Washington Dc

Washington Dc

Son dakika Washington DC haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Washington DC gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Washington DC haber sayfamızda...

Washington Dc

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.010 washington dc haberi bulunmuştur.
ABD’den Kosta Rika’ya iade
ABD’den Kosta Rika’ya iade Kosta Rika Ulusal Müzesi, ABD’den iade edilen 395 Kolomb öncesi eseri teslim aldı.
23.04.2024 Kültür Sanat
İran Dışişleri Bakanı İsrail'i uyardı: Bir sonrakinde yanıtımız en yüksek düzeyde olacak!
İran Dışişleri Bakanı İsrail'i uyardı: Bir sonrakinde yanıtımız en yüksek düzeyde olacak! İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emirabdullahiyan tam da İsrail saldırısının öncesinde CNN International'a konuştu. İsrail'e uyarı yapan İranlı Bakan Emirabdullahiyan, Tahran'ın bir sonraki misillemesinde en yüksek düzeyde uyarı verileceğini söyledi.
19.04.2024 Haberler
Empresyonizm teknolojiyle canlandı
Empresyonizm teknolojiyle canlandı Fransa’nın önemli müzelerinden Musée d’Orsay, ilk empresyonist sergiyi VR desteğiyle yeniden hayata geçiriyor.
19.04.2024 Kültür Sanat
New York'taki matematik yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek
New York'taki matematik yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek Kocaeli'de Uluslararası Amerika Copernicus Matematik Yarışması'nın ilk elemesine katılan lise öğrencisi Hasan Ensari Ay, Türkiye'den 3 bin 500 öğrenci arasından gümüş madalya kazanarak, New York'a final maçı için davet edildi.
13.04.2024 Eğitim
ABD ve Japonya arasında kritik görüşme! Birlik mesajı verdiler...
ABD ve Japonya arasında kritik görüşme! Birlik mesajı verdiler... ABD Başkanı Joe Biden ile Japonya Başbakanı Fumio Kishida, Beyaz Saray’da bir araya geldi.
10.04.2024 Gündem
ABD'de kargo gemisi köprüyü yıkmıştı... Biden'dan açıklama geldi
ABD'de kargo gemisi köprüyü yıkmıştı... Biden'dan açıklama geldi ABD Başkanı Joe Biden, kargo gemisinin Baltimore kentindeki Francis Scott Key Köprüsü'nü çarparak yıkmasına ilişkin yaptığı açıklamada, "Francis Scott Key Köprüsü’nün çökmesinin kasıtlı bir eylemin sonucu olduğuna dair hiçbir belirti yok” dedi.
26.03.2024 Dünya
Görüntüler dünyanın gündemine oturmuştu! ABD'deki gemiyle ilgili gerçek ortaya çıktı
Görüntüler dünyanın gündemine oturmuştu! ABD'deki gemiyle ilgili gerçek ortaya çıktı ABD’nin Baltimore kentindeki Francis Scott Key Köprüsü'nü çarparak yıkan Dali isimli kargo gemisinin, 2016’da Belçika’daki Antwerp Limanı’nda da bir kazaya karıştığı ortaya çıktı.
27.03.2024 Dünya
25 dolar veren uçakta yapacaktı, sonu fiyasko oldu! 'Sigara İçenler Ekspresi'
25 dolar veren uçakta yapacaktı, sonu fiyasko oldu! 'Sigara İçenler Ekspresi' Uçakta sigara içmek istediği için kabin görevlileriyle tartışan yolcuların haberleri zaman zaman gündemde kendine yer bulabiliyor. Günümüz hava yolu taşımacılığında yasak olsa da geçmişte bu durum biraz farklıydı. Hatta sigara içmenin yasaklanması, dünyanın en ilginç hava yolu şirketlerinden birinin ortaya çıkmasına bile neden oldu.
16.03.2024 Yaşam
Son dakika: Bakan Fidan'dan ABD'de 'terör örgütü PKK gündemli' görüşme!
Son dakika: Bakan Fidan'dan ABD'de 'terör örgütü PKK gündemli' görüşme! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan ile bir araya geldi. İşte masadaki konular...
7.03.2024 Gündem
Trump'ın rakibi Nikki Haley yarıştan çekiliyor
Trump'ın rakibi Nikki Haley yarıştan çekiliyor Süper Salı ön seçimlerinde yalnızca bir eyalette zafer kazanan eski diplomat Haley, Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adaylığına havlu attı.
6.03.2024 Dünya
'Filistin'e özgürlük' diyerek Washington'daki İsrail Büyükelçiliği önünde kendini yakan ABD askeri öldü
'Filistin'e özgürlük' diyerek Washington'daki İsrail Büyükelçiliği önünde kendini yakan ABD askeri öldü ABD'de hava kuvvetleri mensubu bir asker, Gazze'deki savaşı protesto etmek için başkent Washington’daki İsrail Büyükelçiliği önünde kendini yaktı. Hastaneye kaldırılan asker hayatını saatler sonra kaybetti.
26.02.2024 Dünya
Sanata yeni tehdit selfie’ler
Sanata yeni tehdit selfie’ler Sanatseverler, dünyaca ünlü müzeleri ziyaret ederken fotoğraf çekmeyi ihmal etmiyor ancak son zamanlarda artan bir tehlike, sanat eserlerini tehdit ediyor: Selfie kazaları!
16.02.2024 Kültür Sanat
Ukrayna büyükelçisi: Türkiye'den KAAN alacağız
