Volkan Bayar

Volkan Bayar

Son dakika volkan bayar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan volkan bayar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan volkan bayar haber sayfamızda...

Volkan Bayar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 121 volkan bayar haberi bulunmuştur.
Üniversite yerleşkesinde ücretli HGS dönemi! Geçiş 100 lira
Üniversite yerleşkesinde ücretli HGS dönemi! Geçiş 100 lira Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) yönetimi, Meşelik Kampüsü'nde tıp fakültesi ile eğitim bilimlerinin güzergahlarını turnikeler ve ücretli hızlı geçiş sistemi (HGS) ile ayırdı.
8.10.2021 Ekonomi
Üniversitede öldürülen 4 akademisyen, meslektaşları tarafından anıldı
Üniversitede öldürülen 4 akademisyen, meslektaşları tarafından anıldı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde (ESOGÜ) araştırma görevlisi Volkan Bayar tarafından öldürülen Dekan Yardımcısı Dr. Mikail Yalçın (33), Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu (48), Öğretim Üyesi Dr. Serdar Çağlak (33) ve Araştırma Görevlisi Yasir Armağan (35), yakınları ve meslektaşları tarafından ölümlerinin 3’üncü yılında Eğitim Fakültesi önünde anıldı.
5.04.2021 Gündem
Eskişehir'de 4 akademisyeni öldüren katilin cezası belli oldu
Eskişehir'de 4 akademisyeni öldüren katilin cezası belli oldu Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde 4 akademisyeni tabancayla vurarak öldüren araştırma görevlisi Volkan Bayar'a (38) tasarlayarak kasten öldürmekten 4 kez ağırlaştırılmış ömür boyu müebbet hapis cezası verildi.
11.09.2020 Haberler
Son dakika! Eskişehir'de 4 akademisyeni katleden Volkan Bayar'ın cezası belli oldu
Son dakika! Eskişehir'de 4 akademisyeni katleden Volkan Bayar'ın cezası belli oldu Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde 4 akademisyeni tabancayla vurarak öldüren araştırma görevlisi Volkan Bayar'a (38) tasarlayarak kasten öldürmekten 4 kez ağırlaştırılmış ömür boyu müebbet hapis cezası verildi.
11.09.2020 Gündem
Katliam yaptı... İlk ceza!
Katliam yaptı... İlk ceza! Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi'nde 4 akademisyeni tabancayla vurarak öldüren araştırma görevlisi Volkan Bayar (38) ile azmettirici olduğu iddia edilen eski eşi Saadet Aylin Yağan, aynı üniversitede öğretim görevlisi olan Doç. Dr. Yalçın Bay’ı silahla tehdit ettikleri gerekçesiyle yargılandıkları davada 1’er yıl 8’er ay hapis cezasına çarptırıldı.
3.12.2019 Gündem
Üniversitede katliam yapmıştı! Skandal sözler...
Üniversitede katliam yapmıştı! Skandal sözler... Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde (ESOGÜ) 3 akademisyen ile fakülte sekreterini öldüren araştırma görevlisi tutuklu sanık Volkan Bayar ile eski eşi aynı üniversitede araştırma görevlisi Saadet Aylin Yağan'ın yargılanmasına devam edildi. Duruşmanın başlamasının ardından SEGBİS aracılığıyla bağlantı kurulan sanık Volkan Bayar, savunma yapmak istemediğini belirtip, "Sıkıldım, gidiyorum ben." diyerek duruşmayı terk etti.
13.09.2019 Gündem
4 akademisyeni öldürmüştü! Mahkemede başını duvara vurup hakaretler yağdırdı
4 akademisyeni öldürmüştü! Mahkemede başını duvara vurup hakaretler yağdırdı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi'nde 4 akademisyeni tabancayla vurarak öldüren araştırma görevlisi Volkan Bayar (38) ile onu azmettirdiği iddia edilen eski eşi Saadet Aylin Y.'nin (35) yargılanmasına başlandı.
