Wilfried Bony

Wilfried Bony

Son dakika Wilfried Bony haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Wilfried Bony gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Wilfried Bony haber sayfamızda...

Wilfried Bony

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 159 wilfried bony haberi bulunmuştur.
Hatayspor, Wilfried Bony transferinde sona geldi
Hatayspor, Wilfried Bony transferinde sona geldi Geçen sezona damga vuran Hatayspor, transferde de adından söz ettiriyor. Akdeniz ekibi dünyaca ünlü yıldız Wilfried Bony ile anlaşmak üzere...
8.07.2021 Hatayspor
Hatayspor, Wilfried Bony'nin peşinde
Hatayspor, Wilfried Bony'nin peşinde Boupendza ve Diouf'un takımdan ayrılma ihtimaline karşı forvet arayışlarını sürdüren Hatayspor, geçtiğimiz yıl Suudi Arabistan'ın İttihad takımında forma giyen Bony'i gündemine aldı.
6.07.2021 Hatayspor
Konyaspor'dan Wilfried Bony sesleri
Konyaspor'dan Wilfried Bony sesleri Süper Ligde bu sezon 15 gol ile ligde en az gol atan ekiplerden olan İttifak Holding Konyaspor'un yıldız forvet Wilfried Bony ile anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi.
23.07.2020 Konyaspor
Wilfried Bony, Konyaspor yolunda!
Wilfried Bony, Konyaspor yolunda! İttifak Holding Konyaspor, forvet oyuncusu Wilfried Bony ile anlaşmaya yakın. Süper Ligde bu sezon gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan ve 15 gol ile ligde en az gol atan ekiplerden olan İttifak Holding Konyaspor, Bony ile bu sorunu aşmak istiyor.
23.07.2020 Konyaspor
Çaykur Rizespor'da Wifried Bony sesleri!
Çaykur Rizespor'da Wifried Bony sesleri! Vedat Muriç’in boşluğunu henüz dolduramayan Çaykur Rizespor gözünü dünyaca ünlü bir yıldıza dikti. Atmacalar, Wilfried Bony’yi transfer etmek için düğmeye bastı. Deneyimli forvetle anlaşma yakın...
23.07.2020 Rizespor
Wilfried Bony 4. Lig'e gitti
Wilfried Bony 4. Lig'e gitti Bir dönem Manchester City'nin 32.3 milyon Euro bonservis bedeli ödediği Wilfried Bony, kulüpsüz kaldı. Bir kulüple sözleşmesi bulunmayan 30 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncu, İngiltere 4. Lig ekiplerinden Newport ile antrenmanlara çıkıyor.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Gazişehir'de Bony ve Fabri sesleri!
Gazişehir'de Bony ve Fabri sesleri! Süper Lig’in yeni ekibi iki yıldızı bitirmek üzere. Eski Beşiktaşlı Kaleci Fabri ile imza aşamasına gelen Güneydoğu ekibi yıllık 2 milyon Euro isteyen Bony ile de pazarlıkta sona yaklaştı.
22.03.2021 Gaziantep FK
Bony'den ters köşe! Süper Lig ekibiyle el sıkıştı...
Bony'den ters köşe! Süper Lig ekibiyle el sıkıştı... Flaş gelişme! Transfer döneminde adı Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ile geçen Fildişi Sahilli golcü, sürpriz bir kararla Süper Lig ekibiyle el sıkıştı.
22.03.2021 Gaziantep FK
Sosa, 'Gomez' dedi, yönetim harekete geçti
Sosa, 'Gomez' dedi, yönetim harekete geçti Bordo-mavili kulüp, Sosa'nın alınması için ısrar ettiği Mario Gomez için düğmeye bastı.
15.07.2019 Skorer
Wilfried Bony, Al Arabi'ye transferi için yola çıktı
Wilfried Bony, Al Arabi'ye transferi için yola çıktı Swansea City forması giyen Fildişi Sahilli golcü Wilfried Bony'nin adı uzun bir süredir Galatasaray'la birlikte anılıyordu. 30 yaşındaki futbolcunun yeni kulübünü hocası Graham Potter duyurdu.
