X Men

X Men

Son dakika X Men haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan X Men gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan X Men haber sayfamızda...

X Men

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 429 x men haberi bulunmuştur.
Kanser nedeniyle iki memesini de aldırmıştı! 'Aynada kendimi gördüğümde yıkıldım'
Kanser nedeniyle iki memesini de aldırmıştı! 'Aynada kendimi gördüğümde yıkıldım' Son olarak 'Tales of the Walking Dead' adlı yapımda rol alan ünlü oyuncu Olivia Munn, geçtiğimiz ay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla meme kanserine yakalandığını duyurmuştu. Kanser tedavisinin bir parçası olarak memelerini aldırmak zorunda kalan Munn, geçirdiği ameliyatlardan sonra kendini gördüğünde yaşadıklarını paylaştı.
18.04.2024 Cadde
Ünlü oyuncu kansere yakalandığını açıkladı: İki mememi de aldılar, 10 ayda 4 ameliyat oldum
Ünlü oyuncu kansere yakalandığını açıkladı: İki mememi de aldılar, 10 ayda 4 ameliyat oldum Son olarak 'Tales of the Walking Dead' adlı yapımda rol alan ünlü oyuncu Olivia Munn, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla meme kanserine yakalandığını duyurdu. Hastaneden fotoğraflarını paylaşarak yaşadığı süreci anlatan Munn, tüm kadınları meme kanserine karşı uyardı.
15.03.2024 Cadde
Adan Canto 42 yaşında vefat etti
Adan Canto 42 yaşında vefat etti Meksikalı oyuncu Adan Canto, kanser nedeniyle 42 yaşında hayatını kaybetti.
12.01.2024 Kültür Sanat
Yüzü neden değişti? Jennifer Lawrance'tan 'estetik' iddiasına yanıt!
Yüzü neden değişti? Jennifer Lawrance'tan 'estetik' iddiasına yanıt! Oscar ve Altın Küre ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence, son dönemde değişen görüntüsüyle magazin gündemine geliyor. Bir çocuk annesi ABD'li yıldız, estetik yaptırdığı iddialarına açıklık getirdi.
28.11.2023 Cadde
'Harry Potter'ın yıldızı Daniel Radcliffe'ten 'Wolverine' iddiasına yanıt!
'Harry Potter'ın yıldızı Daniel Radcliffe'ten 'Wolverine' iddiasına yanıt! 'Harry Potter' serisiyle yıldızı parlayan İngiliz oyuncu Daniel Radcliffe, Marvel Sinematik Evreni'nde uzun yıllar Hugh Jackman'ın hayat verdiği 'Wolverine' rolünü devralacağı söylentilerine açıklık getirdi. Wolverine, ilki 2000 yılında sinemaseverlerle buluşan 'X-Men' serisinde en fazla ilgi gören süper kahraman olmuş, kendi adını taşıyan filmleri çekilmişti.
21.10.2023 Cadde
Peri masalı altı yılda bitti! 'Karım şeytanın ta kendisiydi'
Peri masalı altı yılda bitti! 'Karım şeytanın ta kendisiydi' 'Bizim Ev' dizisinde canlandırdığı Jesse Katsopolis rolüyle adını geniş kitlelere duyuran ABD'li oyuncu John Stamos, güzelliğiyle bir döneme damga vuran model ve oyuncu Rebecca Romijn ile ilgili konuştu. 2005'te resmi olarak boşanan ikiliden Stamos, o dönemde eski eşinden nefret ettiğini itiraf etti.
21.10.2023 Cadde
Ayrılık acısını ünlü arkadaşlarıyla atlatıyor! 'Hayatımın en güzel selfie'si'
Ayrılık acısını ünlü arkadaşlarıyla atlatıyor! 'Hayatımın en güzel selfie'si' 'Prestij', 'X-Men', 'Sefiller' ve 'Van Helsing' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen, Marvel evreninde 'Wolverine' karakteriyle yıldızı parlayan Hugh Jackman (54) ile kendisinden 13 yaş büyük Deborra-Lee Furness, 27 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldıklarını geçtiğimiz haftalarda açıklamıştı. Son olarak arkadaşları Taylor Swift, Ryan Reynolds ve Blake Lively ile maça giden aktörün çektiği selfie sosyal medyada gündem oldu.
3.10.2023 Cadde
27 yıllık evlilik bitiyor! Milyonlarca dolarlık serveti nasıl bölüşecekler?
