Wwe

Wwe

Son dakika WWE haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan WWE gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan WWE haber sayfamızda...

Wwe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 102 wwe haberi bulunmuştur.
Dwayne Johnson yeni filminde dövüşçü olacak
Dwayne Johnson yeni filminde dövüşçü olacak 'The Rock' olarak bilinen Hollywood yıldızı Dwayne Johnson'ın yeni rolü belli oldu. 51 yaşındaki ABD'li aktör, yeni projesinde UFC şampiyonunu canlandıracak.
14.12.2023 Cadde
Efsane güreşçi Rey Mysterio Galatasaray taraftarı olduğunu açıkladı!
Efsane güreşçi Rey Mysterio Galatasaray taraftarı olduğunu açıkladı! Dünyaca ünlü Amerikan Güreşçisi Rey Mysterio Galatasaray taraftarı olduğunu açıkladı
18.08.2022 Galatasaray
Ünlü sporcu Valerie Loureda'dan tarihi anlaşma!
Ünlü sporcu Valerie Loureda'dan tarihi anlaşma! Amerikalı dövüşçü ve aynı zamanda model olan Valerie Loureda tarihi bir anlaşmaya imza attı.
2.07.2022 Magazin
Taha Akgül, Oslo'da üçüncü dünya şampiyonluğu için mindere çıkacak
Taha Akgül, Oslo'da üçüncü dünya şampiyonluğu için mindere çıkacak Norveç'in başkenti Oslo'da düzenlenecek Dünya Güreş Şampiyonası'nda mücadele edecek Taha Akgül, kariyerindeki üçüncü dünya şampiyonluğuna ulaşmak için mindere çıkacak.
1.10.2021 Güreş
Amerikan Güreşi'ne damga vuran kadınlar
Amerikan Güreşi'ne damga vuran kadınlar 2000’lerin başında, ülkemizde oldukça meşhur olan Amerikan Güreşi birçok kişiyi ekran başına topluyordu. Genelde erkeklerin yaptığı bilinse de ringe kadınlar da çıkıyor ve en az erkekler kadar da başarılar. Bizler de Amerikan Güreşi’ne damga vuran kadın güreşçilere Molatik olduk.
30.09.2021 Spor
Son dakika haberi - Ünlü WWE güreşçisi açıkladı! 'Playboy modeli olmak istiyorum'
Son dakika haberi - Ünlü WWE güreşçisi açıkladı! 'Playboy modeli olmak istiyorum' Amerikan Güreşi'nin (WWE) ünlü yıldızlarından Chelsea Green, güreş sonrası planlarında Playboy modeli olmak yer aldığını açıkladı.
13.05.2021 Güreş
WWE'nin bizlerden sakladığı sırları
WWE'nin bizlerden sakladığı sırları Flash TV ile hayatımıza girdi Amerikan Güreşi. Daha öncelerde de yapılan bir spor - şov türüydü. Özellikle ABD’de çok fazla ilgi görüyordu. Bizler de kısa sürede büyük ilgi gösterdik bu spora. Ancak WWE düzenlediği bu sporda bizlerden bazı şeyleri saklıyordu. Bizler de WWE’nin bizlerden sakladığı sırlara Molatik olduk.
20.01.2021 Spor
WWE fenomeni Sasha Banks dünyaca ünlü dizide!
WWE fenomeni Sasha Banks dünyaca ünlü dizide! WWE Amerikan Güreşi'nin Grand Slam şampiyonu Sasha Banks şimdilerde çok farklı bir kariyer yolunda ilerliyor.
27.12.2020 Magazin
Charly Caruso son hali görenleri şaşırttı!
Charly Caruso son hali görenleri şaşırttı! WWE Amerikan Güreşi'nin yıldızlarından olan Charly Arnolt'un son hali görenleri şaşırttı.
18.12.2020 Güreş
WWE yıldızı Lana ringlere dönüyor!
WWE yıldızı Lana ringlere dönüyor! WWE'nin yıldız dövüşçülerinden olan Lana'nın sessiz geçirdiği 2020 yılı sonrası hayranlarına güzel haber geldi.
15.12.2020 Diğer
D-Smart ve Saran işbirliği!
D-Smart ve Saran işbirliği! Saran Group ile iş birliğine giden D-Smart, S Sport’un ardından S Sport 2’yi de platforma ekleyerek sporseverleri sevindirecek.
2.10.2020 Diğer
D-Smart, Saran Group işbirliği ile spor içeriğini daha da güçlendirdi
