Xbox One X Türkiye

Xbox One X Türkiye

Son dakika xbox one x türkiye haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan xbox one x türkiye gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan xbox one x türkiye haber sayfamızda...

Xbox One X Türkiye

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 25 xbox one x türkiye haberi bulunmuştur.
Xbox One X ve Xbox One S yakında AMD FreeSync ile desteklenecek
Xbox One X ve Xbox One S yakında AMD FreeSync ile desteklenecek Microsoft, Xbox One X ve Xbox One S için AMD'nin FreeSync ekranları için sunduğu desteği konsollarına getirecek. Yaklaşan Xbox güncellemesi zaten Xbox One S ve Xbox One X monitörler için 1440p desteği içeriyor. Ancak FreeSync eklenmesi, uyumlu ekranların Microsoft'un konsollarıyla yenileme hızlarını senkronize etmesine izin verecek.
12.03.2018 Teknoloji
Xbox One X detaylı inceleme: Şu an satın alabileceğiniz en iyi oyun konsolu
Xbox One X detaylı inceleme: Şu an satın alabileceğiniz en iyi oyun konsolu Xbox One X, şu anda satın alabileceğiniz en güçlü oyun konsolu. Xbox One S‘ten sonra önemli bir performans artışı yaşatan cihaz, oyunlarını konsolda mümkün olan en iyi seviyede görmek isteyen oyunculara yönelik. Biz de Xbox One X’i sizler için inceledik.
10.03.2018 Teknoloji
Xbox One X'in Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı
Xbox One X'in Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı E3 2017 etkinliği kapsamında duyurulan Microsoft'un yeni nesil oyun konsolu Xbox One X'in Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi resmen açıklandı. Xbox One X'in fiyatı daha önce açıklanan rakamdan daha düşük.
18.10.2017 Oyun
Xbox One X, Türkiye'de ön siparişe açıldı!
Xbox One X, Türkiye'de ön siparişe açıldı! E3 2017 etkinliği kapsamında duyurulan Microsoft'un yeni nesil oyun konsolu Xbox One X, Türkiye'de ön siparişe açıldı. Xbox One X'in fiyatı ise daha önce açıklanan rakamdan daha düşük.
13.10.2017 Oyun
Xbox One X için geliştirilen oyunların tam listesi açıklandı
Xbox One X için geliştirilen oyunların tam listesi açıklandı Xbox One X bugüne kadarki en güçlü oyun konsolu olacak. Microsoft ise Xbox One X geliştirmelerini içeren tam bir oyun listesi yayınladı.
21.08.2017 Teknoloji
Xbox One X'in Türkiye satış fiyatı açıklandı
Xbox One X'in Türkiye satış fiyatı açıklandı E3 2017 etkinliği kapsamında duyurulan Microsoft'un yeni nesil oyun konsolu Xbox One X'in Türkiye satış fiyatı belli oldu. İşte Xbox One X Project Scorpio Edition'ın Türkiye satış fiyatı!
21.08.2017 Oyun
Xbox One X, bu tarihte Türkiye'ye geliyor
Xbox One X, bu tarihte Türkiye'ye geliyor E3 2017 etkinliği kapsamında duyurulan Microsoft'un yeni nesil oyun konsolu Xbox One X'in Türkiye çıkış tarihiyle ilgili ilk resmi bilgi verildi.
15.06.2017 Oyun
SteelSeries, sınırlı üretim yeni Cyberpunk 2077 kulaklık koleksiyonunu tanıttı
SteelSeries, sınırlı üretim yeni Cyberpunk 2077 kulaklık koleksiyonunu tanıttı SteelSeries, Cyberpunk 2077'nin resmi ses ortağı olarak iki yeni kulaklık ve üç yeni Arctis Pro aksesuar kitini tanıttı. 2020 yılında çıkacak oyunlar arasında yer alan ve tüm oyun dünyasına büyük heyecan veren Cyberpunk 2077, SteelSeries özel koleksiyonu ile oyunculara farklı bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor.
21.04.2020 Teknoloji
Evde kalanlar oyuna devam diyor!
Evde kalanlar oyuna devam diyor! Oyun tutkunlarının yakından takip ettiği Logitech G, oyun performansını ve keyfini artıran ürünleriyle evde geçirilen zamanı çok daha eğlenceli kılıyor.
13.04.2020 Teknoloji
Teknik özellikleri açıklanan Xbox Series X'ten ne beklemeliyiz?
Teknik özellikleri açıklanan Xbox Series X'ten ne beklemeliyiz? 2020'nin sonlarına doğru piyasaya sürülmesi beklenen Xbox Series X'in teknik özellikleri resmi olarak açıklandı! Açıklanan özellikler beklentileri karşılayacak mı? Yeni konsollardan beklentilerimiz ne olmalı? Xbox Series X fiyatı ne kadar olacak? Xbox Series X Türkiye fiyatı!
25.02.2020 Oyun
Forza Horizon 4 Türkçe dublajla gelecek
Forza Horizon 4 Türkçe dublajla gelecek Forza Horizon 4, Microsoft'un E3 sunumunda Xbox One ve PC için açıklandı. Xbox Türkiye, Forza Horizon 4’ün Türkçe dublaj ile geleceğini açıkladı. Peki Forza Horizon 4 ne zaman piyasaya çıkacak?
