World Of Warcraft

World Of Warcraft

Son dakika World of Warcraft haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan World of Warcraft gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan World of Warcraft haber sayfamızda...

World Of Warcraft

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 164 world of warcraft haberi bulunmuştur.
Nehirdeki şişenin çözülemeyen gizemi! 'Bulunabilirim' mesajının peşine düştüler
Nehirdeki şişenin çözülemeyen gizemi! 'Bulunabilirim' mesajının peşine düştüler Her zamanki gibi yine aynı bölgede arama yapıyorlardı. Hazine ve mücevher peşindeyken nehir kıyısında duran bir şişe dikkatlerini çekti. Hızlıca gidip açtıkları şişenin içindeki not ise şişenin kendisinden daha da gizemliydi. Dört mısralık bir şiirin peşine düşen hazine avcılarının notun sırrını çözmek için ise önlerinde iki seçenek var.
16.08.2023 Dünya
'Metaverse kara para aklama merkezi olabilir'
'Metaverse kara para aklama merkezi olabilir' Uzmanlar, suç örgütlerinin sanal evren Metaverse'te kara para aklayarak milyarlar kazanabileceği uyarısında bulundu.
16.04.2022 Dünya
Dijital oyunda rekor kırılıyor
Dijital oyunda rekor kırılıyor Sömestir ve kar yağışının birleşmesi dijital oyunlara oynanma rekoru kırdırıyor. Mobil, bilgisayar ve konsoldaki pek çok oyun çocuk ve gençleri cezbederken, yetişkinlerin de oynama süresi artıyor. Günde 4 saatten fazla oyun oynayan var.
29.01.2022 Ekonomi
Blizzard'ın satışı Sony hisselerini vurdu
Blizzard'ın satışı Sony hisselerini vurdu PlayStation'ın en büyük rakibi olan Microsoft'un oyun yayıncısı Activision Blizzard'ı satın alması Sony Group hisselerine satış getirdi. Sony hisseleri Tokyo Borsası'nda yüzde 13'e varan oranda değer kaybetti.
19.01.2022 Uzmanpara
Metaverse kanunları yazıldı mı?
Metaverse kanunları yazıldı mı? Metaverse’de maruz kalınan siber suçlara karşı hukuki zeminde hak aramak mümkün mü? Bilişim hukuku uzmanı avukatlara sorduk.
16.01.2022 Pazar
Matrix gerçek mi oluyor?
Matrix gerçek mi oluyor? Matrix serisinin bu hafta vizyona girecek yeni filmi vesilesiyle ‘metaverse’ tartışmalarının odağındaki “Matrix gerçek mi oluyor?” sorusuna yanıt arıyoruz.
19.12.2021 Pazar
Mmo Nedir? Mmo Türü Oyunlar Nelerdir?
Mmo Nedir? Mmo Türü Oyunlar Nelerdir? Dünya çapında artık oyun çeşitleri dendiği vakit MMO ön plana çıkmaktadır. Teknolojinin her geçen gün gelişmesi ile beraber internet üzerinden milyonlarca oyuncu ortak şekilde bu seçenekleri değerlendiriyor. Peki, MMO nedir? MMO türü oyunlar nelerdir tüm detayları ile derledik.
19.08.2021 Oyun
2020’de oyun dünyasında neler oldu? PUBG Mobile, Call of Duty: Warzone, World of Warcraft...
2020’de oyun dünyasında neler oldu? PUBG Mobile, Call of Duty: Warzone, World of Warcraft... 2020 yılı, pandeminin de etkisi nedeniyle oyunlara daha fazla ilgi gösterilen bir yıl oldu. E-spor oyunları başta olmak üzere oyunlar arasında artan rekabet, büyük beklenti yaratan oyunların da piyasaya sunulması, 2020 yılının oyun sektörü için oldukça verimli geçmesini sağladı.
30.12.2020 Teknoloji
Mustafa Cengiz'den Beşiktaş'a Mensah göndermesi...
Mustafa Cengiz'den Beşiktaş'a Mensah göndermesi... Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz verdiği bir özel röportajda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Cengiz, Mensah transferini 19:05'te açıklayan Beşiktaş'a da imalı bir göndermede bulundu.
19.08.2020 Galatasaray
Bir oyun monitöründe hangi özelliklere bakılmalı?
Bir oyun monitöründe hangi özelliklere bakılmalı? Sürekli gelişen ve değişen bir oyun dünyasındayız. Yeni oyun özelliklerine uyumlu bilgisayar teknolojileri de buna paralel olarak gelişmekte. Oyunlardaki yapay zeka, grafikler, tasarımlar ve ses efektleri, her yeni oyun sürecinde kullanılan donanımların oyuna uyumlu olması beklentisini yüksek kılıyor
10.07.2020 Teknoloji
World of Warcraft Shadowlands Koleksiyoncu Sürümü Detayları Açıklandı
World of Warcraft Shadowlands Koleksiyoncu Sürümü Detayları Açıklandı Blizzard Entertainment tarafından Twitch ve YouTube üzerinden gerçekleştirilen canlı yayında dünyaca ünlü çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu World of Warcraft'ın yakında gelecek Shadowlands içeriklerine göz atıldı ve genişleme paketinin koleksiyoncu sürümü World of Warcraft Yönetici Yönetici Yapımcısı John Hight tarafından görücüye çıkarıldı.
9.07.2020 Oyun
Ünlü Twitch yayıncısı Reckful hayatını kaybetti!
