Wallace

Wallace

Son dakika Wallace haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Wallace gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Wallace haber sayfamızda...

Wallace

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.173 wallace haberi bulunmuştur.
'Ucuz Roman'ın yıldızları 30 yıl sonra buluştu!
'Ucuz Roman'ın yıldızları 30 yıl sonra buluştu! Sinema tarihinin kült yapımları arasında yer alan, 1994 yapımı 'Pulp Fiction'ın (Ucuz Roman) yıldızları John Travolta, Uma Thurman, Harvey Keitel ve Samuel L. Jackson, filmin 30'uncu yılında bir araya geldi.
19.04.2024 Cadde
Stoke City ve West Bromwich Albion puanları paylaştı!
Stoke City ve West Bromwich Albion puanları paylaştı! Stoke City, Championship'in 41'inci haftasında West Bromwich Albion ile 2-2 berabere kaldı.
6.04.2024 Dünyadan Futbol
Fenerbahçeli yıldız için övgü dolu sözler: Ustalık yapışmış bırakmıyor!
Fenerbahçeli yıldız için övgü dolu sözler: Ustalık yapışmış bırakmıyor! Fenerbahçe, Süper Lig'in 31. haftasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 4-2 mağlup ederek lider Galatasaray'ı yakından takibini sürdürdü. Spor yazarları 6 golün atıldığı, seyir açısından zevkli maçı yorumladı.
4.04.2024 Fenerbahçe
Merkezefendi Belediyesi, Türk Telekom'u farklı geçti!
Merkezefendi Belediyesi, Türk Telekom'u farklı geçti! Merkezefendi Belediyesi, Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin 24'üncü haftasında Türk Telekom'u 95-81 mağlup etti.
Türk Telekom, EuroCup'a veda etti!
Türk Telekom, EuroCup'a veda etti! BKT EuroCup'ın 8'li final turunda Türk Telekom, London Lions'a 100-77 mağlup oldu ve organizasyona veda etti.
6.03.2024 Eurocup
Galatasaray Ekmas, Türk Telekom deplasmanında galip!
Galatasaray Ekmas, Türk Telekom deplasmanında galip! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 21’inci haftasında deplasmanda Galatasaray Ekmas, Türk Telekom deplasmanından 92-90 galip ayrıldı.
Melikgazi Kayseri Basketbol, EuroCup Women'da çeyrek finalde!
Melikgazi Kayseri Basketbol, EuroCup Women'da çeyrek finalde! NKA Universitas Pecs'e konuk olan Melikgazi Kayseri Basketbol, rakibini ilk maçda 76-65 mağlup etmesinin avantajıyla çeyrek final biletini kaptı.
18.01.2024 Basketbol
44 yıl haksız yere hapis yattı! 25 milyon dolar tazminat ödenecek
44 yıl haksız yere hapis yattı! 25 milyon dolar tazminat ödenecek Beyaz bir kadına tecavüz etmekle haksız yere suçlanan ve 44 yıl boyunca hapis yatan siyahi adama 25 milyon dolar tazminat ödenecek.
11.01.2024 Dünya
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri Kediler sevimli ve sevecen halleri kendisine hayran bırakır. İnsanlarla dost olan kedilerin kendilerine has özellikleri vardır. Dünyada en çok sahiplenen evcil hayvandır ve bu sayı her geçen gün artmaktadır. Yeni kedi sahiplenen pek çok kişi kedisine isim vermek ister. Erkek ve dişi kediler için birbirinden ayrı yabancı, Türkçe, mitolojik ve yaratıcı kedi isimleri bulunur. Ancak her geçen gün yeni kedi isimleri popüler olmaktadır. En güzel erkek ve dişi kedi isimleri için Kedi İsimleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Beşiktaş Emlakjet, Türk Telekom'u farklı mağlup etti!
Beşiktaş Emlakjet, Türk Telekom'u farklı mağlup etti! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 14'üncü haftasında Beşiktaş Emlakjet, Türk Telekom'u 77-66 mağlup etti.
Halkbank, Kulüpler Dünya Şampiyonası’nda son 4'e kaldı
Halkbank, Kulüpler Dünya Şampiyonası’nda son 4'e kaldı Temsilcimiz, Hindistan organize edilen 2023 FIVB Erkekler Kulüpler Dünya Şampiyonası’ndaki ikinci maçında Brezilya ekibi Sada Cruzeiro'yu set vermeden devirdi.
8.12.2023 Voleybol
Emlak Konut, Roche Vendee deplasmanında mağlup!
Emlak Konut, Roche Vendee deplasmanında mağlup! Kadınlar EuroCup L Grubu'nun 5'inci haftasında Roche Vendee, Emlak Konut'u 72-61 mağlup etti.
22.11.2023 Basketbol
TOFAŞ, Türk Telekom'u 17 sayı farkla devirdi!
TOFAŞ, Türk Telekom'u 17 sayı farkla devirdi! TOFAŞ, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 8'inci haftasında Türk Telekom'u 79-62 mağlup etti.
Trump'tan duruşma sonrası açıklama: Bu korkunç bir durum!
