Son dakika: Rusların Türkiye'deki skandal tatil fotoğraflarına tepki yağdı!
Son dakika: Rusların Türkiye'deki skandal tatil fotoğraflarına tepki yağdı! Türkiye orman yangınlarıyla mücadele etmeye devam ederken, ülkemizde tatil yapmakta olan bazı Rus turistlerin, ünlü model ve blogger'ların yaptığı duyarsız ve alay eden skandal paylaşımlara tepki yağıyor.
3.08.2021 Dünya
Victoria Lopyreva'nın moda çekimi büyük ilgi gördü!
Victoria Lopyreva'nın moda çekimi büyük ilgi gördü! 2018 Dünya Kupası Elçisi ve bir Galatasaray taraftarı olan Victoria Lopyreva, sosyal medyadan moda çekiminin kamera arkası görüntülerini paylaştı.
2.08.2020 Futbol
Rus güzel Victoria Lopyreva, tatil için Antalya'ya geldi
Rus güzel Victoria Lopyreva, tatil için Antalya'ya geldi 2018 FIFA Dünya Kupası güzeli Victoria Lopyreva, pandemi sürecinde Türkiye'ye gelerek tatil yapmayı tercih etti. 
11.07.2020 Futbol
Victoria Lopyreva, Galatasaray formasını giydi!
Victoria Lopyreva, Galatasaray formasını giydi! 2018 FIFA Dünya Kupası elçisi olan Victoria Lopyreva, Galatasaray-Konyaspor maçını stattan ziledi.
30.06.2020 Galatasaray
Victoria Lopyreva'dan Galatasaray sürprizi!
Victoria Lopyreva'dan Galatasaray sürprizi! 2018 FIFA Dünya Kupası elçisi olan Victoria Lopyreva, Galatasaray'ın sahasında oynayacağı Konyaspor maçı için İstanbul'a geldi.
30.06.2020 Galatasaray
Victoria Lopyreva, Galatasaray - Akhisarspor maçında!
Victoria Lopyreva, Galatasaray - Akhisarspor maçında! Rusya'da düzenlecek 2018 Dünya Kupası İyi Niyet Elçisi Victoria Lopyreva, Galatasaray-Akhisarspor maçına geldi. Lopyreva Instagram hesabından paylaştığı videoda, "Mac kazandirma sihrim yine devrede! Galatasaray’dan kukreyen bir geri donus. Sahit oldugum en dramatik maclardan biriydi. Tebrikler Galatasaray!" ifadelerini kullandı.
10.12.2017 Futbol
Victoria Lopyreva'dan Galatasaray sürprizi!
Victoria Lopyreva'dan Galatasaray sürprizi! Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası İyi Niyet Elçisi Victoria Lopyreva, Galatasaray'ın Türk Telekom Stadı'nda...
30.06.2020 Galatasaray
Victoria Lopyreva, Galatasaray maçına geldi!
Victoria Lopyreva, Galatasaray maçına geldi! Rusya'da düzenlecek 2018 Dünya Kupası İyi Niyet Elçisi Victoria Lopyreva, Galatasaray Akhisarspor maçına geldi.
30.06.2020 Galatasaray
Arka Sayfa |Boksa veda etti! İşte yeni mesleği...
Arka Sayfa |Boksa veda etti! İşte yeni mesleği... Spor dünyasında haftaya damga vuran ama skorların ardında kalan arka sayfa haberlerini bu programda sizlere sunuyoruz.
7.12.2017 Programlar
Victoria Lopyreva, Türkiye'ye geliyor!
Victoria Lopyreva, Türkiye'ye geliyor! 2003 Rusya Güzeli ve ülkesinde 2018 yılında düzenlenecek Dünya Kupası'nın elçiliğini yapacak olan Victoria Lopyreva, Dosso Dossi Fashion Show defilesi için Türkiye'ye geliyor. Türkiye’nin önemli moda şovlarından biri olan Dosso Dossi Fashion Show, 8 Haziran'da başlıyor. Rusya'nın en beğenilen spor spikeri olarak anılan Victoria Lopyreva, özellikle sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğraflarıyla her geçen gün ününe ün katıyor.
23.03.2017 Futbol
Kura çekimine damga vuran güzel...
Kura çekimine damga vuran güzel... 2017 FIFA Konfederasyon Kupası'nın grup kura çekimi, turnuvanın düzenleneceği Rusya'nın Kazan şehrinde gerçekleştirildi. Organizasyonda gruplar belli olurken, turnuvanın resmi tanıtım yüzlerinden Victoria Lopyreva ise güzelliğiyle kura çekiminin önüne geçn isim oldu. Turnuvanın resmi maç topunu tanıtan başarılı model, futbola olan ilgisiyle biliniyor.
28.11.2016 Futbol