Skorer TV Spor Bülteni - 18 Ocak 2019
Skorer TV Spor Bülteni - 18 Ocak 2019 Golcü arayışlarına hız veren Galatasaray’a, Swansea’nin yıldızı Wilfried Bony teklif edildi; Sezon sonu sözleşmesi sona erecek futbolcu da sarı kırmızılılara sıcak bakıyor.   Kiralık olarak geldiği Fenerbahçe’de beklentilerin altında kalan Islam Slimani'ye bir talip daha çıktı.   Fulham’a giden Ryan Babel’in boşluğunu doldurmak için sol kanat oyuncusu arayışlarına başlayan Beşiktaş Yönetimi, rotasını sürpriz biçimde İspanya’ya çevirdi.    Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında, Ümraniyespor ile karşılaşan Fenerbahçe, 10 kişi kaldığı maçı 1-0 mağlup tamamladı.
18.01.2019 Haber Bülteni
Galatasaray'ın yeni forveti Bony
Galatasaray'ın yeni forveti Bony Bünyesindeki birçok yıldızı iyi fiyatlara satan Galatasaray kadrosuna katacağı yeni isimlerin çalışmalarına devam ediyor.
30.06.2020 Galatasaray
Aboubakar tamam sıra Porto'da
Aboubakar tamam sıra Porto'da Golcü arayışlarını sürdüren Galatasaray, Kamerunlu forvet ile el sıkıştı. Transferde tek engel olarak oyuncunun kulübü kaldı.
30.06.2020 Galatasaray
Beşiktaş, Serdar ve Musa transferini bitiriyor!
Beşiktaş, Serdar ve Musa transferini bitiriyor! Yerli harekatına devam eden Siyah-Beyazlılar, Serdar Gürler ve Musa Çağıran için Osmanlıspor’a toplam 3 milyon euroluk kiralama teklifinde bulundu. İki yıldızla da her konuda el sıkışan Beşiktaş, artık Başkent ekibinden gelecek yanıtı bekliyor.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş Bony için görüşmelere başladı
Beşiktaş Bony için görüşmelere başladı Beşiktaş Yönetimi, forvet transferinde rotayı Wilfried Bony’ye çevirdi. Swansea City’den ayrılmak için izin alan Fildişi Sahilli oyuncu için harekete geçen Kara Kartal, Ada temsilcisiyle görüşmelere başladı.
30.06.2020 Beşiktaş
Skorer TV - Günün gelişmeleri
Skorer TV - Günün gelişmeleri Fenerbahçe'nin  kadrosuna katmak istediği Kolombiyalı oyuncu Mina için Barcelona ile anlaşma sağladığı iddia edildi.   Dünya Kupası'nda Sırbistan formasını giyen Alexandar Mitrovic'in Sarı-Kırmızılı kulübe teklif edildiği ortaya çıktı.   Hücum hattında büyük bir değişikliğe gitmeyi planlayan Beşiktaş'ta gündeme gelen son isim Wilfried Bony oldu.   Cüneyt Çakır ve ekibi, 26 Haziran saat 21.00'deki Nijerya - Arjantin maçını yönetecek.
24.06.2018 Programlar
Skorer TV Spor Bülteni - 24 Haziran 2018
Skorer TV Spor Bülteni - 24 Haziran 2018 Alman basını, Borussia Dortmund'un Ukraynalı futbolcusu Andriy Yarmolenko için Fenerbahçe'nin devrede olduğunu iddia etti. Galatasaray'da yeni sezon planları yapılırken 2 ismin takımdan gönderilmesine kesin olarak karar verildi. Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda hücum hattında büyük bir değişikliğe gitmeyi planlayan Beşiktaş Yönetimi, Swansea City'nin yıldızı Wilfried Bony'den olumlu cevap aldı. Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de, Barcelona ile yapılan görüşmeler sonrası transferde ilk anlaşma sağlandı.
24.06.2018 Haber Bülteni
Aziz Yıldırım'dan Wilfried Bony'ye ret!
