Wi-Fi

Wi-Fi

Son dakika wi-fi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan wi-fi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan wi-fi haber sayfamızda...

Wi-Fi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.618 wi-fi haberi bulunmuştur.
Casper Nirvana Z100 İncelemesi
Casper Nirvana Z100 İncelemesi Herkese merhaba. Bugün özel bir konukla geldim; Türkiye’nin önde gelen teknoloji üreticilerinden Casper’ın yeni dizüstü bilgisayarı Casper Nirvana Z100 konuğum…
8.04.2024 Milliyet Tv
Casper Nirvana Z100 İncelemesi
Casper Nirvana Z100 İncelemesi Herkese merhaba. Bugün özel bir konukla geldim; Türkiye’nin önde gelen teknoloji üreticilerinden Casper’ın yeni dizüstü bilgisayarı Casper Nirvana Z100 konuğum…
8.04.2024 Advertorial
Uzaktan çalışanlar için mavi yolculuk
Uzaktan çalışanlar için mavi yolculuk Milyarder işadamı Richard Branson’ın kruvaziyer şirketi Virgin Voyages uzaktan çalışanlar için bir ay sürecek bir gemi seyahati başlattı
7.04.2024 Ekonomi
Bayram süresince İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz
Bayram süresince İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz İBB, Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. İstanbulluların 9 günlük bayram tatilini güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için de çok sayıda ekip sahada olacak. Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz olacak.
5.04.2024 Ekonomi
İBB Başkanı İmamoğlu: Hazırlıklarımız tamam, sandıkta kontrolümüz en üst seviyede
İBB Başkanı İmamoğlu: Hazırlıklarımız tamam, sandıkta kontrolümüz en üst seviyede İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beyoğlu'nda proje tanıtım toplantısına katıldı. İmamoğlu, “Hazırlıklarımız tamam, sandıkta kontrolümüz en üst seviyede var. Ama seçim günü, bir fazla kişi daha görev alırsa, gücümüze güç katacak" dedi.
21.03.2024 Gündem
Rusya’da bir öğrenci, Ukrayna yanlısı wi-fi adı nedeniyle tutuklandı
Rusya’da bir öğrenci, Ukrayna yanlısı wi-fi adı nedeniyle tutuklandı Rusya’nın başkenti Moskova’da bir öğrenci, kablosuz internet (wi-fi) adını Ukrayna yanlısı bir slogan yaptığı için 10 günlük hapis cezası aldı.
11.03.2024 Dünya
‘Kablosuz internetin annesi’ Hollywood yıldızı aktris ve bilim insanı!
‘Kablosuz internetin annesi’ Hollywood yıldızı aktris ve bilim insanı! ABD Siber Komutanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar günü sebebiyle paylaştığı mesajında ‘Wi-Fi'nin ve GPS ve diğer kablosuz iletişimlerin annesi’ olarak anılan Hedy Lamarr’ı andı. Hedy Lamarr aynı zamanda 1930'lu ve 40'lı yıllarda Hollywood'da çok sayıda sinema filminde rol almıştı.
9.03.2024 Dünya
4 milyon lira 10 dakikada buhar oldu! Kurnazca yöntem: 'Evinize girebilir miyiz?'
4 milyon lira 10 dakikada buhar oldu! Kurnazca yöntem: 'Evinize girebilir miyiz?' Her şey yolundaydı, keyifli bir akşam yemeği için karı-koca mutfağa girdiler. İşte ne olduysa o anda oldu, yaşananlar bilim kurgu senaryolarını aratmadı. Tüm bunlara şahit olan radyo programcısı genç kadının anlattıkları ise duyanları şaşkına çevirdi.
3.03.2024 Yaşam
TEKNOFEST 2024’te iki yeni yarışma
TEKNOFEST 2024’te iki yeni yarışma Ulak Haberleşme yürütücülüğünde, TEKNOFEST kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenen Kablosuz Haberleşme ve Akıllı Wi-Fi Kapsama yarışmalarına başvurular devam ediyor.
23.02.2024 Teknoloji
ABD, GlobalFoundries'e 1,5 milyar dolar verecek
ABD, GlobalFoundries'e 1,5 milyar dolar verecek ABD yönetimi, yarı iletken üretimini sübvanse etmek için GlobalFoundries'e 1,5 milyar dolar verecek.
20.02.2024 Uzmanpara
Cep telefonları ‘ajan’ ilan edildi!
Cep telefonları ‘ajan’ ilan edildi! İsrail’in, Lübnan’da telefonlarını hacklemek ve suikastlar düzenlemek için ileri teknolojileri kullandığı belirtilirken, Hizbullah Genel Sekreteri Nasrallah cep telefonlarını “katil ajanı” ilan etti, kullanılmaması çağrısında bulundu.
18.02.2024 Dünya
Ankara'dan geldiler, İstanbul'da bir adamı kaçırıp vurdular! Şoke eden detaylar
Ankara'dan geldiler, İstanbul'da bir adamı kaçırıp vurdular! Şoke eden detaylar Ankara’dan iki araçla İstanbul'a gelen 5 şahıs bir adamı evinin önünden kaçırdı. Olayla ilgili şoke eden detaylar da ortaya çıktı.
4.02.2024 Gündem
Spor yazarlarından Antalyaspor-Fenerbahçe maçı değerlendirmesi: İsmail Kartal'dan hiç görmemiştik!
Spor yazarlarından Antalyaspor-Fenerbahçe maçı değerlendirmesi: İsmail Kartal'dan hiç görmemiştik! Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 mağlup ederek kritik deplasmandan 3 puanla döndü. Spor yazarları Antalyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.
4.02.2024 Antalyaspor
