Whatsapp Çöktü

Whatsapp Çöktü

Son dakika WhatsApp çöktü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan WhatsApp çöktü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan WhatsApp çöktü haber sayfamızda...

Whatsapp Çöktü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 92 whatsapp çöktü haberi bulunmuştur.
WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? 3 Nisan Instagram, Whatsapp çöktü mü, mesajlar neden gitmiyor, ne oldu? Whatsap'ta ve Instagram'da sorun mu var?
WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? 3 Nisan Instagram, Whatsapp çöktü mü, mesajlar neden gitmiyor, ne oldu? Whatsap'ta ve Instagram'da sorun mu var? 'Whatsapp çöktü mü?' sorusu, 3 Nisan Çarşamba günü Whatsapp'tan mesaj gönderemeyen kullanıcılar tarafından sorgulanıyor. Dünyanın en çok popüler mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp'a erişim sorunu yaşanıyor. Mesaj göndermek isteyenler mesajının gönderilmediğini görüyor ve "Bağlanıyor" uyarısı ile karşılaşıyor. Kullanıcılar ise '3 Nisan Whatsapp çöktü mü, ne oldu, Whatsapp'ta sorun mu var?' sorularının cevabını merak ediyor.
3.04.2024 Bilgi Rehberi
Whatsapp'ta yarım saatlik fire! Dünya genelinde erişim sorunu yaşandı
Whatsapp'ta yarım saatlik fire! Dünya genelinde erişim sorunu yaşandı Gelen son dakika bilgisine göre Whatsapp uygulaması çöktü. Kullanıcılar 23.20'den itibaren kısa süreliğine mesaj gönderemedi. Konuyla ilgili Bakan Yardımcısı Sayan açıklama yaptı.
19.07.2023 Dünya
WhatsApp çöktü mü 6 Temmuz? Wp (WhatsApp) arama yapamıyorum sorunu nedir?
WhatsApp çöktü mü 6 Temmuz? Wp (WhatsApp) arama yapamıyorum sorunu nedir? WhatsApp'ta sorun mu var? En çok kullanılan ve tercih edilen online mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta 6 Temmuz akşamı sorun olduğu kullanıcıları tarafından bildiriliyor. Öne çıkan sorular da ''WP çöktü mü son dakika, WhatsApp arama yapamıyorum sorunu nedir?'' oldu.
6.07.2023 Bilgi Rehberi
Instagram & WhatsApp çöktü mü? 26 Haziran WhatsApp ve Instagram'da sorun mu var?
Instagram & WhatsApp çöktü mü? 26 Haziran WhatsApp ve Instagram'da sorun mu var? WhatsApp'ta sorun olduğu kullanıcılar tarafından bildirildi. Popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsAppp'ta ve aynı zamanda sosyal medya platformu Instagram'da 26 Haziran günü kimi kullanıcılar sıkıntı yaşadığını belirtti. Peki, WhatsApp çöktü mü? Instagram çöktü mü son dakika?
26.06.2023 Bilgi Rehberi
META'DAN DUYURU GELDİ:  Son dakika... Whatsapp neden çöktü? WhatsApp geldi mi?
META'DAN DUYURU GELDİ: Son dakika... Whatsapp neden çöktü? WhatsApp geldi mi? Whatsapp'ta yaklaşık bir saat süren sorun yaşandı. Meta'dan konuya ilişkin açıklama geldi. Uzun süren problemin ardından sorunun kaynağını öğrenmek isteyenler sıkça "Whatsapp çöktü mü, neden çalışmıyor, ne zaman gelecek?" sorularına cevap bulmaya çalıştı. Öte yandan mesaj iletemeyenler Twitter'da "Whatsapp" kelimesini TT yaptı.
25.10.2022 Bilgi Rehberi
WhatsApp'ta sorun mu var? 21 Eylül WhatsApp çöktü mü?
WhatsApp'ta sorun mu var? 21 Eylül WhatsApp çöktü mü? Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta 21 Eylül gün akşam saatlerinde soru yaşandığı bildirildi. Platform kullanıcıları mesaj alıp göndermekte sıkıntı olduğını belirtiyor. Peki, WhatsApp çöktü mü, sorun nedir?
21.09.2022 Bilgi Rehberi
WhatsApp'ta sorun mu var, düzeldi mi? 17 Mayıs WhatsApp çöktü mü?
WhatsApp'ta sorun mu var, düzeldi mi? 17 Mayıs WhatsApp çöktü mü? WhatsApp ile ilgili son dakika haberleri yakından takip ediliyor. 17 Mayıs günü saat 15:00 sıralarında popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta sorun olduğu kullanıcılar tarafından bildirilmeye başladı. Peki, WhatsApp çöktü mü?
17.05.2022 Gündem
WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ, WP SORUNU DÜZELDİ Mİ? 28 Nisan WhatsApp Web sorun mu var? Açıklama geldi...
WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ, WP SORUNU DÜZELDİ Mİ? 28 Nisan WhatsApp Web sorun mu var? Açıklama geldi... Son dakika haberlere göre, popüler mesajlaşma platformu WhatsApp'da 28 Nisan akşamı erişim sorunu yaşanmaya başladı. Mesajların iletilmediği ve WhatsApp Web'in açılmadığı öne sürüldü. Peki, WhatsApp Web çöktü mü, neden açılmıyor, WP çöktü mü? WhatsApp neden açılmıyor?
28.04.2022 Gündem
INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ 23 MART? Instagram, Facebook ve WhatsApp'ta sorun mu var, neden açılmıyor?
INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ 23 MART? Instagram, Facebook ve WhatsApp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? Instagram, Messenger ve WhatsApp platformlarında sorun yaşandığı kullanıcılar tarafından ifade ediliyor. Kullanıcılar özellikle Instagram'da sayfa yenileme, DM sorunu yaşandığını belirtiyor. Peki, WhatsApp çöktü mü?
23.03.2022 Gündem
Facebook, Instagram ve WhatsApp çöktü! Kesintinin nedeni hatalı konfigürasyon
Facebook, Instagram ve WhatsApp çöktü! Kesintinin nedeni hatalı konfigürasyon FaceBook, Instagram ve WhatsApp uygulamalarına dünya genelinde erişim sorunu yaşandı. 6 saat boyunca kapanan sosyal ağlar, mühendislerin girişimleriyle tekrar eski haline döndü. Facebook sorunun hatalı bir konfigürasyondan kaynaklandığını duyurdu.
5.10.2021 Haberler
Mark Zuckerberg 6 saatlik kesintide 6.7 milyar dolar kaybetti
Mark Zuckerberg 6 saatlik kesintide 6.7 milyar dolar kaybetti Bütün dünya dün yaşanan Facebook, Instagram ve WhatsApp kesintisiyle ilgili konuşuyor. Yaklaşık olarak 6 / 7 saat kadar erişim sorunu yaşanmasına neden olan sorunun ardından dünyanın en zenginleri arasında yer alan Mark Zuckerberg, 6 saatte tam.7 milyar dolar kaybetti.
5.10.2021 Teknoloji
WhatsApp çöktü mü, 5 Ekim son dakika düzeldi mi? WhatsApp-Instagram neden çöktü, son durum ne oldu?
WhatsApp çöktü mü, 5 Ekim son dakika düzeldi mi? WhatsApp-Instagram neden çöktü, son durum ne oldu? WhatsApp, Instagram ve Instagram'da giriş sorunu yaşandı. Uygulamalarda yaşanan erişim sorunu sonrasında WhatsApp çöktü mü? gibi sorularının cevapları araştırılmaya başlandı. Erişim sorunu 6 saat sonra giderildi. Peki WhatsApp ve Instagram neden çöktü?
5.10.2021 Gündem
WhatsApp çöktü mü? Whatsapp'a erişim sorunu! Instagram, Facebook neden açılmıyor?
WhatsApp çöktü mü? Whatsapp'a erişim sorunu! Instagram, Facebook neden açılmıyor? Whatsapp, Instagram, Facebook erişim sıkıntısı yaşayanlar Whatsapp çöktü mü? sorusuna yanıt arıyor. Mesajların iletilmediği ya da geç iletildiğini fark eden çok sayıda kullanıcı Twitter üzerinden de sıkıntı olup olmadığını sorguluyor.
19.06.2021 Gündem
Son dakika: Instagram ve Whatsapp'a erişim problemi
Son dakika: Instagram ve Whatsapp'a erişim problemi Instagram ve Whatsapp gibi sosyal medya platformlarına bazı kullanıcılar erişemiyor. Hareket yüklenemedi, internet erişimi yok, akış yenilemedi gibi hatalar alan kullanıcılar 'Instagram çöktü mü? WP çöktü, Whatsapp çöktü mü?' soruları araştırıyor.
9.06.2021 Teknoloji
Son dakika: WhatsApp ve Instagram çöktü mü, düzeldi mi? WhatsApp ile Instagram için açıklama geldi!
Son dakika: WhatsApp ve Instagram çöktü mü, düzeldi mi? WhatsApp ile Instagram için açıklama geldi! WhatsApp ve Instagram'da erişim sorunu yaşandı.Popüler sosyal medya uygulamaları olan WhatsApp ve Instagram'da yaşanan sorun sonrasında detaylar merak konusu oldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. İşte WhatsApp ve Instagram'da yaşanan erişim sorunu ile ilgili ayrıntılar...
19.03.2021 Gündem
Instagram ve WhatsApp çöktü mü, neden açılmıyor? 19 Mart 2021 Instagram'a neden girilmiyor?
Instagram ve WhatsApp çöktü mü, neden açılmıyor? 19 Mart 2021 Instagram'a neden girilmiyor? Instagram ve WhatsApp'ta yaşanan sorun araştırılıyor. Yurdumuzda ve dünyada 1 milyardan fazla bir kullanıncaya sahip fotoğraf ve video paylaşım platformu Instagram'da erişim sıkıntısı yaşanıyor. Kullanıcılar çeşitli sosyal medya mecralarında Instagram'daki sorunun detaylarını araştırıyor. İşte ayrıntılar...