Ukrayna büyükelçisi: Türkiye'den KAAN alacağız CNN Türk'e konuşan Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, Ukrayna'nın Türkiye'nin milli savaş uçağı KAAN'dan almayı planladığını söyledi.
15.02.2024 Gündem
İstanbul’a davet etti
İstanbul’a davet etti Miami, New York, Los Angeles, Washington DC’de verdiği konserler dolayısıyla bir süredir ABD’de olan Murat Evgin, Los Angeles’da dünyaca ünlü film müziği bestecisi A. R. Rahman ile karşılaştı.
12.02.2024 Cadde
Mısır’a 12 yıl aradan sonra tarihi ziyaret! Masada Gazze ve SİHA'lar var
Mısır’a 12 yıl aradan sonra tarihi ziyaret! Masada Gazze ve SİHA'lar var Mısır ile ilişkilerin normalleşmesi için atılan adımlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Şubat’taki ziyaretiyle zirveye ulaşacak.
12.02.2024 Gündem
İsrail ve Hamas esir takasında anlaştı mı? Dünyanın merakla beklediği karar
İsrail ve Hamas esir takasında anlaştı mı? Dünyanın merakla beklediği karar İsrail’in dün Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen toplantıda yeni bir esir takası anlaşması için sunulan taslağı kabul ettiği öne sürülerek, taslağın bugün Hamas tarafına sunulmasının beklendiği iddia edildi. Öte yandan İsrail, Paris’teki toplantıyı “yapıcı” olarak nitelendirmişti
29.01.2024 Dünya
ABD askeri Irak'tan da mı çekiliyor? Pentagon'dan açıklama geldi
ABD askeri Irak'tan da mı çekiliyor? Pentagon'dan açıklama geldi Pentagon, ABD-Irak arası kalıcı ortaklığa geçişi görüşecek. CNN Türk Washington Temsilcisi Yunus Paksoy son durumu aktardı.
25.01.2024 Dünya
ABD’de Facianın eşiğinden dönüldü: Kreşin tahliye edilmesinden dakikalar sonra patlama!
ABD’de Facianın eşiğinden dönüldü: Kreşin tahliye edilmesinden dakikalar sonra patlama! ABD’de gaz sızıntısı tespit edilen bina ve bitişiğindeki kreşin tahliye edilmesinden yaklaşık 15 dakika sonra patlama meydana geldi.
19.01.2024 Dünya
Blinken’ın uçağında kritik arıza! ABD'ye gidemedi...
Blinken’ın uçağında kritik arıza! ABD'ye gidemedi... ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Dünya Ekonomik Forumu (WEF) nedeniyle bulunduğu İsviçre’den, uçağında meydana kritik bir arıza nedeniyle ABD'ye gidemedi. Blinken için Belçika’nın başkenti Brüksel’den özel jet havalandı.
17.01.2024 Dünya
ABD'de fırtına: En az üç ölü
ABD'de fırtına: En az üç ölü ABD'nin doğusunu fırtına vurması sonucu en az üç kişi hayatını kaybetti.
10.01.2024 Dünya
ABD eski Başkanı Trump yeniden hakim karşısında! İşte hakkındaki suçlamalar
ABD eski Başkanı Trump yeniden hakim karşısında! İşte hakkındaki suçlamalar ABD'de eski Başkan Trump yeniden hakim karşısında. 2020 başkanlık seçim sonuçlarına müdahale etmekle suçlanan Trump duruşmanın düşürülmesini istedi.
9.01.2024 Dünya
ABD'de Savunma Bakanı ve Ulusal Güvenlik Danışmanının evinin önünde Gazze'ye destek eylemi
ABD'de Savunma Bakanı ve Ulusal Güvenlik Danışmanının evinin önünde Gazze'ye destek eylemi ABD’de Savunma Bakanı Lloyd Austin ve Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan’ın evinin önünde toplanan protestocular, İsrail karşıtı gösteri düzenledi.
26.12.2023 Haberler
ABD'de Savunma Bakanı ve Ulusal Güvenlik Danışmanının evinin önünde Gazze'ye destek eylemi
ABD'de Savunma Bakanı ve Ulusal Güvenlik Danışmanının evinin önünde Gazze'ye destek eylemi ABD’de Savunma Bakanı Lloyd Austin ve Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan’ın evinin önünde toplanan protestocular, İsrail karşıtı gösteri düzenledi.
26.12.2023 Dünya
ABD’de Savunma Bakanı Austin ve Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan’in evinin önünde İsrail karşıtı protesto
ABD’de Savunma Bakanı Austin ve Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan’in evinin önünde İsrail karşıtı protesto ABD’de Savunma Bakanı Lloyd Austin ve Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan’ın evinin önünde toplanan protestocular, İsrail karşıtı gösteri düzenledi.
25.12.2023 Haberler
ABD Kongresi'nde İsrail protestosu, yaklaşık 60 gözaltı
ABD Kongresi'nde İsrail protestosu, yaklaşık 60 gözaltı  ABD Kongresi'nde bir grup eylemci, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını protesto ederek, Gazze'de acil ateşkes çağrısında bulundu. Polis, yaklaşık 60 göstericiyi gözaltına aldı.
20.12.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Washington Dc ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.