Yakılma

Yakılma

Son dakika yakılma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yakılma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yakılma haber sayfamızda...

Yakılma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 104 yakılma haberi bulunmuştur.
Tur Suresi Okunuşu ve Anlamı: Tur Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Fazileti, Diyanet Meali
Tur Suresi Okunuşu ve Anlamı: Tur Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Fazileti, Diyanet Meali Tur Suresi adını Tevrat’ın meşhur 10 emrinin Hz. Musa’ya indirildiği bölge olduğuna inanılan Tur Dağı’ndan almaktadır. Bu dağ, Sina yarımadası sınırları içinde bulunmaktadır. Kur'an-ı Kerim'in 52. suresi olan Tur Suresi toplamda 49 ayetten oluşur. Okuması faziletli sureler arasında yer alır. Tur Suresinde Allah’a inanmayanların cehennemde yanmalarından, Allah’a inananların cennete gideceklerinden, cennetin nimetlerinden bahsedilir. Tur Suresi Türkçe okunuşu, anlamı, fazileti, diyanet meali ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
24.10.2023 Sureler
İstinat duvarı 5 aracın üzerine devrildi... O anlar kamerada
İstinat duvarı 5 aracın üzerine devrildi... O anlar kamerada Samsun'da sel sularına dayanamayan sitenin otoparkındaki istinat duvarı 5 aracın üzerine devrildi, olay anı güvenlik kamerasına yansıdı. Bir vatandaş son anda kaçarak ölümden kurtuldu.
5.06.2023 Haberler
Çeşme Baskını Nedir, Ne Zaman Olmuştur? Kısaca Önemi, Nedenleri Ve Sonuçları
Çeşme Baskını Nedir, Ne Zaman Olmuştur? Kısaca Önemi, Nedenleri Ve Sonuçları 5 ila 7 Temmuz 1770 yılları arasında Çeşme baskını, Rus ve Osmanlı donanması sırasında Çeşme Körfezi bölgesinde meydana gelmiş bir mücadeledir. Çeşme baskını hakkında merak edilen tüm ayrıntıları derledik.
29.04.2023 Eğitim
Pınar Gültekin cinayetinde Cemal Metin Avcı ve Mertcan Avcı hakkında karar
Pınar Gültekin cinayetinde Cemal Metin Avcı ve Mertcan Avcı hakkında karar Muğla'da, üniversiteli Pınar Gültekin'i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan tutuklu sanık Cemal Metin Avcı ve kardeşi Mertcan Avcı hakkında verilen cezalar belli oldu. Katil Cemal Metin Avcı'nın mahkemedeki sözleri ise isyan ettirdi.
10.03.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta deprem anında binanın yıkılırken yaşanan panik anları kamerada
Kahramanmaraş'ta deprem anında binanın yıkılırken yaşanan panik anları kamerada Kahramanmaraş depreminde yaşanan felaketi anlatan yeni görüntüler kameraya yansıdı. Asrın felaketinde gündüz yaşanan ikinci depremde benzinlik istasyonunda yaşanan korku ve panikle bir evin yakılma görüntüleri ortaya çıktı.
15.02.2023 Haberler
AK Parti'li Turan: Hiçbir konuda ortak yaklaşımı olmayan bir ekibin bu millete hiçbir faydası olmaz
AK Parti'li Turan: Hiçbir konuda ortak yaklaşımı olmayan bir ekibin bu millete hiçbir faydası olmaz Bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek için Çanakkale’nin Çan ilçesine gelen AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, ülke ve dünya gündemine dair açıklamalarda bulundu.
28.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: 'Kur’an-ı Kerim’in yakılması geçiştirilecek bir hadise değildir'
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: 'Kur’an-ı Kerim’in yakılması geçiştirilecek bir hadise değildir' Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Avrupa’da Kur’an-ı Kerim’in yakılması “bir kaç fanatiğin provokasyonu. Abartıp reklamını yapmayalım“ diye geçiştirilecek bir hadise değildir. Buna izin vermek kötülüğün sıradanlaştırılmasıdır. Nefret suçlarının hafifletilmesidir. Fanatizmin korunması ve ödüllendirilmesidir" dedi.