19.03.2021 Gündem
WhatsApp çöktü mü? WhatsApp WEB'e neden erişilemiyor, mesaj gönderilemiyor?
WhatsApp çöktü mü? WhatsApp WEB'e neden erişilemiyor, mesaj gönderilemiyor? Dünya genelinde milyonlarca insanın kullandığı mobil sohbet uygulaması WhatsApp'ta saat 23:15'den beri erişim sorunu yaşanıyor. WhatsApp kullananlar uygulamayı kullanmakta sıkıntı yaşıyor. Gönderilen fotoğraflar açılmazken şimdi binlerce kişi "Whatsapp çöktü mü? Neden erişlemiyor?" sorusunu yoğun bir şekilde iletiyor.
14.07.2020 Gündem
Son dakika... WhatsApp kullananlar dikkat! Uyarı geldi...
Son dakika... WhatsApp kullananlar dikkat! Uyarı geldi... Gelen son dakika haberine göre, SPK, sosyal medya ve iletişim kanallarında kapalı gruplar kurarak yatırımcıları yönlendiren şahısların menfaat temin ettiği yönünde uyarılar yapıyor.
20.06.2020 Ekonomi
Whatsapp'a güncelleme mi geldi? Son görülme ve çevrimiçi yazısı neden yok, Whatsapp ne zaman düzelecek?
Whatsapp'a güncelleme mi geldi? Son görülme ve çevrimiçi yazısı neden yok, Whatsapp ne zaman düzelecek? Dünya üzerinde en fazla kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp'ta akşam saatlerinden itibaren son görülme ve çevrimiçi yazısı kayboldu. Normalde kullanıcılar tarafından ayarlar bölümünden değiştirilebilen son görülme ve çevrimiçi yazılarının bir anda yok olmasının ardından kullanıcılar sosyal medya hesapları üzerinden birçok yorumda bulundu. Kimileri Whatsapp'a güncelleme geldiğini savunurken bazı kullanıcılar ise anlık bir sorun yaşandığını düşünüyor. Peki Whatsapp'a güncelleme mi geldi. son görülme ve çevrimiçi özelliği neden yok?
19.06.2020 Gündem
WhatsApp çöktü mü? WhatsApp'ta fotoğraf, video, ses neden gönderilemiyor, indirilemiyor?
WhatsApp çöktü mü? WhatsApp'ta fotoğraf, video, ses neden gönderilemiyor, indirilemiyor? Dünyaca ünlü mesajlaşma uygulaması WhatsApp'da erişim problemi yaşanıyor. Dünya genelindeki milyonlarca WhatsApp kullanıcısı uygulamanın neden çöktüğünü, fotoğraf, video ve sesin neden gönderilemediğini araştırıyor. İşte konuyla ilgili son durum...
1.04.2020 Gündem
Son dakika: WhatsApp çöktü mü?
Son dakika: WhatsApp çöktü mü? Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, 12:30 ile 13:10 saatleri arasında ufak bir erişim sıkıntısı yaşadı.
28.01.2020 Sosyalmedya
Whatsapp çöktü mü? Neden fotoğraf gönderilemiyor?
Whatsapp çöktü mü? Neden fotoğraf gönderilemiyor? Dünyanın en büyük mesajlaşma platformu WhatsApp'ta fotoğraf problemi yaşanıyor. Kullanıcılar fotoğrafı gönderebiliyor fakat karşı taraf fotoğrafı göremiyor. Yaşanan gelişmenin ardından "Whatsapp çöktü mü? Neden fotoğraf gönderilemiyor?" sorularını sormaya başladı.
19.01.2020 Gündem
WhatsApp çöktü mü? İşte son durum!
WhatsApp çöktü mü? İşte son durum! Türkiye ve dünya üzerinde milyonlarca kullanıcısı bulunan popüler mesajlaşma uygulamasına bugün 15:30 itibariyle bazı kullanıcılar giriş sağlayamıyor.
17.07.2019 Teknoloji
WhatsApp, Instagram çöktü mü? Instagram'da akış yenilenmiyor!
WhatsApp, Instagram çöktü mü? Instagram'da akış yenilenmiyor! Dünyaca ünlü mesajlaşma uygulaması WhatsApp ve fotoğraf payşım uygulaması Instagram'da sorun yaşanıyor. Fotoğraf paylaşım sitesi Instagram'da kullanıcılar akış yenilenmiyor uyarısı ile karşı karşıya kalıyor. Peki Instagram ve WhatsApp çöktü mü? Erişim neden sağlanamıyor?
17.07.2019 Gündem
Instagram, WhatsApp ve Facebook'un aynı anda çökmesi neyi ortaya çıkardı?
Instagram, WhatsApp ve Facebook'un aynı anda çökmesi neyi ortaya çıkardı? 3 Temmuz 2019 tarihi pek çok sosyal medya kullanıcısı için unutulmaz oldu. Neden? Çünkü affedersiniz bütün sosyal medya platformları teker teker çöktü. Bilhassa Instagram ve WhatsApp'ın çökmesiyle birlikte elimiz ayağımıza dolaştı. Peki ortaya ne çıktı sizce?
4.07.2019 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Whatsapp Çöktü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.