Viop

Viop

Son dakika viop haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan viop gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan viop haber sayfamızda...

Viop

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 114 viop haberi bulunmuştur.
Altın, dolar, borsa ve mevduat faizi! Yeni tahminler geldi: Hangisi daha cazip?
Altın, dolar, borsa ve mevduat faizi! Yeni tahminler geldi: Hangisi daha cazip?  Geçen hafta altın, döviz, mevduat faizleri ve borsada dikkat çeken hareketler görüldü. Dolar/TL 32’nin altına sarkarken, borsa 9 bin puanı aştı, gram altın ise 2317 TL ile rekor kırdıktan sonra geriledi. Mevduat faizleri ise yüzde 57’ye çıktı. Peki son fiyatlamalara göre hangi yatırım aracı daha cazip? Gram altında yeni tahminler açıklandı! İşte detaylar...
25.03.2024 Ekonomi
Fitch kararı sonrası gözler piyasalarda! Altın ve borsa için yeni tahmin
Fitch kararı sonrası gözler piyasalarda! Altın ve borsa için yeni tahmin Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings’ten beklenen olumlu karar geldi. Kuruluş Türkiye’nin kredi notu ve görünümünü yükseltti. Peki önemli kararın ardından yeni haftada piyasalarda yön ne olur? Borsada sert yükseliş gelir mi? Öte yandan gram altın fiyatı geçen haftadan bu yana dikkat çeken hareketlere sahne oluyor. Ekonomist Hikmet Baydar, borsa ve gram altın için rakam verdi. İşte detaylar...
11.03.2024 Ekonomi
Yabancı yatırımcılar Japon hissesi aldı
Yabancı yatırımcılar Japon hissesi aldı Yabancı yatırımcılar ihracatçı hisselerini artıran yendeki değer kaybı ve çip sektöründeki güçlü performansın etkisiyle yükselen Japon borsasındaki pozisyonlarını güçlendirdi.
25.01.2024 Uzmanpara
Borsa İstanbul'dan VİOP düzenlemesi
Borsa İstanbul'dan VİOP düzenlemesi Borsa İstanbul, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası (VİOP) işleyiş esaslarında bugünden geçerli olacak şekilde değişikliğe gitti.
25.01.2024 Uzmanpara
Altın ve borsa yatırımcıları dikkat: Ekonomist Hikmet Baydar uyardı: ‘Bu seviye sürpriz olmaz’
Altın ve borsa yatırımcıları dikkat: Ekonomist Hikmet Baydar uyardı: ‘Bu seviye sürpriz olmaz’ Borsada son dönemde gerçekleşen sert düşüşün ardından piyasada rüzgar adeta tersine döndü. Altın fiyatlarında ise dikkat çeken hareketler görülüyor. Peki altın ve borsa için yeni tahminler neler? Ekonomist Hikmet Baydar ‘Bu seviye sürpriz olmaz’ diyerek yatırımcıları uyardı. İşte detaylar...
15.01.2024 Ekonomi
Borsa İstanbul düşüşe geçti
Borsa İstanbul düşüşe geçti Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi güne yüzde 0.57 oranında artışla 8035 puan seviyesinden başladı. Açılışın ardından düşüşe geçen borsada akşam saatlerine doğru devre kesici çalıştı.
25.10.2023 Uzmanpara
Borsada açılışa yeni düzenleme
Borsada açılışa yeni düzenleme Borsa İstanbul’un açılış seansının işleyişi ile ilgili yeni kararlar devreye girdi.
26.09.2023 Ekonomi
3 soru 3 cevap! Altın fiyatlarındaki sert hareketin nedeni belli oldu
3 soru 3 cevap! Altın fiyatlarındaki sert hareketin nedeni belli oldu Son dönemde düşüş gösteren altın fiyatlarında yön ABD enflasyon verisi sonrası değişti, hafta başında dolar endeksi ve tahvil faizinde yükselişler görüldü. Borsa ise rekor üstüne rekor kırarken, yatırımcı getirisi de dikkat çekti. Peki altında sert hareketlerin sebebi ne? Dolarda dengelenme sağlandı mı? Piyasalarda beklenti ne? İşte detaylar…
11.08.2023 Uzmanpara
Borsa güne düşüşle başladı
Borsa güne düşüşle başladı Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi güne yüzde 6.38 oranında düşüşle 4489 puandan başladı.
15.05.2023 Uzmanpara
Hazine ve Maliye Bakanlığı deprem sonrası atılan adımları açıkladı
Hazine ve Maliye Bakanlığı deprem sonrası atılan adımları açıkladı Hazine ve Maliye Bakanlığı, deprem felaketi sonrası alınan adımlara ilişkin bilgilendirme yaptı.
24.02.2023 Ekonomi
Borsa güne yükselişle başladı
Borsa güne yükselişle başladı Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi 5 günlük aranın ardından güne yüzde 5,86 oranında artışla 4.769 puandan başladı.
15.02.2023 Uzmanpara
Borsa İstanbul yeni tedbirleri duyurdu
Borsa İstanbul yeni tedbirleri duyurdu Borsa İstanbul, Pay Piyasası ile VİOP bünyesindeki Pay ve Endeks Türev Pazarlarına ilişkin alınan kararları duyurdu.
