Vural Ak

Vural Ak

Son dakika Vural Ak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Vural Ak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Vural Ak haber sayfamızda...

Vural Ak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.265 vural ak haberi bulunmuştur.
Spor federasyonlarına dev destek
Spor federasyonlarına dev destek Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki 25 ayrı Spor Federasyonunun hizmetine sunulmak üzere filo kiralama şirketi Intercity ile Araç Sponsorluğu Anlaşması imzalandı.
13.02.2024 Diğer
Togg, İntercity İstanbul Park Pisti'ne çıktı
Togg, İntercity İstanbul Park Pisti'ne çıktı Yerli otomobil Togg, İntercity İstanbul Park Pisti’ne çıktı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Formula 1 yarışlarının en heyecanlı anlarının yaşandığı start- finish düzlüğünde yerli otomobil ile yol aldı. Yazıcı, “Togg’un gerçekten performansı çok iyi. 100 kilometreye 7 saniyede ulaşmayı başardık” dedi.
13.05.2023 Ekonomi
Hem dağıttı hem ekti
Hem dağıttı hem ekti Denizli Büyükşehir’in üreticilere dağıttığı silajlık mısır tohumları, poşusunu takıp traktörün direksiyonuna geçen Başkan Zolan tarafından toprakla buluşturuldu.
18.07.2022 Ege
TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı, güven tazeledi
TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı, güven tazeledi Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Başkanı Eren Üçlertoprağı, yeniden başkanlığa seçildi.
27.10.2021 Motor Sporları
Son dakika haberleri: Türkiye GP'sinde kazanan Valtteri Bottas! Hamilton'a şok
Son dakika haberleri: Türkiye GP'sinde kazanan Valtteri Bottas! Hamilton'a şok Formula 1 Türkiye Grand Prix’sini Mercedes takımının Fin pilotu Valtteri Bottas kazandı. Damalı bayrağı ilk gören Bottas, bu sezonun ilk, kariyerinin ise 10. zaferini elde etti. Geçen yılın şampiyonu Hamilton, 11. başladığı yarışı 5. bitirdi
12.10.2021 Motor Sporları
Formula 1 Türkiye Grand Prix'sini 190 bin kişi yerinde takip etti
Formula 1 Türkiye Grand Prix'sini 190 bin kişi yerinde takip etti Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak, İstanbul'da yapılan Formula 1 Türkiye Grand Prix'si için gelen seyirci sayısını açıkladı.
11.10.2021 Motor Sporları
Formula 1 için Intercity İstanbul Park'a 3 günde 190 bin kişi geldi
Formula 1 için Intercity İstanbul Park'a 3 günde 190 bin kişi geldi İstanbul’da bu hafta sonu adeta Formula 1TM rüzgarı esti. Intercity İstanbul Park’ın 8-10 Ekim tarihlerinde ev sahipliği yaptığı Formula 1 Rolex Turkish Grand Prix 2021 etkinliğine 3 gün boyunca toplam 190 bin kişi katıldı. Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak, geçen senenin ardından bu sene de yarışı kusursuz bir şekilde tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
11.10.2021 Motor Sporları
Son dakika haberi: İstanbul Park'ta yağmur değil, rekor yağdı
Son dakika haberi: İstanbul Park'ta yağmur değil, rekor yağdı Formula 1 Rolex Türkiye Grand Prix’si, antrenman turlarından itibaren hızlı başladı, yağmur olmazsa rekor olur öngörüsü gerçeğe dönüştü. Mercedes pilotu Lewis Hamilton sabah seansında, 2005’te Montoya’ya ait pist rekorunu kırdı, öğleden sonra bu rekoru bir kez daha geliştirildi
9.10.2021 Motor Sporları
‘Formula 1 sadece spor değil, büyük bir ekonomi’
