Whatsapp Mesajları

Whatsapp Mesajları

Son dakika WhatsApp mesajları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan WhatsApp mesajları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan WhatsApp mesajları haber sayfamızda...

Whatsapp Mesajları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 438 whatsapp mesajları haberi bulunmuştur.
Avukat Şekip Mosturoğlu'ndan Seçil Erzan ve Emre Belözoğlu açıklaması
Avukat Şekip Mosturoğlu'ndan Seçil Erzan ve Emre Belözoğlu açıklaması Emre Belözoğlu ve kuzeni Volkan Bahçekapılı’nın Avukatı Şekip Mosturoğlu, geçtiğimiz günlerde görülen 2'nci duruşmayı değerlendirdi.
23.01.2024 Haberler
Avukat Şekip Mosturoğlu'ndan Seçil Erzan ve Emre Belözoğlu açıklaması
Avukat Şekip Mosturoğlu'ndan Seçil Erzan ve Emre Belözoğlu açıklaması Emre Belözoğlu ve kuzeni Volkan Bahçekapılı’nın Avukatı Şekip Mosturoğlu, geçtiğimiz günlerde görülen 2'nci duruşmayı değerlendirdi.
23.01.2024 Gündem
WhatsApp Silinen Mesajları Geri Getirme 2024: WhatsApp Silinmiş Sohbeti Görme
WhatsApp Silinen Mesajları Geri Getirme 2024: WhatsApp Silinmiş Sohbeti Görme Dünya genelinde milyarı aşan kullanıcı sayısı ile en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması hiç şüphesiz WhatsApp. Her geçen gün güncellemeleri ile kendine yenilik katan WhatsApp’ta mesajları silme özelliğinin yanı sıra silinen mesajları geri getirmek gibi bir imkan da bulunuyor. iOS ve Android işletim sistemine sahip telefonlardan kolayca silinen mesajları görmek için birkaç adımlık işlem gerekiyor. WhatsApp silinmiş mesajlar nasıl geri getirilir? “WhatsApp Silinen Mesajları Görme 2024” içeriğimizden detaylı bilgi elde edebilirsiniz.
3.01.2024 Sosyalmedya
'Kız kardeşime erkek arkadaş arıyorum' tuzağına dikkat!
'Kız kardeşime erkek arkadaş arıyorum' tuzağına dikkat! Son günlerde dolandırıcılar attıkları mesajlarla abla, abi veya kız kardeşlerine eş aradıklarını söylüyorlar. Verilen numara mesaj atanlar ya da linki tıklayanlar tuzağa düşüyor.
29.12.2023 Gündem
Skandal olay! Eric Bailly'ye tehdit mesajları: Sen adam değilsin, ne olacağını göreceksin!
Skandal olay! Eric Bailly'ye tehdit mesajları: Sen adam değilsin, ne olacağını göreceksin! Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçı esnasında bir menajer Eric Bailly'ye tehdit içerikli mesajlar attı.
11.12.2023 Beşiktaş
100 milyon lirayı aşan vurgun! İşte Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin soruştuma detayları
100 milyon lirayı aşan vurgun! İşte Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin soruştuma detayları Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasından ardından gözler diğer fenomenlere çevrildi. Onlardan biri de lüks dolu hayatlarıyla dikkat çeken Candan kardeşler. Bahar Candan ve Nihal Candan, nitelikli dolandırıcılık ve suç gelirlerini aklama suçundan gözlatında alındı. Soruşturmaya ait detayları CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ ve CNN TÜRK muhabiri Merve Tokaz anlattı. İşte detaylar..
15.11.2023 Gündem
Mahkemede mesajları ifşa olmuştu! Eva Green milyon dolarlık davayı kazandı
Mahkemede mesajları ifşa olmuştu! Eva Green milyon dolarlık davayı kazandı Dünyaca ünlü aktris Eva Green'in, 2019 yılında çekilmesi planlanan ancak sonrasında iptal edilen bilim kurgu-gerilim filmi 'A Patriot' ile ilgili hukuk savaşında önemli bir gelişme yaşandı. Londra Yüksek Mahkemesi’nde görülen dava dün sonuçlandı. E-postaları ve WhatsApp mesajları mahkemede ifşa olan Fransız asıllı oyuncudan karar sonrası ilk açıklama geldi.
