Wanda Icardi: Birlikte iyi bir tandem oluşturduk
Wanda Icardi: Birlikte iyi bir tandem oluşturduk Paris Saint Germain forveti Mauro Icardi’nin eşi Wanda Icardi, aynı zamanda menajerliğini de yaptığı kocasının işlerinde yaşadıklarını anlattı.
17.07.2020 Magazin
Wanda Icardi'nin havuz görüntüleri olay oldu...
Wanda Icardi'nin havuz görüntüleri olay oldu... PSG forması giyen Mauro Icardi'nin eşi Wanda Icardi, kapalı havuzda ailesiyle vakit geçirdiği anları paylaştı. Videoda yıldız golcü de görüldü...
6.07.2020 Futbol
Wanda Icardi'den sosyal medyayı sallayan paylaşım!
Wanda Icardi'den sosyal medyayı sallayan paylaşım! PSG'nin yıldız futbolcusu Icardi'nin Tv spikeri eşi Wanda Icardi, makyaj videosunu sosyal medya hesabından paylaştı.
16.01.2020 Futbol
Icardi tatili çocuklarıyla geçiriyor
Icardi tatili çocuklarıyla geçiriyor Inter'in Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin çocuklarıyla birlikte geçirdiği keyifli anlar eşi Wanda Icardi tarafından böyle paylaşıldı.
22.07.2019 Futbol
Wanda Icardi'nin rodeo performansı...
Wanda Icardi'nin rodeo performansı... Inter'in yıldızı Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara, çılgınlıklarına bir yenisini daha ekledi. 32 yaşındaki Nara mekanik rodeo üzerinde hünerlerini sergiledi.
7.01.2019 Futbol
Mauro Icardi ve Wanda Icardi fena kaptırdılar!
Mauro Icardi ve Wanda Icardi fena kaptırdılar! Inter'in Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ve eşi Wanda Icardi, arkadaşlarıyla birlikte partideki eğlenceye kendilerini böyle kaptırdılar.
9.12.2018 Futbol
Wanda Icardi'den cesur pozlar!
Wanda Icardi'den cesur pozlar! Inter'li yıldız Mauro Icardi'nin eşi Wanda Icardi, verdiği cesut pozlarla sosyal medyayı salladı.
20.11.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri