Viktor Orban

Viktor Orban

Son dakika Viktor Orban haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Viktor Orban gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Viktor Orban haber sayfamızda...

Viktor Orban

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 409 viktor orban haberi bulunmuştur.
Avrupa Birliği iltica reformunu onayladı
Avrupa Birliği iltica reformunu onayladı AB Parlamentosu ortak iltica ve göç reformunu onayladı, ancak eleştiriler devam ediyor. Karar öncesinde sert tartışmalar yaşandı.
11.04.2024 Dünya
Brezilya: Bolsonaro pasaportuna el konduktan sonra 2 gün Macar büyükelçiliğinde kalmış
Brezilya: Bolsonaro pasaportuna el konduktan sonra 2 gün Macar büyükelçiliğinde kalmış Bolsonaro'nun avukatı Fabio Wajngarten sosyal medya hesabından, eski cumhurbaşkanının "dost ülkenin yetkilileriyle iletişimi sürdürmek" ve "her iki ülkenin siyasi durumu hakkında güncellemeler almak" için iki gününü Macaristan büyükelçiliğinde geçirdiğini söyledi.
26.03.2024 Dünya
Başkan Büyükekşi, Macaristan maçını Orbán, Čeferin ve Csányi'le birlikte izledi
Başkan Büyükekşi, Macaristan maçını Orbán, Čeferin ve Csányi'le birlikte izledi Puskas Arena'da oynanan karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi; Macaristan Başbakanı Viktor Orbán, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ve Macaristan Futbol Federasyonu Başkanı Sándor Csányi ile birlikte izledi.
23.03.2024 Milli Takım
Macaristan Başbakanı Orban'dan dikkat çeken açıklama! 'Savaşa doğru ilerliyoruz'
Macaristan Başbakanı Orban'dan dikkat çeken açıklama! 'Savaşa doğru ilerliyoruz' Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Avrupa Birliği'nin başkenti Brüksel'de savaş atmosferinin hakim olduğunu belirtti.
22.03.2024 Dünya
Georgia’da suçlamalar havada uçuştu
Georgia’da suçlamalar havada uçuştu ABD Başkanı Joe Biden ve Kasım ayındaki seçimlerde muhtemel rakibi Donald Trump, Georgia eyaletinde yürüttükleri seçim kampanyasında birbirlerine karşılıklı suçlamalar yöneltti. İki ismin aynı gün Georgia’da olması ise, eyaletin Kasım ayındaki seçimde önemini bir kez daha ortaya koydu.
11.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Antalya'da yoğun diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Antalya'da yoğun diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Antalya'da yoğun diplomasi trafiği sürdürdü. Antalya'da peş peşe görüşmeler gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan en son olarak Neçirvan Barzani’yi kabul etti.
1.03.2024 Gündem
Tamas Sulyok Macaristan'ın yeni Cumhurbaşkanı seçildi
Tamas Sulyok Macaristan'ın yeni Cumhurbaşkanı seçildi Macaristan'da eski Cumhurbaşkanının çocuk istismarı affı skandalından sonra yeni cumhurbaşkanı seçildi. Anayasa Mahkemesi Başkanı Tamas Sulyok Macaristan'ın yeni cumhurbaşkanı oldu.
26.02.2024 Dünya
Macaristan parlamentosu İsveç'in NATO üyeliğini onayladı
Macaristan parlamentosu İsveç'in NATO üyeliğini onayladı Macaristan parlamentosu, İsveç’in NATO’ya katılımına 6’ya karşı 188 oyla onay verdi.
26.02.2024 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşının ikinci yıl dönümü: İki ülkeyi neler bekliyor, çatışmalar nereye gidebilir?
Ukrayna-Rusya savaşının ikinci yıl dönümü: İki ülkeyi neler bekliyor, çatışmalar nereye gidebilir? Rusya’nın işgaliyle başlayan Ukrayna’daki savaşın üzerinden iki yıl geçti. 24 Şubat 2022'de başlayan savaşın yakın zamanda biteceğini söylemek bir hayli güç.
3.03.2024 Dünya
Orban: İsveç'le tüm konuları kapatacağız
Orban: İsveç'le tüm konuları kapatacağız İsveç'in NATO üyeliğine onay vermeyen son ittifak üyesi Macaristan'da, Başbakan Orban ile İsveçli mevkidaşı Kristersson bugün yüz yüze bir görüşme gerçekleştiriyor.
23.02.2024 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşının ikinci yılında iki ülkeyi neler bekliyor?
Ukrayna-Rusya savaşının ikinci yılında iki ülkeyi neler bekliyor? Rusya’nın işgaliyle başlayan Ukrayna’daki savaşın üzerinden yaklaşık iki yıl geçti. 24 Şubat 2022'de başlayan savaşın yakın zamanda biteceğini söylemek bir hayli güç.
21.02.2024 Dünya
ABD füzesiyle güpegündüz vurdular, en az 65 Rus askeri öldü!
ABD füzesiyle güpegündüz vurdular, en az 65 Rus askeri öldü! Eğitim sahasında sıra olmuş tümgeneral Oleg Moiseev'i bekleyen askerler, güpegündüz HIMARS füzeleriyle hedef alındı. Sosyal medyada paylaşılan görüntü ve fotoğraflar, şoke edici.
21.02.2024 Dünya
Macaristan İsveç'in NATO üyeliğini Pazartesi günü oyluyor
Macaristan İsveç'in NATO üyeliğini Pazartesi günü oyluyor İskandinav ülkesinin NATO'ya katılımı için son engel aşılıyor, Macaristan Batılı ülkelerin haftalardır beklediği oylama için tarih verdi.