27 yıllık evlilik bitiyor! Milyonlarca dolarlık serveti nasıl bölüşecekler? 'Prestij', 'X-Men', 'Sefiller' ve 'Van Helsing' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen, Marvel evreninde 'Wolverine' karakteriyle yıldızı parlayan Hugh Jackman (54) ile kendisinden 13 yaş büyük Deborra-Lee Furness, 27 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldıklarını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. İkilinin milyonlarca dolarlık servetlerini nasıl bölüşecekleriyle ilgili detaylar ortaya çıktı.
21.09.2023 Cadde
27 yıllık evlilik bitiyor! Hugh Jackman ile Deborra-Lee Furness boşanıyor
27 yıllık evlilik bitiyor! Hugh Jackman ile Deborra-Lee Furness boşanıyor 'Prestij', 'X-Men', 'Sefiller' ve 'Van Helsing' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen, Marvel evreninde 'Wolverine' karakteriyle yıldızı parlayan Hugh Jackman (54) ile kendisinden 13 yaş büyük Deborra-Lee Furness, 27 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldıklarını açıkladı.
16.09.2023 Cadde
‘X’, neden İngilizce'deki en güçlü harf olabilir?
‘X’, neden İngilizce'deki en güçlü harf olabilir? Oxford İngilizce Sözlüğü’nde toplamda 308 bin kelime olmasına rağmen, yalnızca 366 kelime “x” harfiyle başlıyor. Bunlardan çok azı insanların kelime dağarcığında yer alıyor. Ancak bu birbaşınalığına rağmen 'x' belki de İngilizce’nin en güçlü ve cazibeli harfi.
9.08.2023 Dünya
Elon Musk kuşu X için uçurdu
Elon Musk kuşu X için uçurdu Bay Röntgen’den Elon Musk’a X’in teknolojiden müziğe, medyadan modaya uzanan yolculuğu sürüyor. Farklı sektörlerde pek çok markada rastladığımız X’in tarihine baktık.
29.07.2023 Pazar
'Deadpool 3'ten ilk kare! Hugh Jackman'dan sürpriz paylaşım
'Deadpool 3'ten ilk kare! Hugh Jackman'dan sürpriz paylaşım İlki 2000 yılında sinemaseverlerle buluşan 'X-Men' serisinin yıldızı Hugh Jackman (54), yedi yıl aradan sonra yeniden süper kahraman 'Wolverine' olarak hayranlarının karşısına çıkacağı, çekimleri İngiltere'de devam eden 'Deadpool 3' filminin setinden fotoğraf yayınladı. Jackman'ın, Wolverine'i çizgi romandaki ikonik sarı kostümü ilk kez giymesi dikkat çekti.
12.07.2023 Cadde
Cinsiyet değiştiren Elliot Page'den gizli ilişki itirafı
Cinsiyet değiştiren Elliot Page'den gizli ilişki itirafı 2007'de rol aldığı 'Juno' filmiyle Oscar'a aday olan kazanan Ellen Page, cinsiyet değiştirdikten sonra 2020’de yeni kimliğini açıklamıştı. Elliot Page adını alan ünlü isim, özel hayatıyla ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. Page, 2014 yılında yaşadığı gizli ilişkisinin adını verdi.
5.06.2023 Cadde
Çocukken de yıldızlardı
Çocukken de yıldızlardı Bugün sinemanın tanınmış birçok yıldızı, bir zamanların çocuk oyuncusuydu.
23.04.2023 Kültür Sanat
Cilt kanseri şüphesiyle biyopsi yaptırmıştı! Ünlü oyuncunun test sonuçları çıktı
Cilt kanseri şüphesiyle biyopsi yaptırmıştı! Ünlü oyuncunun test sonuçları çıktı 'X-Men', 'Van Helsing' ve 'Prestij' gibi yapımlarda yer alan dünyaca ünlü aktör Hugh Jackman, önceki günlerde burnunun üzerinde bir bantla objektif karşısına geçmişti. "Bunu benden duyun istedim" diyerek cilt kanerine yakalanmış olabileceğini belirten Jackman, iki kere biyopsi olduğunu anlatmıştı. Ünlü isim, son olarak dün çıkan test sonuçlarını paylaştı.
7.04.2023 Cadde
'Wolverine'e hazırlık: Tüm veganlardan, vejeteryanlardan ve tavuklardan özür dilerim!
