Microsoft, PES 2019'u  kullanıcılarına ücretsiz sundu
Microsoft, PES 2019'u kullanıcılarına ücretsiz sundu Microsoft, PUBG ile birlikte dünyanın en popüler futbol oyunlarından PES 2019'u kullanıcılarına bedava sundu. Microsoft cephesinden konu hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi. Bu durumun bir hata sonucu mu gerçekleştiği yoksa kısıtlı bir oynanış süresi mi sunduğu henüz belli değil.
9.11.2018 Oyun
Xbox Gold Ekim Ayı Oyunları! Tam Liste…
Xbox Gold Ekim Ayı Oyunları! Tam Liste… Yaz bitti evlere dönüş başladı, son tatil günü gelmek üzere. Evdeyken ne yapacağımız ise belli oldu bir çoğumuz oyun oynayacak. Xbox Gold Ekim ayı oyunlarında ise ilginizi çekecek güzellikler var....
26.09.2015 Teknoloji
Neverwinter, Xbox One Konsolunda Çıkacak
Neverwinter, Xbox One Konsolunda Çıkacak Perfect World Entertainment’ın online MMO oyunu Neverwinter, 2015’de Xbox One’a geliyor.
18.08.2014 Oyun Dunyasi
XboxTürkiye'ye özel fiyat politikasını başlattı!
XboxTürkiye'ye özel fiyat politikasını başlattı! Ülkemizde oyun oynamanın pahalı bir hobi olduğunu söylemek çok da zor değil. Bu sebeple genellikle indirim günlerini beklemek daha mantıklı bir hal alıyor. Son zamanlarda fiyatların iyice artması oyuncuların canını sıkmaya başlamışken, Xbox Türkiye'den özel fiyat politikası geldi.
16.09.2019 Oyun
Metro Exodus ön siparişe sunuldu! Peki fiyatı ne kadar?
Metro Exodus ön siparişe sunuldu! Peki fiyatı ne kadar? Deep Silver ve 4A Games işbirliğiyle geliştirilen Metro serisinin devam oyunu Metro Exodus ön siparişe sunuldu. Peki Metro Exodus'un fiyatı ne kadar?
16.08.2018 Oyun
Xbox Live Gold Ağustos ayı ücretsiz oyunları açıklandı
Xbox Live Gold Ağustos ayı ücretsiz oyunları açıklandı Microsoft, Xbox Live Gold üyelerine Ağustos ayında ücretsiz sunacağı oyunları açıkladı. İşte Xbox One ve Xbox 360 kullanıcılarının Ağustos ayında ücretsiz sahip olabilecekler oyunlar...
27.07.2018 Oyun
Hitman 2'nin piyasaya çıkış tarihi duyuruldu
Hitman 2'nin piyasaya çıkış tarihi duyuruldu Hitman 2, PlayStation 4, Windows PC ve Xbox One'a geliyor. Geliştirici IO Interactive ve yayıncı Warner Bros. Interactive Entertainment Hitman 2'nin piyasya çıkış tarihini duyurdu. 2016’daki Hitman’ın devamı 13 Kasım’da gelecek ve Ajan 47’nin hikayesine devam edecek.
8.06.2018 Oyun
Sea of Thieves inceleme: Masabaşı korsancılık
Sea of Thieves inceleme: Masabaşı korsancılık Sea of Thieves, gemilerin çarpıştığı ve oyuncuların birbirlerinin zor kazanılmış ödüllerini acımasızca çaldıkları, acımasız bir dünya. Aynı zamanda, geminizde kusacağınız ve bir dans partisinin ortasında birisinin yüzüne attığınız kadar çok grog içebileceğiniz çılgın bir çevrim içi parti. Biz de Sea of Thieves'i sizler için inceledik.
21.04.2018 Teknoloji
Xbox One X detaylı inceleme: Şu an satın alabileceğiniz en iyi oyun konsolu
Xbox One X detaylı inceleme: Şu an satın alabileceğiniz en iyi oyun konsolu Xbox One X, şu anda satın alabileceğiniz en güçlü oyun konsolu. Xbox One S‘ten sonra önemli bir performans artışı yaşatan cihaz, oyunlarını konsolda mümkün olan en iyi seviyede görmek isteyen oyunculara yönelik. Biz de Xbox One X’i sizler için inceledik.
10.03.2018 Teknoloji
Xbox One'da ayarlar artık bulutta saklanabilecek
Xbox One'da ayarlar artık bulutta saklanabilecek Microsoft, yeni oyun konsolu Xbox One X'e geçiş yapacakların veya sadece arkadaşının konsolunda oyun oynamak isteyenler için daha kullanışlı bir deneyimi sunmayı hedefliyor. Bundan böyle kullanıcılara konsollarının ayarlarını bulutta saklama imkanı sunuluyor.
30.10.2017 Oyun
The Crew 2'nin çıkış tarihi duyuruldu
The Crew 2'nin çıkış tarihi duyuruldu Ubisoft, birden fazla yarış türü ile karşımıza çıkan The Crew 2'nin çıkış tarihini duyurdu. İşte The Crew 2'nin piyasaya sürüleceği tarih.
