Western Digital

Western Digital

Son dakika western digital haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan western digital gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan western digital haber sayfamızda...

Western Digital

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 32 western digital haberi bulunmuştur.
Ücretsiz Veri Kurtarma Programı: EaseUS Data Recovery Wizard
Ücretsiz Veri Kurtarma Programı: EaseUS Data Recovery Wizard Günlük hayatımızda haşır neşir olduğumuz bilgisayarlar ve akıllı cihazlarımızda sakladığımız veriler bizim için oldukça önemli. Fotoğraflar, videolar, müzikler ve dökümanlar kullandığımız bilgisayarlarda, USB bellek, hafıza kartı ve SSD gibi harici depolama aygıtlarında tutuluyor.
28.11.2019 Advertorial
Western Digital CES 2019’da inovatif çözümlerini tanıttı
Western Digital CES 2019’da inovatif çözümlerini tanıttı Western Digital, CES 2019'da iki süper hızlı portatif SSD’lerini ve USB sürücüleri için yeni bulut yedekleme hizmetini tanıttı. Ayrıca 4TB portatif flaş sürücü prototipini de görücüye çıkardı.
11.01.2019 Teknoloji
ABD'de Katolik piskopos 2,3 milyon dolar değerindeki evi redetti!
ABD'de Katolik piskopos 2,3 milyon dolar değerindeki evi redetti! ABD'de bir Katolik piskopos, Kilise'nin kendisine  emeklilik konutu olarak hibe ettiği Silicon Vadisi'ndeki 2,3 milyon dolarlık  malikaneyi geri çevirdi.
28.08.2018 Dünya
Western Digital 7/24 video kaydı yapan yeni kartını tanıttı
Western Digital 7/24 video kaydı yapan yeni kartını tanıttı Western Digital bugün dinamik veri ihtiyaçlarına özel üretilen içerisinde 4K Ultra HD videonun da yer aldığı Western Digital Purple microSD kartını duyurdu. Western Digital Purple microSD kartı, şirketin gözetim sınıfındaki kameradan-ana makineye cihaz portföyünü tamamlarken video gözetim verilerini toplamak, dönüştürmek, korumak ve onlara erişmek için gerçek zamanlı bir çözüm sunacak.
17.04.2018 Teknoloji
Western Digital My Cloud Home inceleme
Western Digital My Cloud Home inceleme Western Digital My Cloud Home, tüm dosyalarınız için kişisel bir bulut sunucusu olarak kullanılabilen harici bir sabit sürücü. Doğrudan ev Wi-Fi ağınıza takıp sürücüye dünyanın her yerinden erişebilirsiniz. Biz de Western Digital’in tüm dijital içeriğinizi bir yere kaydedip bunlara kolayca erişmenize olanak sağlayan My Cloud Home depolama cihazını sizler için inceledik.
3.01.2018 Teknoloji
Western Digital, yeni ürünlerini tanıttı
Western Digital, yeni ürünlerini tanıttı Western Digital’in yeni depolama çözümleri; dijital içerik üzerinde gelişmiş denetim sunan WD My Cloud Home, iPhone içeriklerine sorunsuz yedekleme sağlayan SanDiskiXpand Base ve dünyanın en yüksek kapasiteli microSD kartı olan SanDisk Ultra 400GB mSDürünlerilansman etkinliğiyle tanıtıldı.
9.11.2017 Ekonomi
Dev şirketin satışında sona gelindi!
Dev şirketin satışında sona gelindi! Japon Toshiba'nın yılan hikayesine dönen çip bölümünün satışında sona gelindi. Reuters haberine göre Japon devlet destekli yatırımcılar, Bain Capital ve Güney Koreli Hynix konsorsiyumu 22.3 milyar dolara işi bitirmek üzere...
9.09.2017 Ekonomi
Western Digital yeni My Passport Ultra Drive'ı duyurdu
Western Digital yeni My Passport Ultra Drive'ı duyurdu Western Digital, WD My Passport taşınabilir sürücü markasının ikonik çizgisini yeniden tasarlanan My Passport Ultra sürücüsüyle genişletti.
4.07.2017 Teknoloji
Western Digital’den MacBook'ları da şarj edebilen USB-C sürücü
Western Digital’den MacBook'ları da şarj edebilen USB-C sürücü Western Digital, USB-C bağlantısına sahip yeni sürücüsü USB-C G-Drive, 4, 8 ve 10 TB olmak üzere üç farklı depolama seçeneği ile geliyor. Cihaz, MacBook cihazlarınızı ve diğer uyumlu dizüstü modellerini şarj edebiliyor.
12.04.2017 Teknoloji
SanDisk'ten iPhone ve iPad'ler için ekstra 256 GB depolama alanı
