Waffle

Waffle

Son dakika Waffle haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Waffle gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Waffle haber sayfamızda...

Waffle

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 243 waffle haberi bulunmuştur.
Survivor All Star'da beklenmedik veda! Nagihan duygusal anlar yaşadı
Survivor All Star'da beklenmedik veda! Nagihan duygusal anlar yaşadı Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Sercan Yıldırım, üçüncü eleme adayı Yiğit Poyraz, dördüncü ve son eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
5.04.2024 Cadde
Kaan Tangöze yine meşhur montunu üstünden çıkarmadı!
Kaan Tangöze yine meşhur montunu üstünden çıkarmadı! Kaan Tangöze yedi yıldır her kış sezonunda severek giydiği, eski eşi Seçkin Piriler'in kendisi olduğu ortaya çıkan kahverengi montunu havaların soğumasıyla bir kez daha gardırobundan çıkardı. Ünlü solist, yine eski eşi Seçkin Piriler'in aldığı meşhur montunu giymiş bir halde, eşi Kıvılcım Ural ve kızları İlayda ile görüntülendi.
9.01.2024 Cadde
Tavşan İsimleri: En Güzel, Komik Dişi ve Erkek Tavşan Adları
Tavşan İsimleri: En Güzel, Komik Dişi ve Erkek Tavşan Adları Minik ve tatlı halleri ile kendilerine hayran bırakan tavşanlar son derece sıcak kanlı hayvanlardır. Sevimli halleri ile kendilerini sevdiren tavşanları sahiplenen kişiler ne isim vereceği konusunda kararsız kalırlar. Dişi ve erkek tavşanlar için birbirinden güzel isimler bulunmaktadır. En güzel, komik dişi ve erkek tavşan adları hakkında detaylı bilgi almak için ‘Tavşan İsimleri’ içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Tek seferde 10 milyon dolarlık bahşiş! Garsonun hayatı tepetaklak oldu
Tek seferde 10 milyon dolarlık bahşiş! Garsonun hayatı tepetaklak oldu Eşinden yeni boşanmıştı, restoranda garsonluk yapıyordu. Ancak kendisine bahşiş yerine verilen piyango bileti için sözünü tutmayınca olanlar oldu. 10 milyon doların keyfini sürecekken başına gelen olayların ardı arkası kesilmedi. Başlarda paylaşmayı kabul etmediği paradan geriye ise 'pes' dedirtecek bir hikâye kaldı.
15.12.2023 Yaşam
İtalyan mutfağının en lezzetli tatlısı: En pratik tiramisu tarifi
İtalyan mutfağının en lezzetli tatlısı: En pratik tiramisu tarifi Tiramisu kökeni İtalya’ya dayanan tatlılardan birisi. Lezzeti ile damak çatlatan bu lezzeti evde pratik bir şekilde yapabilirsiniz. En lezzetli tam kıvamında tiramisu tarifi içeriğimizde…
31.10.2023 Yemek
Mercimek köftesi kuruyorsa içine mutlaka ekleyin! Dağılmayan ve kuru kalmayan mercimek köftesi tarifi
Mercimek köftesi kuruyorsa içine mutlaka ekleyin! Dağılmayan ve kuru kalmayan mercimek köftesi tarifi Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden birisi de mercimek köftesi. Akşam çayının yanına, misafirlere iyi giden mercimek köftesini yaparken en sık karşılaşılan problemlerden birisi de kuru kalması ve dağılması. Mercimek köftesi kuruyorsa içine mutlaka ekleyin. Dağılmayan ve kuru kalmayan mercimek köftesi tarifi…
30.10.2023 Yemek
Yılların ustası kakaolu kek tarifini verdi! Kekiniz çöktüyse böyle pişirin
Yılların ustası kakaolu kek tarifini verdi! Kekiniz çöktüyse böyle pişirin Çayın ve kahvenin yanına en iyi giden lezzetlerden birisi de kek. Özellikle kakaolu kek en sevilen türü. Ancak kek yaparken karşılaşılan problemlerden birisi kekin çökmesi. Yılların ustası kakaolu kekin tarifini verdi. Ustaya göre kek böyle yapılırsa çökmüyor.
30.10.2023 Yemek
Waffle makineniz yoksa dert etmeyin! Tavada şipşak waffle tarifi
Waffle makineniz yoksa dert etmeyin! Tavada şipşak waffle tarifi Waffle makinenizin olmaması sizi waffle keyfinden mahrum bırakmasın! Evde şipşak waffle tarifi ile lezzetli waffle'lar hazırlamak oldukça mümkün. İşte size waffle makinesi kullanmadan evde kolayca yapabileceğiniz şipşak waffle tarifi…
27.10.2023 Yemek
Gazetedeki fotoğraf yaktı, saadet zinciri çöktü!
