Windows Phone 7

Windows Phone 7

Son dakika Windows phone 7 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Windows phone 7 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Windows phone 7 haber sayfamızda...

Windows Phone 7

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 195 windows phone 7 haberi bulunmuştur.
Cortana nedir?
Cortana nedir? Birçok bilgisayar kullanıcısı tarafından kullanılan fakat yine de araştırılmaya devam edilen bir yazılım olan Cortana, internette çok fazla aratılıyor. Peki tam olarak Cortana nedir? Gelin Molatik olalım...
19.11.2020 Teknoloji
WhasApp, bazı cihazlarda çalışmayı durduracak
WhasApp, bazı cihazlarda çalışmayı durduracak Bir WhatsApp sözcüsü, kullanıcıların WhatsApp'ı sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilmeleri için gerekli işletim sistemlerini açıkladı. Bu açıklamayla birlikte bir başka rapor da şirketin hangi cihazlarda çalışmayı durduracağı açıklması yapıldı. Peki bu cihazlar hangileri?
4.06.2018 Teknoloji
WhatsApp neden açılmıyor? WhatsApp çöktü mü?
WhatsApp neden açılmıyor? WhatsApp çöktü mü? Dünyaca ünlü mobil mesajlaşma uygulaması WhatsApp'tan kötü haber geldi. WhatsApp kullanıcıları bir süredir uygulamayı kullanamıyor. Peki WhatsApp çöktü mü, WhatsApp neden çalışmıyor?
1.01.2018 Gündem
WhatsApp binlerce eski telefona desteği kesecek
WhatsApp binlerce eski telefona desteği kesecek WhatsApp, eski model cihazlardaki desteğini bu gece itibarıyla kaldıracak. Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni yıldan itibaren Windows ve Blackberry dahil olmak üzere, bazı eski işletim sistemlerinde çalışmayı durduracak. Peki hangi telefonlarda WhatsApp çalışmayacak?
31.12.2017 Teknoloji
Microsoft, Windows Phone 8.1 için desteğini sonlandırdı
Microsoft, Windows Phone 8.1 için desteğini sonlandırdı Microsoft, cihazlarının neredeyse yüzde 80’inde bulunan Windows Phone 8.1 desteğini sonlandırdığını açıkladı. Bundan sonra yazılımlarda güncelleme olmayacak ve güvenlik kontrolleri gerçekleşmeyecek.
12.07.2017 Teknoloji
Whatsapp'ın çalışmayacağı telefonların tam listesi belirlendi
Whatsapp'ın çalışmayacağı telefonların tam listesi belirlendi Whatsapp'tan kullanıcılarına kötü bir haber geldi. Whatsapp mobil haberleşme aracı artık bazı model telefonlarda hiçbir şekilde çalışmayacak. Son tarih ise 30 Haziran 2017... Milyonlarca insanın merak ettiği Whatsapp'ın çalışmayacağı telefonların tam listesi belirlendi. İşte o liste...
6.03.2017 Gündem
WhatsApp o telefonlara desteğini çekiyor
WhatsApp o telefonlara desteğini çekiyor WhatsApp, bundan sonra işletim sistemi sürümü eskide kalan ve artık güncelleme almayan akıllı telefonlar için desteğini çekecek.
2.01.2017 Teknoloji
Japonya’dan Gelen Nuans Neo Microsoft’a Göz Kırpıyor!
Japonya’dan Gelen Nuans Neo Microsoft’a Göz Kırpıyor! Windows 10 Mobile çalıştıran akıllı telefonları yeni geldi henüz üçüncü parti şirketlerden yeni işletim sistemine bir destek gelmedi derken Nuans Neo uzaklardan göz kırptı. Bu aslında büyük bir sürpriz değil...
2.12.2015 Teknoloji
Windows Mobile Çöpe Mi Gidiyor?
Windows Mobile Çöpe Mi Gidiyor? Microsoft'un akıllı telefon işletim sistemi tarihe karışacak gibi. Windows Mobile yerine başka çözümler aranıyor...
8.07.2015 Teknoloji
Amazon Akıllı Telefon için Kolları Sıvadı
Amazon Akıllı Telefon için Kolları Sıvadı Microsoft'ta Windows Phone genel müdürlüğünü yapan Charlie Kindel'ı transfer eden Amazon'un akıllı telefon üretme isteği olduğu doğrulanmış oldu.
4.04.2013 Teknoloji