D-Smart, Saran Group işbirliği ile spor içeriğini daha da güçlendirdi D-Smart spor içeriklerini çeşitlendirmeye devam ediyor. Dünyanın en önemli spor içeriklerinin Türkiye yayın hakları sahibi Saran Group ile iş birliğine giden D-Smart, Türkiye’nin premier spor kanalı S Sport’un ardından S Sport2’yi de platforma ekleyerek, D-Smart'ın farklı ve zengin içeriklerle dolu dünyasında, sporseverleri mutlu etmeye devam edecek. D-Smart 78. kanalda yer alan S Sport ve 79. kanalda yer alan S Sport2, dünyanın dört bir yanından spor heyecanını D-Smart abonelerine aktarmayı sürdürecek.
1.10.2020 Diğer
WWE 2K15 sistem gereksinimleri neler?
WWE 2K15 sistem gereksinimleri neler? Amerikan güreşi temalı oyunlardan biri olan WWE 2K15'in minimum ve önerilen sistem gereksinimleri açıklandı.
8.07.2020 Oyun
Yüzerken akıntıya kapılan eski WWE yıldızı Shad Gaspard'dan acı haber geldi
Yüzerken akıntıya kapılan eski WWE yıldızı Shad Gaspard'dan acı haber geldi Pazar günü yüzerken akıntıya kapılıp kaybolan eski WWE yıldızı Shad Gaspard için başlatılan arama çalışmaları sonuçsuz kaldı.
1.07.2020 Diğer
Ronda Roussey, WWE güreşçilerini kızdırdı! 'Küstah...'
Ronda Roussey, WWE güreşçilerini kızdırdı! 'Küstah...' Dünyanın en ünlü kadın kafes dövüşçülerinden olan Ronda Roussey'nin açıklamaları gündeme oturdu.
1.07.2020 Güreş
En meşhur 10 kadın Amerikan güreşçisi
En meşhur 10 kadın Amerikan güreşçisi Geçtiğimiz haftalarda sizlerle en meşhur 11 Amerikan güreşçisini yazmıştım. İlgi ile takip ettiniz, severek okudunuz. Zaten yazıda da belirtmiştim, kadın güreşçileri de yazacağım demiştim. İşte en meşhur 10 kadın Amerikan güreşçisi.
3.02.2020 Spor
En meşhur 11 Amerikan güreşçisi
En meşhur 11 Amerikan güreşçisi Bir dönem ülkemizde de yoğun ilgi ile takip edilen Amerikan güreşinin efsaneleri vardı. Ringde, ne kadar şov olsa da aksiyon ve gerilim dolu anlar yaşanıyor. İşte o şovu bizlere sergileyen ve unutulmayan isimler var. Onlardan 11 tanesini sizler için seçtik.
22.01.2020 Spor
Take-Two oyunlarında büyük yarı yıl tatili indirimi!
Take-Two oyunlarında büyük yarı yıl tatili indirimi! Aralarında NBA 2K20 ve Borderlands 3 gibi yapımların da bulunduğu Take-Two Interactive’in PlayStation®4 oyunları, yarıyıl döneminde indirimli fiyatlarla satılacak.
20.01.2020 Oyun
Güçlerini birleştirdiler
Güçlerini birleştirdiler Vodafone TV, Saran Group ile iş birliğine giderek S Sport, S Sport2, NBA TV ve EDGEsport kanallarını izleyicisiyle buluşturdu.
9.01.2020 Ekonomi
Milwaukee Bucks ekibi Amerika güreşi yaparsa...
Milwaukee Bucks ekibi Amerika güreşi yaparsa... NBA ekiplerinden Milwaukee Bucks oyuncuları, Amerikan güreşi (WWE) maçında yapılanları taklit edince ortaya eğlenceli görüntüler çıktı.
1.07.2020 Basketbol
WWE güreşçisi Saraya-Jade Bevis'ten olay pozlar!
WWE güreşçisi Saraya-Jade Bevis'ten olay pozlar! Amerikan Güreşi (WWE) yıldızlarından Paige lakaplı Saraya-Jade Bevis, sosyal medya paylaşımlarıyla nefes kesiyor.
1.07.2020 Magazin
Suudi Arabistan'da bir ilk!
Suudi Arabistan'da bir ilk! Suudi Arabistan, ilk defa Dünya Güreş Eğlencesi (WWE) tarafından organize edilen kadın Amerikan güreşi müsabakasına ev sahipliği yaptı.
2.11.2019 Dünya
Dünya onu konuşuyor! Ünlü sporcu beynini bağışladı...
Dünya onu konuşuyor! Ünlü sporcu beynini bağışladı... Sporu bıraktığını açıklayan Ünlü WWE Güreşçisi Mark Henry...
1.07.2020 Diğer
PlayStation yılbaşı indirimleri başladı
PlayStation yılbaşı indirimleri başladı Sony, PlayStation konsol paketleri ve oyunlarda büyük yılbaşı indirimlerinin başladığını duyurdu. PlayStation 4 Pro, PlayStation 4 1 TB FIFA 19 paketi ve PlayStation VR paketlerinde büyük fiyat indirimleri oyuncuları bekliyor.
25.12.2018 Oyun

Benzer Haber Etiketleri

Wwe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.