‘Formula 1 sadece spor değil, büyük bir ekonomi’ Borsa İstanbul’da gong ‘Formula 1 Rolex Turkish Grand Prix 2021’ için çaldı. Turnuva, 8-9-10 Ekim tarihlerinde Intercity İstanbul Park’ta gerçekleştirilecek.
9.10.2021 Ekonomi
Formula 1 Türkiye GP için Borsa İstanbul'da Gong töreni düzenlendi
Formula 1 Türkiye GP için Borsa İstanbul'da Gong töreni düzenlendi Formula 1 Rolex Türkiye Grand Prix'si için Borsa İstanbul'da gong töreni gerçekleştirildi.
8.10.2021 Motor Sporları
Bakan Kasapoğlu, Intercity İstanbul Park'ta incelemelerde bulundu
Bakan Kasapoğlu, Intercity İstanbul Park'ta incelemelerde bulundu Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 16. etabının gerçekleştirileceği Intercity İstanbul Park'ta incelemelerde bulundu. Kasapoğlu, "Saat yönünün tersine koşulan tasarımıyla, meşhur 8. virajıyla birlikte Formula 1 pilotları, Intercity İstanbul Park'ta her zaman olduğu gibi unutulmaz bir hafta sonuna imza atacak. Kupa için pistte mücadele edecek tüm sporculara kazasız, belasız bir yarış temenni ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.
7.10.2021 Motor Sporları
İstanbul rekora doyacak
İstanbul rekora doyacak Formula 1 Türkiye Grand Prix’sinin bu sene hızlı koşulması bekleniyor. Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Ali Vural Ak, Milliyet’e yaptığı açıklamada “Bu sene çok daha hızlı bir yarış olacak. Yağmur olmazsa, tur ve pist rekorları kırılacaktır” dedi.
6.10.2021 Motor Sporları
Son dakika haberi: 150 milyon dolarlık yarış
Son dakika haberi: 150 milyon dolarlık yarış Formula 1’de sezonun 16. yarışına ev sahipliği yapacak Intercity İstanbul Park’ta 8-10 Ekim tarihleri arasındaki yarışın basın toplantısı düzenlendi. Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy dev organizasyon ile ilgili açıklamalarda bulundu.
3.10.2021 Motor Sporları
Formula 1 Türkiye Grand Prix'si için basın toplantısı düzenlendi
Formula 1 Türkiye Grand Prix'si için basın toplantısı düzenlendi Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak'ın ev sahipliğinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımlarıyla basın toplantısı düzenlendi.
2.10.2021 Diğer Sporlar
Son dakika - Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak: 'Yarış, Türkiye’ye 100 milyon dolarlık katkı sağlayacak'
Son dakika - Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak: 'Yarış, Türkiye’ye 100 milyon dolarlık katkı sağlayacak' 08-09-10 Ekim tarihlerinde Intercity İstanbul Park’ın ev sahipliği yapacağı, dünyanın en büyük motor sporları organizasyonu olan Formula 1 etkinliğinde artık son düzlüğe girildi. Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak, heyecanla beklenen bu büyük organizasyonu 100 bin kişinin yerinde canlı olarak izleyeceğini ve özellikle yurt dışından gelen misafirlerin katılımıyla 3 günlük etkinliğin Türkiye’ye 100 milyon doların üzerinde bir katkı sağlayacağını belirtti.  
2.10.2021 Motor Sporları
Formula 1 biletleri bugün satışa çıkıyor
Formula 1 biletleri bugün satışa çıkıyor Dünyanın en önemli spor organizasyonlarından Formula 1 heyecanına canlı olarak tanıklık etmek isteyenler için beklenen an geldi. Formula 1 Turkish Grand Prix 2021 etkinliğinin biletleri bugün satışa çıkıyor. Tüm dünyanın gözünün İstanbul’da olacağı yarış kapsamında biletler, 31 Temmuz’a kadar avantajlı fiyatlarla motor sporları severlere sunuluyor.
