Birinin yalan söylediğini anlamanın 7 yolu
Birinin yalan söylediğini anlamanın 7 yolu Yalan söyleyen birini 3 kilometre öteden tanımayı tabii ki çok istiyoruz. Peki bu mümkün mü? Her ne kadar ortamlarda "Ben insan sarrafıyım" diye gezinseniz de zaman zaman tökezlemeniz olası. Peki birinin yalan söylediğini anlamanın hiçbir yolu yok mu? Ne münasebet! İşte size 7 ipucu...
17.01.2020 İlişkiler
Vücut dili nedir?
Vücut dili nedir? Vücut dili tabirini günlük hayatta sıklıkla kullanıyoruz. Vücut dili nedir? Vücut dili neden önemli? İşte beden diline dair mutlaka bilmeniz gerekenler...
1.08.2019 Hayat
Beden diliniz bakın ne diyor?
Beden diliniz bakın ne diyor? Biriyle konuşurken o kişiyle veya konuştuğunuz konuyla ilgili beden dili hareketleriniz gerçek düşüncelerinizi ele veriyor. Aslında düşündüğünüzün tam tersi görünüyor olabilirsiniz. Bakın beden diliniz ne diyor?
13.10.2017 Kariyer
Birinin yalan söylediği nasıl anlaşılır?
Birinin yalan söylediği nasıl anlaşılır? FBI ile çalışan davranış analisti ve vücut dili uzmanı Dr. Lillian Glass, birinin yalan söylediğini anlamak için konuşma tarzı, vücut dili, jest ve mimiklerine odaklanmak gerektiğini söyledi.
5.10.2016 Kariyer
Vücut dilindeki 7 kusurlu hareket!
Vücut dilindeki 7 kusurlu hareket! Vücut dilinin iş yaşamındaki önemi çok büyüktür. Vücut dilimize dikkat ederek kariyerimize destek olabiliriz. İşte ofiste kaçınmanız gereken vücut dilindeki 7 kusurlu hareket!
19.03.2014 Kariyer
Karşınızdakinin yalan söylediğini nasıl anlarsınız?
Karşınızdakinin yalan söylediğini nasıl anlarsınız? Hayatımızda karşılaştığımız hemen her insan konuşmalarının arasında yalan söyler. Özellikle iş hayatında yalanları anlamak kariyerinizi kurtarabilir. İşte yalanları anlamanın püf noktaları!
13.09.2013 Kariyer
Beden diliniz sizi ele veriyor
Beden diliniz sizi ele veriyor Meslek hayatınız boyunca, iletişim halinde olduğunuz insanları sadece düzgün bir anlatım etkilemeyebilir. Bunun için bir şey anlatırken ve dinlerken, kullandığınız tavırda çok önemlidir.
9.04.2013 Kariyer