27.01.2023 Gündem
Numan Kurtulmuş: Kur’an-ı Kerim’in yakılması Avrupa için de büyük bir tehlikedir
Numan Kurtulmuş: Kur’an-ı Kerim’in yakılması Avrupa için de büyük bir tehlikedir AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş Çaybaşı Belediyesi Belediye Hizmet Binası'nın ve Merkez Ulu Cami Açılışı ile Ünye ilçesinde inşaatı tamamlanan Pınarbaşı Mahallesi Merkez Camisi’nin açılış törenlerine katıldı. İsveç'teki skandal provokasyona ilişkin konuşan Kurtulmuş, "Kur’an-ı kerim’in yakılması avrupa için de büyük bir tehlikedir" ifadelerini kullandı.
21.01.2023 Haberler
Numan Kurtulmuş: Kur’an-ı Kerim’in yakılması Avrupa için de büyük bir tehlikedir
Numan Kurtulmuş: Kur’an-ı Kerim’in yakılması Avrupa için de büyük bir tehlikedir AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş Çaybaşı Belediyesi Belediye Hizmet Binası'nın ve Merkez Ulu Cami Açılışı ile Ünye ilçesinde inşaatı tamamlanan Pınarbaşı Mahallesi Merkez Camisi’nin açılış törenlerine katıldı. İsveç'teki skandal provokasyona ilişkin konuşan Kurtulmuş, "Kur’an-ı kerim’in yakılması avrupa için de büyük bir tehlikedir" ifadelerini kullandı.
21.01.2023 Gündem
Türkiye'den İsveç'e peş peşe tepkiler! İnsani değerlere karşı düşmanca bir yaklaşımdır
Türkiye'den İsveç'e peş peşe tepkiler! İnsani değerlere karşı düşmanca bir yaklaşımdır Danimarka’daki Stram Kurs (Sıkı Yön Partisi) Partisinin Lideri aşırı sağcı Rasmus Paludan, İsveç polisinden aldığı iznin ardından Türkiye’nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur’an-ı Kerim yaktı. Polis, Paludan'ın provokasyonu sırasında yoğun güvenlik önlemi aldı. Türkiye'den peş peşe tepkiler geldi.
21.01.2023 Gündem
“Burning Man’de “Uyandıran Rüyalar”
“Burning Man’de “Uyandıran Rüyalar” Dünyaca ünlü Burning Man Festivali’nin “Uyandıran Rüyalar” temasıyla gerçekleşen bu seneki edisyonundan, aralarında dünyaca ünlü mimarlık ofisi BIG’in yapıtının da bulunduğu birbirinden ilginç enstalasyonları derledik...
25.12.2022 Mimarlık
Cesedi yakılan Türk vatandaşıyla ilgili şok gerçek! Kardeşinin de yanlış bacağını kesmişler
Cesedi yakılan Türk vatandaşıyla ilgili şok gerçek! Kardeşinin de yanlış bacağını kesmişler Hannover’de hayatını kaybeden Abdülkadir Sargın’ın cenazesinin yanlışlıkla yakılmasının şoku sürerken, 4 yıl önce de aynı hastanede kardeşinin yanlış bacağının kesildiği ortaya çıktı. Sargın ailesi konuyu yargıya taşıyacak.
24.12.2022 Gündem
Kan donduran olay! Silahla vurulduktan sonra otomobilde yakıldılar
Kan donduran olay! Silahla vurulduktan sonra otomobilde yakıldılar Afyonkarahisar’da meydana gelen ve duyanları dehşete düşüren olayda, iki kişinin silahla vurulduktan sonra yakıldığı otomobil olay yerinden kaldırıldı. Olayda hayatını kaybeden kişilerin kimlik tespit çalışmasını sonrası şahısların fotoğraflarına ve ailelerine ulaştı.
