Spor Günlüğü - 13 Haziran 2016
Spor Günlüğü - 13 Haziran 2016 Türkiye'nin 4 takımla yer alacağı Turkish Airlines Euroleague'de yeni sezon takımları resmileşti.   Fenerbahçe'nin yıldızı Bogdan Bogdanovic, NBA takımlarının radarında. Yıldız oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimali güçleniyor.    Beşiktaş yönetimi, koç Yağızer Uluğ'a gelecek sezon birlikte çalışmayacağını tebliğ etti.    David Blatt'i takımın başına getirerek gelecek sezon için iddalı bir kadro kurmak için kolları sıvayan Darüşşafaka Doğuş için flaş bir iddia ortaya atıldı.
13.06.2016 Programlar
Beşiktaş'tan Bobby Dixon ve Ufuk Sarıca bombası!
Beşiktaş'tan Bobby Dixon ve Ufuk Sarıca bombası! Futbolda şampiyonluk ipini göğüsleyen Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman ve ekibinin yeni hedefi; Erkek Basketbol Takımı… Başkan Orman, Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç ile görüşürken, yeni sezonda bütçenin ise 10 milyon dolar olması bekleniyor...   Takımı çalıştıran Yağızer Uluğ ile da yollarını ayıran Beşiktaş yönetimi, Pınar Karşıyaka Koçu Ufuk Sarıca ile büyük oranda anlaşmaya vardı. Beşiktaşlı olan Ufuk Sarıca, sözleşmesi devam etmesine rağmen Karşıyaka yönetimine "Ayrılmak istiyorum" dedi. Son görüşmenin ardından imzaların atılacağı öğrenildi. Transfer çalışmalarına da start veren Beşiktaş, Fenerbahçe forması giyen Bobby Dixon'ı kadrosuna katmak istiyor. Dixon, Ufuk Sarıca ile yeniden çalışmaya sıcak bakıyor.
1.07.2020 Basketbol
Spor Günlüğü - 20 Ocak 2016
Spor Günlüğü - 20 Ocak 2016 FIBA, basketbolda olimpiyat oyunları elemelerinin İtalya, Sırbistan ve Filipinler'de yapılacağını açıkladı. Türkiye de elemelerde yer alacak 18 ekip arasına girmeyi başardı.    Beşiktaş Sompo Japan koçu Yağızer Uluğ, siyah beyazlı taraftarlara transfer müjdesi verdi.    Eczacıbaşı, Kadınlar CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi'nde Agel'i mağlup etmeyi başardı. CEV Kupası'nda mücadele eden Galatasaray ise, Volley Köniz'i geçti.    NBA'de normal sezon heyecanı bu sabaha karşı oynanan 4 karşılaşma ile devam etti. Oklahoma City Thunder, Denver Nuggets deplasmanında kazandı.
20.01.2016 Programlar
Spor Günlüğü - 29 Aralık 2015
Spor Günlüğü - 29 Aralık 2015 Spor Toto Basketbol Ligi’nin 13. haftasında oynanan derbide, Galatasaray Odeabank, Beşiktaş Sompo Japan’ı yenerek 9. galibiyetini aldı.   Galatasaray Odeabank derbisinin ardından konuşan Beşiktaş Sompo Japan başantrenörü Yağızer Uluğ, transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.    Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda Sırbistan’ı şampiyonluğa taşıyan ve MVP seçilen Ana Dabovic, bu başarıdan sadece 6 ay sonra Yakın Doğu Üniversitesi'nde ‘kötü oynadığı’ gerekçesiyle kadro dışı kaldı.   NBA'de normal sezon heyecanı bu sabaha karşı oynanan 11 karşılaşma ile devam etti. Golden State Warriors'ın Sacramento Kings'i mağlup ettiği mücadele, Stephen Curry'nin triple double'ına sahne oldu.
29.12.2015 Programlar
Beşiktaş'ın yeni hocası Yağızer Uluğ kimdir?
Beşiktaş'ın yeni hocası Yağızer Uluğ kimdir? Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nda flaş bir antrenör değişikliği yaşandı. Siyah beyazlılar, Fin koç Henrik Dettmann'ın sözleşmesini feshedip, Yağızer Uluğ'u takımın başına getirdi. Peki Yağızer Uluğ kimdir? İşte ayrıntılar...
1.07.2020 Basketbol
Galatasaray Liv Hospital'da hazırlıklar sürüyor!
Galatasaray Liv Hospital'da hazırlıklar sürüyor! Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı, yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.
1.07.2020 Basketbol