29.04.2023 Cadde
Hollywood yıldızı davalık oldu! Mesajları ifşa edildi: Çok aşağılayıcı bir durum
Hollywood yıldızı davalık oldu! Mesajları ifşa edildi: Çok aşağılayıcı bir durum 'Casino Royale', 'Dark Shadows' ve 'Penny Dreadful' gibi yapımlarda yer alan Fransız aktris ve model Eva Green, çekimleri 2019'da durdurulan filmi 'A Patirot'ın yapımcı ve finansörleriyle davalık oldu. İngiltere Yüksek Mahkemesi'nde görülen davada, ünlü ismin mesajları delil olarak gösterildi. Green'in ifşa olan mesajları, magazin gündemine oturdu. İşte detaylar...
2.02.2023 Cadde
Yeni dönemde, Whatsapp mesajları
Yeni dönemde, Whatsapp mesajları Zaman zaman inceleme sırasında yırtılıp, yok edilmeye çalışılan belgelerin çöpten bulunması, silinen bir e-postanın yedeklerden geri getirilmesi gibi durumlar söz konusu oluyor.
31.01.2023 Milliyet Rekabet
Meksika'da yine 19 Eylül, yine deprem! 1985: 8, 2017: 7.1 ve 2022: 7.6
Meksika'da yine 19 Eylül, yine deprem! 1985: 8, 2017: 7.1 ve 2022: 7.6 Binlerce insanın hayatını kaybettiği felaketlerin kurbanları anılırken yine deprem oldu, dünya şoka girdi. Hemen ardından tsunami uyarısı verildi. Bir Mexico City sakini "Bir lanet gibi görünüyor!" diyor.
20.09.2022 Dünya
SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJI VE SÖZLERİ 2022 - 14 Şubat Sevgililer Günü için Instagram, Facebook, Twitter ve WhatsApp mesajları
SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJI VE SÖZLERİ 2022 - 14 Şubat Sevgililer Günü için Instagram, Facebook, Twitter ve WhatsApp mesajları 14 Şubat Sevgililer Günü heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Sevgilisini mutlu etmek için 14 Şubat Sevgililer Günü mesajı ve sözleri araştıranlara haberimizin içeriğinde birbirinden güzel seçenekleri bir araya getirdik. İşte Sevgililer Günü mesajı: Anlamlı, kısa - uzun tercihler ve duygusal 14 Şubat Sevgililer Günü sözleri 2022...
14.02.2022 Gündem
İş yerinde bu mesajlara aman dikkat! Son karar tümüyle değiştirdi...
İş yerinde bu mesajlara aman dikkat! Son karar tümüyle değiştirdi... WhatsApp yazışmaları delil gösterilerek kovulan bir çalışan, şirkete karşı açtığı işe iade davasını kazandı. Ancak son karar, bu zamana kadar WhatsApp mesajları gerekçe gösterilerek işten çıkarma davalarıyla ilgili akıllarda soru işaretleri bıraktı. Uzmanlar, "Mesajları elde edilme şekli önemli" deyip tüm çalışanları ilgilendiren, dikkat çeken uyarılarda bulundu.
14.02.2022 Gündem
İş yerinde bu mesajlara aman dikkat! Son karar tümüyle değiştirdi...
İş yerinde bu mesajlara aman dikkat! Son karar tümüyle değiştirdi... WhatsApp yazışmaları delil gösterilerek kovulan bir çalışan, şirkete karşı açtığı işe iade davasını kazandı. Ancak son karar, bu zamana kadar WhatsApp mesajları gerekçe gösterilerek işten çıkarma davalarıyla ilgili akıllarda soru işaretleri bıraktı. Uzmanlar, "Mesajları elde edilme şekli önemli" deyip tüm çalışanları ilgilendiren, dikkat çeken uyarılarda bulundu.
12.02.2022 Haberler
Rezan Epözdemir: Tahir Kıran çok yanlış söylemlerde bulundu
Rezan Epözdemir: Tahir Kıran çok yanlış söylemlerde bulundu Galatasaray SK Başkan Yardımcısı Av. Dr. Rezan Epözdemir, bugün açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'a yanıt verdi.