Ünlü Twitch yayıncısı Reckful hayatını kaybetti! World of Warcraft'ın en ünlü yayıncılarından biri olan ve Reckful adıyla bilinen Byron Bernstein, 31 yaşında hayatını kaybetti. Reckful'un ölüm sebebinin intihar olduğu düşünülüyor...
4.07.2020 Oyun
Yarıyıl tatili oyuna yaradı
Yarıyıl tatili oyuna yaradı Dijital oyuna ilgi yarıyıl tatilinde arttı. Bu dönemde pek çok oyun da yeni özelliğini duyurdu. Mobile ilgi artarken, Türkiye’de en çok oynanan oyunlar PUBG Mobile, Call of Duty, Kelime Gezmece, 101 Okey plus şeklinde sıralandı
30.01.2020 Ekonomi
Onno Tunç panelle anılıyor
Onno Tunç panelle anılıyor Beste ve düzenlemeleriyle Türk pop müziğine yön veren sanatçılar arasında yer alan Onno Tunç, 4-6 Şubat tarihlerinde İTÜ Maçka Kampüsü Dr. Erol Üçer Müzik İleri Araştırmaları Merkezi'nde (MİAM) gerçekleşecek panellerle anılıyor.
29.01.2020 Kültür Sanat
En fazla savaş oyunu oynuyoruz
En fazla savaş oyunu oynuyoruz Üniversite öğrencileri ve profesyonel oyun oynayanlar arasında yapılan ‘İnternet Oyun Oynama Bozukluğu’ araştırmasında, savaş oyunları ilk sırada, kelime oyunu ve okey ikinci sırada yer alıyor
27.08.2019 Gündem
World of Warcraft Classic geliyor! İşte çıkış tarihi
World of Warcraft Classic geliyor! İşte çıkış tarihi Dünyaca ünlü popüler oyun World of Warcraft'ın 15. yılına özel yayınlanacak olan World of Warcraft Classic'in çıkış tarihi belli oldu.
15.05.2019 Oyun Dunyasi
Fortnite yüzünden 200 boşanma davası açıldı
Fortnite yüzünden 200 boşanma davası açıldı Fortnite, yüzünden bu yıl içinde sadece İngiltere'de 200 boşanma davası açıldı. Davalardan boşanma nedeni olarak Fortnite yüzünden uzlaşamamak gösterildi.
17.09.2018 Oyun
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den eSpor açıklaması
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den eSpor açıklaması Daha önce bilgisayar oyunları oynadığını söyleyen Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Habertürk'e verdiği röportajda eSpor dünyası hakkında yeni açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 E-Spor
ABD’li oyun firması Bungie ile Çinli NetEase Games arasında 100 milyon dolarlık imza!
ABD’li oyun firması Bungie ile Çinli NetEase Games arasında 100 milyon dolarlık imza! Halo ve Destiny serisinin geliştiricisi Bungie, birkaç gün önce NetEase Games ile 100 milyon dolarlık bir ortaklık imzaladı.
1.07.2020 E-Spor
World Of Warcraft'ın para birimi, Venezuela'nın parasından 7 kat daha değerli
World Of Warcraft'ın para birimi, Venezuela'nın parasından 7 kat daha değerli Venezuela'nın para birimi olan bolivar, Haziran ayında reform öncesinde küresel pazarda büyük değer kaybetti. World of Warcraft'ın oyun içi para birimi, Bolivar'dan artık yedi kat daha değerli.
9.05.2018 Teknoloji
Razer Naga Trinity incelemesi: Çok yönlü oyuncu faresi
Razer Naga Trinity incelemesi: Çok yönlü oyuncu faresi Razer Naga Trinity, genellikle farklı oyun türler arasında geçiş yapmayı sevenler için ideal bir fare. Değiştirilebilir yan plakalar oyuncular için harika birer ek. Biz de Razer Naga ailesinin son üyelerinden Trinity’yi sizleri için detaylı inceledik.
2.04.2018 Teknoloji
"Aslını inkar eden haramzadedir"
"Aslını inkar eden haramzadedir" Başkan Mustafa Cengiz, kulübün temelinin Galatasaray Lisesi olduğunu söyledi ve ekledi: "Aslını inkar eden haramzadedir"
1.07.2020 Futbol
Gaming İstanbul sona erdi! Peki GIST ile ilgili akılda kalanlar neler?
Gaming İstanbul sona erdi! Peki GIST ile ilgili akılda kalanlar neler? Türkiye’nin tek uluslararası dijital eğlence ve oyun fuarı olan Gaming İstanbul (GİST) sona erdi. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen fuara katılınlarına sayısı geçen seneye oranla yüzde 35 arttı. Bunun dışında Gamescom veya E3 gibi büyük fuarlardagördüğünüz büyük oyun şirketleri de fuarda ev sahipliği yaptı. GIST notlarım kısaca şu şekilde…
5.02.2018 Oyun
Destiny 2 için yeni bir oynanış videosu yayınlandı
Destiny 2 için yeni bir oynanış videosu yayınlandı Blizzard’ın oyun platformu Battle.net üzerinden erişilebilecek Destiny 2 için yeni bir oynanış videosu yayınlandı.
22.05.2017 Teknoloji
World of Warcraft Oyunu Küllerinden Doğdu
World of Warcraft Oyunu Küllerinden Doğdu World of Warcraft oyunu tam hız devam
17.10.2016 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

World Of Warcraft ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.