11.06.2018 Oyun
Lenovo Game On, Vodafone Park'ta açıldı
Lenovo Game On, Vodafone Park'ta açıldı Beşiktaş Kulübü ve Lenovo iş birliğiyle oluşturulan oyun alanı "Lenovo Game On", Vodafone Park'ta açıldı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Lenovo Türkiye Genel Müdürü Emre  Hantaloğlu ile Lenovo Pazarlama Direktörü Aysun Karabıyık Sarıkaya, Vodafone Park'taki oyun alanının açılışını gerçekleştirdi.
6.04.2018 Teknoloji
Oyun konsolları hangileridir? Xbox ve PlayStation arasındaki fark nedir?
Oyun konsolları hangileridir? Xbox ve PlayStation arasındaki fark nedir? Yeni nesil oyun konsolları arasında en bilinen iki oyun konsolu şüphesiz Xbox ve PlayStation. Nintendo özellikle Japonya'da ve bazı ülkelerde daha yaygın kullanılmasına rağmen dünya çapında en çok bilinen oyun konsolları Xbox ve PlayStation'dır. Peki Xbox nedir, PlayStation nedir? Aralarındaki farklar nelerdir?
12.03.2018 Teknoloji
2017’ye damga vuran tekno oyuncaklar
2017’ye damga vuran tekno oyuncaklar İçinde bulunduğumuz yıl, her alanda olduğu gibi teknolojide de yeniliklere sahne oldu. Hemen her alanda kendini gösteren yeni cihazlar, teknolojiler, araçlar, çözümler teknoloji severleri mutlu etti. Bunlara mercek tuttuk.
16.12.2017 Ekonomi
Bu işin içinde bir oyun var
Bu işin içinde bir oyun var Oyun sektöründe yeni model furyası yaşanıyor. Hareketli ve dinamik olan sektörde oyunların yeni sürümleri, yeni konsollar, yeni aksesuar ve bilgisayarlar oyunseverler için görücüye çıkarılıyor
21.10.2017 Ekonomi
Xbox’ın yeni konsolu Türkiye’de oyuna girdi!
Xbox’ın yeni konsolu Türkiye’de oyuna girdi! Microsoft’un oyun konsolu Xbox’ın yeni modeli One X, dünyayla aynı anda Türkiye’de satışa sunuluyor.
18.10.2017 Ekonomi
Xbox Game Pass artık Türkiye'de de kullanıma açılıyor
Xbox Game Pass artık Türkiye'de de kullanıma açılıyor Microsoft Gamescom 2017’de Xbox Game Pass servisini aralarında Türkiye’nin de bulunduğu sekiz yeni ülkeye getireceğini açıkladı. Ayrıca servise yedi yeni oyun da ekleniyor.
22.08.2017 Teknoloji
Dünyanın en güçlü oyun konsolu Xbox One X tanıtıldı
Dünyanın en güçlü oyun konsolu Xbox One X tanıtıldı Microsoft,  Los Angeles'ta düzenlenen E3 2017 fuarında dünyanın en güçlü oyun oyun konsolu olarak lanse edilen Xbox One X'i tanıttı. İşte Xbox One X'i bu kadar güçlü yapa teknik detaylar.
12.06.2017 Oyun Dunyasi
Windows 10 Güncellemesinde Neler Olacak
Windows 10 Güncellemesinde Neler Olacak Microsoft’un son model işletim sistemi Windows 10, 29 Temmuz günü birinci yaşını dolduracak ve 2 Ağustos’ta ise yıl dönümü güncellemesi bizlerle olacak.
26.07.2016 Teknoloji
CEP’E HİÇ YABANCI DEĞİLLER!
CEP’E HİÇ YABANCI DEĞİLLER! Cepte giriş seviyesinde 4.5G rekabeti yaşanıyor. Türkiye’deki 15 milyon adetlik iştah kabartan pazardan pay kapmak için yabancı yeni markaların da ülkemize girdiğini görüyoruz
14.02.2016 Ekonomi
Tekno hediye sepeti
Tekno hediye sepeti Yeni geliştirilen teknolojiler değişik yılbaşı hediyesi fikri arayanların imdadına yetişiyor. Hoverboard, sanal gerçeklik gözlüğü, insansız hava araçları ve fenomen olan Star Wars ışın kılıcı bunlar arasında
20.12.2015 Ekonomi
Elma mı, pencere mi?
Elma mı, pencere mi? Apple'ın bilgisayar işletim sistemi OS X ve Microsoft'un yeni amiral gemisi Windows 10. Her ikisinin de güçlü ve zayıf yönleri var. Kararsız kalanlar için iki işletim sistemini de masaya yatırdık
30.08.2015 Ekonomi
Teknoloji dünyasına kimler geldi?
Teknoloji dünyasına kimler geldi? 2013’te cep telefonlarının yeni modelleri ve giyilebilir cihazlardan yeni oyun konsollarına kadar pek çok ürün hayatımıza girdi
28.12.2013 Pazar
HANGİSİNİ SEÇMELİ?
HANGİSİNİ SEÇMELİ? İki ezeli rakip Microsoft ve Sony’nin en havalı konsolları Xbox One ve Playstation 4 sonunda satışa çıktı. Peki, sizin seçiminiz hangi yönde olacak
29.11.2013 Teknoloji
Cepte üçüncü cephe resmen açıldı
Cepte üçüncü cephe resmen açıldı Nokia, Apple ve Google’ın iPhone ve Android ile başlattığı atakta geriye düşünce Microsoft’un Windows’u ile yeni bir yola girmişti. Windows Phone 8’li Nokia’nın yeni amiral gemisi Lumia 920, iki dev rakibe karşı
17.11.2012 Pazar

Benzer Haber Etiketleri

Xbox One X Türkiye ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.