30.08.2021 Galatasaray
Facebook durmak bilmiyor! Şimdi de WhatsApp mesajlarına ulaşmak istiyor
Facebook durmak bilmiyor! Şimdi de WhatsApp mesajlarına ulaşmak istiyor WhatsApp kısa bir süre önce yeni bir iddia ile gündeme geldi. Facebook söylendiği kadarıyla hedeflenen reklamlar için şifreli WhatsApp mesajlarını kullanmak istiyor ve bu kapsamda ‘mesajların okunması’ söz konusu.
5.08.2021 Teknoloji
Elif Çakal'ın ölümüyle ilgili yeni gelişme! WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı
Elif Çakal'ın ölümüyle ilgili yeni gelişme! WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı Sultangazi'de arkadaşlarıyla pikniğe giden 15 yaşındaki Elif Çakal'ın sır ölümü araştırılıyor. Piknik yaptığı sırada uçurumdan düştüğü denildi. Çakal'ın ölmeden önce arkadaşları tarafından darp edildiği görüntüler ortaya çıktı. Soruşturma bambaşka bir boyuta ulaştı. Elif Çakal öldürüldü mü yoksa arkadaşlarının söylediği gibi intihar mı etti? Ayrıntıları CNN TÜRK İstihbarat Şefi Nihat Uludağ aktardı.
1.07.2021 Haberler
WhatsApp Sözleşmesi ne zaman geçerli olacak? WhatsApp Sözleşmesi nedir?
WhatsApp Sözleşmesi ne zaman geçerli olacak? WhatsApp Sözleşmesi nedir? WhatsApp Sözleşmesi ile ilgili meraklı arayış bugün de devam ediyor. WhatsApp Sözleşmesi için büyük gün geldi. Bugün WhatsApp sözleşmesi yenilendi mi sorusu gündeme geldi. Kullanıcılar tarafından net bir cevap aranan WhatsApp'tan açıklama gecikmedi. Peki WhatsApp Sözleşmesi ne oldu? WhatsApp Sözleşmesi zararlı mı? İşte WhatsApp'ın açıklaması ve sözleşme hakkında merak edilenler...
15.05.2021 Gündem
Johnson için çember daralıyor
Johnson için çember daralıyor Son haftalarda bizzat en yakın çevresinde yer almış kişiler tarafından hemen her gün basına sızdırtılan yeni haberlerle ciddi siyasi baskı altında kalan İngiltere Başbakanı Boris Johnson, bugün kabinesini toplantıya çağırdı.
27.04.2021 Dünya
Son dakika... Müge Anlı'da skandal! Eşinden boşanmadan gelinlik giyip düğün yaptı
Son dakika... Müge Anlı'da skandal! Eşinden boşanmadan gelinlik giyip düğün yaptı Müge Anlı programında skandal bir olay daha yaşandı. 29 yaşındaki Cengiz Altunoğlu boşanma davasının olduğu gün ortadan kayboldu. Endişeye kapılan gözü yaşlı anne Hacer Altunoğlu, Müge Anlı’dan yardım istedi. Kayıp başvurusu sonrası ise ortaya çıkanlar herkesi şoke etti. Cengiz Altunoğlu’nun henüz eşi olan Derya Altunoğlu’nun başka bir erkekle boşanmadan düğün yaptığı, Cengiz’in karısı ile birlikte olan adamla olan Whatsapp mesajları ortaya çıkınca her şey karıştı. Öte yandan boşanma davası olduğu gün evden çıktığını sonra bir daha geri dönmeyen Cengiz Altunoğlu hakkında da bugün flaş gelişme yaşandı.
19.03.2021 Gündem
Eşini aldattığı kadını, boşanma davasında tanık olarak dinletmiş!
Eşini aldattığı kadını, boşanma davasında tanık olarak dinletmiş! Ankara’da tekstilci Ahmet K.'nın (62), eşi Zeynep K.'nın (60) kendisini aldattığı ve geçimsizlik nedeniyle açtığı boşanma davasında, ilişkisi olan Gülsen E.'yi tanık olarak dinlettiği ortaya çıktı. Gülsen E. 'yalan tanıklık' suçundan açılan davada 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
15.03.2021 Gündem
WhatsApp'tan kendi kendini silen mesajlar için somut hamle
WhatsApp'tan kendi kendini silen mesajlar için somut hamle WhatsApp için kısa süre önce kendi kendini silen fotoğraflar hakkında detaylar ortaya çıkmıştı. Şimdi ise sağlam kaynaklara göre daha önce de sızdırıldığı gibi WhatsApp 24 saatte kaybolan mesajlar üzerinde çalışıyor.