12.07.2021 Motor Sporları
Son dakika - En hızlılar İstanbul'da! İstanbul Formula 1 takviminde
Son dakika - En hızlılar İstanbul'da! İstanbul Formula 1 takviminde Formula 1 Yönetimi, 1-3 ekim tarihleri arasında Singapur’un yerine Türkiye Grand Prix’sinin takvime dahil edildiğini açıkladı
26.06.2021 Motor Sporları
Formula 1 Türkiye yarışı ne zaman? Formula 1 Türkiye GP seyircili mi olacak?
Formula 1 Türkiye yarışı ne zaman? Formula 1 Türkiye GP seyircili mi olacak? Koronavirüs pandemisi nedeniyle Formula 1 takvimine dahil edilmeyen Türkiye yeniden takvime dahil edildi. Peki, Formula 1 Türkiye Grand Prix İstanbul Park'taki yarış ne zaman yapılacak? Seyirci olacak mı?
25.06.2021 Motor Sporları
Son dakika - Formula 1, 1-3 Ekim'de İstanbul'da
Son dakika - Formula 1, 1-3 Ekim'de İstanbul'da Formula 1'de 2021 sezonu takvimine yeniden dahil edilen Türkiye Grand Prix'si, 1-3 Ekim'de gerçekleştirilecek.
25.06.2021 Motor Sporları
ÖZEL | Formula 1, Ekim ayında İstanbul'da!
ÖZEL | Formula 1, Ekim ayında İstanbul'da! Motor sporlarının zirvesi sayılan Formula 1 için Türkiye müjdesi geldi. Haziran ayında yapılması planlanan yarış, pandemi nedeniyle iptal edilmişti. Yapılan görüşmeler sonuç verdi ve dünyanın en hızlı pilotları 1 ve 3 Ekim arasında yeniden İstanbul'da yarışacak. Resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.
24.06.2021 Motor Sporları
Intercity Cup otomobil yarışlarının 2. ayağı sona erdi
Intercity Cup otomobil yarışlarının 2. ayağı sona erdi Intercity İstanbul Park'ta düzenlenen 2021 Intercity Cup otomobil yarışlarının 2. ayağı tamamlandı.
21.06.2021 Motor Sporları
Son Dakika Haberler: Formula 1, Türkiye Grand Prix’sinin iptal edildiğini açıkladı
Son Dakika Haberler: Formula 1, Türkiye Grand Prix’sinin iptal edildiğini açıkladı F1 yönetimi, Haziran ayında yapılması planlanan Türkiye Grand Prix'nin seyahat kısıtlamaları dolayısıyla iptal edildiğini açıkladı.
14.05.2021 Motor Sporları
Son dakika - Formula 1'in nabzı 8 ay içinde ikinci kez İstanbul'da atacak
Son dakika - Formula 1'in nabzı 8 ay içinde ikinci kez İstanbul'da atacak Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak, İstanbul'un sekiz ay içinde ikinci kez Formula 1 yarışına ev sahipliği yapacağını ve seyircileri yine çok eğlenceli ve sürprizlerle dolu bir mücadelenin beklediğini söyledi.
29.04.2021 Motor Sporları
Son dakika - Türkiye GP resmen Formula 1 takvimine katıldı
Son dakika - Türkiye GP resmen Formula 1 takvimine katıldı Dünyanın en önemli motor sporları organizasyonu Formula 1, 2021 yılı takvimi kapsamında Intercity İstanbul Park’a geri dönüyor. Intercity İstanbul Park’ın Formula 1 yönetimiyle gerçekleştirdiği anlaşmanın ardından, 11 - 12 - 13 Haziran’da T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleştirilecek organizasyonda tüm dünyanın gözü  yeniden İstanbul’da olacak. 
28.04.2021 Motor Sporları
Sürüş akademisi ile kazaları azaltacak
Sürüş akademisi ile kazaları azaltacak Groupama Sigorta, Türkiye’nin en büyük ve en donanımlı güvenli sürüş tesisinin yer aldığı Intercity İstanbul Park’ta ‘Groupama Sürüş Akademisi’ni başlatıyor.
22.12.2020 Sigorta

Benzer Haber Etiketleri

Vural Ak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.