İstanbul'un bazı bölgelerinde yağmur etkili oldu
İstanbul'un bazı bölgelerinde yağmur etkili oldu İstanbul'un bazı bölgelerinde aniden bastıran sağanak yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı.
30.07.2019 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! O bölgelerde yaşayanlar dikkat...
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! O bölgelerde yaşayanlar dikkat... Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu tahminlerine göre, Marmara'nın kuzey ve doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu  Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısında sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.
20.06.2019 Gündem
Son dakika | O iller için çok kritik uyarı! Bayramın ilk günü yağışlı geçecek...
Son dakika | O iller için çok kritik uyarı! Bayramın ilk günü yağışlı geçecek... Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarısı. Bayramın ilk gününde, Afyonkarahisar, Kütahya, Eskişehir, Çankırı, Sivas  çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği bildirildi.
3.06.2019 Gündem
Yağmurlu hava geliyor
Yağmurlu hava geliyor Yurt genelinde bu hafta yağışlı hava bekleniyor. 19-24 Kasım tarihleri arasında beklenen hava durumu şöyle...
17.11.2008 Gündem
Yağmurlu günler dönüyor
Yağmurlu günler dönüyor Yarından itibaren Marmara ve Karadeniz’de poyraz kuvvetlenecek. Sıcaklık azalacak. Yağmur da geliyor.
6.11.2008 Gündem

Benzer Haber Etiketleri