Vivienne Westwood

Vivienne Westwood

Son dakika Vivienne Westwood haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Vivienne Westwood gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Vivienne Westwood haber sayfamızda...

Vivienne Westwood

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 192 vivienne westwood haberi bulunmuştur.
Alina Boz ile Umut Evirgen balayına gidemedi!
Alina Boz ile Umut Evirgen balayına gidemedi! Yaz başından beri aşk yaşayan işletmeci Umut Evirgen ile oyuncu Alina Boz, 2 Aralık'ta nikâh masasına oturmuştu. Ünlülerin akın ettiği düğün, günlerce magazin gündeminden düşmemişti. Ünlü çift, son olarak bir AVM'de görüntülendi.
16.12.2023 Cadde
Alina Boz - Umut Evirgen çifti evlendi! Düğüne ünlü akını
Alina Boz - Umut Evirgen çifti evlendi! Düğüne ünlü akını Oyuncu Alina Boz ile yönetmen Umut Evirgen, dünyaevine girdi. Düğünden ilk görüntüler de sosyal medyadan paylaşıldı.
2.12.2023 Cadde
“Açık Yapıt”ın Evrilerek Devam Eden Hikayesi
“Açık Yapıt”ın Evrilerek Devam Eden Hikayesi “Eşik ve dönüşüm metaforlarının etrafında şekillenen, performatif bir mekan... Teatral bir geçişler sergilemesi... İnsanlık tarihi boyunca güç, sınırları belirleme ve toplumsal hiyerarşi temsili olan kavramların anlamları üzerine tartışmayı temel alan bir yerleştirme...”
25.09.2023 Mimarlık
Melek Zeynep Bulut Açık Yapıt eseri Londra silüetinde yerini aldı
Melek Zeynep Bulut Açık Yapıt eseri Londra silüetinde yerini aldı Melek Zeynep Bulut’un performatif, deneysel bir mekân kurgusu olan eseri ‘Açık Yapıt’, yolculuğuna London Design Festival’de devam ediyor. Festival kapsamında Londra'nın ikonik noktalarından tarihi Thames Nehri üzerinde, Tate Modern ve London Eye hizasında sergilenen ‘Açık Yapıt’, sergi süresince çeşitli paralel etkinliklerle de izleyiciyle buluşuyor.
19.09.2023 Haberler
Melek Zeynep Bulut Açık Yapıt eseri Londra silüetinde yerini aldı
Melek Zeynep Bulut Açık Yapıt eseri Londra silüetinde yerini aldı Melek Zeynep Bulut’un performatif, deneysel bir mekân kurgusu olan eseri ‘Açık Yapıt’, yolculuğuna London Design Festival’de devam ediyor. Festival kapsamında Londra'nın ikonik noktalarından tarihi Thames Nehri üzerinde, Tate Modern ve London Eye hizasında sergilenen ‘Açık Yapıt’, sergi süresince çeşitli paralel etkinliklerle de izleyiciyle buluşuyor.
19.09.2023 Gündem
Dünya tasarım devleriyle aynı sahnede! 34 tonluk eserle Türkiye’yi temsil ediyor
Dünya tasarım devleriyle aynı sahnede! 34 tonluk eserle Türkiye’yi temsil ediyor Sanatçı Melek Zeynep Bulut'un ödüllü eseri ‘Açık Yapıt’ dünya tasarım devleriyle Londra’da aynı sahneyi paylaşacak. 34 ton ağırlığında ve 7 metreye yakın uzunluktaki dev eser, Londra Tasarım Bienali’nin ardından Londra Tasarım Festivali’ne davet edildi.
11.09.2023 Haberler
Açık Yapıt Londra’da yeniden sahnede: Dünya tasarım devleriyle sergilenecek
Açık Yapıt Londra’da yeniden sahnede: Dünya tasarım devleriyle sergilenecek Sanatçı Melek Zeynep Bulut'un ödüllü eseri ‘Açık Yapıt’ dünya tasarım devleriyle Londra’da aynı sahneyi paylaşacak. Açık Yapıt eseri, Londra Tasarım Bienali’nin ardından Londra Tasarım Festivali’ne davet edildi. Üç ay gibi kısa bir sürede iki uluslararası sergide Türkiye’yi temsil etme gururunu yaşayan Bulut, “Festivalde büyük dünya markaları ve onların tasarımcıları yer alıyor. Bu anlamda ülkemizi İngiltere’de temsil etmek çok büyük bir gurur. Ödüllü bir iş olarak onlarla aynı sahneyi paylaşacağız” dedi.
11.09.2023 Kültür Sanat
Kıyafeti Dilara’dan
Kıyafeti Dilara’dan Margot Robbie, başrolünü üstlendiği ‘Barbie’ filminin Londra prömiyerini yaptı.
14.07.2023 Cadde
Sarayın gözdesi Erdem’in sırları
Sarayın gözdesi Erdem’in sırları Prenses Kate ile Meghan’ın öncelikli müşterisi olmak için yarıştığı modacı Erdem Moralıoğlu’nun en büyük sırrı, tasarımlarında romantizme yer vermesi.
18.01.2023 Dünya
Modanın en renkli ‘serserisiydi’
Modanın en renkli ‘serserisiydi’ 29 Aralık’ta hayatını kaybeden ikonik İngiliz modacı Vivienne Westwood, modada ‘punk’ın yaratıcısıydı. Westwood’u zirveye çıkaran da çoğunluğa “serserilik” olarak görünen farklı tarzıydı.
1.01.2023 Kültür Sanat
‘Punk’ın vaftiz annesi’ öldü
‘Punk’ın vaftiz annesi’ öldü İngiliz moda efsanesi Dame Vivienne Westwood, 81 yaşında hayatını kaybetti.
31.12.2022 Dünya
İngiliz moda tasarımcısı Vivienne Westwood 81 yaşında hayatını kaybetti