1.11.2022 Gündem
Bağcılar'da tartıştığı kişinin evini yaktı
Bağcılar'da tartıştığı kişinin evini yaktı Bağcılar'da tartışmaya girdiği belirtilen kişi, husumetlisi Mehmet Öztekin'e ait evi ateşe verdi. Şüpheli polis tarafından gözaltına alınırken, evin yakılma anları cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
5.10.2022 Gündem
Bağcılar'da tartıştığı kişinin evini yaktı
Bağcılar'da tartıştığı kişinin evini yaktı Bağcılar'da tartışmaya girdiği belirtilen kişi, husumetlisi Mehmet Öztekin'e ait evi ateşe verdi. Şüpheli polis tarafından gözaltına alınırken, evin yakılma anları cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
5.10.2022 Haberler
Baba dehşeti! Çocuğunu çakmakla yaktı
Baba dehşeti! Çocuğunu çakmakla yaktı Babası tarafından çakmakla yakıldığı iddia edilen çocuğun annesi N. K., “Ben sormaya başladığımda çocuk ağlamaya başladı. Y. A'yı babasına ayın 19'unda gönderdim. 4 gündür görmüyordu. Y.A.'yı özlediğini söyledi. Ben de gönderdim. Eve geldiğinde bacağını tutuyordu ve ne olduğunu sordum” dedi.
29.09.2022 Gündem
Sır gibi cinayet 6 yıl sonra çözüldü!
Sır gibi cinayet 6 yıl sonra çözüldü! Malatya’da yakılarak öldürülen 3 çocuk annesi kadının cinayeti 6 yıl sonra jandarma özel ekipleri tarafından çözüldü. Katil zanlısı yakalandıktan sonra tutuklandı.
17.06.2022 Gündem
Son dakika! Pınar Gültekin cinayetinde ABD'den şifre geldi
Son dakika! Pınar Gültekin cinayetinde ABD'den şifre geldi Muğla’da erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen Pınar Gültekin cinayetinin 8’inci duruşması Muğla 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde başladı. Mahkemeye ABD'den beklenen Android şifresi geldi, iddia edilen görüntülerin hiçbirine rastlanmadı. Öte yandan Gültekin ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, mahkeme heyeti tarafından salondan çıkarılmasına ilişkin açıklama bulundu.
21.12.2021 Gündem
Boşanma davası açtığı kocası darbetti, otomobilini yaktı, tehdit etti
Boşanma davası açtığı kocası darbetti, otomobilini yaktı, tehdit etti Üsküdar'da yaşayan bir çocuk annesi Hilal Kara (37) boşanma davası açtığı 9 yıllık eşi Hüseyin Kara'nın (45) kendisini tehdit ettiğini, darbettiğini ve otomobilini yaktığını söyleyerek, yetkililerden yardım istedi. Eşinin sabıkası olduğunu da iddia eden kadın "Neden ben kadın sığınma evine götürülmeye teklif ediliyorum. Neden evden çıkarken dikkat etmem gerekiyor da bu kişi yakalanmıyor. Beni duymayan tüm insanlara sesleniyorum; Ben öldükten sonra duysanız çok önemli değil" dedi. Hilal Kara, eşinin kendisine telefonda yolladığı tehdit içerikli ses kayıtlarını dinletti. Öte yandan Hilal Kara'nın otomobilin yakılma anları da güvenlik kamerasına yansıdı.
