Windows Phone

Windows Phone

Son dakika windows phone haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan windows phone gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan windows phone haber sayfamızda...

Windows Phone

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 517 windows phone haberi bulunmuştur.
WhatsApp Sözleşmesi ne zaman geçerli olacak? WhatsApp Sözleşmesi nedir?
WhatsApp Sözleşmesi ne zaman geçerli olacak? WhatsApp Sözleşmesi nedir? WhatsApp Sözleşmesi ile ilgili meraklı arayış bugün de devam ediyor. WhatsApp Sözleşmesi için büyük gün geldi. Bugün WhatsApp sözleşmesi yenilendi mi sorusu gündeme geldi. Kullanıcılar tarafından net bir cevap aranan WhatsApp'tan açıklama gecikmedi. Peki WhatsApp Sözleşmesi ne oldu? WhatsApp Sözleşmesi zararlı mı? İşte WhatsApp'ın açıklaması ve sözleşme hakkında merak edilenler...
15.05.2021 Gündem
WhatsApp yerine kullanılacak uygulamalar için tıkla! Whatsapp dışında mesajlaşma programları ve yerli-yabancı uygulamalar neler?
WhatsApp yerine kullanılacak uygulamalar için tıkla! Whatsapp dışında mesajlaşma programları ve yerli-yabancı uygulamalar neler? WhatsApp güvenlik sözleşmesi kararı sonrasında gündemde mesajlaşma uygulamaları ile ilgili detaylar merak konusu. Kullanıcılar WhatsApp yerine kullanılacak uygulamalar ve mesajlaşma programları araştırmaya başladı. Whatsapp dışında mesajlaşma programları ile ilgili detaylar haberde yer alıyor. Peki WhatsApp yerine kullanılacak uygulamalar neler?
11.01.2021 Gündem
Telegram uygulamasına yoğun ilgi! Telegram hangi ülkenin? İşte Telegram özellikleri
Telegram uygulamasına yoğun ilgi! Telegram hangi ülkenin? İşte Telegram özellikleri WhatsApp kullanıcı gizlilik sözleşmesini yenilemesi ile birlikte Türkiye'de tartışmalara neden oldu ve çok sayıda kişi WhatsApp uygulamasını silerek farklı uygulamalar indirmeye yöneldi. Telegram ise bu uygulamaların başına geliyor. Peki, Telegram nedir? Telegram hangi ülkenin? Telegram ücretli mi? WhatsApp yerine Telegram kullanmak isteyen kullanıcılar Telegram indirme nasıl yapılır? sorusuna yanıt arıyor. İşte Telegram ile ilgili merak edilenler.
11.01.2021 Gündem
WhatsApp kimin? Whatsapp uygulaması hangi ülkenin?
WhatsApp kimin? Whatsapp uygulaması hangi ülkenin? Gündemden düşmeyen yeni WhatsApp sözleşmesi, tüm dünyada tartışma konularına yol açtı. Milyonlarca insan WhatsApp sözleşmesinde yer alan maddelerden sonra 'WhatsApp kimin' , 'Whatsapp hangi ülkenin' sorularını araştırmaya başladı. WhatsApp uygulamasının kurulduğu yıldan bugüne her detayı öğrenmek isteyen vatandaşlar iin WhatsApp hakkında merak edilenleri bir araya topladık. İşte WhatsApp kimin, hangi ülkenin soruları başta olmak üzere uygulama hakkında diğer merak edilenler...
11.01.2021 Teknoloji
Cortana nedir?
Cortana nedir? Birçok bilgisayar kullanıcısı tarafından kullanılan fakat yine de araştırılmaya devam edilen bir yazılım olan Cortana, internette çok fazla aratılıyor. Peki tam olarak Cortana nedir? Gelin Molatik olalım...
19.11.2020 Teknoloji
Telegram nedir? Telegram özellikleri neler, nasıl kullanılır? İşte WEB girişi
Telegram nedir? Telegram özellikleri neler, nasıl kullanılır? İşte WEB girişi Sosyal medya uygulaması Twitter'da bugün en çok konuşulan konulardan biri de Telegram. Twitter kullanıcıları Telegram nedir, Telegram nasıl kullanılır sorularına cevap aramaya başladı. İşte son zamanlarında en çok merak edilen uygulamalardan biri olan Telegram hakkında merak edilenler ve bilinmesi gerekenler...
