Woody Allen

Woody Allen

Son dakika Woody Allen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Woody Allen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Woody Allen haber sayfamızda...

Woody Allen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 538 woody allen haberi bulunmuştur.
90 yaşındaki oyuncu Michael Caine'e göre uzun yaşamın üç sırrı!
90 yaşındaki oyuncu Michael Caine'e göre uzun yaşamın üç sırrı! Yaklaşık 70 yıllık kariyerinde 160'tan fazla filmde rol alan Michael Caine, 1986'da gösterime giren 'Hannah and Her Sisters' ve 1999 yapımı 'The Cider House Rules' ile 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' Oscar'ını kazandı. Academi Ödülleri'nde dört de adaylığı bulunan 90 yaşındaki İngiliz aktör, uzun ve mutlu bir yaşamın üç sırrını paylaştı.
26.09.2023 Cadde
Altın Aslan’da feminizm zaferi
Altın Aslan’da feminizm zaferi 80. Venedik Film Festivali’nde Altın Aslan’ı, Yorgos Lanthimos’un festival süresince favori gösterilen filmi “Poor Things” kazandı. Yeni bir Frankenstein yorumu olarak nitelendirilen yapım, feminist söylemi ve Emma Stone’un performansıyla Oscar’ın da favorilerinden olacak.
11.09.2023 Kültür Sanat
Allen ve Polanski’ye ‘taciz’ protestosu
Allen ve Polanski’ye ‘taciz’ protestosu Woody Allen’ın “Coup de Chance” ve Roman Polanski’nin “The Palace” adlı yeni filmlerinin 80. Venedik Film Festivali’nde yer alması protestoları da beraberinde getirdi.
6.09.2023 Kültür Sanat
Evlat edindiği kızıyla evlenmişti! Woody Allen festivalde protesto edildi
Evlat edindiği kızıyla evlenmişti! Woody Allen festivalde protesto edildi Mia Farrow'la evliyken evlatlık kızı Soon Yi Previn'le aşk yaşamaya başlayan Woody Allen, olayın duyulmasından beş yıl sonra evlenmişti. Woody Allen, eşi Soon Yi Previn ve kızlarıyla birlikte Venedik film festivaline katıldı. Allen, son filminin prömiyeri sırasında protesto edildi.
6.09.2023 Cadde
Polanski ile Allen’a davet tartışma yarattı
Polanski ile Allen’a davet tartışma yarattı 80.Venedik Film Festivali’nin programı açıklandığından beri kadim bir tartışma yeniden gündeme geldi.
27.07.2023 Kültür Sanat
Acını yara bandı yap
Acını yara bandı yap “The Flash” geçmişi değiştirmenin sonuçları üzerine hem eğlenceli hem de duygusal bir süper kahraman(lar) hikâyesi anlatıyor. Filmin hayli matrak bir finali olduğunu da ekleyelim.
16.06.2023 Kültür Sanat
Oscar ödüllü Cate Blanchett: Oyunculuğu bırakmaya çalışıyorum!
Oscar ödüllü Cate Blanchett: Oyunculuğu bırakmaya çalışıyorum! 2004 yapımı Martin Scorsese imzalı 'The Aviator' (Göklerin Hakimi) ve 2013 yapımı Woody Allen filmi 'Blue Jasmine' (Mavi Yasemin) ile Oscar ödülü kazanan Cate Blanchett, 33 yıllık kariyerine dair çarpıcı açıklamalara imza attı. Daha önce verdiği bir röportajda ülkesine geri dönmeyi hayal ettiğini söyleyen Avustralyalı oyuncu, 'emeklilik' itirafıyla adından söz ettirdi.
22.05.2023 Cadde
Çocukken de yıldızlardı
Çocukken de yıldızlardı Bugün sinemanın tanınmış birçok yıldızı, bir zamanların çocuk oyuncusuydu.
23.04.2023 Kültür Sanat
Görüntü yönetmeninin ölümüne sebep olmuştu! 'Eğitim sırasında telefonla konuşuyordu'
Görüntü yönetmeninin ölümüne sebep olmuştu! 'Eğitim sırasında telefonla konuşuyordu' ABD'li oyuncu Alec Baldwin, 'Rust' filminin çekimleri sırasında, elindeki kurusıkı tabancadan çıkan mermilerle Halyna Hutchins'in ölümüne sebep olmuştu. Trajik olayın yankıları üzerinden bir yıldan fazla süre geçmesine rağmen devam ederken, Santa Fe'deki savcılar ünlü isim hakkında resmi olarak suç duyurusunda bulundu. Mahkemeye verilen belgelerde yer alan detaylar ise kısa sürede tüm dünyada gündem oldu.