14.02.2023 Uzmanpara
Borsa İstanbul'dan yeni tedbirler!
Borsa İstanbul'dan yeni tedbirler! Borsa İstanbul, Pay Piyasası ile Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası bünyesindeki Pay ve Endeks Türev Pazarlarında aldığı önlemleri duyurdu.
14.02.2023 Ekonomi
SPK'dan deprem bölgesi için önemli kararlar
SPK'dan deprem bölgesi için önemli kararlar Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) depremin yaşandığı yerlerdeki vatandaşlara yönelik olarak bazı kararlar aldı.
7.02.2023 Uzmanpara
SPK'dan deprem bölgesi için yeni kararlar
SPK'dan deprem bölgesi için yeni kararlar Sermaye Piyasası Kurulu, depremin yaşandığı yerlerdeki vatandaşlara yönelik olarak bazı kararlar aldı.
7.02.2023 Ekonomi
Sürdürülebilirlik Endeksi ‘vadelide’
Sürdürülebilirlik Endeksi ‘vadelide’ Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası’nda (VİOP) BIST Sürdürülebilirlik 25 Endeksine dayalı vadeli işlem sözleşmeleri 13 Ocak 2023 tarihinde işleme açıldı.
18.01.2023 Ekonomi
Alternatif yatırıma yeni pencere açıyor
Alternatif yatırıma yeni pencere açıyor Ünlü & Co’nun yeni fintech girişimi Piapiri’yle finans ekosistemini mobil olarak kullanan yatırımcılar, yatırım yapmak için ihtiyaçları olan her şeye tek platformdan ulaşacak.
23.11.2022 Ekonomi
Borsa vurgununda tanıdık isimler
Borsa vurgununda tanıdık isimler İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, borsa işlemlerinde örgütlü ve organize biçimde usulsüzlük yapıldığı ve Sermaye Piyasası Kanunu’na muhalefet edildiği iddiaları üzerine başlatılan soruşturma kapsamında önceki gün 4 ilde düzenlenen operasyonlarla gözaltına alınan 8 şüpheli ismin emniyetteki sorguları devam ediyor.
4.10.2022 Gündem
Viop 30 Endeksi Nedir, Avantajları Nelerdir? Viop Avantajları Nelerdir?
Viop 30 Endeksi Nedir, Avantajları Nelerdir? Viop Avantajları Nelerdir? Son zamanlarda oldukça fazla karşılaşılmakta olan ifadelerden birisi de VİOP 30 olarak ifade edilebilir. Özellikle VİOP 30 endeksinin sahip olduğu anlam hakkında bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. Bu yüzden VİOP 30 endeksi ve avantajları hakkında bilgi edinmek isteyebilirsiniz. VİOP 30 endeksi nedir, avantajları nelerdir? VİOP avantajları nelerdir detayları ile derledik.
27.03.2022 Ekonomi
Borsada işlemler geçici olarak durduruldu
Borsada işlemler geçici olarak durduruldu Borsa İstanbul A.Ş.’den yapılan açıklamada işlemlerin geçici olarak durdurulduğu belirtildi.
24.02.2022 Uzmanpara
Devre Kesici Sistemi'nde düzenlemeler yapıldı
Devre Kesici Sistemi'nde düzenlemeler yapıldı Borsa Pay Piyasası'nda, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'ndaki (VİOP) paya ve pay endekslerine dayalı sözleşmelerde uygulanmakta olan Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi (EBDKS) işleyişinde düzenlemeler yapıldı.
9.02.2022 Uzmanpara
Borsadan yeni Vadeli İşlem Sözleşmesi
Borsadan yeni Vadeli İşlem Sözleşmesi Borsa İstanbul, Devlet İç Borçlanma Senedi Vadeli İşlem Sözleşmeleri'ni (DİBS) de işleme açmaya hazırlanıyor.
24.12.2021 Uzmanpara
Son dakika! MB: İhracatçı ve ithalatçı firmalara TL uzlaşmalı vadeli döviz satışı gerçekleştirilebilecek
Son dakika! MB: İhracatçı ve ithalatçı firmalara TL uzlaşmalı vadeli döviz satışı gerçekleştirilebilecek Gelen son dakika haberine göre; Merkez Bankası (MB), ihracatçı ve ithalatçı firmalara TL uzlaşmalı vadeli döviz satımına ilişkin açıklama yaptı.
21.12.2021 Ekonomi
Borsada işlemler geçici olarak durduruldu
Borsada işlemler geçici olarak durduruldu Borsa İstanbul A.Ş.’den yapılan açıklamada endekse bağlı devre kesicinin tetiklendiği ve pay piyasasındaki tüm işlem sıralarında, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'ndaki (VİOP) Pay ve Pay Endeksleri'ne dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasası (BAP) Pay Senedi Repo Pazarı'nda işlemlerin geçici olarak durdurulduğu belirtildi.
21.12.2021 Uzmanpara
Borsada yarın öğlene kadar işlem yapılacak
Borsada yarın öğlene kadar işlem yapılacak Borsa İstanbul'da Cumhuriyet Bayramı tatili nedeniyle yarın öğlene kadar işlem gerçekleştirilecek.
27.10.2021 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Viop ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.