21.06.2019 Gündem
Üniversitedeki katliamda detaylar ortaya çıktı!
Üniversitedeki katliamda detaylar ortaya çıktı! Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi binasına 4 akademisyeni tabancayla vurarak öldüren araştırma görevlisi Volkan Bayar ile onu azmettirdiği iddia edilen eski eşi Saadet Aylin Y. hakkında hazırlanan iddianame, 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. Volkan Bayar hakkında 'tasarlayarak kasten öldürme', Saadet Aylin Y. hakkında ise 'azmettirme' suçundan 4'er kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi. İkilinin telefon görüşmelerine yer verilen iddianamede Bayar'ın eski eşine, "Rahatla şimdi, vurdum hepsini, rahatla" dediği belirtildi.
11.09.2019 Haberler
Üniversitedeki katliamda detaylar ortaya çıktı! İşte o konuşmalar...
Üniversitedeki katliamda detaylar ortaya çıktı! İşte o konuşmalar... Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi binasına 4 akademisyeni tabancayla vurarak öldüren araştırma görevlisi Volkan Bayar ile onu azmettirdiği iddia edilen eski eşi Saadet Aylin Y. hakkında hazırlanan iddianame, 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. Volkan Bayar hakkında 'tasarlayarak kasten öldürme', Saadet Aylin Y. hakkında ise 'azmettirme' suçundan 4'er kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi. İkilinin telefon görüşmelerine yer verilen iddianamede Bayar'ın eski eşine, "Rahatla şimdi, vurdum hepsini, rahatla" dediği belirtildi.
21.05.2019 Gündem
Üniversitedeki katliamda detaylar ortaya çıktı! İşte o konuşmalar...
Üniversitedeki katliamda detaylar ortaya çıktı! İşte o konuşmalar... Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi binasına 4 akademisyeni tabancayla vurarak öldüren araştırma görevlisi Volkan Bayar ile onu azmettirdiği iddia edilen eski eşi Saadet Aylin Y. hakkında hazırlanan iddianame, 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. Volkan Bayar hakkında 'tasarlayarak kasten öldürme', Saadet Aylin Y. hakkında ise 'azmettirme' suçundan 4'er kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi. İkilinin telefon görüşmelerine yer verilen iddianamede Bayar'ın eski eşine, "Rahatla şimdi, vurdum hepsini, rahatla" dediği belirtildi.
21.05.2019 Gündem
Öldürülen hocalarını unutmadılar
Öldürülen hocalarını unutmadılar Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) öğrencilerinin mezuniyet töreni Meşelik Kampüsü’ndeki ESOGÜ Stadyumu’nda yapıldı.
18.07.2018 Gündem
Üniversite katili ‘rapor’ beklemiş
Üniversite katili ‘rapor’ beklemiş Eskişehir’deki katliamda yeni belge ortaya çıktı. 4 akademisyeni katleden Bayar, şikâyet ettiği öğretim üyesi için verdiği dilekçede ‘Şahısla ilgili istihbarat raporlarının gelmesini bekledim’ demiş.
19.04.2018 Gündem
İstihbaratçı oğlu Bayar muhbir mi?
İstihbaratçı oğlu Bayar muhbir mi? Osmangazi Üniversitesi’nde 4 arkadaşını katleden akademisyen Volkan Bayar, aile yapısı nedeniyle Emniyet İstihbarat’a oldukça yakın bir isim. Babası eski bir polis olan Bayar’la ilgili en dikkati çeken bilgi ise  Eskişehir Emniyeti ile sık sık iletişime geçtiği...
13.04.2018 Gündem
Son dakika: Osmangazi Üniversitesi katliamında korkunç detay! Vücutlarından...
