Anbean kaydedildi! Ergan Dağı'nda 'yarasa adam uçuşu' nefes kesti
Anbean kaydedildi! Ergan Dağı'nda 'yarasa adam uçuşu' nefes kesti Erzincan Ergan Dağı Kayak Merkezinde gerçekleştirilen wingsuit atlayışı nefesi kesti. Wingsuit (yarasa adam uçuşu) sporcusu İrlandalı Michael Moran'ın yaptığı atlayış ve yaklaşık 220 kilometre hıza ulaştığı anlar aksiyon kameralarıyla görüntülendi.
3.02.2024 Haberler
Wingsuit Uçuşu Nedir, Nasıl Yapılır? Wingsuit Tehlikeli Mi?
Wingsuit Uçuşu Nedir, Nasıl Yapılır? Wingsuit Tehlikeli Mi? Yüksek bir uçurumdan ya da uçaktan atlayarak gerçekleştirilen bir spor dalı olan wingsuit, aşırı adrenalinli ve zevkli olmasına rağmen en tehlikeli hava sporu olarak bilinmektedir. Wingsuit uçuşu nedir, nasıl yapılır? Wingsuit tehlikeli mi tüm detaylarıyla derledik.
11.01.2022 Eğitim
Fethiye'de iki paraşütün çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı
Fethiye'de iki paraşütün çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen 21. Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivalinde wingsuit (yarasa adam uçuşu) yapan pilot ile tandem (ikili) pilotun çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.
24.10.2021 Haberler
Ermenek'te wingsuit pilotu, 1530 metreden atladı
Ermenek'te wingsuit pilotu, 1530 metreden atladı  Karaman'ın Ermenek ilçesinde atlayış sporcusu Cengiz Koçak, 1530 metre yükseklikten wingsuit (havadaki düşüş hızını yavaşlatan özel kıyafet) ile atlayıp, yaklaşık 1,5 kilometre uçtuktan sonra paraşütlü barajın kenarına indi. O anlar ise kameralara yansıdı. 
23.09.2020 Tatil
Ermenek'te wingsuit ve yamaç paraşütü heyecanı
Ermenek'te wingsuit ve yamaç paraşütü heyecanı Karaman'ın Ermenek ilçesinde, sporcular Cengiz Koç ve Ferdi Toy, yamaç paraşütü ve wingsuit (havadaki düşüş hızını yavaşlatan özel kıyafetle) uçuş yaptı. Uçuş için Ermenek'in yeni bir rota olduğunu belirten Cengiz Koçak, ''Ermenek doğa sporları açısından baraj gölü, dağlar, orman, çevresindeki uçurumlar ve kanyonları ile doğa sporlarına ev sahipliği yapabilecek çok özel bir yer'' dedi. 
7.09.2020 Tatil
Hızı saatte 200 kilometreyi aşan "yarasa atlayışı" nefesleri kesti
Hızı saatte 200 kilometreyi aşan "yarasa atlayışı" nefesleri kesti Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde 41'incisi düzenlenen "Uluslararası Kültür ve Doğa Sporları Şenlikleri"nde, sporcu Cengiz Koçak'ın sarp kayalıkların bulunduğu platformdan yaptığı "wingsuit" atlayışı nefesleri kesti. Base Jump ve Wingsuit sporcusu Koçak: "Atladıktan iki saniye sonra suitin içine dolan havayla artık aşağıya doğru süzülünce hızınız 200 kilometreye çıkıyor. Bu süreçten sonra gökyüzünde birçok şeye odaklanıyorsunuz ama ben daha çok rüzgara odaklandım. Çünkü rüzgar bir ara şiddetlendi, o rüzgarı iyi kullanmazsanız zarar verir" dedi.
3.07.2020 Tatil
Saatte 200 kilometre hızla geçip gitti
Saatte 200 kilometre hızla geçip gitti Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde gerçekleşen 'wingsuit' (yarasa adam) ve 'base jump' atlayışlarının üçüncü gününde, 'yarasa adamlar' 200 kilometre hızla uçarken, aşağıda bulunan bir trafik polisi ile aynı karede buluşunca ilginç görüntüler ortaya çıktı. 12 ülkeden 19 sporcunun katıldığı Kemaliye Kültür ve Doğa Sporları Şenliği'nin bir ayağı olan 'Kemaliye Sırat on Fırat wingsuit ve base jump' etkinliğinin üçüncü gününde, yarasa adamların uçuşları beğeni topladı. Sabah erken saatlerde düzenlenen atlayışları izlemek için çok sayıda yerli ve yabancı turist alanda toplandı. Çevrede güvenlik amaçlı bulunan bir trafik polisi ile yaklaşık 1000 metre yükseklikten atlayarak 200 kilometre hızla uçuş yapan yarasa adamlar ile aynı fotoğraf karesinde buluşunca, ilginç bir görüntü oluştu.
11.09.2019 Yaşam
300 metre yüksekten kendilerini boşluğa bıraktılar
300 metre yüksekten kendilerini boşluğa bıraktılar Dünyanın en tehlikeli sporlarından sayılan 'yarasa elbise ile uçuş' dünya şampiyonası Çin'in Hunan eyaletinde yapıldı. Üçüncüsü düzenlenen yarışmada, yarışmacılar 300 metreden atlayarak sadece kıyafetleri yardımıyla havada süzüldü.
11.09.2019 İlginç Videolar
Türkiye'de bir ilk!
Türkiye'de bir ilk! Türkiye'de ilk ikili wingsuit uçuşunu gerçekleştiren Jak ve Miles'ın muhteşem şovu karşınızda.
6.08.2014 Diğer Sporlar