W İstanbul

W İstanbul

Son dakika W İstanbul haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan W İstanbul gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan W İstanbul haber sayfamızda...

W İstanbul

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.087 w istanbul haberi bulunmuştur.
İlayda Alişan ile Oğulcan Engin'den aşk dolu paylaşım!
İlayda Alişan ile Oğulcan Engin'den aşk dolu paylaşım! Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, Miray Daner'den ayrılmasının ardından aradığı aşkı İlayda Alişan'da bulmuştu. İlişkilerini geçtiğimiz aylarda kabul eden ikiliden Alişan, sosyal medya hesabından aşk dolu bir paylaşım yaptı.
5.12.2023 Cadde
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan'dan ilk paylaşım!
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan'dan ilk paylaşım! Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, Miray Daner'den ayrılmasının ardından aradığı aşkı İlayda Alişan'da bulmuştu. İlişkilerini geçtiğimiz aylarda kabul eden ikili, sosyal medya hesaplarından aşk dolu bir paylaşım yaptı.
5.11.2023 Cadde
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan'ın gazeteci paniği! Çıkmaz sokağa girdiler
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan'ın gazeteci paniği! Çıkmaz sokağa girdiler Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, Miray Daner'den ayrılmasının ardından aradığı aşkı İlayda Alişan'da bulmuştu. Çiçeği burnunda çift, önceki akşam Ulus'ta görüntülendi. Görüntülendiklerini fark edince panik olan ikili, motosikletleriyle çıkmaz sokağa girdi.
27.09.2023 Cadde
Oğulcan Engin'den İlayda Alişan açıklaması: Arkadaşlığımız sevgiye dönüştü
Oğulcan Engin'den İlayda Alişan açıklaması: Arkadaşlığımız sevgiye dönüştü Oyuncu Miray Daner ile işletmeci Oğulcan Engin, gözlerden uzak yaşadıklarını yaklaşık iki yıllık ilişkilerine sürpriz şekilde nokta koymuştu. Yaz aylarının başında yeni bir aşka yelken açan Oğulcan Engin ile İlayda Alişan, ilişkilerinin nasıl başladığını açıkladı.
2.09.2023 Cadde
Oğulcan Engin: Abartmayın, abartmayın!
Oğulcan Engin: Abartmayın, abartmayın! Oyuncu Miray Daner ile işletmeci Oğulcan Engin, gözlerden uzak yaşadıklarını yaklaşık iki yıllık ilişkilerine sürpriz şekilde nokta koymuştu. Yaz aylarının başında yeni bir aşka yelken açan Oğulcan Engin ile İlayda Alişan, Etiler'de el ele görüntülendi.
21.08.2023 Cadde
İlayda Alişan ile Oğulcan Engin artık kaçmıyor! Utangaç tavırları dikkat çekti
İlayda Alişan ile Oğulcan Engin artık kaçmıyor! Utangaç tavırları dikkat çekti Oyuncu Miray Daner ile işletmeci Oğulcan Engin, gözlerden uzak yaşadıklarını yaklaşık iki yıllık ilişkilerine sürpriz şekilde nokta koymuştu. Yaz aylarının başında yeni bir aşka yelken açan Oğulcan Engin ile İlayda Alişan, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı.
18.08.2023 Cadde
İlayda Alişan ile Oğulcan Engin aşkı belgelendi!