Son dakika: Osmangazi Üniversitesi katliamında korkunç detay! Vücutlarından... 6 Nisan'da Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde 4 öğretim görevlisinin öldürülmesiyle ilgili YÖK harekete geçti. Yapılan incelemede katil Volkan Bayar'ın herkese 3'er kurşun sıktığı belirlendi.
13.04.2018 Gündem
Gelen şikâyetleri rektörlüğe ilettik
Gelen şikâyetleri rektörlüğe ilettik 4 akademisyeni katleden Volkan Bayar hakkında YÖK’e 3 şikâ yet başvurusu yapıldığını belirten Prof. Dr. Saraç, “Şikâyet başvuruları geciktirilmeksizin gereği yapılmak üzere üniversite rektörlüğüne gönderilmiştir” dedi...
12.04.2018 Gündem
Emniyet, Osmangazi Üniversitesi'ndeki silahlı saldırı ile ilgili özel ekip oluşturacak
Emniyet, Osmangazi Üniversitesi'ndeki silahlı saldırı ile ilgili özel ekip oluşturacak Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde (ESOGÜ) 5 Nisan'da 4 kişinin yaşamını yitirdiği silahlı saldırının çok yönlü araştırılıp aydınlığa kavuşturulması amacıyla Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde özel ekip oluşturulacak. Öte yandan YÖK de silahlı saldırı gündemi ile olağanüstü toplandı.
12.04.2018 Gündem
Tartışılan Rektör istifa etti
Tartışılan Rektör istifa etti 4 akademisyenin öldürüldüğü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, YÖK’ün telkinleriyle, ‘soruşturmanın selameti için’ dedi ve görevinden istifa etti.
11.04.2018 Gündem
Bu kez bir ilkokulda...
Bu kez bir ilkokulda... Eskişehir’deki üniversitede geçen hafta gerçekleşen katliamdan sonra Bursa’daki bir ilkokulda, polis olan bir veli dün silahıyla okul müdürünü ve yardımcısını vurarak yaraladı.
11.04.2018 Gündem
Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen istifa etti
Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen istifa etti Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ), Rektörü Hasan Gönen, devletin bekası, soruşturmanın selameti ve üniversitesi başta olmak üzere devlet kurumlarının yıpratılmaması adına görevimden istifa ettiğini açıkladı. Rektör Gönen, ESOGÜ’de 6 gün önce Volkan Bayar tarafından Eğitim Fakültesinde düzenlenen silahlı saldırıda Dekan Yardımcısı Mikail Yalçın, Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu, araştırma görevlisi Yasir Armağan ile öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Serdar Çağlak hayatını kaybetmesinin ardından ilk basın toplantısını düzenledi. Yaptığı açıklamada, yaşanan elim hadisenin Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ailesini olduğu gibi tüm milleti de derinden yaraladığını anlatan Rektör Prof. Dr. Hasan Gönen, olay sonrasında yapılan açıklamaların gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, “Bu açıklamalarda yer alan iddialar 15 Temmuz sonrası Kanun Hükmünde Kararnamelerle Üniversitemizden uzaklaştırılan ve FETÖ/PDY terör örgütü üyesi veya bağlantısı olmakla yargılanan kişilere ait taraflı iddialardır. Olayın sıcaklığı ve kaybettiğimiz değerlere olan saygımız ve yürüttüğümüz kamu görevinin gereği olarak bir açıklamada bulunmadık. Gelinen noktada ortaya çıkan vahim durum karşısında, iddiaların kurumumuzu hedef alan hususlarına ilişkin paylaşılabilecek ölçüdeki resmi bilgileri sizlere açıklama ihtiyacı doğmuştur. Yüce Türk adaleti sürecin sonunda elbette tüm gerçekleri ortaya çıkaracaktır. 15 Temmuz 2016 sonrası FETÖ/PDY silahlı terör örgütü ile irtibatı, iltisakı veya aidiyeti olduğu iddiaları ile ilgili olarak Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde sadece katil Volkan Bayar’ın ihbarlarına dayanılarak bazı kişiler hakkında soruşturma açıldığı ve işlem yapıldığı iddiası tamamen gerçek dışıdır. Cinayetleri işleyen katil Volkan Bayar da dahil üniversitemize o dönemde verilen tüm ihbar belgeleri dikkatlice incelenmiş ve devletimizin ilgili kurumlarından gelen bilgiler ile birlikte değerlendirme yapılmıştır" dedi.
