Video Hakem

Video Hakem

Son dakika video hakem haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan video hakem gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan video hakem haber sayfamızda...

Video Hakem

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.589 video hakem haberi bulunmuştur.
Karagümrük - Fenerbahçe maçında tartışmalı pozisyon! Bülent Yıldırım: Açık bir aldatma
Karagümrük - Fenerbahçe maçında tartışmalı pozisyon! Bülent Yıldırım: Açık bir aldatma Süper Lig'de Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Müsabakadaki VAR kararları dikkat çekerken Trio programında hakemler tartışmalı pozisyonları yorumladı.
15.04.2024 Fenerbahçe
Hakem penaltı kararını gerekçesiyle birlikte tüm stadyuma açıkladı
Hakem penaltı kararını gerekçesiyle birlikte tüm stadyuma açıkladı Portekiz Premier Ligi'nde Sporting'in Boavista'yı 6-1 mağlup ettiği maçta hakem Antonio Nobre, penaltı kararı gerekçesiyle birlikte saha içinde açıkladı.
18.03.2024 Futbol
Antonio Nobre penaltı kararını gerekçesiyle birlikte taraftara açıkladı!
Antonio Nobre penaltı kararını gerekçesiyle birlikte taraftara açıkladı! Portekiz Premier Ligi'nde Sporting'in Boavista'yı 6-1 mağlup ettiği maçta hakem Antonio Nobre, penaltı kararı gerekçesiyle birlikte saha içinde açıkladı.
18.03.2024 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında tartışmalı pozisyonlar! İlk gol öncesi faul var mı?
Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında tartışmalı pozisyonlar! İlk gol öncesi faul var mı? Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, İstanbulspor'u 5-1'lik skorla devirirken, Galatasaray ise evinde Konyaspor'u 3-0 mağlup etti. beIN SPORTS'un Trio ekibi, iki karşılaşmanın tartışmalı pozisyonlarını mercek altına aldı.
8.01.2024 Fenerbahçe
İstanbulspor-Galatasaray maçına damga vuran penaltı! 'Tekrarı gerekiyor'
İstanbulspor-Galatasaray maçına damga vuran penaltı! 'Tekrarı gerekiyor' Trendyol Süper Lig'in 3. haftasının erteleme maçında İstanbulspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Galatasaray'ın Kerem-Icardi ortaklığında kullandığı penaltı gündem olurken bu pozisyon Trio programında değerlendirildi.
27.09.2023 Galatasaray
Gaziantep FK-Galatasaray maçında tartışma yaratan penaltı ve ofsayt kararları! 'Icardi'ye net sarı kart'
Gaziantep FK-Galatasaray maçında tartışma yaratan penaltı ve ofsayt kararları! 'Icardi'ye net sarı kart' Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, Gaziantep FK'yı deplasmanda 3-0 yenerek üst üste ikinci galibiyetini aldı. Bein Trio ekibi, karşılaşmanın tartışmalı pozisyonlarını değerlendirdi.
3.09.2023 Galatasaray
Kayserispor-Galatasaray maçında tartışmalı pozisyon! Kırmızı kart yorumu
Kayserispor-Galatasaray maçında tartışmalı pozisyon! Kırmızı kart yorumu Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray yeni sezonun ilk maçında Kayserispor ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak beklenen başlangıcı yapamadı. Bein Trio ekibi, Kayserispor-Galatasaray karşılaşmasının tartışmalı pozisyonlarını ve Halil Umut Meler'in performansını değerlendirdi.
13.08.2023 Kayserispor
Fenerbahçe - Trabzonspor maçında tartışmalı pozisyon! 'Penaltıda İhlal var mı?'
Fenerbahçe - Trabzonspor maçında tartışmalı pozisyon! 'Penaltıda İhlal var mı?' Spor Toto Süper Lig 34. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti. Mücadele sonrası hakem Abdülkadir Bitigen'in kararları masaya yatırıldı. Penaltı pozisyonundaki ihlal tartışma yarattı.
