar aileleri ile 8 dakika mesajlaşarak hasret giderdi. Aleyna'nın annesinden ise uyarı geldi mesajda. Whatsapp üzerinden yazışmada Aleyna'nın annesi "Yunus Emre'den uzak dur!" yazdı. Aleyna ise ne yazacağını bilemedi. İşte merak edilen detaylar...
11.04.2024 Cadde
İsrail, Gazze’de 6 ayda hedeflerine ulaşamadı
İsrail, Gazze’de 6 ayda hedeflerine ulaşamadı İsrail’in Hamas’ı yok etme ve rehineleri kurtarma amacıyla 6 ay önce başladığı savaşta bu iki hedefi de gerçekleştirememesi dikkat çekerken, savaşın sonuna dair açık bir planın olmayışı tepkiye yol açıyor.
7.04.2024 Dünya
Ercan Güven'den Fenerbahçe yönetimine eleştiri: Urfa’ya U19 ile gidip tarihe 8-0 hezimet yazdırmak mı kozun?
Ercan Güven'den Fenerbahçe yönetimine eleştiri: Urfa’ya U19 ile gidip tarihe 8-0 hezimet yazdırmak mı kozun? Fenerbahçe yönetimi 2 Nisan'da Olağanüstü Genel Kurul'a gitti. Sarı-lacivertli kulüp, dört madde için yönetim kuruluna görev süresinin bitimine kadar yetki verildiğini KAP'a bildirdi. Milliyet Gazetesi yazarı Ercan Güven, Ali Koç yönetimini sert bir dille eleştirdi..İşte Ercan Güven'in 'Heba olan potansiyel' başlıklı yazısı...
5.04.2024 Fenerbahçe
Yunus Emre'nin eşinden Aleyna Kalaycıoğlu'na gözdağı: 'Saçını başını yolarım'
Yunus Emre'nin eşinden Aleyna Kalaycıoğlu'na gözdağı: 'Saçını başını yolarım' Ünlü modacı Pınar Kerimoğlu’nun her hafta birbirinden ünlü isimleri konuk ettiği YouTube kanalının bu haftaki konuğu son dönemde en çok konuşulan, söyleyecekleri en çok merak edilen ismi Beria Özden oldu. Eşi Yunus Emre Özden’in Survivor All Star'da, Aleyna Kalaycıoğlu ile yakınlaşmaları çok konuşulurken, herkes Beria ne diyecek diye bekledi. Beria Özden ilk açıklamalarını yaptı.
4.04.2024 Cadde
Filistin, Birleşmiş Milletler'e tam üyelik için tekrar başvuruda bulundu
Filistin, Birleşmiş Milletler'e tam üyelik için tekrar başvuruda bulundu Filistin, 1947'de planlanan iki devletli çözümün hala gerçekleşmemesinden kaynaklı uluslararası tanınmayı bekliyor ve 1967 sınırlarına dayalı bir tanınma istiyor. Filistin'in BM'ye tam üyeliği için BM Güvenlik Konseyi ve Genel Kurul onayı gerekiyor ancak ABD'nin veto yetkisi nedeniyle zor görünüyor.
3.04.2024 Dünya
S-400'e karşı Brahmos hamlesi! Yunan medyası yazdı: Türkiye'ye karşı yeni Ege ve Akdeniz planı
S-400'e karşı Brahmos hamlesi! Yunan medyası yazdı: Türkiye'ye karşı yeni Ege ve Akdeniz planı Yunan ve Hint basını Atina'nın Hindistan'dan Türkiye'ye karşı 'Brahmos' füzelerini satın alacağını açıkladı. Söz konusu füzeyi iki ülkenin basını da S-400 Hava Savunma Sistemi ile kıyasladı.
3.04.2024 Dünya
Beyinleri hedef alan sonik silah! ABD doğruladı, Ruslardan akılalmaz plan
Beyinleri hedef alan sonik silah! ABD doğruladı, Ruslardan akılalmaz plan Yıllardır gizemini koruyan ve ABD'yi alt üst eden enerji saldırılarının arkasından Rusya çıktı. Uluslararası basına yansıyan haberlerde saldırının ve gizli silahın detayları dünyada ses getirdi.
1.04.2024 Dünya
ABD’den İsrail’e Refah taslağı
ABD’den İsrail’e Refah taslağı  Bir süredir Refah’a kara harekatını önleme konusunda girişimlerde bulunan Washington’ın, İsrail’e alternatif bir taslak önerdiği bildiriliyor. Bu arada Tel Aviv’in giderek yalnızlaştığı belirtiliyor.