SanDisk'ten iPhone ve iPad'ler için ekstra 256 GB depolama alanı Western Digital Corporation, iOS mobil flaş sürücü ailesinin kapasitesini, 256 GB SanDisk iXpandTM Flash Drive ve 256 GB SanDisk ConnectTM Wireless Stick ile genişletti. iPhone ve iPad kullanıcıları bu sayede çok daha fazla video, fotoğraf ve müziği cihzalarına kaydedebilecek.
27.02.2017 Teknoloji
Tekno yılbaşı oyuncakları!
Tekno yılbaşı oyuncakları! Yapılan araştırmalar kadın ve erkeklerin yılbaşında en çok elektronik hediyelerle mutlu olduğunu gösteriyor. Sıra dışı teknoloji ürünleri 360 derece kamera, VR gözlük, drone ve akıllı ev cihazları listenin başında yer alıyor
18.12.2016 Ekonomi
Hey akıllı taksi!
Hey akıllı taksi! Her alanda olduğu gibi ulaşımda da mobil uygulamalar kendini gösteriyor. Uber ve BiTaksi gibi kıdemli aplikasyonlara yenileri eklendi. Özellikle şehir içinde lüks ulaşımda mobil rekabet artacağa benziyor
20.11.2016 Ekonomi
Western Digital, SanDisk’i Bitirdi
Western Digital, SanDisk’i Bitirdi Western Digital bugün itibariyle resmi olarak, bir zamanlar büyük rakibi olan flash bellek üreticisi SanDisk’in sahibi oldu.
13.05.2016 Teknoloji
Dünya devi SanDisk'i satın aldı
Dünya devi SanDisk'i satın aldı Dünyanın en büyük depolama birimi üreticisi olan Western Digital, bugün yaptığı duyuruyla SanDisk`i satın almak üzere gerekli tüm aşamaları tamamladığını söyledi.
11.05.2016 Ekonomi
‘Flaş’ yatırıma 19 milyar $
‘Flaş’ yatırıma 19 milyar $ Amerikalı önde gelen bilgisayar depolama birimi üreticisi Western Digital, flaş bellek uzmanı Kaliforniyalı SanDisk’i 19 milyar dolara satın aldı.
21.10.2015 Ekonomi
Dünyanın İlk 10 TB'lık Sabit Diski Üretildi!
Dünyanın İlk 10 TB'lık Sabit Diski Üretildi! Seagate’in 8 TB’lık diskinin ardından Western Digital firması da sessizliğini yeni bir ürünle bozdu! İşte dünyanın ilk 10 TB’lık sabit diski...
12.09.2014 Teknoloji Haberleri
NSA’den yeni skandal
NSA’den yeni skandal Amerikan Ulusal Güvenlik Dairesi'nin internet üzerinden satılan dizüstü bilgisayarlara casus yazılım yüklettiği ortaya çıktı.
30.12.2013 Dünya
En İyi Web Tarayıcısı Hangisi?
En İyi Web Tarayıcısı Hangisi? Bakın en hızlısı hangisi çıktı
26.03.2013 Teknoloji
Ultrabook'lara özel sabit disk!
Ultrabook'lara özel sabit disk! Western Digital firmasının Scorpio Blue adını verdiği ve 500 GB kapasiteye sahip 7 mm kalınlığındaki 2,5 inç sabit diski kullanılmaya hazır.
4.05.2012 Teknoloji
Tayland'daki sel felaketi üretimi vurdu
Tayland'daki sel felaketi üretimi vurdu Tayland’da, üç aydır etkili olan seller nedeniyle dünyanın en büyük sabit disk üreticilerinden Western Digital şirketi üretime ara verme kararı aldı.
12.10.2011 Dünya
Darty’de Yaz Fırsatları Devam Ediyor
Darty’de Yaz Fırsatları Devam Ediyor Ürünün, fiyatın ve hizmetin en iyisini sunan DARTY, 15-18 Temmuz tarihleri arasında geçerli olan yeni kampanyasıyla birbirinden kaliteli ürünleri cazip fiyatlarla tüketicilerin beğenisine sunuyor.
Saturn Marmara Forum'da teknoloji kuyruğu!
Saturn Marmara Forum'da teknoloji kuyruğu! Saturn Marmara Forum, 31 Mart Perşembe günü sabah saat 08:00’de açıldı. İstanbullular, teknoloji kuyruğuna girdi. İstanbullu’nun kampanyaya cevabı, “Yaşasın Cimrilik” oldu…
PC faciası önleme rehberi!
PC faciası önleme rehberi! Her PC bir gün mutlaka çökecektir... Gelin; iş işten geçmeden önleminizi alın...
29.04.2010 Teknoloji
USB 3.0 ne kadar hızlı?
USB 3.0 ne kadar hızlı? CHIP Online USB 3.0'ın iddia edildiği kadar hızlı olup olmadığını test etti: İşte sonuç...
14.01.2010 Teknoloji
USB 3.0 tuzağına düşmeyin!
USB 3.0 tuzağına düşmeyin! Süper hızlı USB 3.0 cihazlar piyasaya çıkıyor ama beraberinde önemli bir tehlikeyi de getiriyor...
13.01.2010 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Western Digital ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.