İlayda Alişan ile Oğulcan Engin aşkı belgelendi! Ünlü oyuncu Miray Daner (23) ile şarkıcı Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin (32), geçtiğimiz aylarda yollarını ayırma kararı almıştı. Ayrılık sebebinin Engin'in, İlayda Alişan ile yakınlaşması olduğu iddia edilmişti. Bu iddiaları yalanlayan Engin ile Alişan, geçtiğimiz akşam bir konserde sarmaş dolaş görüntülendi.
18.07.2023 Cadde
Miray Daner ile sevgilisinin teknede romantik anları!
Miray Daner ile sevgilisinin teknede romantik anları! Şarkıcı Seda Sayan ile eski futbolcu Sinan Engin'in işletmeci oğulları Oğulcan Engin (32) ile yaklaşık iki yıllık ilişkisini noktalayan Miray Daner, yeni bir aşka yelken açtı. Çıktıkları Bodrum tatili sırasında ilişkileri belgelenen çift, önceki gün ise Türkbükü’nde demirli teknelerinde romantik anlar yaşadı.
1.07.2023 Cadde
Oğulcan Engin'den ayrılan Miray Daner'in yeni aşkı! Kimseye aldırmadan öpüştüler
Oğulcan Engin'den ayrılan Miray Daner'in yeni aşkı! Kimseye aldırmadan öpüştüler Şarkıcı Seda Sayan ile eski futbolcu Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin'le (32) ilişkisi biten oyuncu Miray Daner (23), yeni bir aşka yelken açtı. Bodrum'da görüntülenen çiçeği burnunda çift, samimi görüntüler verdi.
30.06.2023 Cadde
Oğulcan Engin ile aşk mı yaşıyor? İlayda Alişan'dan açıklama
Oğulcan Engin ile aşk mı yaşıyor? İlayda Alişan'dan açıklama İşletmeci Oğulcan Engin'in, gönlünü İlayda Alişan'a kaptırdığı, bu nedenle bir diğer oyuncu Miray Daner ile iki yıllık ilişkisinin bittiği iddia ediliyor. Önceki gün Akaretler'de birlikte eğlenen Engin ile Alişan, mekan dışında habercilerin beklediğini öğrenince, ayrı ayrı kapılardan çıkmak için adeta akla karayı seçtiler. Israrlı 'aşk' soruları üzerine İlayda'dan açıklama geldi.
21.06.2023 Cadde
Şehir otellerinde kış hareketli geçecek
Şehir otellerinde kış hareketli geçecek Pandemi öncesi doluluk grafiğini yakalayan şehir otelleri, pek çok milletten turist ağırlıyor. Lüks segmentte artış da dikkat çekiyor. Bu grupta şehir otelleri yılın son ayı ve yılbaşı süreciyle birlikte kış döneminde de yoğun talep almayı öngörüyor.
10.12.2022 Ekonomi
Sıra İzmir elemesinde
Sıra İzmir elemesinde Bu yıl 22’ncisi gerçekleşecek olan Miss&Mr Model of Türkiye 2022 Yarışması’nın, İstanbul ön elemeleri W İstanbul Hotel’de gerçekleştirildi.
1.08.2022 Ege
Miss&Mr Model’de son başvuru bugün
Miss&Mr Model’de son başvuru bugün Kurucu Başkan Akif Örük öncülüğünde bu yıl 22...
25.07.2022 Ege
‘Tutkuyu doğru yönetemedik’
‘Tutkuyu doğru yönetemedik’ Sinan Akçıl’la ikinci kez boşanma aşamasında olan Burcu Kıratlı, Milliyet CADDE’ye konuştu. Oyuncu, “Şu dönemde böyle hissediyorum ve böyle yaşıyorum. Sinan’la asla düşman olamayız. Çünkü birbirimizin gururunu kıracak ya da rencide edecek bir şey yaşatmadık. Biz sadece aşkın verdiği tutkuyu doğru yönetemedik” dedi.
16.04.2022 Cadde
Haftanın mekanları...
Haftanın mekanları... SERCAN KISMET Eğlenceye yeni boyut Maslak 1453’te kapılarını açan Cahide Palazzo, eğlencenin yepyeni boyutuyla başka dünyanın kapılarını aralıyor...
27.11.2021 Cadde