25.08.2017 Teknoloji
PES 2018 için beta süreci başladı
PES 2018 için beta süreci başladı Konami tarafından hazırlanan ve kısa bir süre sonra piyasaya sürülecek Pro Evolution Soccer 2018'in beta süreci başladı. Üstelik betaya katılmak için PlayStation Plus ya da Xbox Live Gold üyeliğine de gerek yok
21.07.2017 Oyun
Xbox sahipleri dikkat! Merakla beklenen indirim etkinliği başladı
Xbox sahipleri dikkat! Merakla beklenen indirim etkinliği başladı Xbox kullanıcılarının merakla beklediği Microsoft’un her sene yaz aylarında gerçekleştirdiği Xbox Ultimate Game Sale etkinliği başladı. Xbox One ve Xbox 360 sahipleri 10 Temmuz’a kadar Xbox Live üzerinden birçok oyunu yüzde 65’e varan indirimlerle satın alabilecek.
30.06.2017 Oyun
NBA 2K18'in çıkış tarihi belli oldu
NBA 2K18'in çıkış tarihi belli oldu NBA 2K serisinin yeni oyunu olan NBA 2K18'in çıkış tarihi ve oyunun kapağında kimin olacağı açıklandı. İşte NBA hayranlarının merakla beklediği NBA 2K18'in çıkış tarihi ve kapak yıldızı.
18.08.2017 Teknoloji
Xbox'ın bahar indirimleri devam ediyor
Xbox'ın bahar indirimleri devam ediyor Microsoft’un oyun konsolu Xbox, bahar aylarını yeni indirim kampanyası ile karşılıyor. 350’den fazla popüler oyunda indirimlerin yanı sıra 1 TL’ye Live Gold üyelik fırsatı da sunuluyor.
13.04.2017 Teknoloji
Battlefield 1'i ücretsiz oynamak isteyenlere müjde!
Battlefield 1'i ücretsiz oynamak isteyenlere müjde! Battlefield 1'i merak ediyor ama oynayamıyor musunuz? Battlefield 1'i halen oynamadıysanız EA tarafından düzenlenen ücretsiz hafta sonu kampanyasını kaçırmamanızda fayda var.
1.03.2017 Teknoloji
Xbox One S Minecraft paketi Türkiye’de
Xbox One S Minecraft paketi Türkiye’de Dünya çapında milyonlarca kişi tarafından oynanan Minecraft’a özel Xbox One S paketi Türkiye pazarına sunuldu.
11.01.2017 Teknoloji
Temmuz Ayının Ücretsiz Xbox Oyunları Belli Oldu
Temmuz Ayının Ücretsiz Xbox Oyunları Belli Oldu Her ay Xbox sahiplerine ücretsiz oyun dağıtan Microsoft, temmuz ayı içerisinde kampanyaya dahil olacak yapımların listesini paylaştı…
30.06.2016 Teknoloji
Xbox Fitness’a Elveda
Xbox Fitness’a Elveda Xbox One kullanıcıları  spor yapmanın başka bir yolunu bulmak zorunda çünkü Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre Xbox Fitness servisi kapatılıyor.
28.06.2016 Teknoloji
EA Access Ücretsiz Oluyor!
EA Access Ücretsiz Oluyor! Microsoft ile yapılan anlaşma neticesinde Xbox kullanıcıları ile buluşan EA Access, kısa süreliğine ücretsiz olmaya hazırlanıyor…
19.05.2016 Teknoloji
Mayıs Ayının Ücretsiz XBox Oyunları
Mayıs Ayının Ücretsiz XBox Oyunları Konsol oyunlarının yüksek fiyatlı olması oyun severleri üzüyor. Ancak Xbox tarafından her ay yayınlanan ücretsiz oyunlarının olduğunu bilmeyen yoktur.
3.05.2016 Teknoloji
Xbox Live Milyonları Devirdi!
Xbox Live Milyonları Devirdi! Microsoft'un oyuncular açısından önemli bir servisi olan Xbox Live, gün geçtikçe devleşiyor... Xbox 360 ile yaygınlık kazanan ve oyun dünyasının önemli bir mecrası haline gelen Xbox Live, edindiği kullanıcı sayısı...
27.10.2015 Teknoloji
Xbox Live Gold Eylül Ayı Oyunları Açıklandı
Xbox Live Gold Eylül Ayı Oyunları Açıklandı Xbox Live adına Gold üyeliği bulunan Xbox 360 ve Xbox One sahiplerinin eylül ayında hangi oyunları ücretsiz bir şekilde indirebilecekleri belli oldu... Her ay Gold üyelere özel kampanya düzenleyen Microsoft,...
26.08.2015 Teknoloji
Xbox Live’ın Yeni Sürprizleri
Xbox Live’ın Yeni Sürprizleri Microsoft, Xbox 360 ve Xbox One konsol sahiplerine özel sürprizler hazırladı. Bu hafta açıklanan oyunlar arasında Mortal Kombat X, Project Cars ve Thief gibi öne çıkan popüler oyunlar da var. Xbox Live Gold üyeleri ise açıklanan oyunlara ekstra indirimli olarak sahip olabilecekler.
14.08.2015 Oyun Dunyasi
İşte Bu Haftanın Xbox Live Gold Oyunları!
İşte Bu Haftanın Xbox Live Gold Oyunları! Microsoft bu haftanın Xbox One ve Xbox 360 sahiplerinin Xbox Live Gold üyelerine yapılan indirimleri açıkladı. Bunların arasında Darksouls 2, The Elders Scrolls Online, Read Dead Redemption gibi oyunlarda var....
22.07.2015 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri