Vlogger

Vlogger

Son dakika vlogger haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan vlogger gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan vlogger haber sayfamızda...

Vlogger

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 70 vlogger haberi bulunmuştur.
Vivo V29 incelemesi
Vivo V29 incelemesi Herkese merhaba. Dünyanın önemli telefon üreticilerinden Vivo’nun yeni gözbebeği V29’u bugün sizlerle birlikte yakından incelemek istiyoruz. Kendi kategorisinde öncü olan telefonun kamera ve video özellikleri dikkat çekiyor. Hadi gelin detaylı bakalım.
7.09.2023 Advertorial
Vivo V29 İncelemesi
Vivo V29 İncelemesi Dünyanın önemli telefon üreticilerinden Vivo’nun yeni gözbebeği V29’u bugün sizlerle birlikte yakından incelemek istiyoruz. Kendi kategorisinde öncü olan telefonun kamera ve video özellikleri dikkat çekiyor. Hadi gelin detaylı bakalım.
7.09.2023 Milliyet Tv
Oppo Reno 5 Lite incelemesi
Oppo Reno 5 Lite incelemesi Dünyanın önde gelen teknoloji devlerinden biri olan ve son olarak Türkiye'de de üretime başlayan Oppo, 'Made in Turkey' imzalı yeni akıllı telefonu Oppo Reno 5 Lite'ı kullanıcılarla buluşturdu. Şık tasarımı ile dikkat çeken Reno 5 Lite'ı yakından inceledik. Reno 5 Lite, arka yüzünde Made in Turkey yazan bir telefon ve bu açıdan bile bizce özel bir ilgiyi hak ediyor.
28.06.2021 Teknoloji
Rahul Vohra koronavirüse yenik düştü
Rahul Vohra koronavirüse yenik düştü 35 yaşındaki Hintli aktör Rahul Vohra, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle hayata veda etti. Vohra'nın ölmeden önce çektiği video, ülkedeki sağlık sisteminin durumunu yeniden tartışmaya açtı.
12.05.2021 Cadde
Duygu Özaslan kimdir, kaç yaşında? Duygu Özaslan biyografisi
Duygu Özaslan kimdir, kaç yaşında? Duygu Özaslan biyografisi Youtube üzerinden çektiği makyaj videoları ile adından söz ettiren geçtiğimiz yaz ayında aldığı kilolar ile dikkatleri üzerine çeken Duygu Özaslan'ın Photoshop yaparak paylaştığı karelerin yanı sıra aynı gün içerisinde magazinciler tarafından çekilen kareler arasında farklılıklar olması eleştirilerin odağında yer almasına neden olmuştu. Son olarak yaptığı paylaşımla dikkat çeken Duygu Özaslan hakkında merak edilenleri sizler için derledik.
6.10.2020 Cadde
Karantina kuralına uymayan Enes Batur'dan videolu açıklama! Enes Batur kimdir, kaç yaşında?
Karantina kuralına uymayan Enes Batur'dan videolu açıklama! Enes Batur kimdir, kaç yaşında? Filyasyon ekipleri tarafından lüks villasına gidildiği sırada evinde olmadığı ortaya çıkan Youtuber Enes Batur, emniyet ekipleri tarafından Sancaktepe'de KYK yurdunda karantinaya alındı. Enes Batur Sungurtekin KYK yurdunda karantinaya alınmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden videolu bir açıklama yaptı. Peki Enes Batur Sungurtekin kimdir, kaç yaşında?
18.09.2020 Cadde
Başarılı bir vlogger olmak için 10 püf nokta
Başarılı bir vlogger olmak için 10 püf nokta Telefonumuz her zaman yanımızda ve sürekli bir şeyler çekiyoruz ama yalnızca “işte bu” dediğimiz görüntüler vlog’umuzu başarıya götürür. Peki nasıl “O” görüntüyü yakalarız? Vlog çekmenin püf noktaları nelerdir? İşte bu videoda sizlere başarılı bir vlogger nasıl olunur bunu anlamanız için bazı ipuçlarımız var. (Sponsorlu)
27.07.2020 Teknoloji
Duygu Özaslan yaşı ve kilosu kaç? Duygu Özaslan boyu ne kadar, kimdir?
Duygu Özaslan yaşı ve kilosu kaç? Duygu Özaslan boyu ne kadar, kimdir? Sosyal medya fenomeni olarak tanınan Duygu Özaslan hakkında meraklı arayış başladı. Sosyal medya hesabında sık sık shoplu fotoğraf paylaştı iddiasıyla gündeme gelen Duygu Özaslan'ın yaşı ve kilosu kaç? Duygu Özaslan'ın boyu ne kadar? Bu tarz soruların cevapları arandığı için Duygu Özaslan kimdir sorusuna haberimizin içeriğinden diretk yanıt bulabilirsiniz. İşte Duygu Özaslan biyografisi...
8.07.2020 Cadde
Duygu Özaslan kimdir, kaç yaşında? Duygu Özaslan biyografisi
Duygu Özaslan kimdir, kaç yaşında? Duygu Özaslan biyografisi Youtube üzerinden çektiği makyaj videoları ile ünlenen Instagram üzerinden yaptığı paylaşımlar ile adından son dönemde oldukça söz ettiren Duygu Özaslan son yaptığı paylaşımın ardından yine magazin gündemine oturdu. Yatığı son paylaşımın ardından sosyal medya kullanıcıları birçok tweet attı. Peki Duygu Özaslan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?
30.06.2020 Cadde
Reynmen kimdir, kaç yaşında, nereli? Reynmen'in gerçek adı ne?
Reynmen kimdir, kaç yaşında, nereli? Reynmen'in gerçek adı ne? Sosyal medyanın son zamanlarda hakkında en çok arama yapılan isimlerinden biri olan ve bu akşam CNN Türk'de Uluslararası Göç Filmleri Festivali'nde sunuculuk yapan Reynmen ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. İşte 25 yaşındaki Reynmen'in biyografisi...
21.06.2020 Cadde
Etkileyici Vloglar oluşturmak için ipuçları ve Vlog kamera önerisi
Etkileyici Vloglar oluşturmak için ipuçları ve Vlog kamera önerisi Vlog (Video blog) dijital platformlarda en çok tercih edilen içerik türlerinden biri haline geldi. Lise öğrencilerinden seyahatsever emekli çiftlere kadar birçok insan akıllı telefonlarındaki kayıt düğmesine basıyor, eski dijital kameralarını bir vlog ekipmanına dönüştürüyor ve sosyal medyaya yüklüyorlar. Peki, bu videoları oluşturmak için temelde neler yapmak gerekiyor? Nasıl bir kameraya ihtiyaç duyuluyor?
10.06.2020 Teknoloji
Cennette karantina
Cennette karantina Karantina sürecini Hindistan’ın plajlarıyla ünlü, gözde seyahat rotalarından Goa’da geçiren seyahat vloggerı Yiğit Can İç “Goa’da günbatımını izlemek insana gerçekten de ‘Cenneti başka yerde aramaya gerek var mı?’ diye düşündürüyor” diyor
17.05.2020 Pazar
Duygu Özaslan kimdir, kaç yaşında? Duygu Özaslan ne iş yapıyor, neden gündemde? Biyografisi...
Duygu Özaslan kimdir, kaç yaşında? Duygu Özaslan ne iş yapıyor, neden gündemde? Biyografisi... Instagram ve YouTube ile büyük bir üne kavuşan Duygu Özaslan, günün hakkında en çok arama yapılan isimlerinden biri oldu. Geçtiğimiz gün sahanda yumurta ile ilgili bir videosu oldukça konuşulan Duygu Özaslan ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki merakla araştırılan Duygu Özaslan kimdir, kaç yaşında, nereli?
12.04.2020 Cadde
Vloggerların  Bursa çıkarması
Vloggerların Bursa çıkarması Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye’de kurumsal olarak ilk kez düzenlenen Vlogger Workshop Akademi, Türkiye’nin önemli Vloggerlarını Bursalılarla buluşturdu. Hayrettin, Kafalar, Gezimanya, Taklitman ve Danilo Zanna gibi vloggerlar tüyolarını genç takipçileriyle paylaştı.
20.01.2020 Gündem
Orkun Işıtmak kimdir, kaç yaşında? YouTuber Işıtmak nereli?
Orkun Işıtmak kimdir, kaç yaşında? YouTuber Işıtmak nereli? Youtube'un en sevilen kullanıcılarından biri olan Orkun Işıtmak, bu akşam Eser Yenenler Show'a konuk oluyor. Peki günün hakkında en çok arama yapılan isimlerinden biri olan Orkun Işıtmak kimdir, kaç yaşında ve nereli?
14.11.2019 Gündem
Orkun Işıtmak kimdir? Orkun Işıtmak kaç yaşında?
Orkun Işıtmak kimdir? Orkun Işıtmak kaç yaşında? Acun Ilıcalı'dan sürpriz bir açıklama geldi. Türkiye'de yapılacak olan Exatlon'u ünlü YouTuber Orkun Işıtmak'ın sunacağını belirtti. Peki, Orkun Işıtmak kimdir? Orkun Işıtmak kaç yaşında?
23.10.2019 Gündem
Korkunç tuzak... Yaşlı erkekleri kandırmak için kullanıyorlar!
Korkunç tuzak... Yaşlı erkekleri kandırmak için kullanıyorlar! Sosyal medyada ilgiyle takip edilen 26 yaşındaki blogger ve sosyal medya fenomeninin başı, geçmişte verdiği cesur pozlarla dertte.
14.10.2019 Dünya
Duygu Özaslan kimdir? Duygu Özaslan Kaç yaşında?
Duygu Özaslan kimdir? Duygu Özaslan Kaç yaşında? Son günlerde sosyal medyada çok konuşulan Duygu Özaslan, 1991 yılında doğdu. YouTube üzerinde yayınladığı makyaj videolarıyla ünlenen Duygu Özaslan'ın abonesi her geçen gün artıyor. Çektiği makyaj videolarıyla sosyal medya fenomeni olan Duygu Özaslan, İstanbul Üniversitesi’nde İspanyol Dili ve Edebiyatı okuyor.