ARTweeks@akaretler beşinci edisyonunda büyük ilgiyle sona erdi
ARTweeks@akaretler beşinci edisyonunda büyük ilgiyle sona erdi İstanbul’un kültür sanat merkezlerinden biri olan Akaretler Sıraevler ikonik 10 binası ile; 8-19 Eylül tarihlerinde ARTweeks@akaretler’in 5.edisyonuna ev sahipliği yaptı. Sanat alanında değerli isimlerin katıldığı etkinlikte 15 galeri, 2 solo sergi, 1 koleksiyoner seçkisi izleyici ile buluştu. 100’den fazla sanatçının 350’ye yakın eseriyle yer aldığı ARTweeks@akaretler 12 günde 55.000 ziyaretçi ağırlayarak sanat sezonunu başlattı.
25.09.2021 Kültür Sanat
‘Yüreğimiz yandı’
‘Yüreğimiz yandı’ İdlib’deki hain saldırının ardından, tüm Türkiye yasa boğuldu... Ünlü isimler, şehitlere rahmet, ailelerine ise sabır dilerken, duygularını ve isyanlarını sosyal medya hesaplarından kaleme aldı. Acı haber sonrası sanatçılar konserlerini ve şov programlarını iptal ederken, markalar da organizasyonlarının yapılmayacağını bildirdi
29.02.2020 Cadde
İlham veren kadınlar buluşuyor
İlham veren kadınlar buluşuyor W Istanbul; iş, sanat, tasarım, moda ve müzik dünyasından ilham veren birçok kadını her yıl olduğu gibi bu yıl da “What She Said”etkinliğinde bir araya getiriyor. İlham veren kadınların konuşmacı olarak yer alacağı panel 28 Şubat Cuma günü saat 20.00’da gerçekleşecek.
25.02.2020 Kültür Sanat
Şehrin kalbinde aşkınızı kutlayın
Şehrin kalbinde aşkınızı kutlayın Tarihi mimariyi modern bir doku ile buluşturan W Istanbul, şehrin gözde eğlence merkezlerinden Akaretler'de, misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunuyor.
6.02.2020 Yaşam
Yılbaşında eğlencenin adresi
Yılbaşında eğlencenin adresi İstanbul'da eğlence denince akla ilk gelen mekânlardan biri olan W Istanbul, yılbaşında da unutulmaz bir partiye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
16.12.2019 Kültür Sanat
Haftanın mekanları
Haftanın mekanları Esnaf Maslak, DJ Ogün Dönmez’in 90’lar Türkçe poptan ve Yunan müziğine kadar sunduğu hareketli müzikleriyle yılbaşında eğlendirecek
29.12.2018 Cadde
Boğaz’a açılan havuz keyfi
Boğaz’a açılan havuz keyfi Akaretler Sıraevler’in merkezinde yer alan W istanbul Hotel, misafirleri için İstanbul Boğazı’nı havuz keyfine dönüştürüyor.
16.06.2017 Cumartesi
Oya Doğan'dan ikinci kitap: ‘Hadi Ben Kaçtım’
Oya Doğan'dan ikinci kitap: ‘Hadi Ben Kaçtım’ Gazeteci ve TV eleştirmeni Oya Doğan'ın ‘Hadi Ben Kaçtım’ kitabının tanıtım lansmanı dün akşam W İstanbul Otel, Super Jazz Secret Garden’da gerçekleşti.
17.05.2017 Cadde
Teoman DJ oldu
Teoman DJ oldu İstanbul’un gece hayatına da yön veren W Istanbul, 9’uncu yaşını kutladı.
3.04.2017 Cadde
İskender Paydaş caz sahnesinde
İskender Paydaş caz sahnesinde Restoranlar, kafeler, tasarım ve sanat galerileriyle dolup taşan tarihi Akaretler Sıraevler'in merkezinde yer alan W Istanbul, şubat ayında her cuma günü İskender Paydaş'ı W Lounge SUPERJAZZ’de ağırlayacak.
7.02.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

W İstanbul ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.