'Wolverine'e hazırlık: Tüm veganlardan, vejeteryanlardan ve tavuklardan özür dilerim! Rol aldığı 'Muhteşem Showman', 'Van Helsing' ve 'Prestij' gibi yapımlarla tüm dünyada tanınan Avustralyalı oyuncu Hugh Jackman, yakın arkadaşı Ryan Reynolds ile birlikte rol alacağı 'Deadpool 3'te bir kez daha ikonik karakteri Wolverine'i canlandıracak. Rolü için kas kütlesini artırması gereken ünlü isim, geçtiğimiz gün katıldığı bir programda forma girmek için steroid kullandığı iddialarına verdiği yanıtla gündem oldu.
11.01.2023 Cadde
Jennifer Lawrence: Kilom en büyük sohbet konusu oldu!
Jennifer Lawrence: Kilom en büyük sohbet konusu oldu! 'Red Sparrow' (Kızıl Serçe), 'Silver Linings Playbook' (Umut Işığım) ve 'X-Men' gibi yapımlarda rol alan ABD'li oyuncu Jennifer Lawrence, şöhreti yakalamasının en büyük basamaklarından biri olan 'Hunger Games' (Açlık Oyunları) serisinde rol aldığı dönemde kilo vermesi yönünde baskı gördüğünü açıkladı. Konuyla ilgili açıklama yapan ünlü isim, rolüyle ilgili en büyük sohbet konusunun 'Ne kadar kilo vereceği' olduğunu itiraf etti.
10.12.2022 Cadde
Jennifer Lawrence pişmanlık duyduğu rolü açıkladı: Adele'i dinlemeliydim!
Jennifer Lawrence pişmanlık duyduğu rolü açıkladı: Adele'i dinlemeliydim! 'X-Men' serisi, 'Açlık Oyunları', 'Umut Işığım', 'Düzenbaz' ve 'Joy' gibi yapımlarla Hollywood’un aranan isimlerinden biri haline gelen Jennifer Lawrence, rol aldığı bir filmden pişmanlık duyduğunu itiraf etti. Yakın arkadaşı olan İngiliz şarkıcı Adele’in de bu rolü onaylamadığını ilk kez açıklayan dünyaca ünlü oyuncu, "Onu dinlemeliydim" ifadelerini kullandı.
4.11.2022 Cadde
Ünlülerin Cadılar Bayramı kostümleri
Ünlülerin Cadılar Bayramı kostümleri Her sene 31 Ekim'de kutlanan Cadılar Bayramı için birbirinden ünlü isimler, kostümlerini giyerek objektif karşısında geçti. Renkli karelerini takipçileriyle de paylaşan Kylie Jenner, Hailey Bieber ve Megan Fox gibi isimler, Cadılar Bayramı tarzlarıyla kısa sürede sosyal medyada gündem olmayı başardı.
1.11.2022 Cadde
Wolverine ölümsüzdür!
Wolverine ölümsüzdür! Ryan Reynolds sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Hugh Jackman’ın “Deadpool 3”te Wolverine olarak geri döneceğini duyurdu.
3.10.2022 Kültür Sanat
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde 25 Kasım’da vizyonda! Emin Alper’in dördüncü uzun metrajlı filmi ‘Kurak Günler’, 25 Kasım’da vizyona girecek...
29.09.2022 Cadde
Beş ay önce anne olmuştu! Jennifer Lawrence bebeğinin adını açıkladı
Beş ay önce anne olmuştu! Jennifer Lawrence bebeğinin adını açıkladı Son olarak 'Don't Look Up' adlı filmde rol alan Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence, yaklaşık beş ay önce ilk çocuğunu dünyaya getirerek annelik duygusunu tatmıştı. Bebeğin cinsiyetini ve adını daha önce açıklamayan Hollywood yıldızı, uzun süren sessizliğini bozdu. Lawrence, bir dergiye verdiği röportajda; oğlu olduğunu ve adını ne koyduklarını paylaştı.
7.09.2022 Cadde
Yönetmen Bryan Singer, İstanbul'da
Yönetmen Bryan Singer, İstanbul'da Dünyaca ünlü yönetmen Bryan Singer, 'En İyi Oyuncu' ödülüne layık görülen Will Smith'in sunucu Chris Rock'a attığı tokat ile çok konuşulan 94'üncü Oscar Ödülleri töreninden hemen sonra tarifeli uçakla Türkiye'ye geldi. Ulus'ta objektiflere takılan yönetmen, alkolün etkisiyle ayakta durmakta güçlük çekti.
7.04.2022 Cadde
İstanbul’a geldi
İstanbul’a geldi Bryan Singer, Oscar töreninden sonra tarifeli uçakla Türkiye’ye geldi.
7.04.2022 Cadde
Bu defa sesiyle büyülüyor
Bu defa sesiyle büyülüyor Kedi Kadın’la sinemada boy göstermeye hazırlanan Zoë Kravitz sesiyle de hayranlarıyla buluşacak. Kravitz yakında yayınlanacak solo albümünde sevgi ve kaybı anlatıyor
26.02.2022 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

X Men ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.