11.09.2019 Yaşam
Son dakika: Osmangazi Üniversitesi rektörü istifa etti! İşte ilk açıklama...
Son dakika: Osmangazi Üniversitesi rektörü istifa etti! İşte ilk açıklama... Osmangazi Üniversitesi Rektörü Hasan Gönen istifa etti. Gönen; "Soruşturmanın selameti ve devlet kurumlarının yıpratılmaması adına görevimdem istifa ediyorum" dedi
11.04.2018 Gündem
YÖK, katliam getiren ihmalleri tartışacak
YÖK, katliam getiren ihmalleri tartışacak Perşembe günü toplanacak YÖK Genel Kurulu, Eskişehir’e giderek katliama ilişkin soruşturma yürüten YÖK Denetleme Kurulu üyesinin hazırladığı raporu değerlendirecek. Kurul Rektör Hasan Gönen’in olayla ilgili bir ihmalinin olup olmadığına karar verecek.
10.04.2018 Gündem
MHP Lideri Bahçeli'den 4 öğretim üyesini öldüren caniye sert sözler
MHP Lideri Bahçeli'den 4 öğretim üyesini öldüren caniye sert sözler Osmangazi Üniversitesi'nde 4 öğretim üyesini öldüren Volkan Bayar'ın kripto FETÖ'cü olduğunu dile getiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli"Üniversite hayatı tartışmalı, şahsiyet ve ahlakı sancılı, sosyal ve beşeri hayatı sakat ve alçak bir anda gündeme yerleşmiştir. Önüne gelene, kafasını taktığını, mesnetsiz iddialarla FETÖ'cü diye suçlayan cani, üniversitede korku haline gelmiştir. 4 ailenin umut ve hayallerini söndüren şerefsiz en ağır şekilde cezalandırılmalıdır" diye konuştu. Afrin harekatına destek için sınıra giden sanatçıları eleştiren Kılıçdaroğlu'na sert sözler söyleyen MHP Lideri, "Kılıçdaroğlu, rahatsız olduysa kendisine yakışanı yapsın. Mekapları giysin PKK-YPG tünellerinde soluğu alsın" dedi.
10.04.2018 Siyaset
Son dakika... Volkan Bayar'ın sırrı ortaya çıktı! 15 Temmuz gecesi…
Son dakika... Volkan Bayar'ın sırrı ortaya çıktı! 15 Temmuz gecesi… Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde (ESOGÜ) 4 akademisyeni katleden araştırma görevlisi Volkan Bayar'ın 15 Temmuz darbe girişimi gecesi üniversitedeki bilgisayarlarına format attığı ve fakülteye teslim ettiği ortaya çıktı.
9.04.2018 Gündem
FETÖ neden bitmiyor?
FETÖ neden bitmiyor? 17-25 Aralık 2013’e gelindiğinde ok yaydan çıktı. Erdoğan, cemaatin her yönüyle temizlenmesi talimatını verdi vermesine ama bürokrasi sıcağı sıcağına yapılması gerekenler konusunda direndi
9.04.2018 Gündem
Hocaların çığlığı hiç duyulmamış
Hocaların çığlığı hiç duyulmamış Akademisyenlerin, araştırma görevlisi Volkan Bayar’ın fakültedeki katliamından önce defalarca suç duyurusunda bulunduğu, ancak FETÖ’cülük de dahil şikayet dosyalarının kapatıldığı ortaya çıktı.
8.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Volkan Bayar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.