Gazetedeki fotoğraf yaktı, saadet zinciri çöktü! Çaldığı milyonlarca dolarla bir malikanede yaşıyordu, havalı etkinliklerde boy gösterip medyada görünüyordu. Ancak fotoğrafını tanıyan bir kişinin polisi aramasıyla saadet zinciri tepetaklak oldu.
4.08.2023 Dünya
'Popstar'lık KÖFN'e yakışıyor, 'Dün'ler yarınlara itinayla taşınıyor
'Popstar'lık KÖFN'e yakışıyor, 'Dün'ler yarınlara itinayla taşınıyor 'Bi' Tek Ben Anlarım'la dağları delen, 2022'nin en büyük çıkışına imza atan KÖFN grubu yani Salman Tin ve Bilge Kağan Etil ikilisi, bu kez 'Popstar' adını verdikleri albümleriyle karşımızda. 'Popstar'a adını veren 'Popstar' ve 'Bi' Tek Ben Anlarım'ın Antalya'da tatil yaptığı için Discord ses kanalına tamamen teknik sebeplerden ötürü bağlanamayan kankitosu 'Dün'ün yıldızlaştığı albüm, grubun vizyonunu hatırlatıyor, grubun ve Türkçe pop'un geleceğine dair bir imza bırakarak umutlandırıyor...
21.06.2023 Müzik
Yemeksepeti’nden ilklerle ve rekorlarla geçen, dolu dolu 2022 yemek istatistikleri
Yemeksepeti’nden ilklerle ve rekorlarla geçen, dolu dolu 2022 yemek istatistikleri Türkiye’nin 81 ilinde 80 bine yakın iş ortağı restoran, mahalle esnafı ve yüzlerce market deposuyla 30 milyonu aşkın kullanıcısına hizmet veren Yemeksepeti, 2022 yılını yeni ilkler ve rekorlarla tamamlıyor.
2.01.2023 Advertorial
İlkokulda temsilci seçiminde Tuana vaat etti, kazananınca Sefo okula geldi
İlkokulda temsilci seçiminde Tuana vaat etti, kazananınca Sefo okula geldi Bursa'da özel bir okulda 'ilkokul temsilcisi' seçilen Tuana Ulusoy'un (9), seçim vaadi gereğince rap şarkıcı Sefo, okula geldi. Tuana ile birlikte okul bahçesinde konuşma yapan Sefo, öğrencilerle fotoğraf çektirip, şarkı söyledi.
8.12.2022 Haberler
‘Arkadaşım’ dedi ama!
‘Arkadaşım’ dedi ama! Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur, daha önce “Arkadaşım” dediği iş insanı Burak Kalfa’yla Bebek’te el ele objektiflere takıldı.
27.04.2022 Cadde
Survivor'da bir ilk gerçekleşti! Potada dikkat çeken detay
Survivor'da bir ilk gerçekleşti! Potada dikkat çeken detay Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star, 18 Nisan Pazartesi akşamı 82'nci bölümüyle ekranlara geldi. Survivor'da haftanın son dokunulmazlık mücadelesi kıran kırana geçti. Ünlüler yenilmezliğini kırmak istemezken gönüllüler ise bir gitme adayı daha çıkarmamak için performans sergiledi. Dokunulmazlık oyunu sonunda kazananı ise büyük bir ödül karşıladı. İlk üç eleme adayının gönüllülerden çıktığı haftada potaya giden son isim kim oldu? İşte detaylar...
19.04.2022 Cadde
'Arka Sokaklar'ın Metin'i Furkan Göksel aşka geldi
'Arka Sokaklar'ın Metin'i Furkan Göksel aşka geldi Furkan Göksel, 2006 yılında kadrosuna dahil olduğu Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar' ile geniş kitlelerce tanındı. 2019'da ayrılığı yapıma 2021'de geri dönen genç oyuncu, önceki gün sevgilisi Kader Bozkurt ile Bebek'te görüntülendi.