2.02.2023 Cadde
Sette görüntü yönetmenini vurmuştu! 'Kasıtsız adam öldürmek' ile suçlanan oyuncuyu neler bekliyor?
Sette görüntü yönetmenini vurmuştu! 'Kasıtsız adam öldürmek' ile suçlanan oyuncuyu neler bekliyor? ABD'li oyuncu Alec Baldwin, 'Rust' filminin çekimleri sırasında, elindeki kurusıkı tabancadan çıkan mermilerle Halyna Hutchins'in ölümüne sebep olmuştu. Trajik olayın yankıları üzerinden bir yıldan fazla süre geçmesine rağmen devam ederken, geçtiğimiz gün Baldwin'in 'kasıtsız adam öldürmek' ile suçlanacağı açıklandı. Aktörün önümüzdeki 10 gün içinde açılması gereken davada suçlu bulunması halinde neler olabileceği ise mercek altına alındı. Öte yandan, ünlü ismin avukatından da açıklama geldi.
21.01.2023 Cadde
Scarlet Johansson: Her zaman arzu nesnesi kadını oynadım, bunun için yetiştirildim!
Scarlet Johansson: Her zaman arzu nesnesi kadını oynadım, bunun için yetiştirildim! 'Lucy', 'Jojo Rabbit' ve 'Ghost in the Shell' gibi yapımlarda yer alan Hollywood yıldızı Scarlett Johansson, katıldığı bir podcast programında ekibinin oyunculuk kariyerinin başında kendisini 'sarışın bomba' rollerini üstlenmesi için yetiştirdiğini fark ettiğini itiraf etti. Konuyla ilgili "Her zaman arzu nesnesini oynuyordum" diyen Johansson, Marvel Evreni'ndeki 'Black Widow' rolüyle ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
15.12.2022 Cadde
Harvey Weinstein'ın tacizleri beyazperdede! Ashley Judd kendini oynayacak
Harvey Weinstein'ın tacizleri beyazperdede! Ashley Judd kendini oynayacak Dünyaca ünlü yapımcı Harvey Weinstein'ın, taciz ettiği kadınların konuşması ile yıllarca süren skandal ortaya çıkmış ve #MeToo akımı başlamıştı. Bu akım, bir Hollywood filmine dönüştü. Weinstein'ın tacizine uğrayan ünlülerden olan Ashley Judd, yapımda kendini oynayacak. 54 yaşındaki oyuncu, "Her şeyden önce kız kardeşlerimi bilgilendirmek ve onlara cesaretlerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum" açıklamasında bulundu.
16.10.2022 Cadde
Scarlett Johansson: 'Yaşlı' olduğumu düşündükleri için cinselleştirildim!
Scarlett Johansson: 'Yaşlı' olduğumu düşündükleri için cinselleştirildim! 'Lucy', 'Jojo Rabbit' ve 'Ghost in the Shell' gibi yapımlarda yer alan Hollywood yıldızı Scarlett Johansson, katıldığı bir podcast programında kariyerinin ilk yıllarına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yönetmen ve senaristlerin aslında olduğundan 'daha yaşlı' olduğunu düşündükleri için istediği rolleri oynayamadığını açıklayan aktris, yine bu sebepten dolayı 'cinselleştirildiğini' söyledi.
12.10.2022 Cadde
Woody Allen jübilesini Paris’te yapıyor
Woody Allen jübilesini Paris’te yapıyor Woody Allen, evlatlık kızı Dylan Farrow’u taciz suçlaması gündeme geldiğinden beridir çoğu sinemaseverin gönlünden silinip gitmişti.
22.09.2022 Kültür Sanat
Alec Baldwin: Setteki herkes o gün ne olduğunu biliyor!
Alec Baldwin: Setteki herkes o gün ne olduğunu biliyor! ABD'li oyuncu Alec Baldwin, YouTube programı 'The Chris Cuomo Project'e katılarak, 'Rust' filmindeki görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne sebep olduğu kazayla ilgili konuştu. FBI raporlarında aksi belirtilmesine rağmen tetiği kendisinin çekmediği konusunda ısrar eden Baldwin, medya kanallarını 'haksız ve ele geçirilmiş' olarak tanımlayarak; o gün sette olan herkesin ne olduğunu bildiğini iddia etti. İşte detaylar...