Trump'tan duruşma sonrası açıklama: Bu korkunç bir durum! ABD eski Başkanı Donald Trump, hakkındaki sivil dolandırıcılık davasının duruşmasının ardından yaptığı açıklamada yanlış bir şey yapmadığını söyledi. Trump yaşananları 'seçime müdahale' olarak niteleyerek 'Iowa, New Hampshire, Güney Carolina veya birçok başka yerde olabilecekken, tüm gün boyunca adliyede oturuyorum. Bu, ülkemiz için korkunç bir durum' dedi.
3.10.2023 Dünya
İngiltere Savunma Bakanı Wallace istifa etti
İngiltere Savunma Bakanı Wallace istifa etti İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace'ın istifa ettiğini duyurmasının ardından ülkenin yeni Savunma Bakanı Grant Shapps oldu.
31.08.2023 Dünya
Nagasaki'ye atılan atom bombası sonucu ölenler 78 yıl sonra anılacak
Nagasaki'ye atılan atom bombası sonucu ölenler 78 yıl sonra anılacak ABD'nin İkinci Dünya Savaşı'nda Nagasaki'ye attığı atom bombası sonucu ölenler yarın düzenlecek törenle anılacak.
8.08.2023 Dünya
'Pulp Fiction'ın yıldızları Uma Thurman ve Samuel L. Jackson yeniden bir arada!
'Pulp Fiction'ın yıldızları Uma Thurman ve Samuel L. Jackson yeniden bir arada! Yönetmen koltuğunda Nicol Paone'nin oturduğu 'The Kill Room', Quentin Tarantino imzası taşıyan kült film 'Pulp Fiction'da sergiledikleri performansla hafızalarda yer eden başrol oyuncuları Uma Thurman ve Samuel L. Jackson'ı yıllar sonra bir araya getirdi.
6.08.2023 Cadde
Sharon Stone'dan 'Temel İçgüdü' itirafı! Kırmızı ışıkta arabasına tırmanmışlar
Sharon Stone'dan 'Temel İçgüdü' itirafı! Kırmızı ışıkta arabasına tırmanmışlar Başrolü Michael Douglas ile paylaştığı 1992 yapımı 'Basic Instinct' (Temel İçgüdü) ile bir dönemin en çok konuşulan kadın oyuncularından Sharon Stone, filmin seyirciyle buluşmasının ardından hayatının bir anda nasıl değiştiğini anlattı. Dünyaca ünlü ABD'li aktris, gözlüğünü tamir ettirmek için arabasıyla dışarı çıktığı bir gün neler yaşadığını paylaştı.
2.08.2023 Cadde
İngiltere Savunma Bakanı kararını verdi! Gözler eylül ayına çevrildi
İngiltere Savunma Bakanı kararını verdi! Gözler eylül ayına çevrildi İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace, gelecek seçimlerde parlamentoda milletvekili olarak yer almayacağını açıkladı.
15.07.2023 Dünya
'Deadpool 3'ten ilk kare! Hugh Jackman'dan sürpriz paylaşım
'Deadpool 3'ten ilk kare! Hugh Jackman'dan sürpriz paylaşım İlki 2000 yılında sinemaseverlerle buluşan 'X-Men' serisinin yıldızı Hugh Jackman (54), yedi yıl aradan sonra yeniden süper kahraman 'Wolverine' olarak hayranlarının karşısına çıkacağı, çekimleri İngiltere'de devam eden 'Deadpool 3' filminin setinden fotoğraf yayınladı. Jackman'ın, Wolverine'i çizgi romandaki ikonik sarı kostümü ilk kez giymesi dikkat çekti.
12.07.2023 Cadde
1 yıl daha göreve devam edecek mi? Stoltenberg için yeni iddia
1 yıl daha göreve devam edecek mi? Stoltenberg için yeni iddia NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’in eylül ayında dolacak olan görev süresinin 1 yıl daha uzatılacağı iddia edildi.
3.07.2023 Dünya
NBA'de 2023 draftı gerçekleşti! Fenerbahçeli yıldız 56. sıradan seçildi
NBA'de 2023 draftı gerçekleşti! Fenerbahçeli yıldız 56. sıradan seçildi NBA’de 2023 Draft heyecanı geçtiğimiz akşam yaşandı. San Antonio Spurs ilk sıra hakkında beklendiği gibi Victor Wembanyama'yı seçerken, drafta katılan Fenerbahçeli yıldız 56. sıradan seçildi.
23.06.2023 NBA
Flört sitesinden tanıştı, aşık oldu! Sevgilisi nişanlısını tercih edince kiralık katil tuttu
Flört sitesinden tanıştı, aşık oldu! Sevgilisi nişanlısını tercih edince kiralık katil tuttu Melody Sasser, online flört sitesinde David Wallace ile eşleşerek beraber zaman geçirmeye başladı. Ancak Wallece'ın başka bir kadınla nişanlanarak kendisini terk etmesi üzerine kıskançlıktan gözü döndü. Çifti rahat bırakmayan takıntılı kadın, deepweb üzerinden bir tetikçiyle anlaşarak şeytani bir yola yöneldi.
20.06.2023 Dünya
Bakan Güler, Stoltenberg ile görüştü
Bakan Güler, Stoltenberg ile görüştü NATO Savunma Bakanları toplantıları kapsamında Belçika’nın başkenti Brüksel’de bulunan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile bir araya geldi.
15.06.2023 Gündem
Milli Savunma Bakanı Güler, Estonya Savunma Bakanı ile görüştü
Milli Savunma Bakanı Güler, Estonya Savunma Bakanı ile görüştü Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Brüksel’de Estonya Savunma Bakanı Hanno Pevkur ile görüştü.
15.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Wallace ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.