1.04.2024 Gündem
13 yıl sonra tarihi karar! Romanya ve Bulgaristan Schengen vizesi statüsü kazandı
13 yıl sonra tarihi karar! Romanya ve Bulgaristan Schengen vizesi statüsü kazandı Bulgaristan ve Romanya, 13 yıldır devam eden süreç sonrası Schengen bölgesine girmeye hak kazandı.
31.03.2024 Dünya
Karısı 'uzak dur' demişti! Yunus Emre'nin Aleyna Kalaycıoğlu sözleri şaşırttı
Karısı 'uzak dur' demişti! Yunus Emre'nin Aleyna Kalaycıoğlu sözleri şaşırttı 'Survivor All Star 2024'ün çok konuşulan isimlerinden Yunus Emre Özden'e, eşi Beria Özden'den "Aleyna'dan uzak dur" uyarısı gelmişti. Yarışmanın 28 Mart Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde düelloya çıkan Aleyna Kalaycıoğlu zor anlar yaşadı. Bir anda rakibinden geriye düşen Kalaycıoğlu'na, Yunus Emre'nin söylediği sözler dikkat çekti.
29.03.2024 Cadde
İsrail Refah’ta ‘çatı tıklatmaya’ başladı
İsrail Refah’ta ‘çatı tıklatmaya’ başladı Bir yandan ABD’nin Refah’a olası kara harekatı konusundaki itirazlarını ve alternatif önerilerini görüşmek için Washington’a heyet göndermeyi kararlaştıran İsrail diğer yandan da Gazze Şeridi’nin güneyindeki bu kente yönelik saldırılarını hızlandırdı. Ancak İsrail’in, bu kentte, 7 Ekim’de savaşın patlak vermesinden bu yana kullanmadığı “çatı tıklatma” taktiğine başvurduğuna dikkat çekiliyor.
29.03.2024 Dünya
ABD Türkiye'ye muhtaç kaldı! Üç ülkenin Ankara'ya karşı birleşmesi boşa gitti, dev ortaklık başlıyor
ABD Türkiye'ye muhtaç kaldı! Üç ülkenin Ankara'ya karşı birleşmesi boşa gitti, dev ortaklık başlıyor Bloomberg, Ukrayna'ya destek sağlamak isteyen ABD'nin Türkiye'nin kapısını çalmaya hazırlandığını duyurdu. Bu haber akıllara geçtiğimiz ay üç ülkenin Ankara'ya karşı birleşmesini tekrar gündeme getirdi.
28.03.2024 Dünya
Gazze'de ateşkes kararı uygulanacak mı?
Gazze'de ateşkes kararı uygulanacak mı? Uzmanlar, İsrail-Filistin krizinde ilk sınavını insani yardımları ulaştırma konusunda veren Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin (BMGK), Ramazan’da ateşkes konusunda yapabileceklerini ve sonunda çekimser oyla ateşkesin önünü açan ABD’nin BMGK kararlarının “bağlayıcılığını” sorgulaması ile ABD-İsrail ilişkilerinin geleceğini Milliyet’e değerlendirdi. ABD’nin veto etmeme kararı, Biden ve Netanyahu arasındaki çatlağın daha da derinleştiğini göstermesi bakımında önemli görülüyor.
27.03.2024 Dünya
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası Moskova’daki terör saldırısıyla ilgili konuşan Meclis Başkanı Kurtulmuş, " Burada da bazı ülkeler ‘vekil ülkeler’ olarak kullanılıyor, başka bir senaryonun parçası haline dönüştürülmeye çalışılıyor." dedi.
26.03.2024 Gündem
ABD'nin hamlesi İsrail'de depreme yol açtı! 'Washington-Tel Aviv hattında tarihi kriz'
ABD'nin hamlesi İsrail'de depreme yol açtı! 'Washington-Tel Aviv hattında tarihi kriz' Son dakika değişikliğiyle yapılan oylamada ABD'nin çekimser kalması, altıncı ayı dolmak üzere olan savaşta bir ilk yaşanmasına neden oldu. BBC, Amerikan korumasının kalkmasının önemli bir adım olduğu yorumunu yapıp ABD-İsrail arasındaki hiçbir krizin bu kadar ciddi olmadığını bildirdi.
26.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Veto ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.