20.10.2021 Haberler
Darbetti, otomobilini yaktı, tehdit etti! 37 yaşındaki Hilal Kara'nın çığlığı
Darbetti, otomobilini yaktı, tehdit etti! 37 yaşındaki Hilal Kara'nın çığlığı Üsküdar'da yaşayan bir çocuk annesi Hilal Kara (37) boşanma davası açtığı 9 yıllık eşi Hüseyin Kara'nın (45) kendisini tehdit ettiğini, darbettiğini ve otomobilini yaktığını söyleyerek, yetkililerden yardım istedi. Eşinin sabıkası olduğunu da iddia eden kadın  "Neden ben kadın sığınma evine götürülmeye teklif ediliyorum. Neden evden çıkarken dikkat etmem gerekiyor da bu kişi yakalanmıyor. Beni duymayan tüm insanlara sesleniyorum; Ben öldükten sonra duysanız çok önemli değil" dedi. Hilal Kara, eşinin kendisine telefonda yolladığı tehdit içerikli ses kayıtlarını dinletti. Öte yandan Hilal Kara'nın otomobilin yakılma anları da güvenlik kamerasına yansıdı.
20.10.2021 Gündem
‘Huzur bozacak tavrımız olmaz’
‘Huzur bozacak tavrımız olmaz’ SP lideri Karamollaoğlu ile görüşen Kılıçdaroğlu, ‘siyasi cinayetler’ iddialarına ilişkin “Ne yaparlarsa yapsınlar ülkenin huzurunu bozacak hiçbir tavır, hiçbir davranış bizden olmayacaktır. Biz halkımızı sükûnete davet ediyoruz” dedi...
12.10.2021 Siyaset
Alcohol Denat Nedir? Alkol Denat (İspirto) Zararları Nelerdir?
Alcohol Denat Nedir? Alkol Denat (İspirto) Zararları Nelerdir? Farklı alanlarda kullanılan bazı maddeler bulunuyor. Bu maddeler arasında ispirto maddesi de bulunuyor. Sirto hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kişiler, bu konu hakkında birçok araştırma yapabiliyor. Alcohol denat merak edilen ve araştırılan bir konudur. Alcohol denat nedir? Alkol denat (ispirto) zararları nelerdir? İşte, tüm detaylar.
8.04.2021 Eğitim
Metabolizmayı Hızlandıran Yiyecekler Ve İçecekler Nelerdir? Metabolizmayı Hızlandıran Besinler...
Metabolizmayı Hızlandıran Yiyecekler Ve İçecekler Nelerdir? Metabolizmayı Hızlandıran Besinler... Metabolizma yediğimiz tüm gıdaların yakılma sürecine verilen addır. Vücutta bulunan gıdalar, kimyasal bir tepkimeye girerler. Metabolizmanın çalışma hızı herkeste farklıdır. Metabolizmanın hızlı çalışması kişinin kilo alımını engeller. Metabolizmanın yavaş çalışması sonucu hem kilo alınır hem de pek çok hastalığa yakalanma riski artar. Metabolizma hızı yaşla birlikte yavaşlayacaktır. İşte, tüm detaylar.
20.03.2021 Sağlık
Metabolizma Nedir? Metabolizmayı Hızlandırmanın Yolları Nelerdir?
Metabolizma Nedir? Metabolizmayı Hızlandırmanın Yolları Nelerdir? Diyet programlarına bazı kişilerin dönemsel olarak ihtiyacı olabilir. Bazı kişiler ise su içse yaradığını ifade edebilirler. Herkesin metabolizma çalışma hızı birbirinden farklıdır. Metabolizma ise vücuda alınan gıdaların yakılma süresi olarak belirtilir. Metabolizma besin yakım sürecidir ve metabolizmanın çalışma hızı kişinin sağlık durumunu etkiler. İşte, tüm detaylar.
18.02.2021 Sağlık
Mum nedir?
Mum nedir? Işık hepimizi ihtiyaç duyduğu bir olgu. En başta güneş olmak üzere birçok ışık kaynağımız var. Onlardan birisi de mum. Tarihin uzun dönemlerinden beri kullanılan, elektriğin icadıyla geri planda kalan muma Molatik olduk bu defa. Mum nedir?
8.01.2021 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Yakılma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.