20.02.2024 Dünya
Macaristan hükümeti, ABD'li senatörlerle İsveç'in NATO üyeliğini görüşmeyi reddetti
Macaristan hükümeti, ABD'li senatörlerle İsveç'in NATO üyeliğini görüşmeyi reddetti Macaristan hükümeti İsveç'in NATO üyeliği için onay arayan ABD'li senatörlerin görüşme teklifini reddetti.
19.02.2024 Dünya
Macaristan'da siyasi deprem! Cumhurbaşkanı Novak ve eski Adalet Bakanı Varga istifa etmek zorunda kaldı
Macaristan'da siyasi deprem! Cumhurbaşkanı Novak ve eski Adalet Bakanı Varga istifa etmek zorunda kaldı Çocuklara cinsel tacizde bulunan çocuk esirgeme kurum müdürüne yardım eden yardımcısına çıkarılan özel af, Doğu Avrupa ülkesini sarstı. Papa'nın Macaristan ziyaretinde imzalanan şahsa mahsus özel af, bir yıl sonra ortaya çıktı.
11.02.2024 Dünya
Orban’ı ‘zorla’ ikna ettiler
Orban’ı ‘zorla’ ikna ettiler AB, Macar vetosu nedeniyle sürüncemede kalan Ukrayna’ya 50 milyar Euro’luk yardım konusunda anlaşmaya varıldığını açıkladı. Zirve öncesi Macaristan’a yönelik yaptırım tehdidi belirmişti.
2.02.2024 Dünya
AB liderleri Ukrayna’ya 50 milyar Euro yardım paketi konusunda anlaştı
AB liderleri Ukrayna’ya 50 milyar Euro yardım paketi konusunda anlaştı AB liderleri Ukrayna’ya 50 milyar Euro yardım paketi konusunda anlaştı Macaristan baskıyla ikna edildi, Orban'ın onay vermesiyle uluslararası kuruluşun Ukrayna'ya verdiği hayati destek açıklandı
1.02.2024 Dünya
İsveç kararı büyük memnuniyet yarattı
İsveç kararı büyük memnuniyet yarattı TBMM’nin İsveç’in NATO üyelik protokolünü onaylaması hem uluslararası kamuoyunda hem de dünya basınında büyük ses getirdi ve memnuniyetle karşılandı.
25.01.2024 Dünya
Türk-Macar Kültür Yılı'nın açılışı gerçekleştirildi
Türk-Macar Kültür Yılı'nın açılışı gerçekleştirildi Türk- Macar Kültür Yılı açılış etkinlikleri; İstanbul ve Budapeşte'de düzenlenen açılış organizasyonlarının ardından Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) Ada'da 22 Ocak Macar Kültür Günü özelinde sergi ve konserlerle başladı.
22.01.2024 Kültür Sanat
Rusya’dan Ukrayna’ya ‘yıl sonu’ saldırıları!
Rusya’dan Ukrayna’ya ‘yıl sonu’ saldırıları! Rusya, 2023’ün son günlerinde Ukrayna’ya yönelik şiddetin dozunu artırırken, bu ülkeye Ukrayna’ya karşı 22 aydır sürdürdüğü savaşta en büyük hava saldırısını önceki gün gerçekleştirdi.
30.12.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu çıkışı: Koltuğunu bırakıp gitmek onu kurtarmayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu çıkışı: Koltuğunu bırakıp gitmek onu kurtarmayacak İsrail'de Netanyahu yönetimine seslerin yükselmeye başladığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Koltuğunu bırakıp gitmek onu kurtarmayacak.' dedi. Erdoğan, gündeme dair dikkat çeken mesajlar da verdi.
19.12.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu çıkışı: Koltuğunu bırakıp gitmek onu kurtarmayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu çıkışı: Koltuğunu bırakıp gitmek onu kurtarmayacak İsrail'de Netanyahu yönetimine seslerin yükselmeye başladığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Koltuğunu bırakıp gitmek onu kurtarmayacak.' dedi. Erdoğan, gündeme dair dikkat çeken mesajlar da verdi.
19.12.2023 Haberler
Erdoğan'dan Biden görüşmesiyle ilgili flaş açıklama: ABD’ye tarihi sorumluluğunu hatırlattım
Erdoğan'dan Biden görüşmesiyle ilgili flaş açıklama: ABD’ye tarihi sorumluluğunu hatırlattım İsrail'de Netanyahu yönetimine seslerin yükselmeye başladığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Koltuğunu bırakıp gitmek onu kurtarmayacak.' dedi. Erdoğan, Biden ile yaptığı görüşme, yerel seçim çalışmaları ve AB konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı.
19.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Rusya ve Ukrayna’ya çağrı: İstanbul sürecini yine canlandıralım
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Rusya ve Ukrayna’ya çağrı: İstanbul sürecini yine canlandıralım Türkiye-Macaristan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Toplantısı yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Ukrayna savaşında yarım kalan İstanbul sürecini tekrar canlandırmaya hazır olduğunu belirtti.
19.12.2023 Gündem
Macaristan ziyareti sona eren Cumhurbaşkanı Erdoğan yurda dönüyor
Macaristan ziyareti sona eren Cumhurbaşkanı Erdoğan yurda dönüyor Resmi ziyaret için Macaristan'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, temaslarını tamamlayarak yurda hareket etti.
18.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Viktor Orban ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.