4.10.2020 Teknoloji
Telegram nedir? Telegram web sürümü var mı?
Telegram nedir? Telegram web sürümü var mı? Birçok kişi tarafından kullanılan Telegram nedir? Telegram uygulamasının web sürümü var mı? Telegram'da ne yapılır? İşte Telegram ile ilgili merak edilen soruların yanıtı.
22.11.2019 Gündem
WhatsApp Web nasıl kullanılır? WhatsApp Web'e nasıl girilir?
WhatsApp Web nasıl kullanılır? WhatsApp Web'e nasıl girilir? Dünya genelinde yaklaşık 1 milyar aktif kullanıcı sayısına ulaşan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp' ın Web versiyonu ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki WhatsApp Web nasıl kullanılır?
10.06.2019 Gündem
Cepte yerli ve milli android zamanı
Cepte yerli ve milli android zamanı Huawei’ye yasak, yerli ve milli yazılım geliştirmenin önemini yeniden gündeme getirdi. Yerli cep üreticilerimiz de Android kullanıyor. ‘Yerli işletim sistemi mümkün mü’ diye sorduk
23.05.2019 Ekonomi
Huawei'nin sonu Windows Phone'lar gibi mi olacak?
Huawei'nin sonu Windows Phone'lar gibi mi olacak? Google'ın hamlesinden sonra yeni üretilecek olan Huawei'nin akıllı telefonlarında artık Android işletim sistemi kullanılamayacak. Peki kendi işletim sistemini kullanmaya başlayacak olan Çinli teknoloji devinin sonu Windows Phone gibi mi olacak?
21.05.2019 Teknoloji Haberleri
Instagram ve Facebook'un ardından Microsoft da kapatıyor
Instagram ve Facebook'un ardından Microsoft da kapatıyor Instagram ve Facebook'un Windows Phone'lara desteği çekmesinin ardından bir kötü haber de Microsoft'tan geldi.
9.04.2019 Teknoloji
Instagram'ın ardından Facebook ve Messenger da kapatıyor!
Instagram'ın ardından Facebook ve Messenger da kapatıyor! Instagram'ın ardından Facebook ve Messenger da Windows Phone'lara destek çekme kararı aldı.
5.04.2019 Teknoloji
Instagram uygulamasını kapatıyor!
Instagram uygulamasını kapatıyor! Popüler sosyal paylaşım platformu Instagram, Windows Phone'lara uyumlu uygulamasını kapatma kararı aldı.
4.04.2019 Teknoloji
WhatsApp bazı telefonlarda çalışmayı durduracak! Peki ne yapmak gerekiyor?
WhatsApp bazı telefonlarda çalışmayı durduracak! Peki ne yapmak gerekiyor? WhatsApp eski mobil işletim sistemleri için desteğini sonlandırıyor. Facebook'a ait uygulama, Nokia S40, Android Gingerbread ve iOS 7 için desteğin sona ereceğini paylaştı.
7.12.2018 Teknoloji
Android için WhatsApp'a Özel Yanıtlama özelliği geldi
Android için WhatsApp'a Özel Yanıtlama özelliği geldi WhatsApp, Grup sohbetleri için oldukça yararlı bir özelliği kullanıma sunuyor. WhatsApp, grup sohbetlerine gelen bir mesajı gruptan bağımsız olarak göndericisine yanıtlamayı sağlayan Özel Yanıtlama özelliğini Android beta kullanıcıları için kullanıma sundu.
5.11.2018 Teknoloji
WhatsApp'a şüpheli link ve bildirim genişletme özelliği geldi
WhatsApp'a şüpheli link ve bildirim genişletme özelliği geldi WhatsApp, AppStore'da yeni bir güncelleme yayınladı ve sürüm numarasını 2.18.90'a yükseltti. Yeni güncellemeyle birlikte WhatsApp kullanıcıları şüpheli linkler konusunda uygulama tarafından uyarılacak ve aldıkları resimleri bildirim merkezinde görüntüleyebilecek.