Aziz Yıldırım'dan Wilfried Bony'ye ret! Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Premier Lig ekibi Swansea'de forma giyen Wilfried Bony'yi reddettiği ortaya çıktı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Skorer TV-Spor Bülteni 21 Ocak 2018
Skorer TV-Spor Bülteni 21 Ocak 2018 Spor Toto Süper Lig'in 18. hafta maçında Fenerbahçe sahasında Göztepe'yi 2-1 mağlup etti.Mücadeleyi değerlendiren Ömer Üründül sarı lacivertlilerin performansını yorumladı.   Cenk Tosun'un Everton'a gitmesinin ardından arayışlarını hızlandıran Beşiktaş, İngiltere Premier Lig'de forma giyen yıldızların peşine düştü. Siyah beyazlı yönetimin listesinin ilk sırasına yükselen isim West Ham United'da forma giyen Chicharito oldu.    Galatasaray’ın Olağanüstü Genel Kurulu büyük bir sürprize sahne oldu. Büyük farkla seçimi alacağı söylenen Dursun Özbek, koltuğunu Mustafa Cengiz’e devretti.   Galatasaray yönetimi teknik direktör Fatih Terim'in isteği üzerine golcü arayışlarını hızlandırırken, gündeme gelen son isim Fildişi Sahilli oyuncu Wilfried Bony oldu.
21.01.2018 Programlar
Nevzat Dindar: Bony gündemde değil, olmaz
Nevzat Dindar: Bony gündemde değil, olmaz Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında Sarı-Kırmızılıların gündemiyle ilgili açıklamalar yaptı. Dindar, Wilfried Bony'nin gündeme gelmediğini ve oyuncunun şu anda eski formunda olmadığını sözlerine ekledi.
9.01.2018 Futbol
Dindar'dan flaş iddia! Arda Turan, G.Saray'a...
Dindar'dan flaş iddia! Arda Turan, G.Saray'a... Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında Sarı-Kırmızılıların gündemiyle ilgili açıklamalar yaptı. Arda Turan'ın Başakşehir'le prensipte anlaşmaya varmasını yorumlayan Dindar, "Arda, Başakşehir'i seçerek G.Saray için kendisine koridor oluşturdu. Başakşehir formasıyla sergileyeceği performansla G.Saray'a doğru koridor açmayı hedefliyor. Oynamak için geliyor" şeklinde konuştu.
30.06.2020 Galatasaray
Premier Lig'de son gün hareketliliği
Premier Lig'de son gün hareketliliği İngiltere Premier Lig takımları, Avrupa futbolunda sona eren yaz transfer sezonunun bitimine saatler kala birçok oyuncuyu kadrosuna kattı.
Beşiktaş'ta stoper harekatı! 1 Ağustos transfer haberleri
Beşiktaş'ta stoper harekatı! 1 Ağustos transfer haberleri Siyah Beyazlı takım transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Atınç Nukan'ın sakatlanmasının ardından transferde önceliği stoper bölgesine veren Beşiktaş'ta Inter'li Gary Medel, Domagoj Vida, Mangala isimleri ön plana çıkıyor. Öte yandan kanat ve forvet transferi konusunda da temaslarını sürdüren Beşiktaş Hollanda basınına göre Lens'i transfer etti. Forvet konusunda ise hala en güçlü aday Negredo
30.06.2020 Beşiktaş
Gözler Demba Ba’da
Gözler Demba Ba’da Golcü, stoper ve kanat oyuncusu arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ın transferde izleyeceği yol haritasını Demba Ba’dan gelecek rapor belirleyecek.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ta stoper harekatı! 29 Temmuz transfer haberleri
Beşiktaş'ta stoper harekatı! 29 Temmuz transfer haberleri Transfer'de sessizliğini koruyan Beşiktaş'ta Atınç Nukan'ın antrenmanda sakatlanmasının ardından stoper bölgesine takviye için kolları sıvadı. Inter'le Miranda konusunda anlaşma zemini hazırlayan Siyah Beyazlı takım tecrübeli yıldızı takıma kazandırmaya çalışıyor. Öte yandan forvet transferi konusunda birçok yıldız isimle adı anılan Beşiktaş'ta son olarak gündeme gelen isim Yunan golcü Kostas Mitroglou. İşte 29 Temmuz Beşiktaş transfer haberleri ve gündemde öne çıkan başlıklar....
30.06.2020 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Wilfried Bony ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.