7.03.2021 Teknoloji
Son Dakika: WhatsApp geri adım attı mı? WhatsApp gizlilik sözleşmesi iptal edildi mi? WhatsApp sözleşme maddeleri
Son Dakika: WhatsApp geri adım attı mı? WhatsApp gizlilik sözleşmesi iptal edildi mi? WhatsApp sözleşme maddeleri WhatsApp yeni gizlilik sözleşmesindeki detaylar nedeniyle gündemin adı oldu. WhatsApp sözleşmesi maddeleri neleri içeriyor, bilgiler paylaşılıyor mu? WhatsApp sözleşmesi hakkında Türkiye'den de kritik açıklamalar gelmeye devam ediyor. Saatler ilerledikçe kullanıcılarının tepkileri büyüyorken, WhatsApp uygulamasının başındaki isim olan Will Chathcart, Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Kullanıcılar ise WhatsApp sözleşmesi kalktı mı, iptal mi oldu sorusunu araştırmaya başladı. Aynı zamanda son dakika haberine göre Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un 6. maddesinin ihlal edip edilmediğinin tespiti amacıyla resmen soruşturma açıldı. Peki WhatsApp sözleşmesi kabul edilmeli mi, iptal mi edilmeli? İşte konuya ilişkin ayrıntılar...
12.01.2021 Gündem
WhatsApp kimin? Whatsapp uygulaması hangi ülkenin?
WhatsApp kimin? Whatsapp uygulaması hangi ülkenin? Gündemden düşmeyen yeni WhatsApp sözleşmesi, tüm dünyada tartışma konularına yol açtı. Milyonlarca insan WhatsApp sözleşmesinde yer alan maddelerden sonra 'WhatsApp kimin' , 'Whatsapp hangi ülkenin' sorularını araştırmaya başladı. WhatsApp uygulamasının kurulduğu yıldan bugüne her detayı öğrenmek isteyen vatandaşlar iin WhatsApp hakkında merak edilenleri bir araya topladık. İşte WhatsApp kimin, hangi ülkenin soruları başta olmak üzere uygulama hakkında diğer merak edilenler...
11.01.2021 Teknoloji
Son Dakika... Ankara’da WhatsApp alarmı! Son gün 8 Şubat...
Son Dakika... Ankara’da WhatsApp alarmı! Son gün 8 Şubat... Gelen son dakika haberine göre, tepki çeken güvenlik sözleşmesi nedeniyle WhatsApp’a yoğun eleştiri var. Pek çok kişi ve kurum hesaplarını silerek alternatif uygulamalara geçiyor. WhatsApp yetkilileri ise gizliliklerinin değişmediğini iddia ediyor. Ayrıca WhatsApp, güncellenen koşullara ilişkin bilgilendirme duyurusu yayımladı. Kişisel Veri Güvenliği Uzmanı Olcay Er ise 2016 yılında yürürlüğe giren 6698 sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu’na dikkat çekerek, "Kullanıcıların yazılı olarak yapabilecekleri bu talep başvurusuna WhatsApp’ın 30 gün içerisinde kullanıcıya cevap vermesi gerekir. Eğer cevap verilmezse kullanıcılar Kişisel Verileri Koruma Kurumu’na şikayet yoluna gidebilir. Bu durumlarda WhatsApp, her bir aykırılık için 2 Milyon TL’ye kadar ceza ile karşı karşıya kalma ihtimali vardır” diye konuştu. İşte detaylar...
11.01.2021 Ekonomi
Son dakika: Kovid-19 tanı kitlerinin internetten satışına erişim engeli!
Son dakika: Kovid-19 tanı kitlerinin internetten satışına erişim engeli! Sağlık Bakanlığı, sosyal medya ve internet alışveriş siteleri üzerinden satışı yapılan Kovid-19 test kitlerinin satış, reklam ve tanıtım faaliyetlerine erişim engeli getirilmesini sağladı.
16.12.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Whatsapp Mesajları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.