İngiliz moda tasarımcısı Vivienne Westwood 81 yaşında hayatını kaybetti İngilz moda tasarımcısı Vivienne Westwood, 81 yaşında Londra’da hayatını kaybetti. Sahip olduğu moda evi tarafından yapılan açıklama Westwood’un huzur içerisinde öldüğü belirtildi.
30.12.2022 Dünya
Lila Grace Moss, defilede giydiği etek yüzünden annesi Kate Moss'u 'azarlamış!'
Lila Grace Moss, defilede giydiği etek yüzünden annesi Kate Moss'u 'azarlamış!' Dünyaca ünlü model Kate Moss 1993 yılında mini etek ve dondurmayla podyuma çıkarak, o dönemin manşetlerinde yer almayı başarmıştı. Bu defileden yıllar sonra o gün ile ilgili British Vogue'a konuşan Moss, kızı Lila Grace Moss'un o gün giydiği etek yüzünden kendisini 'azarladığını' açıkladı. Ünlü isim ayrıca, Playboy Malikanesi ve Hugh Hefner ile ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
2.09.2022 Cadde
Son 50 yılın en etkili ismi
Son 50 yılın en etkili ismi Efsane şarkıcı David Bowie, son 50 yılın en etkili İngiliz sanatçıları listesinde Spice Girls, Stormzy, Elton John ve Vivienne Westwood’u geride bırakarak bir numara oldu.
12.08.2022 Dünya
Hayat durdu ama onlar durmadı... Instagram'ı podyuma dönüştürdüler!
Hayat durdu ama onlar durmadı... Instagram'ı podyuma dönüştürdüler! Işıltılı hayatları, lüks tatilleri, gösterişli kıyafetleri ve herkesi imrendiren güzellikleriyle modeller belki de pek çoklarının hayalini kurduğu yaşantıyı sürüyor. Ancak koronavirüs pandemisi dünyanın dört bir yanını ele geçirirken moda haftaları ve çekimler de iptal edildi. Hal böyle olunca imrendiren hayatlar rafa kalktı ve modeller da herkes gibi eve kaldı. Ama bazıları vardı ki krizi avantaja çevirmeyi başardı. BBC'den Susan Hornik bu isimlerle görüştü.
14.09.2021 Dünya
Irina Shayk'ın pahalı kombini
Irina Shayk'ın pahalı kombini Rus model Irina Shayk, New York’ta görüntülendi.
3.05.2021 Cadde
Assange ABD'ye iade davasında hakim karşısına çıktı
Assange ABD'ye iade davasında hakim karşısına çıktı WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange, ABD'ye iade davasında hakim karşısına çıktı.
7.09.2020 Dünya
Made in Turkey
Made in Turkey Türk tasarımcı markaları; çantadan kolyeye, gece elbisesinden deri cekete uzanan pek çok farklı ürünle dünyaca ünlü yıldızların stil radarında. Bakın kimler, hangi markaları tercih ediyor?
7.03.2020 Cumartesi
Sarımsaklı Bella Hadid
Sarımsaklı Bella Hadid 23 yaşındaki ABD'li model Bella Hadid, Paris Moda Haftası’nda İngiliz tasarımcı Vivienne Westwood defilesinin yıldızıydı.
2.03.2020 Cadde
Naomi Campbell'dan hayırsever davranış
Naomi Campbell'dan hayırsever davranış Naomi Campbell'ın hayır kurumu olan Fashion For Relief'ın bir pop-up mağazası açılıyor.
29.11.2019 Moda
Vans ve Vivienne Westwood korkusuzluğu ve bireyselliği kutluyor!
Vans ve Vivienne Westwood korkusuzluğu ve bireyselliği kutluyor! Vans ve Vivienne Westwood korkusuzluğu ve bireyselliği, birlikte çıkardıkları ayakkabı koleksiyonu ile kutluyor!
23.09.2019 Ayakkabı
Ailemizin perdesine moda ödülü
Ailemizin perdesine moda ödülü İngiltere’de yaşayan genç Türk modacı Tuncer Tonun, 1980 Türkiye’sinde birçok evde kullanılan perdelerden hazırladığı koleksiyonuyla Britanya’nın en iyi tasarımcı ödülünü kazandı...
19.02.2019 Dünya
İngiliz kadınların ‘Türk ikizleri’
İngiliz kadınların ‘Türk ikizleri’ İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott, Kraliçe II. Elizabeth’in doğum günü nedeniyle verdiği resepsiyonda, alanlarında başarılı olan 50 ünlü İngiliz kadını ile 50 Türk kadınını eşleştirdiği sergiyle dikkat çekti.
29.06.2018 Gündem
Prens Harry ve Meghan Markle düğünü hakkında bilgiler
Prens Harry ve Meghan Markle düğünü hakkında bilgiler İngiliz Kraliyet Ailesi'nin haylaz çocuğu Prens Harry, ABD'li oyuncu Meghan Markle ile dünya evine girmeye hazırlanıyor. Peki Prens Harry ve Meghan Markle'ın düğünü ne zaman yapılacak? Düğüne kimler katılacak? Düğün nerede düzenlenecek? İşte Prens Harry ve Meghan Markle'ın düğünü hakkında son bilgiler...
10.05.2018 Dünya
Versace Sonbahar/Kış 2018
Versace Sonbahar/Kış 2018 Donatella Versace'nin Sonbahar/Kış 2018 koleksiyonunda Burberry'den Vivienne Westwood'a, Alexander McQueen'e kadar Britanyalı modacıların ve Britanya kültürünün etkisi hakimdi.
26.02.2018 Stil

Benzer Haber Etiketleri

Vivienne Westwood ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.