8.03.2022 Cadde
Basura (Hemoroid) ne iyi gelir, nasıl geçer? Basur ağrısına evde bitkisel tedavi
Basura (Hemoroid) ne iyi gelir, nasıl geçer? Basur ağrısına evde bitkisel tedavi Halk dilinde basur veya mayasıl olarak da bilinen hemoroid insanın yaşam kalitesini oldukça düşüren ağrılı ve acılı bir hastalıktır. Yetişkinlerde daha çok baş gösteren basur şikayetleri genellikle kabızlıkla birlikte ortaya çıkar. Bağırsak sisteminin sonlandığı kısımda, her insanda var olan yastıkçıkların baskı, örselenme gibi nedenlerle şişmesi, sarkması ve kanamaya elverişli hale gelmesidir. Tedavi edilmediğinde daha sancılı hal alabilir. Basura (Heoeroid) ne iyi gelir, nasıl geçer? diyorsanız Basur ağrısına evde bitkisel tedavi içeriğimizden detaylara bakabilirsiniz
2.12.2021 Genel Sağlık
İzmir’in ödüllü lezzeti İstanbul’da
İzmir’in ödüllü lezzeti İstanbul’da Belçika’da iki kez Üstün Lezzet Ödülü alan görülen Waffle’cı Akın, yeni şubesini İstanbul Beşiktaş’a açacak.
30.11.2021 Ege
TGDF dış ticaret verilerini açıkladı
TGDF dış ticaret verilerini açıkladı Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu (TGDF) Dijital Veri Paneli’ne göre dış ticaret verilerini açıkladı. Buna göre, 2021 yılının ilk 8 ayında tarım, gıda ve içecek sektörü 13,8 milyar dolar ihracat, 10,6 milyar dolar ithalat gerçekleştirildi. 01 ile 24 fasılları arasındaki tüm GTIP kalemleri ile 29 ve 35’inci fasıllardan seçili ürünlerin dahil edildiği hesaplamalara göre, 2021’nin ilk 8 ayında sektörün dış ticaret dengesi, önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 35,3 arttı.
5.10.2021 Ekonomi
Çikolata ve kakaoda da şeker %10 azaltılacak
Çikolata ve kakaoda da şeker %10 azaltılacak Sağlık Bakanlığı ile TGDF iş birliğinde hazırlanan “Şeker Azaltma Rehberi” ile çikolata, şeker, gofret ve alkolsüz içeceklerde şeker kullanımı 2025’e kadar yüzde 10 azaltılacak.
15.07.2021 Gündem
Gıda ve tarım ihracatı ilk 5 ayda yükseldi
Gıda ve tarım ihracatı ilk 5 ayda yükseldi Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan Dış Ticaret Verileri baz alınarak Agrimetre tarafından hazırlanan TGDF Dijital Veri Paneli’ne göre 2021 yılının ilk 5 ayında tarım, gıda ve içecek sektörü 8,6 milyar dolar ihracat, 7 milyar dolar ithalat gerçekleştirdi. 01 ile 24 fasılları arasındaki tüm GTIP kalemleri ile 29’uncu ve 35’inci fasıllardan seçili ürünlerin dahil edildiği hesaplamalara göre, 2021’nin ilk 5 ayında sektörün dış ticaret dengesi, önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 32,1 arttı.
5.07.2021 Ekonomi
Gamze Erçel'den 'ısırık' paylaşımı
Gamze Erçel'den 'ısırık' paylaşımı Sosyal medya fenomeni ve ünlü oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, bugün tatlıyı ne kadar çok sevdiğini bir ısırık fotoğrafıyla paylaşarak takipçilerini eğlendirdi.
8.06.2021 Cadde
Tarım, gıda ve içecek sektöründe 5,2 milyar dolarlık ihracat
Tarım, gıda ve içecek sektöründe 5,2 milyar dolarlık ihracat TGDF Dijital Veri Paneli’ne göre, Türkiye 2021 yılının ilk 3 ayında tarım, gıda ve içecek sektöründe 5,2 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi.
4.05.2021 Ekonomi
Günün sahur menüsü: 15. gün
Günün sahur menüsü: 15. gün 15. gün sahur menüsünde baklava yufkasından börek, waffle omlet ve çilek kompostosu tariflerine yer verdik. İşte 24. gün sahur menüsü..
6.07.2021 Bilgi
Waffle’cı Akın lezzetleri artık online
Waffle’cı Akın lezzetleri artık online Uluslararası Tat ve Lezzet Enstitüsü tarafından 2017 ve 2020 yıllarında ‘Üstün Lezzet Ödülü’ sahibi Waffle’cı Akın da ürünlerini online platforma taşıdı.
3.04.2021 Ege
Keşke her gün bir araya gelsek
Keşke her gün bir araya gelsek Uşak Belediyesi, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla birçok renkli etkinliğe imza attı. Down sendromlu çocuklar, Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın da katılım sağladığı etkinliklerle unutulmaz bir gün yaşadı.
22.03.2021 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Waffle ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.