18.08.2022 Cadde
Hilaria Baldwin: Düşmanları, Alec Baldwin'i yok etmeye çalışıyor
Hilaria Baldwin: Düşmanları, Alec Baldwin'i yok etmeye çalışıyor Dünyaca ünlü ABD'li oyuncu Alec Baldwin, 'Rust' filmindeki görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne sebep olduğu için hala zor durumdayken, çocuk istismarıyla suçlanan ve evlatlık aldığı kızıyla evlenen yönetmen Woody Allen ile röportaj yaptığı için tepki çekmişti. Zor günler geçiren aktörün eşi ve altı çocuğunun annesi Hilaria Baldwin, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda "düşmanlarının Alec'i yok etmeye çalıştığını" iddia ederek, eşine destek oldu.
29.07.2022 Cadde
Alec Baldwin ve Woody Allen'ın röportajı tepki çekti
Alec Baldwin ve Woody Allen'ın röportajı tepki çekti ABD'li oyuncu Alec Baldwin, 'Rust' filmindeki görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne sebep olduğu için hala zor durumdayken; evlatlık kızı Dylan Farrow tarafından istismarla suçlanan yönetmen Woody Allen ile röportaj yaptığı için eleştiri oklarının hedefi oldu. Sosyal medya kullanıcıları, Baldwin'e sert bir şekilde tepki gösterdi. İşte detaylar...
30.06.2022 Cadde
Yaşlılığın ne olduğunu bilir misiniz?
Yaşlılığın ne olduğunu bilir misiniz? Gaspar Noé yeni filmi “Vortex”te merkezine hasta bir çifti alarak seyirciyi yaşlılık ve ölüm üzerine zorlu bir sınava davet ediyor
15.05.2022 Kültür Sanat
Ya kahramanınız bir canavarsa?
Ya kahramanınız bir canavarsa? Cinsel istismar suçlamalarıyla yargılanan ünlü oyuncu Bill Cosby "teknik" bir detay sonrası serbest kalmıştı. Emmy ödüllü yönetmen W. Kamau Bell, "We Need to Talk About Cosby" belgeseliyle bizleri canavar çıkan kahramanlarımız hakkında konuşmaya davet diyor.
3.01.2022 Kültür Sanat
Usta oyuncu Sezai Aydın neden öldü? Sezai Aydın kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Usta oyuncu Sezai Aydın neden öldü? Sezai Aydın kimdir, kaç yaşında ve nereli? Oyuncu Sezai Aydın koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Onlarca film ve dizide rol alan sanatçının vefatı sevenlerini üzerken "Sezai Aydın kimdir, kaç yaşında ve neden vefat etti?" soruları artmaya başladı.
20.12.2021 Cadde
Gördüğün rüyalar kâbusa dönüşürse
Gördüğün rüyalar kâbusa dönüşürse Edgar Wright, “Dün Gece Soho’da”yı sürekli vites artırdığı bir engel atlama parkuru gibi düşünüyor ve seyircinin neyle karşılaşacağını tahmin etmesini zorlaştırıyor
12.11.2021 Kültür Sanat
Camille Saviola hayatını kaybetti
Camille Saviola hayatını kaybetti 'Star Trek' dahil birçok popüler dizinin yıldızı ve Broadway oyuncusu Camille Saviola, 71 yaşında hayatını kaybetti.
30.10.2021 Cadde
Stand-up nedir? En ünlü stand-up sanatçıları
Stand-up nedir? En ünlü stand-up sanatçıları Günümüzde sahne sanatları git gide artıyor ve farklı özellikler kazanıyor. Bunlar arasında biri var ki bizi çok ama çok güldürüyor. Adı da stand-up! Peki nedir bu stand-up?
Ebeveynlerini aklama savaşı
Ebeveynlerini aklama savaşı Ruslara casusluk yapmaktan 1953 yılında ABD’de idam edilen Rosenberg çiftinin oğulları, anne ve babalarının suçsuzluklarını ispat etmek için savaş veriyor
11.07.2021 Dünya
Uğur Yücel kimdir, kaç yaşında, nereli? Uğur Yücel dizileri, filmleri nelerdir? İşte biyografisi...
Uğur Yücel kimdir, kaç yaşında, nereli? Uğur Yücel dizileri, filmleri nelerdir? İşte biyografisi... Başarılı oyunculuğuyla tanınan Uğur Yücel, TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda adlı diziye konuk oluyor. Vahit Karahanoğlu karakterini canlandıracak olan Uğur Yücel kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Uğur Yücel diziler ve filmleri nelerdir? İşte Uğur Yücel biyografisi haberimizde...
9.04.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Woody Allen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.