Windows Phone 8’e FM Radyo Özelliği Geliyor!
Windows Phone 8’e FM Radyo Özelliği Geliyor! Windows Phone 7’de aktif olan FM Radio özelliği, kullanıcıların yoğun isteği üzerine WP 8 güncellemesinde yer alacak.
1.04.2013 Teknoloji
Google Not Alma Servisi Keep'i Duyurdu
Google Not Alma Servisi Keep'i Duyurdu Teknoloji dünyasının nabzını tutan Tamindir Gündem, en popüler teknoloji haberlerini sizlerle buluşturmaya devam etmekte.
27.03.2013 Teknoloji
ESET, CeBIT 2013’te
ESET, CeBIT 2013’te ESET, CeBIT’te yeni mobil kimlik doğrulama uygulaması ESET Secure Authentication’i tanıtıyor
6.03.2013 Teknoloji
Windows Phone Kullanıcılarının Dikkatine!
Windows Phone Kullanıcılarının Dikkatine! Telefonunuz ile ilgili sıkıntı yaşıyor musunuz?
6.03.2013 Teknoloji
Samsung kullananlara güncelleme müjdesi!
Samsung kullananlara güncelleme müjdesi! Samsung'un bu ceplerinden birine sahipseniz, güncelleme için kara kara düşünmenize gerek kalmadı!
25.12.2012 Teknoloji
Tamindir Oyun Gündemi 26. Bölüm
Tamindir Oyun Gündemi 26. Bölüm Tamindir Oyun Gündemi'nin bir yeni bölümü ile daha haftanın en yeni oyun haberlerini sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Bu hafta oyun dünyasında yaşanan gelişmelerde popüler haber başlıkları şun şekildeydi: Dota 2 Tabletlere Geliyor, Dark Souls 2 Duyuruldu, Valve'ın Oyun Konsolu Açıklandı, Resident Evil 6'ya Yeni Oyun Modları, Dead Space 4 Duyuruldu, God of War Ascension Türkçe ve GTA San Andreas Playstation 3'e Geliyor idi.
12.12.2012 Teknoloji
Nokia Lumia 920, 2.5 Milyon Satabilir!
Nokia Lumia 920, 2.5 Milyon Satabilir! Nokia'nın Windows Phone 8 tabanlı yeni amiral gemisi Lumia 920, Çinli kaynaklara göre 2.5 milyonu aşan bir siparişe ulaşmış olabilir. İşte Lumia 920 tarafına bir göz atalım.
26.11.2012 Teknoloji
Windows Phone 8 tanıtıldı, işte yenilikler!
Windows Phone 8 tanıtıldı, işte yenilikler! Microsoft, Windows Phone 8'i ve onun tüm özelliklerini resmi olarak tanıttı! İşte yeni Windows Phone
30.10.2012 Teknoloji
ÜNLÜLERiN ‘CEBiNDE’ NE VAR?
ÜNLÜLERiN ‘CEBiNDE’ NE VAR? Akıllı telefonlar, artık hemen herkes için hayatın vazgeçilmezi.
16.09.2012 Cadde
Microsoft'un Yeni Logosu Yayınlandı!
Microsoft'un Yeni Logosu Yayınlandı! Microsoft'un yeni logosu yayınlandı. Yazılım devinin, cesur çıkışından sonra paylaştığı logoyu bakalım beğenecek misiniz?
24.08.2012 Populer Bilim
Android Hızını Aldı Gidiyor
Android Hızını Aldı Gidiyor Akıllı telefon işletim sistemi pazarında son yılların yükselen trendi olan ve Google tarafından geliştirilen Android, son rakamlara göre arayı iyice açmaya başladı.
13.08.2012 Teknoloji
İşler Microsoft'un istediği gibi gitmiyor
İşler Microsoft'un istediği gibi gitmiyor Büyük umutlarla girdiği akıllı cihaz piyasasında istediğini bulamayan şirket, sonuçtan memnun değil.
6.07.2012 Teknoloji
Microsoft'un "yay" sanal klavye planı
Microsoft'un "yay" sanal klavye planı Microsoft, bu ilginç klavye ile ceplerde tek elle yazı yazmayı kolaylaştırmayı amaçlıyor!
4.07.2012 Teknoloji
Apple’ın kurucusu Wozniak: Evde internetim yok
Apple’ın kurucusu Wozniak: Evde internetim yok Teknoloji devi Apple’ın kurucularından Steve Wozniak, evinde internet bağlantısı bulunmadığını açıkladı.
13.05.2012 Gündem
Galaxy S III'e 10 alternatif!
Galaxy S III'e 10 alternatif! Samsung'un yeni cebi Galaxy S III sizin için fazla "popüler" ise, bu alternatifler tam size göre!
8.05.2012 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Windows Phone 7 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.