19.05.2023 Fenerbahçe
İstanbulspor-Galatasaray maçında tartışma yaratan pozisyon! Eski hakemler değerlendirdi: Penaltıyı doğru bulmuyorum
İstanbulspor-Galatasaray maçında tartışma yaratan pozisyon! Eski hakemler değerlendirdi: Penaltıyı doğru bulmuyorum Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor'u 2-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından yayıncı kuruluşun Trio ekibi, hakem Tugay Kaan Numanoğlu'nun kararlarını ve tartışmalı pozisyonları değerlendirdi.
17.05.2023 Galatasaray
Giresunspor - Fenerbahçe maçı sonrası eski hakem açıkladı! 'Bu hata büyük sorun yaratacak'
Giresunspor - Fenerbahçe maçı sonrası eski hakem açıkladı! 'Bu hata büyük sorun yaratacak' Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftasında Giresunspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçta Bahattin Şimşek düdük çaldı. Bahattin Şimşek'in yardımcılıklarını İlker Takpak ile Gökhan Bilir üstlendi. VAR'da Serkan Tokat, AVAR'da ise Cihan Aydın görev aldı.
8.05.2023 Fenerbahçe
Eski hakemler Fatih Karagümrük - Beşiktaş maçını değerlendirdi: Kırmızı kart gerekiyordu
Eski hakemler Fatih Karagümrük - Beşiktaş maçını değerlendirdi: Kırmızı kart gerekiyordu Süper Lig’in 22. haftasında Beşiktaş, Fatih Kragümrük ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin ardından eski hakemler yayıncı kuruluşta maçın tartışılan pozisyonlarını yorumladı. İşte detaylar...
1.02.2023 Beşiktaş
Eski hakemler Fenerbahçe - Kasımpaşa maçını değerlendirdi: Golün iptali doğru olurdu
Eski hakemler Fenerbahçe - Kasımpaşa maçını değerlendirdi: Golün iptali doğru olurdu Süper Lig’in 21. haftasında Fenerbahçe sahasında karşılaştığı Kasımpaşa'yı 5-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından eski hakemler yayıncı kuruluşta maçın tartışılan pozisyonlarını yorumladı. İşte detaylar...
30.01.2023 Fenerbahçe
Eski hakemler Giresunspor - Galatasaray maçını değerlendirdi: Topla oynama niyeti yok
Eski hakemler Giresunspor - Galatasaray maçını değerlendirdi: Topla oynama niyeti yok Süper Lig’in 21. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Giresunspor’u 4-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından eski hakemler yayıncı kuruluşta maçın tartışılan pozisyonlarını yorumladı. İşte detaylar...
29.01.2023 Galatasaray
Beşiktaş-Alanyaspor maçında tartışmalı pozisyon: Kırmızı kart!
Beşiktaş-Alanyaspor maçında tartışmalı pozisyon: Kırmızı kart! Spor Toto Süper Lig'in 21. haftası Beşiktaş-Alanyaspor maçıyla açıldı. Siyah-beyazlılar rakibini 3-0 mağlup etti. Beşiktaş-Alanyaspor karşılaşmasındaki tartışmalı pozisyonları eski hakemler değerlendirdi.
28.01.2023 Beşiktaş
Deniz Çoban, VAR kayıtlarını değerlendirdi: Dinlerken şaşkınlık yaşadım
Deniz Çoban, VAR kayıtlarını değerlendirdi: Dinlerken şaşkınlık yaşadım Türkiye Futbol Federasyonu, Gaziantep FK-Beşiktaş ve Sivasspor-Galatasaray maçlarının VAR kayıtlarını yayınladı. Eski hakemler Deniz Çoban ve Lale Orta VAR kayıtları hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
3.01.2023 Süper Lig
Trabzonspor-Gaziantep FK maçının ardından açıkladı! Üçüncü golde faul var mı?
Trabzonspor-Gaziantep FK maçının ardından açıkladı! Üçüncü golde faul var mı? Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor konuk ettiği Gaziantep FK'yı 3-2 mağlup ederek Kızılyıldız'dan sonra üst üste ikinci galibiyetini aldı. Karşılaşmanın ardından beIN SPORTS 1'deki Trio programında tartışmalı pozisyonlar yorumlandı.
19.09.2022 Trabzonspor
Adana Demirspor-Trabzonspor maçında tartışma yaratan karar: Çok acemice ve skandal!