Samsung Electronics, Galaxy S24 Serisi ile Mobil Cihazlarda Yapay Zeka Çağını Başlatıyor
Samsung Electronics, Galaxy S24 Serisi ile Mobil Cihazlarda Yapay Zeka Çağını Başlatıyor Günlük yaşamı derinden değiştirmek için geliştirilen Galaxy AI, ikonik S serisini geleceğe taşıyor.
19.01.2024 Advertorial
MİT'in casusluk operasyonundan yeni ayrıntılar! Yakın koruma Mossad ajanı çıktı
MİT'in casusluk operasyonundan yeni ayrıntılar! Yakın koruma Mossad ajanı çıktı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin Mossad’ın Türkiye’deki ajanlarına yönelik yaptığı operasyonla ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.
8.01.2024 Gündem
Sınavda kopya çekmeye çalışan 1 kişi ve kopya düzeneği hazırlayan 3 kişi yakalandı
Sınavda kopya çekmeye çalışan 1 kişi ve kopya düzeneği hazırlayan 3 kişi yakalandı Yozgat’ın Yerköy ilçesinde Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı’na giren bir sürücü adayının üstünde kopya düzeneği bulundu.
5.01.2024 Gündem
Son dakika: İran'daki kanlı terör saldırısını DEAŞ üstlendi
Son dakika: İran'daki kanlı terör saldırısını DEAŞ üstlendi İran’ın Kirman kentinde dün düzenlenen terör saldırısını terör örgütü DEAŞ üstlendi.
4.01.2024 Dünya
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı'ndan CNN TÜRK'e önemli açıklamalar
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı'ndan CNN TÜRK'e önemli açıklamalar Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, CNN TÜRK'e özel ve çok önemli açıklamalarda bulundu. Başsavcı, HDP'nin kapatma davasından Can Atalay dosyasına, kadın cinayetlerine verilen cezalara kadar birçok konuda önemli açıklamalar yaptı.
4.01.2024 Gündem
Başakşehir'de dehşet! Asansörde ezip tekmelediği kediyi takip edip öldürdü
Başakşehir'de dehşet! Asansörde ezip tekmelediği kediyi takip edip öldürdü Başakşehir'de bir kişi sitenin asansöründe kediyi tekmeleyip ezdikten sonra takip edip öldürdü. Yaşanan dehşet ise güvenlik kameralarına yansıdı.
4.01.2024 Gündem
500 milyon liralık 'Yavru' vurgunu! Altınları bavullarla İstanbul’a kaçırdı
500 milyon liralık 'Yavru' vurgunu! Altınları bavullarla İstanbul’a kaçırdı Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, 'Yavru' adını verdiği sistemle, piyasa değerinin altında altın satma ve kazanç sağlama vaadiyle dolandırdığı müşterilerinden topladığı, yaklaşık 500 milyon lira ile kaçtığı İstanbul'da yakalanan kuyumcu Ahmet Ö.'nün (44) emniyetteki ifadesinde, "İflas ettim parayı döndüremedim" dedi. Öte yandan Ahmet Ö.'nün, bir arkadaşıyla, altınları bavula doldurup kaçtığı anların görüntüleri de ortaya çıktı.
4.01.2024 Gündem
MİT'in Mossad ajanlarına operasyonuna Bakan Tunç'tan açıklama
MİT'in Mossad ajanlarına operasyonuna Bakan Tunç'tan açıklama Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, MİT ve Emniyet tarafından Mossad ajanlarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlara ilişkin açıklamalarda bulundu.
4.01.2024 Gündem
Son dakika... Operasyon bölgeleri için yeni tedbir! 'Çalışmalarımız son aşamaya geldi'
Son dakika... Operasyon bölgeleri için yeni tedbir! 'Çalışmalarımız son aşamaya geldi' MSB kaynaklarından yapılan açıklamada, operasyon bölgesindeki görevli askerlerin akıllı telefon kullanımına ilişkin tedbir alınacağı belirtildi. Öte yandan bedelli askerlik ücretleriyle ilgili de bilgilendirme yapıldı. MSB'den, Suriye'de de saldırı hazırlığındaki 27 teröristin etkisiz hale getirildiği aktarıldı.
4.01.2024 Gündem
MOSSAD'dan fotoğraf başı 100 dolar! İstanbul’da yakalanan casusların hedefinde Wi-Fi şifreleri var
MOSSAD'dan fotoğraf başı 100 dolar! İstanbul’da yakalanan casusların hedefinde Wi-Fi şifreleri var MOSSAD'a çalıştıkları iddiasıyla Türkiye'de yabancı uyruklulara yönelik casusluk faaliyetleri yürüttükleri tespit edilen 34 şüpheliyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.
4.01.2024 Haberler
MOSSAD'dan fotoğraf başı 100 dolar! İstanbul’da yakalanan casusların hedefinde Wi-Fi şifreleri var
MOSSAD'dan fotoğraf başı 100 dolar! İstanbul’da yakalanan casusların hedefinde Wi-Fi şifreleri var MOSSAD'a çalıştıkları iddiasıyla Türkiye'de yabancı uyruklulara yönelik casusluk faaliyetleri yürüttükleri tespit edilen 34 şüpheliyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.
4.01.2024 Gündem
Bingöl'de operasyon: PKK'lı teröristlerin 8 katlı mağarası imha edildi
Bingöl'de operasyon: PKK'lı teröristlerin 8 katlı mağarası imha edildi Bingöl İl Jandarma Komutanlığı, Genç ilçesi kırsalında Şehit Jandarma Onbaşı Lokman Dargın Operasyonu çerçevesinde, bölücü terör örgütü PKK’ya ait 8 katlı mağara tespit etti.
4.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Wi-Fi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.