4.09.2018 Teknoloji
WhatsApp, grup yöneticilerinin yetkilerini iyice genişletiyor
WhatsApp, grup yöneticilerinin yetkilerini iyice genişletiyor WhatsApp tüm iOS, Android ve Windows Phone kullanıcıları için Mesaj Gönder özelliğini kullanıma sundu. Grup yöneticileri artık diğer katılımcıların grup metin mesajlarını, resimlerini ve videolarını engelleyebilecek. Eğer bir yöneticiyseniz, bu ayarı Grup Bilgisi'ni açarak yapılandırabilirsiniz. Ayrıca yönetici, geceleri sohbeti kapatarak sabah yüzlerce bildirimle karşılaşmaktan kurtulabiliyor.
29.06.2018 Teknoloji
WhatsApp yakında belirli telefonlarda çalışmayı durduracak! Peki ne zaman ve ne yapmanız gerekiyor
WhatsApp yakında belirli telefonlarda çalışmayı durduracak! Peki ne zaman ve ne yapmanız gerekiyor WhatsApp eski mobil işletim sistemleri için desteğini sonlandırıyor. Facebook'a ait uygulama, Nokia S40, Android Gingerbread ve iOS 7 için desteğin sona ereceğini paylaştı.
7.12.2018 Teknoloji
WhasApp, bazı cihazlarda çalışmayı durduracak
WhasApp, bazı cihazlarda çalışmayı durduracak Bir WhatsApp sözcüsü, kullanıcıların WhatsApp'ı sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilmeleri için gerekli işletim sistemlerini açıkladı. Bu açıklamayla birlikte bir başka rapor da şirketin hangi cihazlarda çalışmayı durduracağı açıklması yapıldı. Peki bu cihazlar hangileri?
4.06.2018 Teknoloji
WhatsApp, kullanıcıları için grup tanımlama özelliğini kullanıma sunuyor
WhatsApp, kullanıcıları için grup tanımlama özelliğini kullanıma sunuyor WhatsApp, iOS, Android ve Windows Phone uygulamalarında grup özelliğini geliştirmek için uzun süredir çalışıyordu. WhatsApp, grup sohbetlerini geliştirme amacıyla grup niteliklerini ve amaçlarını netleştirmek için açıklama özelliği getiriyor.
22.02.2018 Teknoloji
WhatsApp, videoyu doğrudan uygulamada görmek için YouTube desteğini kullanıma sunuyor
WhatsApp, videoyu doğrudan uygulamada görmek için YouTube desteğini kullanıma sunuyor WhatsApp, YouTube videolarını doğrudan uygulamada görüntülemeye olanak tanıyan yeni bir önemli özellik üzerinde çalışıyordu.WhatsApp sonunda tüm iOS kullanıcıları için WhatsApp'da paylaşılan YouTube videolarını görüntüleme olanağı sunuyor.
17.01.2018 Teknoloji
WhatsApp neden açılmıyor? WhatsApp çöktü mü?
WhatsApp neden açılmıyor? WhatsApp çöktü mü? Dünyaca ünlü mobil mesajlaşma uygulaması WhatsApp'tan kötü haber geldi. WhatsApp kullanıcıları bir süredir uygulamayı kullanamıyor. Peki WhatsApp çöktü mü, WhatsApp neden çalışmıyor?
1.01.2018 Gündem
WhatsApp binlerce eski telefona desteği kesecek
WhatsApp binlerce eski telefona desteği kesecek WhatsApp, eski model cihazlardaki desteğini bu gece itibarıyla kaldıracak. Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni yıldan itibaren Windows ve Blackberry dahil olmak üzere, bazı eski işletim sistemlerinde çalışmayı durduracak. Peki hangi telefonlarda WhatsApp çalışmayacak?
31.12.2017 Teknoloji
WhatsApp Web güncellendi! Peki yeni neler var?
WhatsApp Web güncellendi! Peki yeni neler var? WhatsApp, web uygulamasını sürüm 0.2.7304'e güncelledi. Güncelleme iki önemli değişiklik getiriyor. Peki bu değişiklikler neler?
5.12.2017 Teknoloji
iPad'e özel WhatsApp sürümü geliyor
iPad'e özel WhatsApp sürümü geliyor iPad serisi için özel bir WhatsApp uygulaması hazırlanıyor. Yeni sürüm iPad'lerle uyumlu olacak ve yeni sürümle birlikte uygulamaya sesli grup araması özelliği gelecek.
14.11.2017 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Windows Phone ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.