Adana Demirspor-Trabzonspor maçında tartışma yaratan karar: Çok acemice ve skandal! Spor Toto Süper Lig'in 6'ncı haftasında Adana Demirspor kendi sahasında Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti. Zorlu müsabakanın 79. dakikasında hakem Atilla Karaoğlan'ın verdiği karar, büyük tartışmaları beraberinde getirdi.
13.09.2022 Adana Demirspor
Rizespor - Fenerbahçe maçından sonra açıkladı! 'Penaltı yanlış karar'
Rizespor - Fenerbahçe maçından sonra açıkladı! 'Penaltı yanlış karar' Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 34'üncü haftasında düşme potasında yer alan Çaykur Rizespor, son haftaların formda takımı Fenerbahçe'yi konuk etti. Kırmızı kart ve penaltı kararlarının olduğu maçı, sarı-lacivertliler 6-0 kazandı. Karşılaşmanın ardından beIN Sports yorumcusu ve eski Süper Lig hakemi Deniz Çoban, Halil Umut Meler'in kararlarını değerlendirdi.
23.04.2022 Rizespor
Osman Zeki Korkmaz: Hedefimiz seneye Süper Lig’de oynamak
Osman Zeki Korkmaz: Hedefimiz seneye Süper Lig’de oynamak İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, hedeflerinin Spor Toto Süper Lig'e yükselmek olduğunu söyleyerek, "Hedefimiz önümüzdeki yıl Süper Lig’de oynuyor olmak. Bu ana hedefimiz. Oyunu geliştirdiğimiz sürece bence o bizi hak ettiğimiz yere götürecek diye düşünüyorum" dedi. Korkmaz, bu sene Spor Toto 1. Lig'de, Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulaması bulunsaydı daha fazla puana sahip olabileceklerini de sözlerine ekledi.
25.02.2022 1.Lig
Maçta olay çıktı! Taraftarlar VAR sistemini parçaladı
Maçta olay çıktı! Taraftarlar VAR sistemini parçaladı Brezilya Seri A'da Gremio - Palmeiras maçında taraftar olayları çıktı. Sahaya giren Gremio taraftarları VAR sistemini hedef aldı.
1.11.2021 Futbol
Var Ne Demek, Açılımı Nedir? Video Hakem Uygulama Sistemi Nasıl Çalışır?
Var Ne Demek, Açılımı Nedir? Video Hakem Uygulama Sistemi Nasıl Çalışır? Futbol, kuralları olan bir oyundur. Futbol oyunundaki mücadeleyi hakemler yönetir. Fakat son zamanlarda kullanılan VAR sistemi pek çok insanın merak ettiği bir sistemdir. Bu sistemin nasıl ve hangi amaçla kullanıldığı merak ediliyor. Var ne demek, açılımı nedir? Video hakem uygulama sistemi nasıl çalışır? İşte, merak edilen tüm detaylar.
25.03.2021 Eğitim
Kayserispor'da gündem VAR kararları
Kayserispor'da gündem VAR kararları Hes Kablo Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz; Süper Lig'de geride kalan 13 haftada VAR tarafından verilen kararlardan şikayetçi.
24.12.2020 Kayserispor
Sumudica: Türkiye'deki VAR'ı çözemedim
Sumudica: Türkiye'deki VAR'ı çözemedim Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, takımının ilk yarı performansı hakkında ve takımın gelecek hedefleriyle ilgili Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. 
22.03.2021 Gaziantep FK
Göksel Gümüşdağ: 18 kulüp olarak ortak deklerasyonu UEFA’ya yollayacağız
Göksel Gümüşdağ: 18 kulüp olarak ortak deklerasyonu UEFA’ya yollayacağız Kulüpler Birliği’nde gerçekleşen olağanüstü genel kurulda Göztepe Başkanı Mehmet Sepil’in başkan seçilmesinin ardından kongre divan başkanlığı yapan Göksel Gümüşdağ açıklamalarda bulundu. Gümüşdağ, 18 takım olarak asker selamına ilişkin ortak deklerasyon hazırladıklarını ve bunu UEFA’ya yollayacaklarını söyledi.
1.07.2020 Basaksehir
‘Bizimle konuşmadı bile’
‘Bizimle konuşmadı bile’ MHK Başkanı, Arslanboğa gerçeklerini anlattı.
5.10.2019 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Video Hakem ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.