21.09.2019 Gündem
Reynmen kimdir? Reynmen'in gerçek adı nedir?
Reynmen kimdir? Reynmen'in gerçek adı nedir? 6 Aralık 1995'de doğan Reynmen adıyla tanınan Yusuf Aktaş, vlogger, oyuncu ve şarkıcı. Youtube'da paylaştığı videolar ile ün kazanan Reynmen hakkında merak edilen bilgiler haberimizde...
13.09.2019 Gündem
Orkun Işıtmak kimdir, kaç yaşında, nereli? Orkun Işıtmak'ın biyografisi
Orkun Işıtmak kimdir, kaç yaşında, nereli? Orkun Işıtmak'ın biyografisi Ünlü YouTuber Orkun Işıtmak, son zamanlarda olduğu gibi bugün de hakkında en çok arama yapılan isimlerden biri oldu. Peki Orkun Işıtmak kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Orkun Işıtmak'ın biyografisi..
30.06.2019 Gündem
Orkun Işıtmak kimdir, kaç yaşında?
Orkun Işıtmak kimdir, kaç yaşında? Son zamanların en popüler isimleri arasında yer alan Orkun Işıtmak kimdir? Youtube videoları ile çok sayıda takipçisi bulunan Orkun Işıtmak kaç yaşında? İşte merak edilenler...
28.06.2019 Gündem
Prens William’ı geride bırakan İrlandalı, yılın babası seçildi
Prens William’ı geride bırakan İrlandalı, yılın babası seçildi Kraliyetin aile hayatıyla dikkat çeken ismi Prens William’ı geride bırakan İrlandalı vlogger, Londra’da yılın babası seçildi. İrlandalı vlogger Jonathan Saccone Joly, Prens William dahil birçok ünlü ismi geride bırakarak Londra’da yılın babası seçildi. İngiliz televizyon sunucusu Declan Donnelly, Prens William, Ünlü İngiliz Olimpik dalgıç Tom Daley gibi ünlü isimlerin yer aldığı listede 4 çocuk babası İrlandalı vlogger Jonathan Saccone Joly, halk tarafından yapılan oylama sonucu yılın babası ödülünü aldı. Emilia, Eduardo, Alessia ve Andrea’nın babası olan Jonathan, ödülü kazanmanın kendisine sürpriz olduğunu belirterek, “Ben ödüllü bir babayım. Bu bir sürpriz. Bana oy veren herkese teşekkür ediyorum” dedi. Jonathan’ın eşi Anna ise “Yılın babasının karısı olmaktan gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Fenomen olma hayali fotoğrafçı yapıyor
Fenomen olma hayali fotoğrafçı yapıyor Ülkemizde sosyal medya fenomenlerinin sayısı artıyor. Cep telefonları yanında video ve fotoğraf paylaşımı yapan birçok fenomenin ortaya çıkmasıyla fotoğraf ve video çeken profesyonel fotoğraf makinelerine ilgi yükseliyor
20.05.2019 Ekonomi
Canlı yayında saldırıya uğradı
Canlı yayında saldırıya uğradı Rusya’nın en çok tanınan vloggerlarından Stanislav Reshetnikov, kız arkadaşıyla birlikte gerçekleştirdiği canlı yayında dövüldü.Rusya’nın tanınan vloggerlarından olan ve çektiği videolarla izlenme rekorları kıran Stanislav Rehetnikov internet üzerinden canlı yayına başladı. Rehetnikov, konuk aldığı kız arkadaşıyla birlikte yaptığı canlı yayın sırasında 2 kişi tarafından saldırıya uğradı. Stüdyonun kapısından giren 2 erkek bir anda fenomene yumrukla saldırdı. Önce yüzünü gizleyen bir kişi tarafından yumruklu saldırıya uğrayan Reshetnikov ardından diğer saldırganın da devreye girmesiyle dakikalarca yumruklarla ve tekmelerle dövüldü. Yerinden bile kıpırdayamayan fenomenin konuk aldığı kız arkadaşı ise büyük şok geçirerek sandalyesinden bile kıpırdayamadı. Bir süre sonra kameranın da darbe alması üzerine yayın kesintiye uğradı. Saldırı sonrasında vlogger Stanislav Reshetnikov’un hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Yoğun bakıma alınan Reshetnikov’un yüz kemiklerinde ve kafatasında kırılmalar olduğu ayrıca beyin travması geçirdiği öğrenildi. Reshetnikov’un Moskova’da bir hastanede tedavisine devam edildiği öğrenilirken saldırganların polis tarafından gözaltına alındığı ve sorgularının ardından serbest bırakıldıkları belirtildi. Saldırganların da sosyal medya fenomenleri olduğu ve aralarında rekabet olduğu için saldırıyı gerçekleştirdikleri aktarıldı.
11.09.2019 Haberler
Canlı yayında saldırıya uğradı
Canlı yayında saldırıya uğradı Rusya’nın en çok tanınan vloggerlarından Stanislav Reshetnikov, kız arkadaşıyla birlikte gerçekleştirdiği canlı yayında dövüldü.
6.04.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Vlogger ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.