Vildan Atasever kimdir, kaç yaşında? Vildan Atasever film ve dizileri...
Vildan Atasever kimdir, kaç yaşında? Vildan Atasever film ve dizileri... Vildan Atasever kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Mehmet Erdem ile evlenen oyuncunun hayatı ve kariyeri hakkındaki bilgiler sevenleri ve magazin gündemini yakından takip eden vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya başladı. İşte Vildan Atasever film ve dizileri...
10.09.2021 Cadde
Vildan Atasever kimdir?
Vildan Atasever kimdir? Vildan Atasever, Kösem Sultan'a katıldı. Star TV'de ekrana gelen Muhteşem Yüzyıl Kösem'e yeni bir isim katıldı. Vildan Atasever, Hümaşah Sultan rolünü canlandıracak. Peki Vildan Atasever kimdir?
10.03.2016 Gündem
Hümaşah Sultan kimdir?
Hümaşah Sultan kimdir? Muhteşem Yüzyıl Kösem dün akşam ekrana gelecek 17. bölüm'de Hümaşah sultan damga vurdu. Vildan Atasever'in hayat verdiği Hümaşah Sultan karakteri Muhteşem Yüzyıl Kösem'de büyük yankı uyandırdı. Peki Hümaşah Sultan kimdir? İşte detaylar...
11.03.2016 Gündem
Vildan Atasever'den duygusal paylaşım
Vildan Atasever'den duygusal paylaşım Ünlü oyuncu Vildan Atasever, Instagram hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Peki Vildan Atasever kimdir, hayatı kariyeri ve hakkında merak edilen tüm detayları sizler için derledik.
25.01.2016 Gündem
Vildan Atasever ve İsmail Hacıoğlu boşandı!
Vildan Atasever ve İsmail Hacıoğlu boşandı! Ekranların sevilen ünlü çifti Vildan Atasever ve İsmail Hacıoğlu boşandı. Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan ünlü çiftin boşanması herkeste şok etkisi yaşattı. Vildan Atasever ve İsmail Hacıoğlu'nun ani boşanma kararı ve ayrıntılar haberimizde.
23.01.2015 Cadde
"Ben de sizlerin Marilyn Monroe'su olurum"
"Ben de sizlerin Marilyn Monroe'su olurum" Vildan Atasever, Kutluğ Ataman'ın '2 Genç Kız' filmindeki Handan rolüyle Altın Portakal'ı kucakladı. Çıplak fotoğrafları için "Marilyn Monroe da böyle başlamıştı" diyen, ilk sinema filmiyle ödülü yakalayan Atasever'in VJ'likten dizi oyunculuğuna uzanan bir hikâyesi var..
3.10.2005 Cadde